bbbnba napisał(a):

2. chuliganskie uklady - moze sie nie znam,Ty zapewne masz jakies pojecie, ale dla mnie uklad chuliganski, to uklad w ktorym dwie ekipy zgaduja sie po to, by zrobic akcje na inna ekipe. Przykladem moga byc poczatki teraz juz silnego ukladu GieKSy i KSG, gdy robili akcje na specjal Jagiellonii. O ile mnie pamiec nie myli nie robilismy zadnych akcji ramie w ramie z Widzewem. Jesli masz inne zdanie na ten temat - chetnie je poznam Z ŁKSem byl uklad, byla akcja i tyle.
|
uklad to zupelnie cos innego niz to co opisales.
Uklad to taki pakt o nieagresji, nie jestesmy przyjaciolmi ale sie nie lejemy.
Jesli popierasz tego typu "uklady" o jakich napisales to nie zdziw sie jak niedlugo na tysiac Lecha jadacego do Bialego ustawi sie "uklad" Legii, Widzewa, Ruchu, Zawiszy i jeszcze kogos. Po to zeby liczebnie was zmiazdzyc.
Nie na tym ta zabawa polega. Po to ma sie zgody zeby z nimi takie sprawy zalatwiac lub w pojedynke, a nie robic z tego debilna rywalizacje "dzis my z nimi na tamtych a jtro tamci z nimi na nas".
Dzis jestescie na topie, ale jeszcze dwa lata takich praktyk i staniecie sie niewiarygodna ekipa nie tylko dla czesci kibicow w dniu dzisiejszym ale rowniez dla waszych obecnych zgod (juz pomalu tak sie chyba dzieje zreszta, mam na mysli tutaj silne ekipy czyli Cracovie i Arke a nie waszych chlopcow na posylki z Lubina) i przekonacie sie czy warto bylo bawic sie z ŁKS-em.