|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
I dlatego dziwie sie, ze podejmuje sie pracy w Cracovii. Jezeli nie ze wzgledu na sentyment to chocby na to, ze jemu akurat miodu lac tam nie będą ze wzgledu na przeszłość, a co najwyżej beton pod nogi. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wystarczy że profesorek przeleje mu odpowiednie pieniądze i wszystko bedzie OK
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Akurat przeglądając 'anty-wiślackie' forum dostrzegam, że jednak są zadowoleni z tego obrotu spraw i raczej w różowym kolorze widzą pracę z Lenczykiem.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bo im Fortuna nie przypomniał, kto prowadził Wisłę do mistrzostwa w 78.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"- Cracovia to klub z historią - mówi trener Lenczyk. - Od dziecka myślałem o niej jako o klubie sztandarowym w polskiej piłce. Jako młody trener marzyłem sobie, gdzie mogę pracować i z pewnością Cracovia była jednym z takich klubów - dodaje nowy szkoleniowiec "Pasów" "
nie spodziewałem sie mimo wszystko takiego "pucowania się" ze strony doświadczonego i zasłużonego trenera |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
ż a ł o s n e ... tylko tyle powiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Oro, podpadles mi tym tekstem, nie spodziewalem sie tego po tobie, chyba nie wiesz do konca w co sie pakujesz dziadku
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nisko musiał upaść skoro tam poszedł. Ale widać czas robi swoje. Kręgosłup ma już mocno nadwyrężony. Na boisko i tak za nich nie wyjdzie, a skład jaki mają nadaje się do tartaku.
Najśmieszniejsze jest to, ze trenera tak mocno swego czasu związanego z GTS-em liżą wiernopoddańczo po jajkach, mając świadomość, że kto chociaż raz otarł się o Wisłę posiada najwyższą klasę jakości.Tak czy tak nie uratuje parchów przed sportowym spadkiem (bo później znamy to już kabaret z licencjami się zacznie). |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Przeca on jest trenerem a nie kibicem, więc co do licha od niego checie? A ze na starośc bedzie miał niedaleko do dobrze płatnej pracy to o niczym innym marzyc on nie mógł. A w Wisełce juz nigdy miejsca na ławce trenerskiej nie znajdzie, to wie sam.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Filipiak zrobil dobry ruch,moze w koncu pilkarze nei ebda mowili ze trener slaby . Pozatym z Lenczykiem Wisła wygrala majstra i ograla Zaragoze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
AS82 napisał:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeśli Legia zagra z nimi jak z Broendby, to raczej im święty Boże i Orest też nie pomoże.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jak mówi przysłowie:"Z g.... bicza nie ukręcisz" .Dziwię sie , że tak zasłużony trener podjął się tego zadania , ale mimo wszystko życzę mu powodzenia ( i nie czepiajcie się , że tu chodzi o Cracovię)
www.kontakredyty.com.pl |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
andys napisał:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zlikwidowano Puchar Ekstraklasy http://www.waszapilka.pl/article,177...ar_Ekstraklasy
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Krissu : 12.08.2009 o godz. 15:56.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja wiem czemu Oresta wzieli do parchów. Ma doświadczenie w awansie do ekstraklasy a to im się sprzyda w przyszłym roku
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Trojan
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
dobre dobre ![]() No to sie niezle staruszek wpakował ,wątpie zeby ugrał z nimi cokolwiek ,zielony stolik na jakis czas idzie w zapomnienie wiec ciezki bedzie ich los ![]() A te słowa o Cracovii ,to kazdy czy to trener ,czy zawodnik zawsze chwali smród kupy w ktorą wdepnał .
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 12.08.2009 o godz. 17:35.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ciekawe czy po pierwszej porażce parchy zaczną Orestowi wypominać Wiślacką przeszłość?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
eee teraz to mu dupe wyliżą, pierwsze głosy że to pies wiślacki zaczną się jak bedzie mu kiepsko szło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak spadną to "znów" będzie przez nas
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To by było w ich stylu. Im się zawsze wszystko należy
Fajnie, że tym razem dostarczają powodów do śmiechu, a nie do rozdrażnienia. ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Szkoda... tego pucharu Ekstraklasy...
Choć w sumie cała Polska miała go w dupie... To można było w środę przejść się na meczyk, spotkać się wieczorkiem... Trochę się pośpiewało... trochę po wygłupiało... pomarzło, pooglądało... W Sosnowcu klimatu by to nie miało... ale coś w tym fajnego było U Nas miał kto chodzić, zawsze ktoś tam przychodził ![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W dzisiejszej "Wyborczej" jest artukuł o Lenczyku i Cracovii. Spadłem z krzesla, jak dowiedziałem się, że piłkarze Pasów chcą od Filipiaka.... premii za utrzymanie. Nie sądziłem po ostanim meczu, że Pasiaści są mnie w stanie czymś zaskoczyć, ale im się jednak udało.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lenczyk chce Matusiaka do Cracovii ściągnąc.
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,69..._Cracovii.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|