|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
usłyszałem w relacji radiowej:
- Cantoro podaje daleko do przodu... no jestem w szoku, normalnie, bez kółka? |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No to radio to jest poprostu coś coś coś nie do opisania- Na boisko wchodzi Bruliga
76`Zmiana powrotna Piotra Ćwielonga, wchodzi też Janik. Zeszli Jirsak i Łobodziński Przepraszam a w co dziś gra Wisła że są zmany powrotne
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 10.07.2009 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pierwszy raz śledzę relację tekstową czytaną na głos, chociaż nie.... to raczej jakby gościu wyobrazał sobie, że siedzi w telewizorni, wszyscy wszystko widzą, a on tylko musi odczytać nazwiska piłkarzy przy piłce.
Brawo za inicjatywę, ale wykonanie tragiczne |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No teraz wszedł Bruliga za Krima
ps. Czy zdanie "wybija daleko przed siebie" jest używane przez całą relację z taką samą częstotliwością co przez ostatnie 10 minut? Bo własnie tyle słucham a słyszałem to zdanie co najmniej 5 razy.
Ostatnio edytowane przez Skynet : 10.07.2009 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
||
Trzeba było jechać poprosić o akredytacje i zrobić dla nas relacje... sami szpakowscy... |
|||
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A mi się podobało, gratuluję inicjatywy
A co do samego meczu, to cieszy to, że strzeliliśmy te 4 bramki. Skuteczność się nam przyda, fajnie, że Pepe strzelił, a z tego Kirma naprawdę mam coraz większą radochę ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Krim i Dżirsak...
"przy piłce ..." cały czas ten gościu gadał, no żenada... "wyłącz winampa od razu" xD do tego ci co tam gadali w tle... brawo za chęci... za wykonanie nic ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dzięki panowie !! dobry wynik, fajna gra
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wisła rozstrzelała Zagłębie na Ludowym
Organizatorzy zapowiadali, że mecz odbędzie się bez udziału publiczności, ale pod naporem kilkuset fanów otworzyli bramy. Na trybuny weszło ponad 400 osób - także przypadkowi ludzie, którzy akurat jeździli rowerami po parku. No to ładna mi to organizacja... ciekawe, czy jak my bedziemy grali z kibicami to tez powstrzymaja szukających zaczepki kibicow Zagłębia - wszystko po to by nas sprowokowac i tym samym wyrzucic z ich stadionu. Policja nie wyda zgody na dalsze mecze po jakichkolwiek zadymach... A swoją drogą co to za Trela, ktory wszedł za Pawełka pod koniec meczu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Trela to bramkarz z MEsy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A wie ktoś może dlaczego nie grał Varga, czy znowu jakaś kontuzja? Czy po prostu do Rumunii pojechał ?
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pepe bramke strzelił w stylu Franka.Mam nadzieje że Cwielong też tyle bramek nastrzela w przyszłym sezonie w ekstraklasie i w lidze mistrzów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ze skrótu wynika, że mógł strzelić przynajmniej jeszcze jedną. Wydaję mi się, że on szuka za trudnych rozwiązań. Czasami trzeba zamknąć oczy strzelić z czuba a on chce podkręcić i przy słupku... być może to ładnie wygląda i bramkarz nie ma szans ale u niego te trudne rozwiązania za często się nie sprawdzają. Nasz Paweł Brożek czasami też wali byle gdzie i jest królem strzelców, ile takich bramek już strzelił, po rękawic gdzieś miedzy nogami, jakiś rykoszet. Po co kombinować. A Ćwielong to przyjmuje poprawia 10 razy... niech kopnie aby leciało w bramkę i to ma szanse powodzenia.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.07.2009 o godz. 10:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
o Cwielonga jestem spokojny, z niego jeszcze bedzie bramkostrzelny napadzior. Podobnie jak Brozek ma bardzo duza latwosc w dochodzeniu do sytuacji, potrzeba mu tylko troche poprawic skutecznosc i zobaczycie ze bedzie ladowal brame za brama jak Pawel
![]() ![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
szkoda tylko ze Małecki i Cwielong są tacy niscy ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czasem taki wzrost się przydaje, dzięki temu są szybcy i zwrotni, w połączeni z wysokim napastnikiem to może być dobre
Panowie przypominam Leo Messi czy sam Maradona wielkoludami nie są ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Brożek to jednak skarb jak nie strzela to rozprowadza piłkę i asystuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
a co najwazniejsze oszczedza gole na mecze o stawke
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ćwielong jest chyba lepszy niż Frankowski w jego wieku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie wiem jak gral wtedy franek
ale w cwielonga zawsze wierzylem, bedzie z niego napadzior w przeciagu 2 sezonow ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O Proszę, ilu się naglę wierzących w umiejętności "Pepe" znalazło.... wystarczyła jedna bramka
![]() Ja tam widziałem w nim zawodnika z którego będziemy mieli w przyszłości wiele pożytku, nawet wtedy, gdy piłka jak zaczarowana nie chciała wpaść do bramki rywali. Swoją droga podoba mi się koncepcja z Łobo na prawej obronie ;-) Szkoda by Małecki marnował się na ławce, a tym sposobem mamy przebojowego "Małego" w pomocy i potrafiącego od czasu do czasu precyzyjnie dośrodkować Łobo który zawsze może ruszyć do przodu ;-)
Ostatnio edytowane przez Lysy : 12.07.2009 o godz. 14:04.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Koncepcja łobo w obrobie moze i jest dobra ale w walce z drużynami pokroju Zagłebia... potem w ofensywie jest moze i niezle ale juz w swojej strefie obronnej robi sie dramatycznie słabo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
O Matko Bos... Łobo na lewej obronie ?
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Ale niech strzeli choć połowę z tego co on przez całą karierę ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
taa, w lidze polskiej tak, tyle ze Franek w tej lidze zagrał niewiele (10 meczy) i to w wieku 17-19 lat, pozniej (20-23 lata) strzelił 50 goli za granicą (wliczajac rezerwy strasbourgu, 3 liga francuska) i w wieku 24 lub 25 lat (nie pamietam dokladnie) był królem strzelców a Cwielong ma 23
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
co do Łobo, to obejrzyjcie sobie skróty. wszystkie akcje przeciwników dochodziły właśnie lewą stroną tam gdzie bronic miał Wojtek. wg mnie lepiej juz go dac na prawą pomoc.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|