|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
piasek?heh lekko mówiąc zdecydowanie nie polecam jeśli Ci ręce są potrzebne
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
West no to może masz jakieś przebicia ? bądź wyjście audio zakurzone ?
![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
pozdr ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
ma na myśli to, że worek jest k*rewsko twardy i można sobie krzywdę zrobić, wiem bo miałem styczność z takim cudem ;D
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
wiesz niby przeczyscilem ale to nie to bo wylacze foobara/winampa wlacze i dziala kurestwo,
denerwuje mnie to , drugi dzien siedze nad tym czytam fora googla itp i ni ****. jeszcze mam jedno pytanie bo jest opcja taka ze wlaczyla sie przypadkowo karta dzwiekowa zintegrowana, tylko jak mozna wejsc do BIOSa inaczej niz przy starcie systemu DEL ? bo moj monitor podczas wlaczenia do wyswietlenia ekranu powitalnego WINDOWS nie wyswietla nic ![]() pisze <poza zakr.> da sie wogole wejsc do BIOSa inaczej niz przy starcie kompa ? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakim autobusem MPK dojadę do Głogoczowa ? szukałem na ich stronie ale nie znalazłem,a byłem tam 2 lata temu MPK tylko nie pamietam linii i nazwy przystanku...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje do pobrania dużej i szczegółowej mapy Krakowa z podziałem na dzielnice i osiedla
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
"u Karima treningi dla lamusów, moj trener ćwiczy ciosy na żelaznych drągach"
odnośnie piszczeli mozesz przeciez wypełnić styropianem... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam nowy Internet Multimo i próbuje włączyć program hamachi ale serwer nie może nawiązać połączenia? Czy może to być problem z portami? i jak taki problem rozwiązać?
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://www.tswisla.eu/k64/Jestesmy-D...owa,p906.html#
Posiada ktos tą koszulke?Jak materiał po praniu?Mam nadzieje ze nie jest to 'chinskie badziewie'. Godna polecenia ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
bardzo pilnie poszukuję sklepu / hurtowni ze sprzętem na siłownie, ławeczki gryfy obciązenia
super by bylo gdyby ceny byly w miare dobre pozdrawiam z góry dziękuję |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
mam pytanie.......................jak wygląda sprawa z biletami na pociag ,na wyjazd na mecz w sosnowcu ,czy do biletu wstepnego na mecz dostajesz jakies pokwitowanie na przejazd
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do biletu dostajesz pokwitowniae za przejazd. ja dostalem bilet bez danych. wiec moze nie trzeba ich uzupelniac. sam nie wiem..
Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 10.07.2009 o godz. 23:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mateuusz dzieki za zajebiscie szybką odpowiedz
a jeżeli nie mam pokwitowania,co wtedy .................... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy zamontowanie Turbo Sprężarki zwieksza oprócz mocy spalanie? i o ile gdzies? silnik 1,4 75 KM 7L/100km
![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
marcinm tego niewiem.moze napisz jutro na gadu ktore jest podane na glownej? bo ja innego pomyslu niemam. albo zapytaj kogos z SKWK to sie orientuje w tych sprawach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamil jestes pewien?.................dzieki za pomoc ,ale w sprawach wyjazdu jestem jak narazie jeszcze zielony
ale to sie zmieni.........pzdr. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ok .................tylko jednego nie jaże w takim razie do takiego pociagu moze wsiąsc kazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
potrzebuję częstotliwość itp. dane do cyfry+ dla programu TVP sport
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jak wysyłać wizytówki w orange? Zależy od telefonu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja w Nokii mam opcje -->wyslij wizytówkę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ma ktoś z Was dobre ustawienia equalizera do foobar 2000 do hip-hopu? i drugie pytanie czy tam też jest taka opcja jak w winampie gdzie wciskamy J i mamy wybór utworu?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mogęzałożyć internetowe konto dla dorosłych jeżeli 18 lat bd mial dopiero za miesiąc?
![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W jakich sklepach w Galerii Krakowskiej moge kupić w miarę fajne i niedrogie jeansy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam debilne pytanie xD
Jak wysłać kilka wiadomości prywatnych na n-k jednocześnie? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeśli ktos ma Microsoft Office 2007 na płycie(albo na kompie instalator) to czy mógłby mi wrzucić na dowolnie jaki serwer do plików i wysłać mi link na PW albo wkleic tutaj) plik PubLR.cab który znajduje się w folderze Publisher.pl-pl
Z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
_gilardino_ w vertusie są chyba najrozsądniejsze ceny
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|