|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jak to nie ma a metanabol w tabletkach
.Pzdr ![]()
JŻS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mam takie pytanie. Czy ktoś z Was robił może interwały? Mam tutaj na myśli alternatywę dla ćwiczeń aerobowych, po skończonym treningu. Zastanawiam się czy by tego nie zastosować i może ktoś, kto już to przeżył może udzielić jakichś wskazówek
![]() ![]()
*TYLKO WISŁA*
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
co 5 minut zmieniamy tempo - tempo utrzymujemy na jednym poziomie a wiec 20minut biegu 4 tempa ,,stałe" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Startuje ktoś z Was w tym konkursie?
http://www.sfd.pl/Konkurs_na_najleps..._-t515458.html Kurde jakbym miał własną siłke.... ech.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jakie sztuk walki trenuja na Wiśle procz KB i Sambo
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 30.07.2009 o godz. 23:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co sądzicie o tym planie, gdzie do dyspozycji mam tylko hantle:
Poniedziłek: Biceps + Klatka Wtorek: Triceps + Barki Czwartek: łydki + uda i posladki Sobota: Czworoboczny, Najszerszy i prostownik Grzbietu.. Czy to będzie dobrze ułozone? ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pytanie, do treningu na worku treningowym lepsze są "Napięstniki elastyczn" czy "Bandaże bokserskie"? Mógłby ktoś polecić jakieś fajne?
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
masz jakas laweczke ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tą "ławeczke" mam zrobiona z dwóch złączonych puf xDDD ![]() ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wszystko w porządku, ale chyba nie wykonujesz w tej kolejności co napisałeś? tzn. biceps pierwszy , a później klatka? Pierwsze powinno się robić większe partie mięśniowe tzn. zaczynasz od klatki , a później biceps. We wtorki barki i kończysz tricepsem. Ja na Twoim miejscu bym połączył plecy z nogami ;-) miałbym dodatkowy dzień na regeneracje.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To już zależy tylko od tego w czym lepiej Tobie się ćwiczy. Ja, na przykład ćwiczę tylko w bandażach i do tego bawełnianych (są też elastyczne). Tutaj akurat nie ma czego polecać, bo wiele firm je robi i są raczej porównywalne. Zwróć sobie tylko uwagę na długość i tyle.
Ostatnio edytowane przez tomekk81 : 20.08.2009 o godz. 14:02.
![]()
*TYLKO WISŁA*
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
napisz Jachcik swoj plan
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poniedziałek Biceps + klatka
Biceps: 1 ćw: stojąc - uginanie przedramion z hantlami w chwycie młotkowym 2 ćw: stoimy, ramiona ze sztangielkami w chwycie młotkowym opuszczamy swobodnie wzdłuż boków tułowia. Naprzemianstronne uginanie przedramion ze skrętem. 3 ćw: kucamy w szerokim rozkroku, ręka ze sztangielką opuszczoną w dół, podpiera się łokciem o kolano, drugą rękę opieramy na udzie 4 ćw: stoimy w stabilnej pozycji, wyprostowane ramiona, równoległe do podłogi wyciągamy w bok. Ugięcia przedramion w płaszczyźnie czołowej ze sztangielkami trzymanymi podchwytem. Klatka: 1 ćw: leżąc na ławce poziomej przenosy sztangielek za głowę 2 ćw: leżąc na ławce poziomej rozpiętki ze sztangielkami - ramiona proste w łokciach 3 ćw:leżąc na ławce poziomej wyciskanie sztangielek - ruch prowadzony po łuku do zejścia się sztangielek nad klatką Wtorek- Triceps + Barki Triceps: 1 ćw: stojąc - naprzemianstronne francuskie wyciskanie sztangielkami trzymanymi chwytem młotkowym 2 ćw: stojąc w opadzie tułowia - prostowanie przedramion w tył ze sztangielkami trzymanymi podchwytem 3 ćw: stojąc w podporze kolanem o ławkę poziomą - prostowanie przedramienia w tył ze sztangielką trzymaną chwytem młotkowym Barki: 1 ćw: stojąc - unoszenie sztangielek bokiem 2 ćw: stojąc - wyciskanie sztangielek z łączeniem nad głową 3 ćw: stojąc w opadzie tułowia - unoszenie sztangielek bokiem Czwartek- Łydki + Uda i Pośladki Łydki 1 ćw: stojąc - wspięcia na palce ze sztangielkami 2 ćw: stojąc - wspięcia na palce jednej nogi ze sztangielką Uda i posladki: 1 ćw: przysiad z hantlami 2 ćw:wchodzenie na stopień z hantlami 3 ćw: przysiad w wykroku z hantlami Sobota- Najszerszy + Prostownik grzbietu Najszerszy Grzbietu: 1 ćw: stojąc w podporze kolanem o ławkę poziomą - wiosłowanie ze sztangielką trzymaną nachwytem 2 ćw: stojąc w opadzie tułowia - wiosłowanie ze sztangielką trzymaną chwytem młotkowym 3 ćw: stojąc w opadzie tułowia w podparciu czołem o ławkę - wiosłowanie ze sztangielką trzymaną chwytem młotkowym Prostownik Grzbietu + czworoboczny grzbietu 1 ćw: martwy ciąg na prostych nogach z hantlami 1* ćw: stojąc - podciąganie sztangielek trzymanych nachwytem wzdłuż tułowia 2* ćw: stojąc - unoszenie barków ze sztangielkami ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trenowales tym planem? kto ci to ukladal? jak kolega napisal wieksze partie pierwsze klata pozniej bic , bary pozniej tric
priv
Ostatnio edytowane przez godzilla : 20.08.2009 o godz. 15:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ułożyłem go sam..... trenowałem tym planem jak narazie tydzień..
Będzie ten plan czy jednak innny gdzies mam znaleźć? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam pewien kłopot... Ćwiczę dość intensywnie (jak pisałem parę stron wcześniej, tylko że teraz ograniczam się do 2x Kick Boxingu i 2x siłownia...), ale ciągle mam "brzuszek". Wiem nawet, co jest jego przyczyną!
Jest do nieodpowiednia dieta. I tu wysuwam do was pytanie- kto ułoży mi najlepszą dietę? Trener z siłowni, lekarz, ktoś z forum? Proszę o pomoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
napisz co jesz narazie i sie zobaczy
a wogle to witam na forum i polecam sklep z suplami w dh wanda ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Eee... Dieta mniej więcej jest podobna codziennie:
Śniadanie- 4 parówki, majonez, 2 bułki z masłem 2 śniadanie- jakieś kanapki lub drożdżówki, zależy od dnia, ale od 2 kanapek do powiedzmy 2 kanapek i 4 pączków Obiad- ryż i kurczak, czasami makarony itp Kolacja- Co się nawinie, zazwyczaj parę, powiedzmy że jajecznica z 3 jajek, 200 g białego sera, 200g muesli, pol litra mleka, (to w nietreningowe) W treningowe kolacje jem po treningu, i jest to ser biały z miodem lub z oliwą oraz jakiś jogurt pitny. Do tego oczywiście co jakiś czas kiełbasa i inne polskie przysmaki, piwem też nie gardzę... Wydaje mi się, że dieta lekko niezdrowa ![]() Edit: Jeszcze pije dużo kawy i soków owocowych, do tego praktycznie nie jem warzyw. Powód: Dodałem
Ostatnio edytowane przez Piotrek1991 : 28.08.2009 o godz. 15:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no lekko
![]() sadze ze nie masz zadnych szans zeby prowadzic diete taka co do grama , raczej wprowadz do tego co masz poprawki : - sniadanie ok , doloz wiecej bulek - 2 sniadanie - zandych poczakow, drozdzowek , tylko kanapki z chleba ciemnego + ser, mieso, salata - obiad ok , ale ryz ciemny jak makaron to razowy itp - miedzy obiadem a kolacja wstaw jakis posilek lekki np salatka z jakims kurczakiem, tunczykiem - po treningu dorzuc suple: aminokwasy z carbo - kolacja to wywal musli , tylko produkty bialkowe : jajka, sery z jakas cebulka itp dla smaku kielbasa co jakis czas ok , ale bez chleba , piwa itp z alkoholi wino czerwone kawa OK ale bez mleka i cukru soki - uwaga na cukier te porady kazdy moze przyjac do siebie , odpowiednio tylko modyfikujac proporcje obserwujac rezultaty |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siema,
Jak to jest z tym BCAA? Jestem na redukcji, aeroby 2x dziennie, przede wszystkim bieganie i ziomek powiedział mi, zebym z rana i przed snem brał jedną tabletkę BCAA, a w sieci wyczytałem, że to bez sensu i nic nie daje, chyba, żebym miał jakieś straszne obciążenia treningowe, ewentualnie robił plan na masę, nie redukcję. Ktoś kumaty się może wypowiedzieć? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Polecacie jakieś ściągacze na łokcie?Czy takowe są potrzebne?Nie mam żadnych problemów (odpukać) ze stawami łokciowymi i czy takie zwykłe szmacianki za kilka złotych będą przydatne czy lepiej bez?
![]()
I
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Hmmm...
Ja z kolei słyszałem, że w ogóle przy regularnym wysiłku dobrze jest przyjmować BCAA, bo najogólniej rzecz ujmując chroni mięsnie i pozwala im się szybciej regenerować. Jeśli chodzi o dawkowanie. Zależy od dawki, więc patrz wskazówki na opakowaniu. ![]()
*TYLKO WISŁA*
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też tak słyszałem, ale znalazłem opinie, że żeby spalić mięśnie to się trzeba naprawdę mocno postarać, więc BCAA dla kogoś kto nie trenuje profesjonalnie to będzie pic na wodę...
I jestem ciekaw sensu brania czegoś takiego jeśli nie trenuję jakoś wyjątkowo ostro, bo jednak 2 x po 1 godzinie/ dzień treningu aerobowego to za dużo nie jest. Wg mnie zamiast kupować ściągacze/ochraniacze na łokcie lepiej zainwestować te parę złotych w jakieś arthryle, arthrostopy itp. Wspomagają regenerację chrząstki stawowej, sam coś takiego do biegania zażywam, głównie przez to, ze jestem po zerwaniu wiązadła i rehabilituję się intensywnie ![]()
Ostatnio edytowane przez miba : 29.08.2009 o godz. 13:34.
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
BCAA to podstawa Miba
|
|
|
|
Member
Offline |
|
No własnie chyba nie do końca... Przy aerobach zaczynasz harować mięśnie już po 30 minutach, przy pulsie 75%. tak gdzieś wyczytalem. Wynika z tego, ze bez BCAA ani rusz ![]() ![]()
*TYLKO WISŁA*
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam, dopiero zaczynam chodzić na siłkę. Chodzę już tydzień. Czy mógłby ktoś o dobrym sercu napisać mi dietę ? Może być na priv. Dzięki !
![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Member
Offline |
|
tutaj jest wszystko. Tylko cierpliwością musisz się wykazać ![]() ![]()
*TYLKO WISŁA*
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|