The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2009, 20:17
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
b
Jop - 30lat, Czech-30lat..pytam po co pozbywaliśmy się Zieńczuka i Baszcza? Myślałem, że chcemy odmłodzić skład.
Skrzydłowi starzeją się najszybciej.
Co do Baszczyńskiego - zgodzę się.

Natomiast w sprawie bramkarza - co do wieku to naprawdę 30-letni zawodnik to jak dla mnie bramkarz jeszcze dość młody. Z nimi często jest jak z winem, idealnym przykładem jest Maciej Szczęsny, ostatni naprawdę ceniony przeze mnie bramkarz Wisły pod względem czysto sportowym ( Dolha też był dobry, ale trochę za bardzo aktorzył ), Szczęsny miał to czego nie miał żaden inny bramkarz, którego w akcji widziałem, po prostu był świetny. I szkoda, że mu przerwała kontuzja karierę. Co do Czecha - może zostanie, się okaże. Myślę, że wszyscy w klubie chcą skończyć ten kabaret z testowaniem ogrodników, listonoszy i rozwozicieli pizzy.
Odpowiedz cytując
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.07.2009, 20:23
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Kazimierski przyjdzie najebany na trening i powie że za słaby.
Jednych można cenić innych nie, niektórzy sobie na to zasłużyli ale po ostatnich informacjach o śmierci ojca Kazimierskiego to nie wypada tak pisać bo on raczej jest teraz w żałobie. Co do tematu to 30 lat na bramkarza to nie dużo, gdyby to był trzydziestolatek z pola i niesprawdzony to nie było sensu pozbywać sie Baszcza. A Jopa sprowadziliśmy na rok, pewnie sie z nami pożegna po sezonie.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.07.2009, 20:27
Przecież nie chciałem go swoim postem obrazić. Chciałem tylko podkreślić jak wygląda sytuacja w Wiśle z bramkarzami.
Odpowiedz cytując
Paweles
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 18.07.2009, 20:28
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Na koniec już tylko czysto teoretycznie, żeby się nikt nie czepiał - jeszcze odnośnie Brożka, moim zdaniem, najlepiej było go sprzedać na początku okna - nie było dobrej oferty, a szkoda. Widać gołym okiem, że po kontuzji jeszcze trochę mu zejdzie do dojścia do formy, a ciągle ma status wyprzedzającego o trzy klasy innych graczy. W formie rzeczywiście lepszy jest o te trzy klasy, natomiast teraz nie bardzo - i tworzy się taki casus Henry'ego w Arsenalu. Gdyby udało się Pawła pchnąć za te 3,5-4 miliony euro, to możnaby za ok. 2 (po ok.1 mln) sprowadzić dwóch napastników. Po pierwsze wyrównałoby to skład, a po drugie wstrzyknęło "świeżą krew w zespół", bo gołym okiem widać, jak wiele wniósł transfer Kirma. Tylko znów, trzeba by mieć upatrzonych zawodników... i koło się kręci.
Nie zgodzę się z Tobą. Po pierwsze Brożek lada moment powinien wrócić do pełni formy (choć już z Levadią nie zagrał źle, mało zabrakło a miałby dwie asysty), po drugie baardzo trudno byłoby znaleźć godnego w jego miejsce następcę, a po trzecie niestety wydaje mi się że kasa za Brożka, gdzieś się rozpłynie, tak jak rozpływała się za inne nasze gwiazdy. No i tak na koniec myślę sobie, że jest bardzo duża szansa że przez najbliższe pół roku cena za Pawła wzrośnie, ponieważ jego dobra dyspozycja może przyczynić się do awansu do LE, która jest na wyciągnięcie ręki, a nawet LM, no i z reprezentacja może wywalczyć awans do MŚ.

Kończąc napiszę że wierzę jednak w te transfery prawego obrońcy i bramkarza, bo to jest chyba niemożliwe żeby wszyscy widzieli koniecznośc transferów poza Radą Nadzorczą/Cupiałem.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.07.2009, 20:30
"Polityka transferowa Wisły" - Proszę o wstawienie w cudzysłów.
Tego nie można nazwać polityką, to jest hańbiące dla klubu i nie mówcie mi, że jest to normalność, bo żaden klub nie testuje 20 bramkarzy w przeciągu 2 lat i nikogo nie kupuje. To jest ewenement, niestety negatywny dla klubu.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.07.2009, 20:34
skeba napisał(a):Wyświetl post
"Polityka transferowa Wisły" - Proszę o wstawienie w cudzysłów.
Tego nie można nazwać polityką, to jest hańbiące dla klubu i nie mówcie mi, że jest to normalność, bo żaden klub nie testuje 20 bramkarzy w przeciągu 2 lat i nikogo nie kupuje. To jest ewenement, niestety negatywny dla klubu.
Może tego zakontraktują Do 21 razy sztuka. Ja bym tak nie płakał. Jest jak jest. Ktoś jest w wielkiej potrzebie transferu to niech się dołoży klubowi. Cupiał zaprasza.
..
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 18.07.2009, 20:42
tofik napisał(a):Wyświetl post
Może tego zakontraktują Do 21 razy sztuka. Ja bym tak nie płakał. Jest jak jest. Ktoś jest w wielkiej potrzebie transferu to niech się dołoży klubowi. Cupiał zaprasza.
Ale chyba nie zaprzeczysz, że jesteśmy w wielkiej potrzebie transferu na pozycję bramkarza, bo jaki Mario jest, każdy widzi. Mecz w Sosnowcu, też nieco pokazał.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
WislakP
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.07.2009, 20:45
gigant napisał(a):Wyświetl post
Ale chyba nie zaprzeczysz, że jesteśmy w wielkiej potrzebie transferu na pozycję bramkarza, bo jaki Mario jest, każdy widzi. Mecz w Sosnowcu, też nieco pokazał.
Mecz w Sosnowcu pokazał że cała drużyna jest w kiepskiej formie, weźcie przestancie gadać jakby to co się stało było tylko i wyłącznie winą bramkarza!

Oczywiście potrzebujemy golkipera, czy młodego? Niekoniecznie, mamy przecież Cebanu.
Odpowiedz cytując
Damian_TS_NH
Member

Od: 12.2005

Stary 18.07.2009, 21:24
W temacie bramkarza, chcialbym zwrocic uwage, ze w kazdym sezonie walczymy o najwyzsze cele i nie mozemy sobie pozwolic na 'ogrywanie' zawodnika na pozycji bramkarza. Kazdy, nawet najmniejszy blad moze kosztować zarowno klub, jak i samego zawodnika bardzo duzo. Bramkarz powinien byc silny psychicznie i ograny, chocby nawet w polskiej ekstraklasie, stąd wypozyczenie Cebanu do Poloni Bytom.

Co do meczu w Sosnowcu, jestesmy w okresie przygotowawczym, czas dziala na naszą korzyść. Sklad musi sie w pewnym sensie skonsolidować, poćwiczyc nawet w takim ustawieniu. Trzeba nauczyc sie wykorzystywać wszystkie atuty(np szybkosc i przebojowość Kirma, gre glowa Jopa). Oby nam tylko tego czasu nie zabrakło. W środe gramy o wszystko, jest to dla nas mecz ktory MUSIMY wygrać, inaczej ktoś za ten niechlubny występ poleci..
"Czuję się Wiślakiem i zawsze nim pozostanę" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
WisłaToMy
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 18.07.2009, 21:26
sessegnon10 napisał(a):Wyświetl post
Pawelek jest wart 1.700.000 euro, a wszyscy wiemy co soba reprezentuje.Pewnie zaden klub nie dalby za niego wiecj niz 300-400 tys. euro
Skąd ty takie Liczby wziąles 1.7 mln?

Na glownej stronie w skladzie mlodziezowki napisali:
W Wiśle zagrali m.in.: Jarosiński, Rajfur, Cyzio, Kozieł, Jeleń, Brud, Zalewski, Rado, Niedzielan, Batko, Papież, Ligienza, Cygal, Kominiak, Chrzanowski oraz dwóch testowanych zawodników."

kto to?
Ostatnio edytowane przez WisłaToMy : 18.07.2009 o godz. 21:29.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 18.07.2009, 21:29
Gdyby Dolha nie oszalał, byłby spokój z bramkarzami na parę lat. A taki był dobry, rumuński.

Powtórzę jeszcze raz, prawy obrońca, bramkarz i wysoki silny napastnik są nam niezbędni.
Ostatnio edytowane przez gigant : 18.07.2009 o godz. 21:33.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 18.07.2009, 21:50
[QUOTE]Może tego zakontraktują Do 21 razy sztuka. Ja bym tak nie płakał. Jest jak jest. Ktoś jest w wielkiej potrzebie transferu to niech się dołoży klubowi. Cupiał zaprasza.[/QUOTE]
Jest on jednym z najbogatszych ludzi w Polsce, a żaluje 1 miliona euro.
Podaj mi ktoś linka do zestawienia ostatniego, listy najbogatszych Polaków.
W 2008 miał 5 milardów złotych. Czyli ponad milard euro, a on żaluje 500 tys, parodia. Wiem, że koles nie jest instytucją, ale jak już przejal klub to niech zrobi z niego klub.
Po co te jego zapowiedzi, ze chce stworzyc klub poziom nieodbiegającym od europejskich.
50% pieniedzy koleś nigdy nie wyda, a tak Wisla mialaby paru zawodników. Ja już nie mówię o transferach rzędu 5-6 milionów, ale kur.a 1 milion to molgby wydac skąpiec
Ostatnio edytowane przez skeba : 18.07.2009 o godz. 21:53.
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 18.07.2009, 22:05
"W sobotę bramkarzowi przyglądał się prezes Marek Wilczek oraz sztab trenerski, z wyjątkiem trenera bramkarzy, Jacka Kazimierskiego, który nie uczestniczył w zajęciach."
Po raz kolejny niema Jacusia wtedy kiedy trzeba.

uff, mam nadzieje ze kluby dojdą do porozumienia i jak najszybciej zakontraktujemy tego bramkarza.

skeba : w 2008 może i tak, teraz wg wszelakich rankigów posiada 1,5 mld.
Ostatnio edytowane przez jabadabaryba : 18.07.2009 o godz. 22:07.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.07.2009, 22:06
Wiślak178 napisał(a):Wyświetl post
Jednych można cenić innych nie, niektórzy sobie na to zasłużyli ale po ostatnich informacjach o śmierci ojca Kazimierskiego to nie wypada tak pisać bo on raczej jest teraz w żałobie..
a co to zmienia w jego kompetencjach jako trenera bramkarzy?
Śmierć ojca jest z pewnością dla niego powodem do smutku, ale... nie staje się przez to nietykalny
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.07.2009, 22:06
skeba - ja rozumiem że nigdy większego grosza nie powąchałeś ale to nie zwalnia Cię z myślenia.
1 - Nie zaglądaj Cupiałowi do kieszeni
2 - Duży Majątek nie oznacza gotówki a najczęściej oznacza w **** kredytów.

U nas zasada od dawna jest prosta - Cupiał nie dorzuca kasy , nic na kredyt bądź pod zastaw przyszłych sukcesów.
Mi też to nie pasi bo nie można dopuszczać do sytuacji gdzie 2 ma kontuzje i żywcem nie ma kogo dać na 2 zmianę, ale tak jest i trzeba to albo przeboleć albo znaleźć sobie inne hobby/pasję niż kibicowanie Wiśle.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 18.07.2009, 22:10
"W sobotę bramkarzowi przyglądał się prezes Marek Wilczek oraz sztab trenerski, z wyjątkiem trenera bramkarzy, Jacka Kazimierskiego, który nie uczestniczył w zajęciach."

A to temu się wkradł....
Odpowiedz cytując
Kibic okazjonalny
Member

Od: 10.2004

Stary 18.07.2009, 22:17
Skeba:

weź Ty lepiej zainwestuj w klimatyzacje, albo chociaż wiatrak... bo te upały Ci ewidentnie nie służą...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.07.2009, 22:21
z tym Kazimierskim to są już jaja.
co ten czlowiek odwala...
Teraz go nie ma...i powie jutro ze jeden trening to za malo...po drugie...ze go nie widzial w akcji(meczu)..i zabawa z bramkarzem bedzie trwala dalej...
to jest juz zalosne...
Zrobic z Kazimierskim porzadek.
Albo niech pan Kazimierski kogoś zaproponuje?albo jezdzi na mecze obserwowac danego bramkarza.
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 18.07.2009 o godz. 22:24.

Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.07.2009, 22:26
Wklepałem na YT Banik Spartak i wypluło taki oto skrót:
http://www.youtube.com/watch?v=xIk1pkrsKEE
Przyznam szczerze, że chłop mi nie zaimponował. Wiem, że to jeden mecz, ale chwyt miał wyjątkowo niepewny.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 18.07.2009, 22:34
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
z tym Kazimierskim to są już jaja. (...)
Biorąc pod uwagę, że niedawno zmarł mu ojciec i jego nieobecność mogła być z tym związana (nie wiem czy była....) sugerowałbym unikanie tak drastycznych stwierdzeń.
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 18.07.2009, 22:39
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Wklepałem na YT Banik Spartak i wypluło taki oto skrót:
http://www.youtube.com/watch?v=xIk1pkrsKEE
Przyznam szczerze, że chłop mi nie zaimponował. Wiem, że to jeden mecz, ale chwyt miał wyjątkowo niepewny.
na te pare interwencji które tutaj są widoczne to jedna( w sumie takie dwie naraz) kapitalna i 2 niepewne chwyty w trudnych sytuacjach. Swoją drogą ta peeecha miał ten Banik jak cholera.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.07.2009, 22:43
Może troche przesadziłem. Ale to co on ostatnie czasy wyprawia...to ludzkie pojecie przechodzi...
Nikt mu nie pasuje. Jak nie chce bramkarza. To niech wezmie sie za trening. I niech zrobi z Kurto zawodnika..
Bo on zawsze jakas wymowke znajdzie na bramkarza...a on chyba nie jest jakims guru...ze od niego wszystko zalezy. Moglismy juz podpisac z Hajduchem, Slinpapa, tym Australiczykiem, Nurkovicem...
wiadome ze z kontraktem to nie od niego zalezalo...ale wypowiadal sie na temat danego bramkarza...moglismy zaryzykowac z którymś wyzej wymienionych i podpisac na rok kontrakt z opcja przedluzenia, nie pasowalby to by sie nie podpisalo dalej.

Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.07.2009, 23:11
Siedzę w domu z lekka tylko zanietrzeźwiony i analizuję mecz z Levadią po raz "n"-ty. I wychodzi mi, ze nasz klub jest nieprofesjonalnie zarządzany. Przed meczem z Levadią mieliśmy 12 zdrowych chłopów na poziomie ekstraklasy. Teraz mamy 12stu minus Łobodziński i minus Jop. Gratuluję wyobraźni Radzie Nadzorczej i Dyrektorowi Sportowemu. Teraz do pełni "szczęścia" brakuje tylko kontuzji Pawła albo Radka.... Po prostu brak mi słów. Nóż mi się w kieszeni otwiera jak sobie przypomnę 85 minuta meczu z Levadią 0-1 w pałę a my nie robimy trzeciej zmiany bo po prostu nie ma kogo wpuścić. U nas tylko cele się nie zmieniają. Mistrzostwo Polski i Liga Mistrzów. Zmienia się tylko kadra. Na minus.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 18.07.2009, 23:22
Cytat:
skeba - ja rozumiem że nigdy większego grosza nie powąchałeś ale to nie zwalnia Cię z myślenia.
No, 5 miliardów niestety nie powąchałem. Może tak jakby wszyscy userzy tego forum popracowali przez 20 lat, może byśmy uzbierali. Wiem na pewno, ze gdybym miał taką kasę, to 20% bym oddał na cele charytatywne, bo i tak nie wydałbym tego siana.
Nie przygrzało mnie słońce, ale Lech, który nie zdobywa majstrów kupuje zawodników, lepszych, czy gorszych, kupuje, a my 400 tys euro i koniec.
Za 400 tys to sobie Cristiano imprezy robi w domu
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 18.07.2009, 23:48
Jak brak profesjonalnego skautingu to nasz fizjolog może się "wykazać"

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21420

BTW
Ja bym tam wolał żeby Terziotti lepiej zespół przygotował a nie zajmował się polecaniem "piłkarzy" - i to takich hmm przeciętnych...

(Tak wiem nie wydziałem go w grze ble ble... ale Nurkovica i tak bym wolał niż tego gościa)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.07.2009, 00:05
skeba napisał(a):Wyświetl post
Nie przygrzało mnie słońce, ale Lech, który nie zdobywa majstrów kupuje zawodników, lepszych, czy gorszych, kupuje, a my 400 tys euro i koniec.
Za 400 tys to sobie Cristiano imprezy robi w domu
Co ty człowieku masz takie problemy że nie ma transferów? W każdym poście żalisz się o brak transferów, a może byś zauważył że pozyskaliśmy Jopa,Gargułę i Kirma, widac że klub działa w kwestii nowego bramkarza i zapewne prawego obrońcy. Ale oczywiście forumowiczom TWSD nie będzie się podobac że bramkarz ma 30 lat. Bo sami by znalezli lepszego, młodszego i oczywiście za małe pieniądze. I chyba rzeczywiście przygrzało cię słońce, bo tak idiotycznego tekstu jak z tym o Cristiano to już jakiś czas nie słyszałem. W ogóle świadczy o Tobie jedno zdanie, to które powyżej pogrubiłem. Nie ważne żeby kupowac dobrych graczy, ważne żeby kupowac. I niestety w tych kategoriach myśli większośc forum .

Żeby nie było offtopu: Co do naszej obecnej sytuacji kadrowej to trzeba spojrzec na to z tej strony, że gdyby nie kontuzje Głowackiego i Singlara sytuacja by była o wiele lepsza, a te kontuzje raczej powinny przyspieszyc poszukiwania nowych graczy. Zresztą mamy Jopa, a z prawym obrońcom, cóż, niespodziewana kontuzja Singlara, nie wyrobiliśmy się z podpisaniem nowego gracza i efektem jest Łobo na prawej obronie . Okienko trwa i uważam że jeszcze się wzmocnimy.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 19.07.2009, 00:34
Ale przynajmniej próbuje, rozumiesz. Nasi chcą z pustego nalać, a tak się da, raz na ruski rok.
Cupiał sam nie wie o czym mówi. Plecie do Skorży: "Czas na ligę mistrzów" a nic nie robi, by to zrealizować.
Rewanż pokaze, czy mamy tak dobrą ekipę.
Garguła - chłopak po kontuzji, nie wiadomo, czy powróci do formy
Jop - jedynie na polską ligę, popełnia masę baboli
Kirm - Narazie chłopak radzi sobie bardzo dobrze i wychodzi, że wzmocnienie.

Nie mamy napastnika, kim mamy zdobywać bramki. Rozkapryszonym Brożkiem, który widać, że juz u nas nie chce grac. Wiesz, cieszy mnie to, że poszukują bramkarza, ale widać tutaj perfekcyjnie nieudolnosc dzialaczy, który nie potrafia wylapac zawodnika, albo biorą go z lapanki, czyli ktoś im podrzucil, bo niby dobry albo wchodzą na transfermarkt i sprawdzają kto wolny. Przyjezdza do Krakowa, spec Kazimierski mówi, niestety, ale Pawelek jest o wiele lepszy i kolejny. Co to ku..a jest, randka w ciemno, chłopaki z tasmy ? Nie uwazasz, ze to parodia jest ? 21 bramkarzy i zadnego nie pozyskac. Gdy bramkarz okazal się dobry, to oczywiscie sianko nie spasowalo. Cupiał szuka gwiazdy za groszę, polityka oszczednosciowa została włączona już od Tibilisi.
Kiedyś kupił Zurawskiego za 2 miliony marek i co, 1/8 fazy Pucharu Uefa, ale Cupiał woli oszczędniej. Czyli jak zwykle będziemy walczyć o majstra i ot tyle. Jako kibic, oczywiscie mam wieksze aspiracje i marzenia, ale są one niestety zludne i to mnie martwi. Oczywiscie, to klub Cupiała i on o tym decyduje kogo sprowadzic, kogo nie, ale pomarzyc o potędze mozna, nikt mi tego nie zabroni.
Odpowiedz cytując
lord damien
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.07.2009, 08:32
nagle Brożek stał sie drewniany, Bednarz niekompetentny. Ludzie wyluzujcie, przygotowania sie ledwie skończyły, to oczywiste, że brak pilkarzom świerzości po ciężkich treningach. A Bednarz choćby chciał to i tak jest RN
Powód: błąd w nazwisku kochanego DS
Ostatnio edytowane przez lord damien : 19.07.2009 o godz. 13:39.
Wisła górą,
Wisła pany,
jestem w sobie zakochany
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 19.07.2009, 08:48
Zawsze wychodzilem z zalozenia ze taki 30 letni pilkarz powienien miec juz ugruntowana swoja pozycje a nie pojawiac sie na testach jak jakis mlody pilkarz ...
Odpowiedz cytując
WisłaToMy
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 19.07.2009, 09:17
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Zawsze wychodzilem z zalozenia ze taki 30 letni pilkarz powienien miec juz ugruntowana swoja pozycje a nie pojawiac sie na testach jak jakis mlody pilkarz ...
Spoko. Mysle ze on napewno przejdzie do nas. a testy to tylko tak dla zasady...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów