The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2009, 09:52
FraMat napisał(a):Wyświetl post
a post powyżej przypomina mi odzywkę babci kuśtykjacej z pośpiechem do autobusu, ktorego kierowca grzecznie na nią poczekał i otworzył drzwi:
- nareszcie, was k..., wy chamy, kultury nauczyli!

hmm.. dość ciekawa interpretacja

czyli ja jestem ta babcia a polsat jest wspaniałomyślnym kierowca? troche w emocjach chyba jestes jesli uważasz ze polsat poszedł nam na reke i jest taka dobra stacja..

jeszcze wczoraj co niektorzy planowali atak bombowy na siedzibe polsatu a dzis pokochali ta stacje.. typowa zmiennosc kibicowskich nastrojow..
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.07.2009, 09:55
bondTSW napisał(a):Wyświetl post
na to bym nie liczył, moim zdaniem właśnie dzięki tej transmisji cześć osób która już bilety kupiła zostanie jutro w domu...a sprzedaż na następną rundę (bo chyba nikt w to nie wątpi że awansujemy) może być słabsza od tej...obym się mylił!
Mam nadzieje, że nie masz racji... Oglądanie meczu na żywo i to w kwalifikacjach do LM to jest transcendencja niemal. TO co jeśli tak ma być jak Ty mówisz będzie jak sie liga zacznie...? Ciężki sezon sie nam szykuje...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 14.07.2009, 10:06
tutaj info z strony Polastu Sport

Pokażemy mecze Wisły Kraków z Levadią Tallin! Środa - od godz. 19.30

Cytat:
Środowy mecz "Białej Gwiazdy" z Levadią Tallin w drugiej rundzie kwalifikacji Ligi Mistrzów będzie można obejrzeć w telewizji! Początek spotkania w Sosnowcu o 20.30.

W wyniku porozumienia Wisły Kraków z telewizją Polsat w sprawie transmisji meczów pucharowych z udziałem "Białej Gwiazdy" środowe spotkanie Wisły z Levadią będzie można na żywo obejrzeć w TV 4 oraz Polsacie Sport.

Początek naszej relacji z Sosnowca w Polsacie Sport - o godz. 19.30: mecz poprzedzi Studio Eliminacji Ligi Mistrzów.

Pokażemy także spotkanie rewanżowe.

Jeśli Wisła awansuje do III rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów, mecze tej fazy rozgrywek z udziałem mistrzów Polski będzie można obejrzeć w otwartym Polsacie.

źródło http://polsatsport.pl/news/1203_7826.htm
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 14.07.2009, 10:08
No, na takie info czekalem baardzo dlugo.

Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 14.07.2009, 10:22
bondTSW napisał(a):Wyświetl post
na to bym nie liczył, moim zdaniem właśnie dzięki tej transmisji cześć osób która już bilety kupiła zostanie jutro w domu...a sprzedaż na następną rundę (bo chyba nikt w to nie wątpi że awansujemy) może być słabsza od tej...obym się mylił!
Chodzi mi o mecze ligowe i niekoniecznie o Wiślaków z urodzenia. Jeżeli sobie taki Janusz z zadupia pod Sosnowcem jutro zobaczy dobry meczyk, to może wpadnie na jakiś mecz i na stadion. Kupi koszulkę itp...
Wiem, że zamorduje to doping itp, ale nasz klub musi w tym sezonie zbierać kasę.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Stary 14.07.2009, 10:27
Cóż za kapitalna wiadomość z samego rana!!!!!!!!Dzięki Ci Panie Boże!!!!Dzięki ludziom z Polsatu i naszym działaczom!!!!Brawo!!!!Wreszcie pomyśleli o nas!!!To by był wstyd żeby w naszym państwie zabrakło transmisji z meczów najlepszej drużyny w pucharach!!Jestem prze szczęśliwy!!!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.07.2009, 10:34
Było płakać? To teraz ci co nie jadą mrozić browarki Będzie się, tak myślę, przyjemnie oglądało ten meczyk.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 14.07.2009, 10:56
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Było płakać? To teraz ci co nie jadą mrozić browarki Będzie się, tak myślę, przyjemnie oglądało ten meczyk.
Ja wierzyłem do końca, że będzie w tv i się udało
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 14.07.2009, 10:57
Dziwi mnie informacja że " Główny pakiet LM posiada platforma n." Z tego co pamiętam to wszystko zgarnął polsat. Czyli mamy pewną II rundę i I mecz IV czyli nadal niewiadomą jest 1 mecz w IV i mecze III rundy.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 14.07.2009, 10:58
janko04 napisał(a):Wyświetl post
Brawo dla Polsatu

Teraz mam dylemat Polsat Sport czy TV4 jutro ogladać
Ja mam oba, ale że telewizor kineskopowy 21 cali to będe zmuszony oglądać tam gdzie obraz nie będzie ucięty
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.07.2009, 10:59
matti123 napisał(a):Wyświetl post
Dziwi mnie informacja że " Główny pakiet LM posiada platforma n." Z tego co pamiętam to wszystko zgarnął polsat. Czyli mamy pewną II rundę i I mecz IV czyli nadal niewiadomą jest 1 mecz w IV i mecze III rundy.

Cytat:
W przypadku awansu Wisły do kolejnej rundy, Polsat również pokaże kolejne mecze. Spotkania trzeciej rundy będzie można obejrzeć w otwartym Polsacie.
wislakrakow.com
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
misiek_86
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 14.07.2009, 11:05
a ktoś nie ma czwórki?
jest chyba ogólnie dostępna jako kanał analogowy?
W dużych miastach może tak, ale mieszkańcy mniejszych ośrodków/wsi, którzy nie posiadają żadnej platformy cyfrowej albo kablówki muszą się obejść smakiem.

Na szzczęście ja Cyfrę mam
Studiuję w Warszawie... ale w sercu wciąż WISEŁKA!!!!
Odpowiedz cytując
kakai
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 14.07.2009, 11:12. EKstraklasa
Witam,mam do was pytanko czy sezon ekstraklasy 2009/10 dalej będzie transmitowac Cyfra +.Bo posiadam Cyfrowy polsat a nie mam mozliwosci oglądania meczy,lecz babcia ma cyfre + ,ale ma ten pakiet podstawowy i chciałbym się was zapytac czy opłaca sie kupic Oragne Sport,bo nie wiem czy babci mowic zeby wzieła,czy tam często są mecze Wisełki.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.07.2009, 11:16
no i pięknie, cudowna wiadomosc z rana, kocham Polsat (chwilowo). !

Odpowiedz cytując
Szymoncz
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 14.07.2009, 11:19
I prosze, studio rozpoczna sie o 19:30 - to oznacza, ze trwac bedzie ono godzine, a nie niecale 5 minut tak jak to mialo miejsce w TVP.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 14.07.2009, 11:23
kakai napisał(a):Wyświetl post
Witam,mam do was pytanko czy sezon ekstraklasy 2009/10 dalej będzie transmitowac Cyfra +.Bo posiadam Cyfrowy polsat a nie mam mozliwosci oglądania meczy,lecz babcia ma cyfre + ,ale ma ten pakiet podstawowy i chciałbym się was zapytac czy opłaca sie kupic Oragne Sport,bo nie wiem czy babci mowic zeby wzieła,czy tam często są mecze Wisełki.
Tak cyfra+ bedzie transmitowac ekstraklase.
Tak oplaca sie miec Orange Sport bo jest tam wiele meczy pokazywanych( lecz nie koniecznie Wisly) w danej kolejce- na zywo
,
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.07.2009, 11:25
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
hmm.. dość ciekawa interpretacja

czyli ja jestem ta babcia a polsat jest wspaniałomyślnym kierowca? troche w emocjach chyba jestes jesli uważasz ze polsat poszedł nam na reke i jest taka dobra stacja..

jeszcze wczoraj co niektorzy planowali atak bombowy na siedzibe polsatu a dzis pokochali ta stacje.. typowa zmiennosc kibicowskich nastrojow..
to nic osobistego..... tak mi sie przypomniało
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 14.07.2009, 11:27
Szymoncz napisał(a):Wyświetl post
I prosze, studio rozpoczna sie o 19:30 - to oznacza, ze trwac bedzie ono godzine, a nie niecale 5 minut tak jak to mialo miejsce w TVP.
Gmocha nie bedzie i Engela jako ekspertow z tablica pogladowa.A i tego nawiedzonego komentatora tez wiec same plusy tylko ogladac i sie cieszyc z gry Wiselki
,
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 14.07.2009, 11:27
Ale trzeba pochwalić Polsat za to, że jak już wykupili tą transmisję, to się do tego przyłożą- godzinne studio przedmeczowe- no brawo..
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 14.07.2009, 11:31
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Gmocha nie bedzie i Engela jako ekspertow z tablica pogladowa.A i tego nawiedzonego komentatora tez wiec same plusy tylko ogladac i sie cieszyc z gry Wiselki
taa.. Za to może przyjdzie Kołtoń z Kowalczykiem.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.07.2009, 11:34
No wąlsnie to jest wielki + tych stacji sportowych ze najpeirw jest studio przemeczowe ktore tworzy otoczke, wprowadza nas w mecz a nie tak jak na TVP 5 minu i zaraz mecz ;/ Zawsze jak studio jest to sie buduje ta atmosferke a pozniej dopiero mozna skosztowac ta wisienke na torcie- mecz hehe
Odpowiedz cytując
farciarz
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.07.2009, 11:40
No w końcu jest transmisja!!! I to w Polsacie nie mogło być lepszej informacji z samego rana!
no i przynajmniej będzie profesionalnie
Odpowiedz cytując
marine88
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 14.07.2009, 12:04
jak Polsat to będzie pewnie Strejlau a tablice do rysowania chyba nawet Polsat w Polsce jako pierwszy wprowadził, przy okazji Mundialu 2002,

nie ekscytujcie sie tak, ze to akurat Polsat, bo byki to oni robią takie same jak TVP a Szpakowski ma swój urok i zawsze jak mysle o ogladaniu piłki nożnej przed TV to słysze w głowie jego głos, to coś podobnego jak moj ojciec pamieta o Ciszewskim
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 14.07.2009, 12:18
Świetnie, że będzie relacja, dziękujemy Polsatowi co prawda do Canal+ jeszcze sporo brakuje, ale moim zdaniem plasuje się zdecydowanie przed TVP i śmiesznym nSport z panem Jagodą .

PS. Gdy ktoś tu wspomniał o panu Gmochu, aż mi się przypomniały jego popisy w meczu z PAO . Te "witamy państwa w Antenach, Wydra na boisku, i niepowtarzalne HEHE". Niezapomniana relacja
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.07.2009, 12:20
a ktoś nie ma czwórki?
jest chyba ogólnie dostępna jako kanał analogowy?
niestety mnie w czewie nie łapie.. xD ale mam C+ dzięki Bogu
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
WisłaToMy
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 14.07.2009, 12:29
TSW06 napisał(a):Wyświetl post
niestety mnie w czewie nie łapie.. xD ale mam C+ dzięki Bogu

A w C+ chyba nie ma polsatowych stacji..?..
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Stary 14.07.2009, 12:30
WisłaToMy napisał(a):Wyświetl post
Niestety nie
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.07.2009, 12:31
Ale jest TV4 w Cyfrze
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 14.07.2009, 12:33
WisłaToMy napisał(a):Wyświetl post
Jest TV4, TV Biznes i gdzies na dalszych kanalach (302 chyba) Polsat 2
,
Odpowiedz cytując
bleki
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 14.07.2009, 12:58
TV4 jest też nadawany naziemnie w wersji cyfrowej:
http://satkurier.pl/news/47619/ruszy...ksu-dvb-t.html

Potrzebny jest telewizor z MPEG 4. Można też oglądać na kompie:
http://forum.emitel.pl/viewtopic.php?f=3&t=122&start=0

Najważniejsze jest to, że sygnał cyfrowy ma dużo większy zasięg niż dotychczasowy analogowy. Mapy zasięgu stacji DVB-T w Polsce:
http://www.emitel.pl/telewizja/nazie...-cyfrowa-dvb-t
W rzeczywistości zasięg jest jeszcze większy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów