|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
hmm.. dość ciekawa interpretacja czyli ja jestem ta babcia a polsat jest wspaniałomyślnym kierowca? troche w emocjach chyba jestes jesli uważasz ze polsat poszedł nam na reke i jest taka dobra stacja.. jeszcze wczoraj co niektorzy planowali atak bombowy na siedzibe polsatu a dzis pokochali ta stacje.. typowa zmiennosc kibicowskich nastrojow.. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że nie masz racji... Oglądanie meczu na żywo i to w kwalifikacjach do LM to jest transcendencja niemal. TO co jeśli tak ma być jak Ty mówisz będzie jak sie liga zacznie...? Ciężki sezon sie nam szykuje...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tutaj info z strony Polastu Sport
Pokażemy mecze Wisły Kraków z Levadią Tallin! Środa - od godz. 19.30 Cytat:
źródło http://polsatsport.pl/news/1203_7826.htm |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No, na takie info czekalem baardzo dlugo.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Wiem, że zamorduje to doping itp, ale nasz klub musi w tym sezonie zbierać kasę. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cóż za kapitalna wiadomość z samego rana!!!!!!!!Dzięki Ci Panie Boże!!!!Dzięki ludziom z Polsatu i naszym działaczom!!!!Brawo!!!!Wreszcie pomyśleli o nas!!!To by był wstyd żeby w naszym państwie zabrakło transmisji z meczów najlepszej drużyny w pucharach!!Jestem prze szczęśliwy!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Było płakać? To teraz ci co nie jadą mrozić browarki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dziwi mnie informacja że " Główny pakiet LM posiada platforma n." Z tego co pamiętam to wszystko zgarnął polsat. Czyli mamy pewną II rundę i I mecz IV czyli nadal niewiadomą jest 1 mecz w IV i mecze III rundy.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja mam oba, ale że telewizor kineskopowy 21 cali to będe zmuszony oglądać tam gdzie obraz nie będzie ucięty
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W dużych miastach może tak, ale mieszkańcy mniejszych ośrodków/wsi, którzy nie posiadają żadnej platformy cyfrowej albo kablówki muszą się obejść smakiem.
Na szzczęście ja Cyfrę mam ![]() ![]()
Studiuję w Warszawie... ale w sercu wciąż WISEŁKA!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam,mam do was pytanko czy sezon ekstraklasy 2009/10 dalej będzie transmitowac Cyfra +.Bo posiadam Cyfrowy polsat a nie mam mozliwosci oglądania meczy,lecz babcia ma cyfre + ,ale ma ten pakiet podstawowy i chciałbym się was zapytac czy opłaca sie kupic Oragne Sport,bo nie wiem czy babci mowic zeby wzieła,czy tam często są mecze Wisełki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
no i pięknie, cudowna wiadomosc z rana, kocham Polsat (chwilowo). !
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I prosze, studio rozpoczna sie o 19:30 - to oznacza, ze trwac bedzie ono godzine, a nie niecale 5 minut tak jak to mialo miejsce w TVP.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak oplaca sie miec Orange Sport bo jest tam wiele meczy pokazywanych( lecz nie koniecznie Wisly) w danej kolejce- na zywo ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gmocha nie bedzie i Engela jako ekspertow z tablica pogladowa.A i tego nawiedzonego komentatora tez wiec same plusy tylko ogladac i sie cieszyc z gry Wiselki
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale trzeba pochwalić Polsat za to, że jak już wykupili tą transmisję, to się do tego przyłożą- godzinne studio przedmeczowe- no brawo..
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No wąlsnie to jest wielki + tych stacji sportowych ze najpeirw jest studio przemeczowe ktore tworzy otoczke, wprowadza nas w mecz a nie tak jak na TVP 5 minu i zaraz mecz ;/ Zawsze jak studio jest to sie buduje ta atmosferke a pozniej dopiero mozna skosztowac ta wisienke na torcie- mecz
hehe |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No w końcu jest transmisja!!! I to w Polsacie nie mogło być lepszej informacji z samego rana!
no i przynajmniej będzie profesionalnie |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jak Polsat to będzie pewnie Strejlau
a tablice do rysowania chyba nawet Polsat w Polsce jako pierwszy wprowadził, przy okazji Mundialu 2002, nie ekscytujcie sie tak, ze to akurat Polsat, bo byki to oni robią takie same jak TVP a Szpakowski ma swój urok i zawsze jak mysle o ogladaniu piłki nożnej przed TV to słysze w głowie jego głos, to coś podobnego jak moj ojciec pamieta o Ciszewskim ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Świetnie, że będzie relacja, dziękujemy
Polsatowi co prawda do Canal+ jeszcze sporo brakuje, ale moim zdaniem plasuje się zdecydowanie przed TVP i śmiesznym nSport z panem Jagodą . PS. Gdy ktoś tu wspomniał o panu Gmochu, aż mi się przypomniały jego popisy w meczu z PAO . Te "witamy państwa w Antenach, Wydra na boisku, i niepowtarzalne HEHE". Niezapomniana relacja |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
niestety mnie w czewie nie łapie.. xD ale mam C+ dzięki Bogu
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale jest TV4 w Cyfrze
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest TV4, TV Biznes i gdzies na dalszych kanalach (302 chyba) Polsat 2
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
TV4 jest też nadawany naziemnie w wersji cyfrowej:
http://satkurier.pl/news/47619/ruszy...ksu-dvb-t.html Potrzebny jest telewizor z MPEG 4. Można też oglądać na kompie: http://forum.emitel.pl/viewtopic.php?f=3&t=122&start=0 Najważniejsze jest to, że sygnał cyfrowy ma dużo większy zasięg niż dotychczasowy analogowy. Mapy zasięgu stacji DVB-T w Polsce: http://www.emitel.pl/telewizja/nazie...-cyfrowa-dvb-t W rzeczywistości zasięg jest jeszcze większy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|