|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Miałem już dawno zadać to pytanie,to jest jakaś moda zaczynać zdanie od PO tzn. http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=567
Zwykłe dłuższe przytrzymanie shifta czy też o coś głębszego chodzi Bo powiem szczerze że często się to tutaj widuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Podbijam, wazne!!
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szukam meczu Wisły- Vit Georgia z 2004 roku ,do oglądnięcia, do ściągnięcia może być byle by nie w rapidshare, ewentualnie rapidshare ale zapakowane w jak najmniejszej ilości partów.
Powód: życie
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 24.06.2009 o godz. 12:00.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
spróbuj wpisać "vlepki Wisły"
i co, jest? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jakie znacie programy darmowe,łatwe w obsłudze które mają taką specyfikację jak move maker ?
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jak wyłączyć automatyczną aktualizacje systemu w ESET NOD 32 ? Przez to "maksymalna ochrona jest niemożliwa..."
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
12345678 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Można gdzieś w Krakowie kupic koszulki Tapout?
takie jak na allegro http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=tapout ![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
witam, mam pytanie głównie do ludzi, którzy byli ostatnimi czasy w Bułgarii... chodzi mi dokładniej o ceny. Ile kosztuje tam butelka dobrego wina... bułgarskie wina są bardzo tanie i zarazem dobre:] ale chodzi mi o konkrety... jak z cenami za alko typu Jack Daniels, Bushmills, Jameson, baccardi itp. czy ceny są takie jak w PL czy drożej czy taniej (jeśli taniej to mniej więcej o ile?) liczę na szybką odp na prv. jutro wyjeżdżam i nie wiem czy brać alko ze sobą czy tam kupić sobie... pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Witam, wiem, ze bylo gdzies zadawane to pytanie, lecz nie wiem w ktorym temacie..
poszukuje czcionki którą, napisane bylo (jest) 'Plaudite Cives' ![]() bede bardzo wdzięczny. ![]() pozdrawiam. ![]() Hej Wisła Kraków! Lalalala!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy będzie gdzieś w tv relacja z Rajdu Polski? Chodzi mi głównie o live
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam napisac na zaliczenie wniosek o dofinansowanie porjektu POKL. Moze ktos jakos pomoc?
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jaki jest najnowszy kodek to odtwarzania filmów?
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://www.pokl.wup-krakow.pl/index....-projektu.html ściągasz plik z pierwszego linku i masz plan wniosku. Ogólnie to wpisz w googlach POKL i województwo/a i poczytaj na ten temat. Zazwyczaj na strona są wzory takich wniosków. No i oczywiście dział " Najczęściej zadawane pytania" może być pomocny. Mając wzór wymyślasz sobie jakiś projekt np. szkolenie pracowników upadającej stoczni, pod kątem zwiększenia i konkurencyjności na rynku pracy, albo szkolenia z obsługi komputera osób po 40, z tego samego powodu. Aha cel proijektu musi się pokrywać z odpowiednim priorytetem/działaniem. W onformacjach na ten teamt możesz znaleźć kto może o taką dotację się ubiegać, jakie ma być cel itd. Mam nadzieję, że pomogłem. Jak co to priv. Specjalistą, bóg wie jakim nie jestem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
-S-
DZINKS,napewno mi sie przyda,pozdro ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
W największym skrócie: alko i szlugi taniutkie, reszta na poziomie naszym a nawet drożej. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie i Panowie. Mam problem z Windows Movie Maker zrobiłem filmik i chce go zapisać ale problem tkwi w tym , że cały czas jest zero procent i zwiększa sie ten cholerny czas trwania procesu.
Pomożecie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
wina wtyczek,dlatego nawet ja szukam czegoś alternatywnego dla MM i znalazłem : Sony Vegas Movie-polecam E: MAM PYTANIE , otóż kiedyś czytałem,nawet chyba na TYM forum że istnieje jakiś komunikator który po zainstalowaniu kilku pluginów zmienia się tak,że można z niego jednocześnie pisać na gg,skype,ICQ,Irc itd. Może wie ktoś jak się ten komunikator nazywa ? Powód: EDIT
Ostatnio edytowane przez dawidTS : 24.06.2009 o godz. 20:20.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyli nic sie nie da zrobić z tym filmikiem ?
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 24.06.2009 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
AQQ ................
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
dostalem wczesniej privy ale niestety ze wzgledu na nadmiar czesto czyszcze skrzynke. prosba o napisanie jeszcze raz do tych ktorzy wtedy to zrobili ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
witam
szukam vlepki Wisły Kraków "Jedyny taki Klub" z herbem Wisły z Lwem i koniem plik w jak najlepszej rozdzielczości a jak największym formacie ponieważ chcę zrobić taki obraz na ścianę Jeśli ktoś mógłby mi przesłać tę vlepkę bądź przesłać link do pliku z nią to będę wdzięczny pozdro Mistrz!! Mistrz!! Nasz TS !!
Ostatnio edytowane przez juniho : 24.06.2009 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Trudniejsze w obsłudze, ale nosace wiecej mozliwosci : Sony Vegas , Adobe Premiere ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
dobry warsztat w hucie, ktoś ma jakiś godny polecenia?
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
mógłby ktoś zapodać stronke z ekipami które będą zaczynały ligę europejską od III i IV rundy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
mam anty wirus ESET Smart Security, pirackiego i wyskakuje mi niewłaściwa nazwa użytkownika i/lub hasło wie ktoś jak to wyłączyć? moze byc pw
przy okazji ma ktoś moze jaikmies normalne dźwieki sms na telefon takie nie wkur****ące edit: ponoc Eset lepszy slyszalem kilka takich opinii ![]() ewentualnie moglby ktos polecić dobrego anty wirusa, który jest darmowy całkowicie, lepszego niz avast! o ESET nieważne juz Powód: edit
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 25.06.2009 o godz. 00:43.
|
|
|