The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szymek_884
Banita

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2009, 16:41
ponoć zielono światło mocniej zaświeciło...
zaczynam wątpić w to światło...widać że nadal szukamy zawodników wolnych i za grosze...
bramkarz który pojedzie z nami do Austrii...jest brany na zgrupowanie na podstawie nagrań dvd...a pare dni temu mowili z klubu ze maja na oku zagranicznego bramkarza z dobrej ligi...
i coś czuje że nasze transfery skończa sie na Bozoku...i jakis wolnych zawodnikach...
z tym brazylijczykiem moga byc problemy...bo nie jest znany jego status...wiec marnie to widze...
na zgrupowanie pojedzie 2-3 zawodnikow...
okienko obfite moze byc...zobaczymy

Oby udało się sfinalizować prowadzone rozmowy - stwierdza z zadowoleniem Maciej Skorża.
on jeszcze nie poznał sie na RN...no chyba ze RN sie zmienila...

Niektóre kandydatury okazują się już nieaktualne ze względu na zbyt wygórowane wymagania finansowe klubów lub też samych graczy. Ta sytuacja może dotyczyć między innymi Bośniaka Admira Vladavicia ze słowackiej Żiliny, którego transfer kosztowałby rzekomo blisko milion euro. - Ponadto nie chcemy zaburzać pewnej struktury płac w klubie. Z tego powodu również odpadło nam kilka kandydatur - wyjaśnia Skorża.
Ostatnio edytowane przez szymek_884 : 22.06.2009 o godz. 16:46.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.06.2009, 16:50
Cytat:
Jeśli chodzi o bramkarza, to mamy obecnie sześciu kandydatów, jednego z nich wybierzemy i pojedzie z nami na obóz do Austri
To oznacza, że żaden dobry bramkarz do nas nie przyjdzie tylko znów będą castingi no-name'ów.
Odpowiedz cytując
chojrak
Member

Od: 12.2006

Stary 22.06.2009, 16:51
Wyluzujcie... rany jak ja niektóre posty czytam to mnie głowa boli... żeby zakontraktować brazyliano to pierw muszą potwierdzenie dostać, że nie jest związany ze swoim starym klubem... co do Bozoka to raczej sprawa już załatwiona, dlaczego tak uważam? Ano dlatego, że Wisła zmieniła swojego przeciwnika sparingowego na klub jakim jest MFK Rużomberok, uważam, że jednym z warunków przejścia jest właśnie sparing pomiędzy tymi zespołami. Z resztą obaj zawodnicy przechodzili badania w piątek, jak już gdzieś ktoś pisał, wyniki przeważnie przychodzą na początku tygodnia (w weekend raczej nie pracują nie...xd), więc luz. I jeszcze jedno skoro Pan Maciej mówi, że to okienko będzie dla Wisły to już to musi coś oznaczać... Co do Vladavića nie jestem pewny, coś mi tu śmierdzi, fajnie by było jakby przyszedł, ale jak mówię... z resztą do zgrupowania może się jeszcze dużo wydarzyć. Pożyjemy zobaczymy... nie płakać mi tu xd
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 22.06.2009, 16:51
prawnik25 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie jedno jest w tym dziwne, zespół który stara się wejść do LM ma problemy z zakontraktowaniem nawet taniego Bożoka i Brazylijczyka (za darmo) a mecze pucharowe są tuż...

Przedłużyliśmy wypożyczenie Kowalskiego do Piasta a w kadrze widać jedynie dwóch środkowych obrońców..

Lech w ciągu kilku dni osiągnął porozumienie w sprawie Kasprzika a my czekamy na wyniki testów medycznych, które najpóźniej w czwartek wieczorem były już znane (też znaleźli świetne tłumaczenie dla braku transferów -czekanie na wyniki, które są znane w tym samym dniu jak badania krwi rezonans, echo serca etc).

Bośniak jest wymysłem mediów i na 100% do nas nie trafi jak już pisałem wcześniej - Słowacy sprzedają go do Bundesligii (na słowackim kanale w TV w niedzielę wypowiadał się dyrektor sportowy Źliny, że do końca tygodnia Vladavić zostanie sprzedany, do któregoś z niemieckich klubów vide Bochum Eintracht Frankfurt (te kluby interesowały sie Bośniakiem)...

Także na dzień dzisiejszy nawet nie uzupełniliśmy kadry po odejściach także nie mówiąc o wzmocnieniach bo te chyba zostały przewidziane na odległą przyszłość...

Do tego doszło dzisiejsze losowanie według mnie trafiliśmy najgorzej jak mogliśmy na tym etapie

Kadra jaką posiadamy może pozwolić na awans do III rundy na tym koniec BEZ WZMOCNIEŃ - nie mówię o uzupełnieniach kadry bo te należą się jak psu buda...

Jednego jestem pewny kolejnych testów no name'ów w Austrii..
Jak tak lubisz się udręczać, to weź idź pod akademik, wynajmij murzyna i niech Cię bałamuci w piwnicy, tak będzie lepiej dla nas, dla Ciebie i dla murzyna. Ja wiem, że można być rozczarowanym itd. ale Ty zwyczajnie przesadzasz. Wszystko Ci nie pasuje. Levadia Tallin, powinniśmy drżeć z przerażenia, przecież my nie mamy z nimi szans, oni wymiatają w lidze estońskiej. Wolałbyś potyczki z Węgrami/Bośniakami albo eskapady na rubieże Europy w stylu Kazachstan, czy Armenia?

Jakby Bożoka i Carlinhosa podpisali odrazu, to na pewno okazałoby się, że są to pochopne, nieprzemyślane wydatki zbędnie obciążające nasz budżet. Ja doskonale zdaję sobie sprawę z faktu, że potrzebujemy 5-8 nowych graczy z czego przynajmniej 2-3 do pierwszego składu, ale nasza sytuacja jest jaka jest i pewnych rzeczy nie przeskoczymy. Na dodatek obecna kadra jak najbardziej jest w stanie awansować do LM i nie spodziewam się wzmocnień, które w wydatny sposób powiększyłyby nasze szanse. Nam piłkarze są potrzebni przede wszystkim dlatego, że czeka nas 17+ spotkań w ekstraklasie( nie wiadomo czy nam ligi nie poszrzą), liczymy na 12 spotkań w europejskich pucharach, sześć spotkań w ramach PE, bodajże 3 mecze PP i intensywna jesień reprezentacji.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 22.06.2009, 16:53
Co ciekawe znalazłem informację, że Wisła była zainteresowana Vladaviciem już w 2006 roku.

Sam piłkarz mówi o tym, że Zeljeznicar odrzucił ofertę Wisły:
http://www.xtratime.org/forum/showpo...&postcount=289

Tutaj również wspomina o Wiśle:
http://www.xtratime.org/forum/showpo...&postcount=298
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 22.06.2009, 16:58
Przecież zostało powiedziane że w związku z konferencją kardiologiczną badania dotrą do klubu później. Wbrew temu co wy twierdzicie badanie od których ma zależeć podpisanie kontraktu nie mogą wyglądać jak te robione przez dr.Leśniaka z AWF-owskiego ScanMedu (temperatura, ciśnienie, zrób przysiad, zrób pompke-jesteś zdrowy).

Trener Skorża może nawet być przy tych badań i widzieć jak zawodnik biega setkę w 10 sekund(jak M. Zieliński), i potrafi przebiec naokoło stadionu 10 razy na pełnej piździe. Tak czy siak wyniki badań muszą pisemnie dotrzeć do klubu.

PS.Doktora Leśniaka i Michała Zielińskiego serdecznie pozdrawiam
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.06.2009, 17:00
Wywiad ze Skorza rozwiazal pewne watpliwosci na temat transferu Kirma czy Vladavica.
Odpowiedz cytując
Barszczu
Junior Member

Od: 08.2003

Stary 22.06.2009, 17:00
a może po prostu Bochum zrezygnowało, gdy usłyszało cenę?

Bo w końcu to nie jest młody zawodnik, w dodatku za rok kończy mu się kontrakt
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.06.2009, 17:06
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
Krakowska Wisła nie zagra planowanego meczu z Przebojem Wolbrom - informuje oficjalna strona naszego klubu. Zamiast tego meczu "Biała Gwiazda" zmierzy się ze słowackim MFK Ružomberok.

Mecz rozegrany zostanie na Stadionie Ludowym w Sosnowcu, 27 czerwca o godzinie 15:00.

Ciekawe dlaczego akurat z Ružomberokiem...

Pewnie dopiero wtedy dojdzie do podpisania kontraktu z Bożokiem.... moim zdanie m to Wisła moze i sie juz zgadała z samym zawodnikiem tylko nie moga dojsc do porozumienia ze Slowakami odnosnie odstepnego.
Norma, może w ramach rozliczenia za transfer Wisłą ma zagrac mecz kontrolny z Ruzemberokiem. Cały świat tak robi.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.06.2009, 17:09
Proximus napisał(a):Wyświetl post
Przecież zostało powiedziane że w związku z konferencją kardiologiczną badania dotrą do klubu później. Wbrew temu co wy twierdzicie badanie od których ma zależeć podpisanie kontraktu nie mogą wyglądać jak te robione przez dr.Leśniaka z AWF-owskiego ScanMedu (temperatura, ciśnienie, zrób przysiad, zrób pompke-jesteś zdrowy).

Trener Skorża może nawet być przy tych badań i widzieć jak zawodnik biega setkę w 10 sekund(jak M. Zieliński), i potrafi przebiec naokoło stadionu 10 razy na pełnej piździe. Tak czy siak wyniki badań muszą pisemnie dotrzeć do klubu.

PS.Doktora Leśniaka i Michała Zielińskiego serdecznie pozdrawiam

I tu sie mylisz bo M.Zielinski odpowiedzial ze biega setke w okolo 6 sekund!!!!
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.06.2009, 17:12
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Jak tak lubisz się udręczać, to weź idź pod akademik, wynajmij murzyna i niech Cię bałamuci w piwnicy, tak będzie lepiej dla nas, dla Ciebie i dla murzyna. Ja wiem, że można być rozczarowanym itd. ale Ty zwyczajnie przesadzasz. Wszystko Ci nie pasuje. Levadia Tallin, powinniśmy drżeć z przerażenia, przecież my nie mamy z nimi szans, oni wymiatają w lidze estońskiej. Wolałbyś potyczki z Węgrami/Bośniakami albo eskapady na rubieże Europy w stylu Kazachstan, czy Armenia?

Jakby Bożoka i Carlinhosa podpisali odrazu, to na pewno okazałoby się, że są to pochopne, nieprzemyślane wydatki zbędnie obciążające nasz budżet. Ja doskonale zdaję sobie sprawę z faktu, że potrzebujemy 5-8 nowych graczy z czego przynajmniej 2-3 do pierwszego składu, ale nasza sytuacja jest jaka jest i pewnych rzeczy nie przeskoczymy. Na dodatek obecna kadra jak najbardziej jest w stanie awansować do LM i nie spodziewam się wzmocnień, które w wydatny sposób powiększyłyby nasze szanse. Nam piłkarze są potrzebni przede wszystkim dlatego, że czeka nas 17+ spotkań w ekstraklasie( nie wiadomo czy nam ligi nie poszrzą), liczymy na 12 spotkań w europejskich pucharach, sześć spotkań w ramach PE, bodajże 3 mecze PP i intensywna jesień reprezentacji.
Czytałeś moje wcześniejsze posty, chyba NIE- kto pierwszy napisał o zielonym świetle dla transferów, kto pierwszy napisał o Bożoku- no kto.. także za początek postu powinieneś dostać bana jeśli jakaś forumow sprawiedliwość tu istnieje..

Problem w tym, że nam nie wystarczy uzupełnić składu bliżej nieznanym zawodnikom- i tu dowód Bożoka próźno szukać w jedynastce sozonu, klasyfikacjach dla najlepszych skrzydłowych etc., o Brazylijczyku nawet nie ma co pisać bo osiągnięcia ma na poziomie Beto - a MA 26 lat...

W wywiadzie Skorża nie wspomniał nawet słowem o stoperze - a pozyskanie lewgo pomocnika i właśnie środkowego obrońcy na dzień dzisiejszy jest priorytetem (przynajmniej powinno) być...

To co umieszczono na stronie głównej to propagadna- http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21205

zważywszy na to o czym pisałem na wstępie i wcześniej...

Cytat:
Poza Bożokiem i Carlinhosem, trener oczekuje również sprowadzenia bramkarza i napastnika. Już dziś wiadomo, że jeden zagraniczny golkiper pojedzie z Wisłą na obóz do Grosspetersdorf. - Mamy sześciu kandydatów, prawdopodobnie w czwartek podejmiemy decyzję, którego z nich zabrać na zgrupowanie. Wierzę, że ten wybrany okaże się na tyle dobry, że podpiszemy z nim kontrakt. Na razie swoją wiedzę opieram na materiałach DVD, a to może być złudne. Dlatego potrzebujemy krótkich testów - informuje szkoleniowiec.

W obliczu poważnej kontuzji Rafała Boguskiego i wciąż niepewnej sytuacji transferowej Pawła Brożka, Wiśle potrzebny od zaraz jest także napastnik. Również na tę pozycję rozpatrywane są kandydatury, przede wszystkim zagraniczne. - Jeśli polskie kluby oczekują 2 mln euro za zawodnika, który nie jest nawet reprezentantem kraju, należy szukać kandydatów spoza naszej ligi - wyjaśnia krótko Skorża.
Co wam to przypomina?
Ostatnio edytowane przez prawnik25 : 22.06.2009 o godz. 17:20.
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 22.06.2009, 17:14
Wybaczcie ale musiałem to napisać. Moim zdaniem nowym bramkarzem Wisły będzie Hajduch z Ružomberoka. Takie jest moje przeczucie.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.06.2009, 17:17
Wywiad ze Skorza o tyle cieszy, ze nasz trener potwierdza wyrazna chec pozyskania napastnika.

Martwi jednak brak chocby slowka o przymiarkach pod stopera, chociaz o koniecznosci znalezienia nastepcy Clebera, Bednarz zapewnial juz w chwili transferowania Brazylijczyka.
Odpowiedz cytując
szymek_884
Banita

Stary 22.06.2009, 17:17
zgodzę sie po raz pierwszy z prawnikiem25
tutaj nie ma sprawiedliwości...bany są chyba rozdawane według uznania...ale moderator ma takie prawo...on może karać...szanuje to...
zakładając konto przeczytałem regulamin...
jeśli dobrze pamietam to Ty pierwszy napisałes ze prawy obronca będzie brazylijczykiem...
a ten brazylijczyk sie okaże drugim Beto...w wieku 26 do europy...marnie to widze...ciezko bedzie mu sie przystowac wrazie czegos do europejskiej pilki...
a to co zamiescili to zeby kibice pewnie uwierzyli ze bedzie dobrze...
ja wierze ze Wisla sie wzmocni...bo tylko wiara zostaje..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.06.2009, 17:24
Z tego so mowil Skorza to pewnie beda ze 2 -3 transfery ,(Bozok,Carlinos,..i kto jeszcze)

dziwia mnie to ze jedne zrodla podaja ze Vladavic chce odejsc..a inne ze wogole tego tematu nie ma..
Czlowiek juz sam sie gubi,bo niewaidomo w co wierzyc.

Z drugiej strony na duze trnasfery nie ma sie co nastawiac,a do tego na +

-zostaje Sobol
-narazie cisza o Marcelo
-tak samo o Pawle
-odchodzi Dawidowski ,Beto

tylko ze..
Znowu maja ogladac bramkarzy na DVD i potem podjac decyzje ktorego brac...zaczyna sie ..
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.06.2009, 17:29
Nie ma transferów- źle.
Coś się rusza w kwestii transferów- źle.
Będą transfery- źle.

Opanujcie się. Co chwile ktoś narzeka że Bozok, że kto to jest, że jakiś no name'ów ściągamy. I bardzo dobrze. Bo u nas nie ma wartościowych piłkarzy.

Brać Bozoka, tego bośniaka, Carlinosa, bramkarza, napastnika i huura. I nie płakać. Dajcie kasę na transfery to wtedy będzie lepiej.

Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 22.06.2009, 17:30
Bozok- wprawdzie Słowacy twierdzą że 100tys Euro to bardzo mała cena za takiego gracza. Ale liczyłem że pozyskamy na lewą pomoc choćby kogoś o statystykach Kirma. A tu taka niemiła niespodzianka. Odszedł dość drogi w utrzymaniu Zieniu i nie mamy paru setek Euro żeby sprowadzić jakiś młody talent na lewą pomoc?
Carlinhos jest zupełnie za darmo.

Zielone światło? Przypominam że wcześniej były już okienka z Jirsakiem, Łobodzińskiem, Niedzielanem? Gdzie to zielone światło? Realnych wzmocnień to tu po prostu nie widać.
Widać conajwyżej poszerzenie kadry i to też raczej piłkarzami gorszymi od tych co mamy(mieliśmy). Liczyłem że oddając Zieńczuka posuniemy się do przodu, ale widzę że tu raczej się osłabiliśmy i to ostro.

Jakoś Lech potrafił sprowadzić za 1,5 mln Euro godnych piłkarzy, których teraz chce połowa Europy. A my? Nie mamy 1,5mln Euro czy nie mamy dobrego rozeznania?
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 22.06.2009 o godz. 17:34.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 22.06.2009, 17:30
Czytałeś moje wcześniejsze posty, chyba NIE- kto pierwszy napisał o zielonym świetle dla transferów, kto pierwszy napisał o Bożoku- no kto.. także za początek postu powinieneś dostać bana jeśli jakaś forumow sprawiedliwość tu istnieje..
Nie chce mi się wklejać całej Twojej twórczości z ostatnich dni, wystarczą dwa cytaty:
Po pierwsze trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie czy bramkarz Piasta jest lepszy od Pawełka otóż nie - to co ich jedynie łączy to fakt że przychodzili (przychodzą) do nas ze słabych klubów, w których KAŻDY średniej klasy bramkarz może się wykazać mając w spotkaniu kilkanaście okazji do obrony...
Zresztą wystarczy spojrzeć kim jesteśmy na chwilę obecną żywotnie zainteresowani tj. Słowakiem, który ma kosztować nas ok 100 tys euro i darmowym Brazylijczykiem... w gronie naszych zaintersowani przynajmniej medialnych nie ma zawodników droższych a jak już był vide Kasprzik (nie popierałem tego ruch) to Bednarz go odpuścił...
Kasprzik przychodzi- trzeba ponarzekać, bo za słaby. Kasprzik nie przychodzi- jesteśmy nieudolni, nie potrafimy nawet Kasprzika wykupić. Czasem coś mądrego napiszesz, ale na linijkę mądego tekstu przypada dziesięć linijek utyskiwania i użalania się nad tym jak to mamy niedobrze. Tomaszewski ma podobne proporcje w swojej twórczości, ale chyba nie chcesz naśladować Tomaszewskiego .
Odpowiedz cytując
szymek_884
Banita

Stary 22.06.2009, 17:38
według mnie teraz warto zaryzykować...jest dobra kasa do zdobycia z UEFA....a kadra musi być szeroka...dzis na pierwszym treningu byly zawodnicy z ME i nawet sie zdziwilem ze Skorza wzial na trening Rajfura...
stoper musi byc kupiony w tym okienku...wypadnie Głowacki i linia defensywna sie sypie...
Singlar czy Diaz nie przekonuja mnie na srodku...
a to zielone swiatlo ze niby dane nic nie oznacza zazwyczaj co okienko bylo mowione ze zielone swiatlo jest...
nic tylko czekac co zrobia nasi...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.06.2009, 17:40
Nie chce mi się wklejać całej Twojej twórczości z ostatnich dni, wystarczą dwa cytaty:

Kasprzik przychodzi- trzeba ponarzekać, bo za słaby. Kasprzik nie przychodzi- jesteśmy nieudolni, nie potrafimy nawet Kasprzika wykupić. Czasem coś mądrego napiszesz, ale na linijkę mądego tekstu przypada dziesięć linijek utyskiwania i użalania się nad tym jak to mamy niedobrze. Tomaszewski ma podobne proporcje w swojej twórczości, ale chyba nie chcesz naśladować Tomaszewskiego .

Uran - ja tutaj siedze kilka dobrych lat i takich osob wiele sie juz przewinelo przez to forum . Probuja zaistniec(twierdzac, ze cos wiedza z dobrze poinformowanych zrodel), potem narzekaja, a pod koniec okienka transferowego znikaja. Taki folklor .
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Stary 22.06.2009, 17:43
Problemem jest zapewne słaba złotówka więc słabo to widzę. Gdyby tak chociaż Euro stało po 4 złote. W sumie to nie wiem czy jest kraj w którym będziemy konkurencyjni. Wszędzie będzie rywal do transferu ze strefy Euro

Może jedynie wolny transfer. To się jeszcze jakoś opłaca.

Trzeba się cieszyć z tego Bozoka i Carlinosa. I liczyć że Bednarz ma jakiegoś 'asa' za 300tys Euro.
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 22.06.2009 o godz. 17:48.
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.06.2009, 17:48
Cytat:
- Mamy sześciu kandydatów, prawdopodobnie w czwartek podejmiemy decyzję, którego z nich zabrać na zgrupowanie. Wierzę, że ten wybrany okaże się na tyle dobry, że podpiszemy z nim kontrakt. Na razie swoją wiedzę opieram na materiałach DVD, a to może być złudne. Dlatego potrzebujemy krótkich testów - informuje szkoleniowiec.
Czyli wiadomo, że nie pozyskamy bramkarza z polskiej ligi, ani raczej żadnego, który był u nas na testach wcześniej. W... można włożyć bajki o tym, że pozyskamy kogoś z dobrej ligi, bo ci raczej nie godzą się na testy. Więc niestety, ale znów szykuje się łapanka, Bednarz Travel oferuje darmowy, kilkudniowy pobyt w Austrii wraz z piłkarzami Wisły Kraków.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.06.2009, 17:53
szymek_884 napisał(a):Wyświetl post
zgodzę sie po raz pierwszy z prawnikiem25
tutaj nie ma sprawiedliwości...bany są chyba rozdawane według uznania...ale moderator ma takie prawo...on może karać...szanuje to...
Co jest - murzyn się nie podoba? Rasizm chcesz na forum szerzyć? A może homofobię?

Ja rozumiem, że czasy są ciężkie i jest na co narzekać, ale trucie o tym, że miało być na początku tygodnia a jeszcze nie podpisali to już jakaś perwersja.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 22.06.2009, 17:56
Jak Brożek i Marcepan nie odejdą do pierwszego meczu z Levadią to odpadną nam kupcy w postaci zespołów występujących w europejskich pucharach(czyli znaczna większość).
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Stary 22.06.2009, 17:58
Liczę jeszcze na jakiegoś darmowca z Brazylii. Jeszcze ino to może chyba nam realnie wzmocnić kadrę z pola. Testy bramkarzy to kpina. Tyle czasu... i nic. Po prostu zaczynam wierzyć że pora wymienić pana K. na kogoś lepszego, kto nam sam znajdzie brmkarza. Do kiedy pan K. Ma kontrakt? Pewnie już tylko rok. Więc pora by się zastanowić czy się nie bardziej opłaca odprawę zapłacić niż te testy.
Odpowiedz cytując
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.06.2009, 18:03

Ja Kasprzik podawałem za przykład tego jak powinny wyglądać negocjacje transferowe (a nie wypowiadałem się co do klasy bramkarskiej)....

słowo przepraszam, jak widać nie przechodzi ci przez usta... (a merytorycznie do poprzedniej mojej wypowiedzi nie raczyłeś się już odnieść robiąc zbitkę zdań wyrwanych z kontekstu DETEKTYWIE za dychę)...

http://wislasoccer.com/news_item_10805.htm TEMAT BOŚNIAKA UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY!!!

http://www.sport.pl/pilka/1,65050,67...o_minimum.html
Ostatnio edytowane przez prawnik25 : 22.06.2009 o godz. 18:17.
Odpowiedz cytując
jedynak z dabia
Banita

Stary 22.06.2009, 18:04
Witoldon napisał(a):Wyświetl post
Czyli wiadomo, że nie pozyskamy bramkarza z polskiej ligi, ani raczej żadnego, który był u nas na testach wcześniej. W... można włożyć bajki o tym, że pozyskamy kogoś z dobrej ligi, bo ci raczej nie godzą się na testy. Więc niestety, ale znów szykuje się łapanka, Bednarz Travel oferuje darmowy, kilkudniowy pobyt w Austrii wraz z piłkarzami Wisły Kraków.
to jest właśnie ta półpolska niespodzianka
cieszę się, że Bednarz o tym otwarcie mówi
wolałbym, żeby już podpisali kontrakty i podali oficjalne info, ale przez prasę i politykę klubu wszystko jest trzymane w tajemnicy
bardzo, bardzo na poważnie
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.06.2009, 18:09
Jeszcze parę zdań o Vladaviciu-choć robi się to coraz nudniejsze.Dla Żiliny,to ostatni dzwonek by go sprzedać,bo 1 stycznia będzie mógł podpisać kontrakt free.Na stronach Bochum trochę się pisało o Bośniaku,ale na przełomie maja i czerwca,a potem cisza.Widać,że Słowacy przesolili z ceną-co Vladavicia wkurzyło-i stąd ta cała zagrywka z Wisłą,jego oraz jego agenta.
Odpowiedz cytując
carlitos
Banita

Stary 22.06.2009, 18:18
Cytat:
o Brazylijczyku nawet nie ma co pisać bo osiągnięcia ma na poziomie Beto - a MA 26 lat...
ty już byłeś w brazylii oglądałeś go przez pol sezonu i do tego oglądałeś go w KRK? Mam rozumieć
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.06.2009, 18:22
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...o_minimum.html
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów