The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2009, 20:26
usłyszałem w relacji radiowej:
- Cantoro podaje daleko do przodu...

no jestem w szoku, normalnie, bez kółka?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 10.07.2009, 20:29
No to radio to jest poprostu coś coś coś nie do opisania- Na boisko wchodzi Bruliga

76`Zmiana powrotna Piotra Ćwielonga, wchodzi też Janik. Zeszli Jirsak i Łobodziński

Przepraszam a w co dziś gra Wisła że są zmany powrotne
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 10.07.2009 o godz. 20:37.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 10.07.2009, 20:32
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
No to radio to jest poprostu coś coś coś nie do opisania
pierwszy raz śledzę relację tekstową czytaną na głos, chociaż nie.... to raczej jakby gościu wyobrazał sobie, że siedzi w telewizorni, wszyscy wszystko widzą, a on tylko musi odczytać nazwiska piłkarzy przy piłce.
Brawo za inicjatywę, ale wykonanie tragiczne

Odpowiedz cytując
Skynet
Member

Od: 11.2006

Stary 10.07.2009, 20:36
No teraz wszedł Bruliga za Krima

ps. Czy zdanie "wybija daleko przed siebie" jest używane przez całą relację z taką samą częstotliwością co przez ostatnie 10 minut? Bo własnie tyle słucham a słyszałem to zdanie co najmniej 5 razy.
Ostatnio edytowane przez Skynet : 10.07.2009 o godz. 20:40.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 10.07.2009, 20:38
Skynet napisał(a):Wyświetl post

a narzekaliscie, że nie ma transferów

Odpowiedz cytując
Svartis
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 10.07.2009, 20:48
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
No to radio to jest poprostu coś coś coś nie do opisania- Na boisko wchodzi Bruliga

76`Zmiana powrotna Piotra Ćwielonga, wchodzi też Janik. Zeszli Jirsak i Łobodziński

Przepraszam a w co dziś gra Wisła że są zmany powrotne
Skynet napisał(a):Wyświetl post

ps. Czy zdanie "wybija daleko przed siebie" jest używane przez całą relację z taką samą częstotliwością co przez ostatnie 10 minut? Bo własnie tyle słucham a słyszałem to zdanie co najmniej 5 razy.
ciastek11 napisał(a):Wyświetl post
No ale ile trzeba mieć w sobie inwencji twórczej żeby tak pokiereszować nazwisko Jirsak?
Ale macie problemy, nie chcecie to nie słuchajcie i po sprawie, chłopaki z III ligowego Polskiego klubiku robią sobie relacje dla siebie a tu wielcy kibice z wielkiego świata mają zbiorowe podniecenie i frustracje że gość przekręca nazwisko, podobnie jak wczoraj podczas transmisji na Kuszo...
Trzeba było jechać poprosić o akredytacje i zrobić dla nas relacje... sami szpakowscy...
Odpowiedz cytując
W.Star
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 10.07.2009, 20:51
A mi się podobało, gratuluję inicjatywy Przynajmniej wesoło mi było, a lapsusy językowe się zdarzają xD

A co do samego meczu, to cieszy to, że strzeliliśmy te 4 bramki. Skuteczność się nam przyda, fajnie, że Pepe strzelił, a z tego Kirma naprawdę mam coraz większą radochę
Odpowiedz cytując
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 10.07.2009, 20:52
Krim i Dżirsak...
"przy piłce ..." cały czas ten gościu gadał, no żenada...
"wyłącz winampa od razu" xD
do tego ci co tam gadali w tle...

brawo za chęci... za wykonanie nic
Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Stary 10.07.2009, 21:25
dzięki panowie !! dobry wynik, fajna gra
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.07.2009, 06:33
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Zwroccie uwage na jedno. W zeszlym sezonie Wisla grala taktyke wykanczania przeciwnika fizycznie i dobijanie ich w ostatnich minutach. Teraz w tych kilku sparingach widac z gola odmienna taktyke. Jak najszybciej zdobyc 2-3 gole i spokojnie grac, jednoczesnie nie pozwalajac na duzo przeciwnikowi. .
Taa , specjalnie też dali sobie strzelać gole przeciwnikowi bo to było częścią ich taktyki . Taktyka ta miała jednak pewne mankamenty .
Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Stary 11.07.2009, 09:29
Wisła rozstrzelała Zagłębie na Ludowym

Organizatorzy zapowiadali, że mecz odbędzie się bez udziału publiczności, ale pod naporem kilkuset fanów otworzyli bramy. Na trybuny weszło ponad 400 osób - także przypadkowi ludzie, którzy akurat jeździli rowerami po parku.

No to ładna mi to organizacja... ciekawe, czy jak my bedziemy grali z kibicami to tez powstrzymaja szukających zaczepki kibicow Zagłębia - wszystko po to by nas sprowokowac i tym samym wyrzucic z ich stadionu. Policja nie wyda zgody na dalsze mecze po jakichkolwiek zadymach...

A swoją drogą co to za Trela, ktory wszedł za Pawełka pod koniec meczu?
Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.07.2009, 09:37
Trela to bramkarz z MEsy
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.07.2009, 09:39
A wie ktoś może dlaczego nie grał Varga, czy znowu jakaś kontuzja? Czy po prostu do Rumunii pojechał ?
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.07.2009, 10:24
Pepe bramke strzelił w stylu Franka.Mam nadzieje że Cwielong też tyle bramek nastrzela w przyszłym sezonie w ekstraklasie i w lidze mistrzów.
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 11.07.2009, 10:30
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Pepe bramke strzelił w stylu Franka.Mam nadzieje że Cwielong też tyle bramek nastrzela w przyszłym sezonie w ekstraklasie i w lidze mistrzów.
Ćwielu normalnie zaczyna grać jak Tevez
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 11.07.2009, 10:35
Ze skrótu wynika, że mógł strzelić przynajmniej jeszcze jedną. Wydaję mi się, że on szuka za trudnych rozwiązań. Czasami trzeba zamknąć oczy strzelić z czuba a on chce podkręcić i przy słupku... być może to ładnie wygląda i bramkarz nie ma szans ale u niego te trudne rozwiązania za często się nie sprawdzają. Nasz Paweł Brożek czasami też wali byle gdzie i jest królem strzelców, ile takich bramek już strzelił, po rękawic gdzieś miedzy nogami, jakiś rykoszet. Po co kombinować. A Ćwielong to przyjmuje poprawia 10 razy... niech kopnie aby leciało w bramkę i to ma szanse powodzenia.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.07.2009 o godz. 10:40.
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 11.07.2009, 12:16
o Cwielonga jestem spokojny, z niego jeszcze bedzie bramkostrzelny napadzior. Podobnie jak Brozek ma bardzo duza latwosc w dochodzeniu do sytuacji, potrzeba mu tylko troche poprawic skutecznosc i zobaczycie ze bedzie ladowal brame za brama jak Pawel
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.07.2009, 12:28
szkoda tylko ze Małecki i Cwielong są tacy niscy ...

Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.07.2009, 12:40
Czasem taki wzrost się przydaje, dzięki temu są szybcy i zwrotni, w połączeni z wysokim napastnikiem to może być dobre Panowie przypominam Leo Messi czy sam Maradona wielkoludami nie są
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 11.07.2009, 13:36
Brożek to jednak skarb jak nie strzela to rozprowadza piłkę i asystuje.
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 11.07.2009, 13:50
Baala napisał(a):Wyświetl post
Brożek to jednak skarb jak nie strzela to rozprowadza piłkę i asystuje.
a co najwazniejsze oszczedza gole na mecze o stawke
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 11.07.2009, 18:59
Ćwielong jest chyba lepszy niż Frankowski w jego wieku.
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.07.2009, 19:05
Selene napisał(a):Wyświetl post
Ćwielong jest chyba lepszy niż Frankowski w jego wieku.
nie wiem jak gral wtedy franek ale w cwielonga zawsze wierzylem, bedzie z niego napadzior w przeciagu 2 sezonow
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.07.2009, 19:29
O Proszę, ilu się naglę wierzących w umiejętności "Pepe" znalazło.... wystarczyła jedna bramka
Ja tam widziałem w nim zawodnika z którego będziemy mieli w przyszłości wiele pożytku, nawet wtedy, gdy piłka jak zaczarowana nie chciała wpaść do bramki rywali. Swoją droga podoba mi się koncepcja z Łobo na prawej obronie ;-) Szkoda by Małecki marnował się na ławce, a tym sposobem mamy przebojowego "Małego" w pomocy i potrafiącego od czasu do czasu precyzyjnie dośrodkować Łobo który zawsze może ruszyć do przodu ;-)
Ostatnio edytowane przez Lysy : 12.07.2009 o godz. 14:04.
Odpowiedz cytując
Lukasz TSW
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 11.07.2009, 19:51
Koncepcja łobo w obrobie moze i jest dobra ale w walce z drużynami pokroju Zagłebia... potem w ofensywie jest moze i niezle ale juz w swojej strefie obronnej robi sie dramatycznie słabo.
Odpowiedz cytując
laxa
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 11.07.2009, 19:51
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Swoją droga podoba mi się koncepcja z Łobo na lewej obronie ;-) Szkoda by Małecki marnował się na ławce, a tym sposobem mamy przebojowego "Małego" w pomocy i potrafiącego od czasu do czasu precyzyjnie dośrodkować Łobo który zawsze może ruszyć do przodu ;-)
O Matko Bos... Łobo na lewej obronie ?
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 11.07.2009, 19:54
Robbie92 napisał(a):Wyświetl post
nie wiem jak gral wtedy franek ale w cwielonga zawsze wierzylem, bedzie z niego napadzior w przeciagu 2 sezonow
Na pewno ma więcej bramek w lidze niż Franek w tym wieku;]

Ale niech strzeli choć połowę z tego co on przez całą karierę ;]
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.07.2009, 20:19
taa, w lidze polskiej tak, tyle ze Franek w tej lidze zagrał niewiele (10 meczy) i to w wieku 17-19 lat, pozniej (20-23 lata) strzelił 50 goli za granicą (wliczajac rezerwy strasbourgu, 3 liga francuska) i w wieku 24 lub 25 lat (nie pamietam dokladnie) był królem strzelców a Cwielong ma 23

Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.07.2009, 21:18
Lysy napisał(a):Wyświetl post
O Proszę, ilu się naglę wierzących w umiejętności "Pepe" znalazło.... wystarczyła jedna bramka
Ja tam widziałem w nim zawodnika z którego będziemy mieli w przyszłości wiele pożytku, nawet wtedy, gdy piłka jak zaczarowana nie chciała wpaść do bramki rywali.
uwierz mi ze tez tak patrzylem na niego
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Stary 11.07.2009, 21:23
co do Łobo, to obejrzyjcie sobie skróty. wszystkie akcje przeciwników dochodziły właśnie lewą stroną tam gdzie bronic miał Wojtek. wg mnie lepiej juz go dac na prawą pomoc.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów