|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
3:0 wygrany mecz i oby najmniej takich meczów, no po prostu w d... się Wam poprzewracało.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie pisze o wyniku, ale o stylu i tym, co robili pilkarze. Wole ogladac mecz wygrany 1:0 po dobrym meczu, niz 100:0 po meczu zagranym na stojaco, byle by tylko sie nie zmeczyc. A tak bylo dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez mic : 15.08.2009 o godz. 22:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
gosc nie zlapal 2 pilek co bylo spowodowane trema, a ty juz chcesz posadzic go na lawce i najlepiej niech siedzi tam do konca zycia. Jak Pawelek popelnia glupie bledy to dostawal szanse w kolejnych meczach. Uwazam, ze Cebanu powinien zagrac jeszcze 2-3 spotkania i wtedy zobaczymy. Pierwsza polowa lepsza, druga senna i duzo nudniejsza, ale z ta 'tragedia' to przesadzasz. - Dlaczego gra Cantoro, a nie Jirsak to ja nie zrozumiem nigdy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Pojebało was ? 3-0 wygrywamy a tutaj dalej wszystkim źle. Gramy spokojnie, kontrolujemy przebieg meczu. Bełchatów w 10 przez cały mecz na własnej połowie nie zagroził nam ani raz poważnie. A tutaj sie dalej przypierdalaja ze jest źle hehe no to już nawet śmieszne nie jest ... tragiczna skuteczność powiadasz, a ostatnio w lubinie mielismy zajebista ale i tak bylo wam ****a zle bo poza tymi 4 akcjami nic wiecej nie mielismy hehehe wiecej tutaj nie zagladam , po.......ilo wam sie strasznie w dupach!!! ![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Jezeli Cebanu ma grac, to najlepiej niech to robi na wypozyczeniu, bo wtedy okaze sie co tak naprawde potrafi. A to co pokazuje na meczach ME (mala probka w tym meczu), nie nadaje sie do pierwszej '11'. Niestety |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Dobry mecz, dobry wynik, dobra gra, czasem trochę sennie, ale co z tego skoro w ostatecznym rozrachunku byliśmy ileś razy lepsi od rywala, rozgrywaliśmy piłkę jak chcieliśmy, praktycznie robiliśmy co chcieliśmy. 3 bramki to w tym wypadku najmniejszy wymiar kary jaki mógł spotkać Bełchatów, bo powinniśmy jeszcze minimum jedną dołożyć. Niemniej ja jestem zadowolony i życzę sobię więcej takich meczów, które kończą się wynikiem 3:0 dla nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy Ćwielong w ogóle potrafi trafić w światło bramki?
W 70min wszedł Jirsak i zaczęliśmy ładnie grać |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie będę oryginalny, ale również cały czas się zastanawiam nad losem Jirsaka. Chłop dziś wszedł na 20 minut, ładnie wychodzi do gry, zagrywa dobre piłki, rzucił świetną piłkę Kirmowi.....i siedzi na ławie. Akurat w tym meczu, wobec braku Diaza powinien grać od początku!
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mic - Ty to chyba próbujesz na siłę zwrócić na siebie uwagę.
Oceniłeś piłkarzy tragicznie krytycznie. Chyba co niektórzy za dużo naoglądali się wcześniej Arsenalu. 9 punktów, 9 goli strzelonych, 1 stracony. Pozdro |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Przyjda mecze ze bedzie jedna sutuacja i trzeba bedzie ja wykorzystac, to zacznie sie Wasze plakanie, a ze to Cwielong do dupy bo nie strzelil, a to Lobo bo zle podal itd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Kto ma inicjatywę w środku pola ten najczęśćiej wygrywa spotkanie. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 15.08.2009 o godz. 22:53.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co mi się podobało?
Podobały mi się fragmenty naszej gry- w zasadzie cały mecz z wyjątkiem środkowego fragmentu drugiej połowy, gdzie była masa błędów wynikająca z rozluznienia zespolu, czy zbytnej nonszalacji. Co mi się podobało?Gra Cantoro (nareszcie), gra na jeden kontakt wykonywana na na bardzo dużej szybkosci, gra kombinacyjna przed polem karnym na dużej szybkosci, ustawianie się piłkarzy i dobra gra taktyczna, dryblingi Małeckiego, bardzo pewna gra w obronie. Nareszcie nie ma długich wykopywań na napastników z pominięciem środka pola tylko fajne rozgrywanie piłki w ataku pozycyjnym. Cudów po tym meczu też nie oczekiwałem, bo trzon drużyny powyjeżdzał na zgrupowania, co mogło trochę wybić z rytmu.Nie podobała mi się z kolei gra Kirma.Oprócz asysty zanotował dużo strat i niedokładnych podań. LUDZIE!NIE JESTEŚMY ****A BARCELONĄ CZY MANU!!!!! Z mojej strony koniec tematu.Tak jak napisał Dj_ibutii , ludziom od tego dobrobytu się w głowach po.......iło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Co do transparentu to moim zdaniem był po prostu głupi ,i tyle. A te "$"-ki to już w ogóle nie wiem... przepraszam co miały oznaczać
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Już było napisane że chyba niektórym to się nieźle w d..ach poprzewracało. To że odpadliśmy z ogórkami bo piłkarze byli zajechani nie świadczy o tym, że teraz do końca sezonu będzie można po nich niesłusznie "jeździć" bo to jest śmieszne. Trochę obiektywizmu. Są inne sposoby by zwrócić na siebie uwagę na forum. ![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jirsak już wiele razy pokazał, że nie potrafi powalczyć w środku pola, czy utrzymać przy piłce pod presją a tego się też wymaga od środkowego pomocnika. Xavi i Inesta mają mimo wszystko lepszą posturę od Jirsaka, lepszą technikę czyli skuteczniej potrafią się utrzymać przy piłce przy aktywnym kryciu ze strony przeciwnika. Poza tym cała gra Barcelony sprawia, że poszczególnym zawodnikom łatwiej się utrzymać przy piłce. Gra Barcelony przypomina "system naczyń połączonych". Tutaj akurat popieram Skorżę. Wolę widzieć od początku w środku Sobola z Diazem albo Cantoro.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Aha, wygrana 3:0 - ŹLE! i jeszcze zaczynamy się do Barcelony porównywać :O
Przed meczem każdy wziąłby w ciemno ten wynik. Mam nadzieję, że tak też będzie w piątek w Gdyni ![]() Przed meczem w C+ mówili, że Brożka będą obserwować działacze z AS Monaco i Fullhamu, niedobrze :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Zwrocic na siebie uwage ? Jakbym chcial to przyczepilbym sie jednego czy drugiego i najezdzal przez pare miesiecy. Co do Kirma to sie zgadzam... Niestety, niektorym ciezko jest w trakcie jednego wieczoru pokonac pare tysiecy kilometrow, a potem jeszcze dojechac na mecz. Niestety, dzieckiem nie jestem, bo wtedy byloby latwiej. Jezeli chcesz poznac moja historie meczow na Wisle, na ilu bylem a na ilu nie, to zapraszam na priv, wiec zastanow sie do kogo ma byc ten transparent a dla kogo nie, bo mnie nie znasz
Ostatnio edytowane przez mic : 16.08.2009 o godz. 00:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Krytykować i przyczepiać zawodnikom numerki z ocenami, to każdy potrafi i jak widać lubi. Ale ruszyć piz*ę do Sosnowca, to już nikt nie raczy. No ale tak, nagle nikogo mama nie puści, wszystkim albo się urodziły albo pochorowały dzieci, nie ma pieniążków, wszyscy mają sesje poprawkową albo komisy... Ja mam taką propozycję, żeby na czas meczu zawieszać tematy jak ten. |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Co do meczu - mogło być dużo dużo wyżej. Zgadzam się z mic'iem odnośnie braku skuteczności i braku zaangażowania w niektórych momentach. GKS pozwalał nam na bardzo wiele, sytuacji było multum, a nie wszystkie wykorzystane. Momentami bardzo ładna gra, momentami totalna beznadzieja, ale nei wymagajmy od naszych grajków by odstawiali stadiony świata przez 90 minut.
Co do transparentu - myślę, że bardzo krzywdzący. I nie mówię tu o sytuacjach losowych, gdy ktoś coś gdzieś i nie może być na meczu, a normalnie by był. Już nieraz był poruszany temat klasyfikacji kibiców i poraz kolejny ma to miejsce. Nie, nie jeżdzę do Sosnowca. Nie, nie dlatego, że nie mam pieniędzy. Nie, nie dlatego, że mi mamusia nie pozwoliła. Ani nawet nie dlatego, że pochorowały mi się dzieci [których swoją drogą nie mam] Z bardzo prostej przyczyny - nie każdy może wygospodarować sobie cały dzień wolnego na rozrywke. Co innego 3h w krakowie, a co innego pół, lub cały dzień. Czy jestem kibicem sukcesu? Mając 18 lat pamiętam mecze Wisły gdy telefoniki jeszcze nie było. I w porządku - kibiców sukcesu nie ma, ale nie ma też tych którzy zapier*alają na Wisłę czasami kilkakrotnie dłużej niż co poniektórzy autorzy transparentu. Rozumiem bulwers, że na Legii czy Ickach jest komplet a na słabych przeciwnikach ciężko było zapełnić pół stadionu na R22. Ale nadal te pół stadionu przychodziło - i nie powiecie mi i nigdy nie wmówicie, że wszyscy Ci którzy chodzą na R22 na każdy mecz, jeżdżą teraz do Sosnowca. Transparentu nie biorę do siebie bo mnie nie dotyczy, drażni mnie jednak hipokryzja i transparent odczytywany tylko i wyłącznie na jednej, najbardziej prymitywnej płaszczyźnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bramka Marcelo mnie rozbiła
Przebiegł całe boisko i strzelił bramkę.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Na filmiku pokazali naszą oprawę i dużo rozmówek. Brożek mówi, że to jego przedostatni mecz w lidze?
http://krak.tv/kategoria-9,film-657.html A tak na marginesie, to ciut za późno był ten mecz ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ten facet jest zawodowcem. Bardzo lubię Maćka Skorżę. Każda konferencja prasowa w jego wykonaniu to majstersztyk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wygrana Wisły po dobrej grze a kilka kolejnych bramek wisioło w powietrzu więc na mecz z Arką musimy patrzeć optymistycznie!
Jeśli chodzi o transparent to jak najbardziej trafiony! Można usłyszeć różne tłumaczenia na tym forum ale dla chcącego nic trudnego... Są ludzie którzy byli w Sosnowcu i po powrocie na dworzec do Krk musieli iść z buta 9km na wioskę za miastem od strony Kuźnicy... Bo ani nie ma nocnego ani samochodu... Więc jak ktoś chce to da radę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie wiedziałem, że Cebanu tak świetnie mówi po polsku... :O
|
|
|