|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Radek Majdan bramkarzem jest tylko z nazwy. Konkretna szmate puscil.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
kiedyś dobry piłkarz zarabiał 150 tys euro teraz 300 tys euro co tu jeszcze tłumaczyć |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Podawanie przykładu Rogera, ze gra w AEKu (gdzie totalnie nie ma szans sie przebić) tez dobre ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Roger może nas jednak zaskoczyć dobrą formą w AEK, o ile będzie mu się chciało. Ma chłopak potencjał, ale jest śmierdzącym leniem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest totalnie nieprzygotowany do tego sezonu. Znaczyc to on cos moze ewentualnie na wiosne (predzej na jesieni przyszlego roku). Problem polega na tym, ze wtedy juz dawno bedzie w odstawce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Pozdrawiam Edit: W superpucharze zdobył "normalna" brmke, chodizlo mi o to pier...cie to raczej z meczu ligowego: http://www.youtube.com/watch?v=x2pXH...eature=related
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 29.08.2009 o godz. 17:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, fajnie ale skoro jest taki arcy swietny (ile ma tych dobrych meczów w kadrze? 5?) to czemu gra w przecietnej Borussii (czyli okolo 100-150 pilkarzy w samej bundeslidze) jest uwazanych za lepszych od niego... ?
Ok, zmieniam pogląd. Przecietniak majacy przebłyski. Ujek ligi niemieckiej, a nie Podstawek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu 100-150 pilkarzy miałoby byc uwazanych za lepszego od Kuby w Bundeslidze? A jak ktos gra w najgorszym klubie w lidze to nie moze byc np jednym z lepszych pilkarzy w tej lidze? Np Podolski teraz w Koeln? Tak smao dla mnie Kuba jest na lepszym miejscu niz 100 w Bundeslidze...
A czemu jets tam gdzie jest np dlatego ze ciagle lapie kontuzje bo jest na nie podatny. Kariery pewnie przez to wielkiej nie zrobi bo co sie wyleczy to znowu ma kontuzje a pozniej trzeba znowu dochodzi do formy zamiast utrzymywac ja. Dobra to tyle bo to nie miejsce na rozmowy o Bundeslidze i Kubie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
W Gdańsku 1-1
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego gra w Borussi? Bo jest kontuzjogenny. Jak łapie formę po kontuzji to jest to czołowy skrzydłowy BuLi. A potem znowu uraz jakiś...
Poza tym, nie przesadzaj. On wyjechał z Polski dopiero 2 lata temu. Jeszcze ma czas żeby trafić do lepszego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Matusiak strzela dla KSC.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Koronki odrabiają 47' C.D.M.E. Andradina i 1:1
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jak obecność trenera wpływa na zawodnika. Jednak psychika to klucz do dobrej gry. Matusiak przy Lenczyku zaczyna znowu grać w piłkę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
AS82 i Wojtek_Lok jaki z tego wniosek? Lenczyk do Palermo !
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Filipiak do spółki z Lewickiem zapewnili im utrzymanie i teraz beda udowadniac ze ida na majstra . Ci z was ktorzy jezdza Wielicka ,kolo Kabla,zobaczcie jaki sobie baner Ekstraklasa postawil Filipiak ,przy boisku bocznym ,w zeszlym sezonie go tam nie bylo ,wiem bo tamtedy jezdze(nie ma jak sie samemu dowartosciowac) . Co do samego meczu to Naród Wybrany gra 5 razy lepiej pod wodza "milicjanta Lenczyka"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Widzę, że Franek Smuda chyba nie zdziała cuda.
Zanosi się na piątą, żenującą porażkę Zagłębia.Edit: Faktycznie. Sorki. Ale to i tak nie zmienia faktu, że są na dnie absolutnym.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 30.08.2009 o godz. 15:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Smuda o ile się nie mylę Zagłębię Lubin obejmie w wtorek.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakas masakra z tym Zagłebiem. Domniemalismy ze szkopul twkil w tym ze graja na zwolnienie trenera (no chyba ze jeszcze dzis specjalnie rpzegrali zeby dopiero ze Smuda wygrywac i pokazac ze tamten trener był ble) ale mi sie wydaje ze oni po prostu nie maja obrony. Meczu dziesiejszego z Arka nie ogladałem ale u siebie przegrac i dostac 2 bramy od jednego ze slabszych zespolow Ekstraklasy... tak jak u nas po zejsciu Głowy i wejsciu Jopa zaraz padła bramka bo obrona sie ze sob nie rozumiała to tam wlasnie problem tkwi w tej formacji. Nie umieja ze soba grac, na dodatek poziom Ekstraklasy przekracza ich mozliwosci, ten koles np co z Legia samobuja zdobyl to wtedy debiutowal w Ekstraklasie- no to to nie jest gosc na Ekstraklasowe pojedynki na szczycie skoro to jego 1 mecz, ten lewy obronca czarnoskory co go juz teraz sadzaja na lawe to tez jakis nieokrzesany. Po prostu tam nie ma obrony i kazdym im strzela ile chce bramek. Jakby u nas wprowadzic do obrony takich leszczy jak tam to pewnie byloby tak smao wiec dla mnie sprawa jasna- nie grali na zwolnienie trenera tylko po prostu sa tacy słabi. Teraz przyjdzie nowa miotła i to jaka
wiec moze i wygraja cos na poczatek bo beda na maxa zmobilizowani, pozniej moze z nich cos ten Franek Smuda co czyni cuda wykrzesac i jakos ich gra bedzie wygladała ale jak dla mnie to po prostu Lesiak slabym trenerem jest i obrona Zagłebia jest slaba ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dobrze mi się słyszy że najlepsi kibice w Polsce się obrazili i postanowili nie dopingować swoich?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego słowiki nie śpiewają?
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Foch pierwsza klasa.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Oczywiście Wiślaków trzeba jak zawsze doinformować, prowadzony jest protest przeciwko zasadom PZPN odnośnie flag, dlatego brak flag i dopingu aby pokazać jak może być atrakcyjny produkt pod marką "Ekstraklasa".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() Mooooc. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
oo Lech zaczyna swoj marsz po mistrza(przegrywa wlasnie 1:0)
jak oni to robia ze co sezon są tacy wspaniali? ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
"Skoro tak chcecie, dopingu mieć nie będziecie", "PZPN, PZPN,..." Słowiki ryknęły.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
spokojnie, napewno cos ustrzelą. Pge ma farta ze nic nie dostali narazie, a amikorz ciśnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mowilem po meczu z Brugge, ze zwyciestwo Belchatowa mozna obstawiac w ciemno. Zostalo jeszcze 45 minut, ale jestem dobrej mysli
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|