The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rospun
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2009, 21:25
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
To ja nie wiem jakie kompleksy moze miec milioner wzgledem kopciuszka...
Nie powinien mieć żadnych. Czy mam rozumieć, że jeżeli tym razem Lech będzie nad Wisłą, to nam szczerze i kulturalnie pogratulujecie?
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 11.08.2009, 21:45
rospun napisał(a):Wyświetl post
Nie powinien mieć żadnych. Czy mam rozumieć, że jeżeli tym razem Lech będzie nad Wisłą, to nam szczerze i kulturalnie pogratulujecie?
Jeśli nie będziecie tak pyszni i butni jak do tej pory to nie wiem jak inni, ale ja osobiście wam pogratuluje.

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.08.2009, 21:50
Piotr R napisał(a):Wyświetl post
ps.
Pewnie zaraz padnie pytanie co tu robię więc spieszę z odpowiedzią
Tu jest po prostu śmiesznie. Na żadnym innym forum klubowym nie można się tak pośmiać jak tutaj
Widzisz:
na tym forum możesz sobie pisać, ba nawet uważac, ze jest śmiesznie i... jestes nadal

Ja, jako były mieszkaniec Poznania, z sympatii zrejestrowalem sie na forum Lecha i nie kryłem, że jestem kibicem Wisły.
Jaki efekt?
Każda moja (grzeczna i kulturalna) próba wypowiedzi kończy się, albo ostrzezeniem, albo banem i jestem wyzywany od milicjantów i zomowców.

Dlatego rozumiem, że wolisz pisac na forum wislakrakow.com
Tutaj jest może śmiesznie, ale przynajmniej nie beznadziejnie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
rospun
Senior Member

Stary 11.08.2009, 21:57
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ja, jako były mieszkaniec Poznania, z sympatii zrejestrowalem sie na forum Lecha i nie kryłem, że jestem kibicem Wisły.
Jaki efekt?
Każda moja (grzeczna i kulturalna) próba wypowiedzi kończy się, albo ostrzezeniem, albo banem i jestem wyzywany od milicjantów i zomowców.
Lepiej nie licytuj się na bany, bo na Waszym forum także można zgarnąć bana za kulturalne ale "niepolityczne" wypowiedzi
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 11.08.2009, 22:15
FraMat napisał(a):Wyświetl post

Jaki efekt?
Coś nie chce mi się wierzyć, że wyzywają cię tam od milicjantów i zomowców. Gdzie jak gdzie, ale akurat forum amiki to pełna kultura...w negatywnym oczywiście słowa znaczeniu. Lizać dupe Lechowi i nic więcej tam nie można. Ani pisać krytycznie o amice, o innych klubach, zero przeklenstw...kaganiec na ryju i smycz na szyji. Obyśmy się tu nie doczekali takiej dyktatury modów. Daj linka do postu gdzie cię wyzwali od zomo.
Odpowiedz cytując
swój chłop
Member

Od: 08.2004

Stary 11.08.2009, 22:18
rospun napisał(a):Wyświetl post
Lepiej nie licytuj się na bany, bo na Waszym forum także można zgarnąć bana za kulturalne ale "niepolityczne" wypowiedzi

Nie przesadzaj. Kreseq, bbbnba, skttrbrain, O 22, Killzone, To tylko ja, Szczurek PB i inni spokojnie się tutaj wypowiadają. "Kreska", To tylko ja i Szczurka można powiedzieć, że darzę sympatią. Was, miłe pyry, nie znoszę. Wydaje mi się, że za butę, ale pewnie jest tez trochę prawdy w tym, że dlatego iż darzycie sympatią naszych "miłych" sąsiadów i przejmujecie od nich retorykę swoich wypowiedzi.
WISŁA ZAWSZE PANY
Odpowiedz cytując
rospun
Senior Member

Stary 11.08.2009, 22:21
swój chłop napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że za butę, ale pewnie jest tez trochę prawdy w tym, że dlatego iż darzycie sympatią naszych "miłych" sąsiadów i przejmujecie od nich retorykę swoich wypowiedzi.
O, to miło Czy aby nie szufladkujesz? Cóż, za ogół się nie wypowiem, ale wydaje mi się, że w moich wypowiedziach nigdy nie było buty.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.08.2009, 22:38
Sadząc po flustracjii kibicow Amiki ktorzy niby to dla "zartów" pisza na naszym forum ,i sa tak "honorową :" ekipą ,ze w imie tego kumaja sie z jeszcze bardziej honorowa ekipą zza Blon.

A tu nagle jakis kibic Amiki wyskakuje i dyktuje nam o czym my tu mamy dyskutowac

P,S I uwaga na uzytkownika Poitra R ,wysyla priva i wyzywa od kolorowych misiow

To moze byc ktos od Biedronia
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 11.08.2009, 22:43
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,t...wiadomosc.html

zapowiada się walka 'tatanów' o Franciszka Smudę
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.08.2009, 22:50
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Coś nie chce mi się wierzyć, że wyzywają cię tam od milicjantów i zomowców. Gdzie jak gdzie, ale akurat forum amiki to pełna kultura...w negatywnym oczywiście słowa znaczeniu. Lizać dupe Lechowi i nic więcej tam nie można. Ani pisać krytycznie o amice, o innych klubach, zero przeklenstw...kaganiec na ryju i smycz na szyji. Obyśmy się tu nie doczekali takiej dyktatury modów. Daj linka do postu gdzie cię wyzwali od zomo.
takie teksty otrzymywalem na PM, więc siłą rzeczy nie podam Ci linka
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.08.2009, 23:06
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,t...wiadomosc.html

zapowiada się walka 'tatanów' o Franciszka Smudę
To tak jak miec wybór miedzy dżumą a cholerą Oj Franek Franek, miała byc Reprezentacja, pozniej podobno Wisła a skonczy sie na Polonii lub nie daj Boze Cracovii
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.08.2009, 23:11
Cytat:
Czy mam rozumieć, że jeżeli tym razem Lech będzie nad Wisłą, to nam szczerze i kulturalnie pogratulujecie?
Za ogoł sie nie wypowiadam tylko za siebie. Ja pogratuluje normalnemu kibicowi ale jak ktos mi zacznie pisac ze Wisła dała dupy a Lech jest wielki, a Wisła to k... to tez mu Lecha zwyzywam
Kibice dziela sie na tych normalnych i napinaczy, nie wiem czy ci napinacze to w wiekszosci dzieci ale wydaje mi sie ze normalna osoba dorosła nie przesciga sie w wyzywaniu innych klubow na forach, nie mowie o takich forach jak to, bo tutaj wiadomo bana sie wylapie za takie cos ale na forum np sport.pl, na youtube, pełno tam napinaczy, tylko sie wyzywaja ;/ takich osob to nie trawie i takiemu nie pogratuluje ale komus kto normalnie umie porozmawiac to oczywiscie tak, czemu nie. Ja nie jestem zawistny
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 11.08.2009, 23:15
tak mi się przypomniało:

Dawno, dawno temu gdy w ekstraklasie grały jeszcze trzy kluby z wielkopolski a Lech tułał się gdzieś w środku tabeli, wracałem sobie z Zakopanego PKSem, w którym jechało również czterech Poznaniaków. Ledwo wjechaliśmy do Krakowa i się zaczęło:
"Ale chujowe, brzydkie stare tramwaje, w Poznaniu lepsze", "Ale chujowe autobusy, w Poznaniu lepsze", "w ogóle chujowy ten Kraków"

to w temacie megalomanii, buty itp Poznaniaków...
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 11.08.2009 o godz. 23:20.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.08.2009, 23:24
To podobno temat o Ekstraklasie a nie o relacjach między kibicami i tym kto komu ma gratulować?

Co do Smudy - jedno wielkie lol2. Jestem tym tak zniesmaczony, że aż rozbawiony. Gdyby się podjął pracy u Pasiastych to straciłby u mnie resztki szacunku i to nie dlatego, że trenowałby lokalnego rywala, lecz klub, który poza tym, iż zaciekle walczy o spadek (w czym przeszkadzają mu ludki spod zielonego stolika) niczego innego nie osiąga.

Gdzie jest ambicja, hej Franek gdzie jest ambicja?
Odpowiedz cytując
rospun
Senior Member

Stary 11.08.2009, 23:26
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
"Ale chujowe, brzydkie stare tramwaje, w Poznaniu lepsze", "Ale chujowe autobusy, w Poznaniu lepsze", "w ogóle chujowy ten Kraków"

to w temacie megalomanii, buty itp Poznaniaków...
No przepraszam, za Wasze ch....e tramwaje nie odpowiadamy /ironia
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 12.08.2009, 00:45
Nie no co jest, Franz ma iść do Polonii. Cracovia i tak już gorzej grać nie może, więc niech się zajmie czarnymi, będzie śmiesznie jak Wojciechowski go zwolni po 3 kolejkach.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 12.08.2009, 01:54
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
To podobno temat o Ekstraklasie a nie o relacjach między kibicami i tym kto komu ma gratulować?

Co do Smudy - jedno wielkie lol2. Jestem tym tak zniesmaczony, że aż rozbawiony. Gdyby się podjął pracy u Pasiastych to straciłby u mnie resztki szacunku i to nie dlatego, że trenowałby lokalnego rywala, lecz klub, który poza tym, iż zaciekle walczy o spadek (w czym przeszkadzają mu ludki spod zielonego stolika) niczego innego nie osiąga.

Gdzie jest ambicja, hej Franek gdzie jest ambicja?
Resztki czego? Albo masz 5 lat albo nie pamiętaszjak po Wiśle poszedł do Legii. Smudzie sie tak dokręca że żal o nim wspominać. Gość czeka na kadrę, a nic nie osiągnął od chyba 4 lat. Ten pobyt w Poznaniu utwierdził go w przekonaniu że jest boskim treneiro.
A tak swoją drogą to ta sytuacja pokazuje że Skorża nie był do wymiany, pismaki wymyśliły Smudę w Wiśle ale że on na reprezentacje czeka, a teraz przyszedł Wojciechowski i co Smuda idzie do Warszawy?! Chyba Franiu czekał na telefon a ten coś nie dzwonił...
Ja mu życzę Cracovii. Niech tam idzie. Siebie warci.
Przyjdzie w czercu do Cafe Futbol i powie że mu Filipiak szrot dał to nic nie mógł zrobić.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 12.08.2009, 10:09
http://www.90minut.pl/news/99/news99...-Cracovii.html

No to chyba Orest ma u Was minusa, co?
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.08.2009, 10:13
Hehe nie spodziewalem sie tego ;]

Skoro Zaglebie Lubin zwolnilo Lenczyka bo chcial za duzo kasy, to profesorek nieźle sie wykosztował...

i tak Cracovia spadnie do 1 ligi
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.08.2009, 10:14
Orest jeszcze nie spuścił żadnej ekipy do II ligi? No jeśli nie to teraz ma na to wielkie szanse. Jak dla mnie wywalą go za pół roku. Nie ma tam kim grać, a "profesor" na transfery się pewnie nie zgodzi.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.08.2009, 10:50
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Hehe nie spodziewalem sie tego ;]

Skoro Zaglebie Lubin zwolnilo Lenczyka bo chcial za duzo kasy, to profesorek nieźle sie wykosztował...

i tak Cracovia spadnie do 1 ligi
Nie o kase poszło w Zaglębiu. Pan Orest chcial miec wiecej do powiedzenia w kwestiach transferowych (skad my to znamy? ) kosztem Kuby Jarosza. I podziekowali trenerowi. Poki co wyszlo ze zrobili źle.
A co do Cracovii--nigdy nie spadnie, Cracovia nigdy nie spadnie ;-) Za rok znowu przeciez przyznaja licencje
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.08.2009, 10:58
Miałem cichą nadzieję że Płatek jeszcze parę kolejek popracuje...

No szkoda, ale jeśli profesor nie porobi transferów to myślę, że tu ani Orest ani Smuda ani nawet Ferguson nie zdziała zbyt wiele
the end
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 12.08.2009, 10:59
Zwariowal na starosc. Demencja.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Vashut
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.08.2009, 11:05
corka Oresta mieszka na Zulawskiego niedaleko mnie, podobnie jak Smuda trener jest zwiazany z Krakowem, to na pewno dla nich dobra wiadomosc i lepszy trener niz Staw czy powszechnie lubiany Knur (Michniewicz)
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.08.2009, 11:10
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Miałem cichą nadzieję że Płatek jeszcze parę kolejek popracuje...
Najblizsze kolejki Cracovii to Korona, Lech i Legia ;-) Takze spokojnie skończą rudne jesienna jako czerwona latarnia.
Poki co jest niezle zamieszanie z ŁKSem w sądzie. Przy takim brocie sprawy moze za rok sie okzaac ze Cracovia winna spasc, Ze Łks winien grac i wtedy sie zacznie dowolywanie i sadzenie o odszkodowania w sadach cywilnych....
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 12.08.2009, 11:12
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Najblizsze kolejki Cracovii to Korona, Lech i Legia ;-) Takze spokojnie skończą rudne jesienna jako czerwona latarnia.
Poki co jest niezle zamieszanie z ŁKSem w sądzie. Przy takim brocie sprawy moze za rok sie okzaac ze Cracovia winna spasc, Ze Łks winien grac i wtedy sie zacznie dowolywanie i sadzenie o odszkodowania w sadach cywilnych....
Co więcej, warto dodać, będzie to oczywiście wina GTSu.

Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 12.08.2009, 11:44
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Co więcej, warto dodać, będzie to oczywiście wina GTSu.
Mam serdeczną nadzieję, że ich spadek to będzie nasza wina.

A nawet jak tak nie będzie to mam zamiar wszem i wobec tę wersję propagować.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 12.08.2009 o godz. 11:46.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Stary 12.08.2009, 12:18
Ja Swoją drogą zawsze szanowałem pana Oresta nie wiem co mu odbiło że po pracy w porządnych klubach, idzie do największych "dziadów" szkoda mi go po prostu
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Stary 12.08.2009, 12:43
A ja mu się nie dziwię. Spójrzcie na jego wiek. Swoje on już zdziałał w wielu klubach i dużo osiągnął. Równie dobrze może już teraz korzystać z uroków emerytury i grać w szachy przy herbatce w osiedlowym klubie seniora. A że chłopa ciągnie do piłki i ekstraklasy, mimo iż jego nowy pracodawca z trudem tu nie pasuje, to przyjął ich ofertę. Samo przyjście trenera nie oznacza zmiany na lepsze. Jak tak dalej piłkarze zza błoń będą grać, to zbyt dużo punkcików nie uzbierają.

Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.08.2009, 13:19
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Orest jeszcze nie spuścił żadnej ekipy do II ligi? No jeśli nie to teraz ma na to wielkie szanse. Jak dla mnie wywalą go za pół roku. Nie ma tam kim grać, a "profesor" na transfery się pewnie nie zgodzi.
To mamy widzę wybiórczą pamięć. Orest spuścił w 94 Wisłę do II ligi. Oczywiście niebezpośrednio on był za to odpowiedzialny,bowiem objął zespół na 11 kolejek przed końcem sezonu dopiero, ale faktem jest że jako trener zleciał z ligi razem z nami.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów