|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
podbijam 10 znaków
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam. Mam mały problem. Włączyłem komputer a tu nagle zmieniła sie tapeta, informujaca o zarazeniu mojego PC wirusami i innymi robalami. Pojawił sie równiez program System Security 2009, który jak się dowiedziałem jest wirusem. Wiecie moze jak to gówno teraz usunąć? Myslę, że było by juz po sprawie, ale ten program blokuje mi wszystkie programy... udało się tylko otworzyć IE.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Najskuteczniejsze jest wyczyszczenie dysków i instalacja Windows'a od nowa. Antywirusy zawsze coś pominą. Proponuję też zainwestować potem w jakiś dobry zestaw ochronny(Avast, Norton, Kaspersky).
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolałbym aby formatowanie było ostatecznoscią...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Właściwe parametry dla TVP Sport w C+ to:
Transponder : 11487.77 H 27500 3/4 Wystarczy przeskanować 11487.77 H i na liście kanałów pojawi się TVP Sport. ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
moze mks i skanowanie pomoze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Blokuje nadal. Blokuje każda aplikację z wyjątkiem zdjęć i IE.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeskanuj http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...tiMalware+1.38 zmieniając nazwę pliku instalacyjnego. Usuń wszystko. Jak nie odpalisz spróbuj z poziomu trybu awaryjnego.
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ktoś wie co z transmisją meczu z Levadią? Wszystko jasne miało być juz w piątek, jest sobota i nic nie wiadomo... moze ktos wie?
:] ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Zmień nazwe Combo na iexplorer nie wiem czy zadziała ale czasem łopatologia działa
.Przed restartem wyskauje jakiś komunikat? Próbowałeś użyć opcji odzyskiwania systemu małe szanse ale zawsze jakieś |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Miałem identyczny problem jakieś 2 tygodnie temu (może nawet moje posty są kilka stron wcześniej )Dla mnie rozwiązaniem był Combo Fix, którego udało mi się odpalić w trybie awaryjnym. Jeśli nie masz tego programu koniecznie go ściągnij i spróbuj jeszcze raz odpalić kompa w awaryjnym. u mnie też były problemy ale się udało ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed restartem poijawia się znów ta tapeta z ostrzeżeniem. Zmiana nazwy nic nie daje
Przywrócenia systemu nie da sie włączyć. Nie wiem chyba pozostają jedynie jakieś szybkie skany online, z tym, że większość jest chyba płatna : /wislacki klikam F8 non stop i nic ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jezeli ktos wczoraj jechal koło godz 22-24 autobusem w okolicach huty(najpewniej 163) i widzial jak ktos bije starszego pijanego faceta lub slyszal od kogos,to prosze o priv,sprawa powazna
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gdy uruchamia ci się ponownie w pewnym momencie możesz wybrac w jakim stanie chcesz uruchomić system... u mnie tak było. Jeśli nie, spróbuj ręcznie zresetowac kompa. Inaczej zdaje się tego nie zrobisz, jak uruchamiając tryb awaryjny. "Podczas startu systemu należy trzymać wciśnięty klawisz F5. I przy startcie komputera zamiast komputer uruchomi się w normalnym trybie będzie można wybrać z listy czy w zwykłym ma się uruchomić, czy w awaryjnym" z forum dobreprogramy - spróbuj tak EDIT piter a jaki masz system operacyjny? EDIT2 Ok, jak xp to spoko, robisz tak: Wchodzisz w Start/Uruchom.../ MsConfig (u mnie pytało co uruchomić, więc wpisujesz "MsConfig")/ zakładka Boot.ini i zaznaczasz ptaszkiem opcję Safeboot. Dalej zastosuj i OK Głowy nie dam sobie uciąć, ale zdaje się, że powinno pomóc - uruchomisz awaryjny Pamiętaj tylko, że po przywróceniu w tryb normalny zmień ustawienia na początkowe EDIT3 Kurde, naprawdę nie wiem. U siebie mogłem wybrać tryb przy poownym uruchamianiu systemu. Próbowałeś uruchamiać ponownie, resetować... ? Jeśli to nic nie da to ja ci nie pomogę
Ostatnio edytowane przez wislacki : 11.07.2009 o godz. 21:02.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Działa ! Z problemami ale dało radę . Dzięki chłopaki za pomoc. Największemu wrogowi nie życzę tego świństwa : )
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Siema gdzie jak najbliżej rynku jest jakiś zakład bukmacherski ?
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
sts na szczepańskiej. 10m od rynku
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos kiedy beda zapisy na superpuchar
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Jeden lubi jak mu wali basem po okolicy, drugi stawia na lekki basik i czyste wysokie tony ![]() Co do opcji J - w foobarze dajesz F3. Sms o tresci "numer telefonu" na 800 albo 801. Masz do dyspozycji 10 wizytowek ![]() ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy wiadomo juz cos o tym gdzie bedzie mecz o Superpuchar Ekstraklasy. Niby 2 tygodnie do meczu a człowiek nic nie wie... bynajmniej na necie nic nie moge znalezc. Ma ktos info pewne gdzie bedzie rozgrywany mecz? A jesli nie to jakie miasta sa brane pod uwage?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak nazywa się film, którego akcja toczy się podczas II Wojny Światowej, chyba w Stalingradzie. Ogólnie fabuła oparta jest na pojedynku dwóch snajperów- niemieckiego i radzieckiego.
Piter116 wielkie dzięki
Ostatnio edytowane przez Padrino : 12.07.2009 o godz. 14:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wróg u bram ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Oficjalnej decyzji jeszcze nie ma, rozważają Bydgoszcz, Lubin, Wrocław.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile czasu się teraz czeka na wyrobienie paszportu i ile taka przyjemność kosztuje?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak jestes uczniem albo studentem 70 zł a jak nie to 140 zł kolega był w srode chyba i dostał termin na 6 sierpnia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki
![]() I jeszcze jedna sprawa - czy zna ktoś jakieś walutowe prognozy dotyczące EURO? Wiadomo, czy pójdzie w górę czy raczej pozostanie na swoim poziomie/ewentualnie spadnie? Obecnie widzę kurs 4,37, a jest to dość ważne, bowiem we wrześniu się wybieram na wakacje i chciałbym mniej więcej wiedzieć jak to wygląda. Z góry dzięki. Ps. Urząd z wyrabianiem paszportów jest na ul. Sebastiana? |
|
|