|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak jest planowana transmisja w radiu Kraków
Co do Polsatu i meczu z Iraklisem to masz rację pokazał go ale jak się nie mylę to 2 godziny po zakończeniu meczu czyli retransmisja. A teraz wolą pokazać siatkówkę i powtórkę tego meczu jeszcze ze 3 dni pod rząd.... Niestety to jest Polska...![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Skoro zadna stacja TV nie chce zarobić na meczu na reklamach - trudno. Ich sprawa, ich business. BTW. Kombinować jak pies ogrodnika? Ja słyszałem o 'kombinowaniu jak koń pod górę' ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Teraz leci na RadioGol.pl !!
http://s1.eradia.net:8120/listen.pls jutro będzie dostępna również powtórka programu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętacie jak wylosowaliśmy Real...Każdy się bił o Wisłę TVN podkupiło TVP prawa wtedy wielu ludzi ucierpiało.A teraz mają nas wszystkich głęboko!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mecz z Iraklisem był na żywo na Polsacie Sport. Pamietam radość Borka po bramce Nikoli w 93 min ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
By mogli dać chociaż jakąś retransmisję...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mecz na żywo w Polsacie Sport i TV4 trzecia i czwarta runda w otwartym Polsacie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_w_telewizji/
Tutaj macie info dotyczące jutrzejszego meczu w TV. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
W moim przypadku to jest super wiadomosc ![]() ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Lepszej informacji z samego rana nie mogłem się spodziewać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ehh to po co ja kupilem bilety na mecz....
![]() to pewnie rewanz też będzie w tv... problem z meczami Wisly załatwiony... bardzo dobrze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ano tez musze pochwalic, i naszych i polsat ze sie dogadali.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poszli po rozum do glowy i zalatwili transmisje! dobrze cfaniaczki wykalkulowali
a poza tym Borek albo Bożydar daja gwarancje ze błędy typu Bogucki itp (if you know what i mean) nie będa sie przydarzać ![]() Powód: błachy
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 14.07.2009 o godz. 08:58.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Yes we can!
Brawo za to, że dzięki staraniom wielu osób, będzie można zobaczyć mecz w TV. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i dalo sie, jak nie lubie Polsatu tak chyba zmienie zdanie
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Solorz kibic Śląska nie mógł inaczej postąpić, wyciągnął pomocną dłoń bracią z Krakowa
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Może w końcu futbol zacznie wygrywać z "miłościami"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Brawo dla Polsatu
Teraz mam dylemat Polsat Sport czy TV4 jutro ogladać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
a post powyżej przypomina mi odzywkę babci kuśtykjacej z pośpiechem do autobusu, ktorego kierowca grzecznie na nią poczekał i otworzył drzwi: - nareszcie, was k..., wy chamy, kultury nauczyli! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Ciekaw jestem czemu Wisła dała prawa Polsatowi. Wisła dała je za darmo czy jednak Polsat zmienił zdnaie i zapłacił za mecze, ciekawe. Jak sie okaze ze to drugie to i tak Polsat zbierze "baty" od kibicow ![]() Ale jak tylko wszedłem na oficjalna strne Wisły i widze ten tytuł ze mecze w TV to odetchnałem, zesżło ze mnie powietrze i tylko przez sekunde mysl "kufa zeby było na cyfrowym polsacie (bo taki posiadam(" hehehehe I jest super, zajebiscie, skzoda tylko ze w Polsacie zwykłym tego nei puszcza bo by napewno jeszcze wiecej ludiz miało okazje obejrzec ale tak czy siak to jest wieeelka promocja dla Wisły w kontekscie zapełnienia 33 tys stadionu. Dizeciaki beda widziały Wisłe w TV a Polonii, Lecha i Legii nie ![]() Cytat:
pudł, pudło ![]() Ciekawe własnie czy te emaile cos pomogły Chociaz dla mnie najbardziej prawdopodobny wariant to taki ze ktos z Wisły albo pomyslał o kibicach albo na to forum sie natchnał i obaczył jacy jestesmy zrozpaczeni i sie zlitowal dajac nawet te prawa Polsatowi za darmo
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.07.2009 o godz. 09:30.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Grunt to dobra reklama. Może wtedy więcej ludu wpadnie do Sosnowca.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mi sie wydaje ze wszystko rozbilo sie o kase i dlatego negocjacje sie przeciagaly, ale na szczescie doszli do porozumienia.
Jak to dobrze ze Wisla nie podpisala kontraktu ze Sportfive ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na to bym nie liczył, moim zdaniem właśnie dzięki tej transmisji cześć osób która już bilety kupiła zostanie jutro w domu...a sprzedaż na następną rundę (bo chyba nikt w to nie wątpi że awansujemy) może być słabsza od tej...obym się mylił!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no i gicik =] czwórkę mam dzięki bogu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
a ktoś nie ma czwórki?
jest chyba ogólnie dostępna jako kanał analogowy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
mi nie łapie z normalnej anteny tylko rpzez cyfrowy Polsat. Ale mieszkam na wiosce zabitej dechami to moze dlatego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ci co maja plazme/LCD to wybiora Polsat Sport bo jest nadawany w pełnym 16/9, a TV4 bedzie w 4/3 ;]
Dobrze że dali wybór... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie mam wyboru bo mam cyfre+ a na niej polsatu nie ma tylko TV4, ale w dupie mam jakosc liczy sie ze jest w TV
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||