|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
|
tutaj mam ciekawy news dotyczacy Vladavica
http://futbal.sme.sk/c/4901232/odcho...-vymyslom.html tutaj Słowacy piszą ze to plotka..i to jest wszystko wymyslone i ze Wisła ma problem albo ze stadionem lub z finansami...nie wiem o co im chodziło... nie wiem czy dobrze zrozumiałem ten news a tu kolejny news o Bozoku http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...szcze-poczeka/ ze musi czekac...zaczyna mi to przypominac ostatnie okienka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Po mojemu: To wszystko to jest wymysł. Nikomu nie udzielałem żadnego wywiadu, o moim wyjeździe do Krakowa. Bo nigdzie nie wyjeżdżam. Nikt się ze mną ani moim menedżerem nie kontaktował, jutro wyjeżdżam na zgrupowanie do Rakuska"
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 22.06.2009 o godz. 11:07.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przetłumacz..
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ze to wszystko jest wymyslone
ze nikt z Polski sie nie kontaktowal z nami |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ronaldo też twierdził, że nigdzie nie idzie, i wszystko to wymysł pracy. A jak jest sami widzimy. Nie ma co dywagować, trzeba czekać... a do wiarygodnosci naszych gazet juz chyba sie wszyscy przyzwyczailismy,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A po mojemu : Gościu troche za dużo gadał i został "przystopowany" przez klub lub kluby z ,którymi negocjował....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Rakusko,to po slowacku Austria
Ostatnio edytowane przez picasso : 22.06.2009 o godz. 12:33.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Krakowska Wisła nie zagra planowanego meczu z Przebojem Wolbrom - informuje oficjalna strona naszego klubu. Zamiast tego meczu "Biała Gwiazda" zmierzy się ze słowackim MFK Ružomberok.
Mecz rozegrany zostanie na Stadionie Ludowym w Sosnowcu, 27 czerwca o godzinie 15:00. Ciekawe dlaczego akurat z Ružomberokiem... Pewnie dopiero wtedy dojdzie do podpisania kontraktu z Bożokiem.... moim zdanie m to Wisła moze i sie juz zgadała z samym zawodnikiem tylko nie moga dojsc do porozumienia ze Slowakami odnosnie odstepnego. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosc...u_z_przebojem/ Przed tym meczem powinna się wyjaśnić przyszłość Bożoka.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oferta Bochum odrzucona, Wisla zostaje w grze o Vladavicia
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...-o-vladavicia/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ten news jest starszy od tego, że "to bzdura".
Pozostaje nam czekać.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
za dużo gadania jest o tym Vladavicu
nie powiem ze przydalby sie nam... ale jesli odrzucili oferte Bochum i on by przyszedl do nas...to ja nie wiem czym by sie wtedy kierowali ludzie z Ziliny...wedlug mnie to sa plotki...pisane przez polskich dziennikarzy...
Ostatnio edytowane przez szymek_884 : 22.06.2009 o godz. 13:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
chyba rzeczywiście coś jest na rzeczy z Vladavicem skoro tak zwlekaja z podpisaniem kontraktu z Bożokiem.
Chyba numerem jeden jest Vladavic na liście Bednarza.Ciężko tak po skrótach na youtube oceniac który lepszy czy Słowak czy Słoweniec.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.06.2009 o godz. 14:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeśli Bochum odrzucona to raczej nie dlatego żeby iść do Wisły. Liczyłem na piątkowe transfery a tu dziś już poniedziałek..
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Branie na testy medyczne to juz jest finalna sprawa, 10 sekund do podpisania kontraktu jesli przejdzie sciezke zdrowia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
puki co to kontraktów nie podpisano, ponieważ brak wyników medycznych, bo lekarze zwlekają z ich podaniem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Być może z Vladaviciem sprawa wygląda następująco:Bochum nie chciało dać za niego więcej jak 500 tys.€,Żylina chce minimum 800 tys.W związku z tym może takie rozwiązanie;Vladavic przedłuża kontrakt z Żyliną o rok,by Słowacy mieli jakąś pewność, następnie zostaje wypożyczony do Wisły,by pomóc wejść jej do LM.Jeśli Wisła wchodzi,to wykupuje Bośniaka,a jeśli nie to wraca do Żyliny.To tylko gdybanie,a może i dobre rozwiązanie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg mnie jutro, góra w środę zostaną przedstawieni oficjalnie nowi piłkarze. Dzisiaj było to niemożliwe z dwóch powodów:
- Jacek Bednarz na losowaniu 2 rundy el. LM (a przy każdym podpisaniu kontraktu jest on obecny) - Wyniki testów medycznych zazwyczaj są dostarczane na początku tygodnia (skoro odbyły się one w piątek, logicznym jest, że dopiero po weekendzie zostaną odesłane do klubu). Swoją drogą, jestem niemal przekonany, że Bozok zostanie piłkarzem Wisły na dniach. Pomyślcie logicznie - sparing z Rużoberokiem w sobotę, mógł zostać wpisany w umowie przejścia Słowaka do naszego klubu. Co do Vladavica - bez paniki i z dystansem Panowie. I tak nie jesteśmy w stanie nic zrobić.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 22.06.2009 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy było:
http://futbal.sme.sk/c/4900989/odcho...-vymyslom.html Jak się nie mylę, tam jest napsiane,że Vladavić nie przechodzi do Wisły i się jeszcze wypowiada właściciel klubu MSK Żyliny, że o tym transferze dowiedział się z telewizji itd. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Odejście Vladavica z Żyliny to wymysł ! Poważnie zainteresowanie bośniackim skrzydłowym wyraziła Wisła Kraków.Sprawę transferu Admira Vladavica wyjawiły niedawno media. Nie wszystko jest jednak jasne. Józef Antosik- prezes Żyliny dementuje jednak pogłoski o transferze : "Sprawa odejścia Vladovica do Krakowa nie istnieje. Mamy dobre stosunki z Wisłą, więc z pewnością wiedziałbym ,gdyby była zainteresowana naszym kluczowym zawodnikiem. Żadna oferta za Admira nie została przyjęta, ponieważ nikt się z nami w tej sprawie nie kontaktował.Wszystko zostało wymyślone przez polskie media ! Wisła pozyskała już Bożoka z Rużomberoka i ma większe zmartwienia , dotyczące stadionu i finansów."- powiedział najważniejszy człowiek w klubie, który o samym transferze dowiedział się z telewizjii...... Sprawę dementuje także sam Vladavic :" Nigdy w żadnych mediach (słowackich ani poskich) , nie oświadczyłem ,że przenoszę się do Krakowa. Nikt nie kontaktował się ani ze mną , ani z moim menadżerem. Mam nadal ważną umowę z Żyliną i jutro jadę z zespołem na zgrupowanie w Austrii "- powiedział w niedzielne popołudnie skrzydłowy Żyliny,który o swoich przenosinach do polski dowiedział się z porannych wiadomości.Od tej pory cały czas jest nękany przez dzwoniących dziennikarzy..... Starałem się w miarę czytelnie napisać , jak ktoś nie rozumiał.................
Ostatnio edytowane przez matizaq : 22.06.2009 o godz. 15:32.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
jakie problemy finansowe?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Taki tylko maly szczegol, ze calosc nie wyplynela z polskich mediow, a z bosniackich zdaje sie.
Moze kopacz ma tam jakiegos zaprzyjaznionego dziennikarza i zamowil konkretny artykul w sobie wiadomym celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Niby jakiś wywiad jest z bośniackiej gazety, ale z drugiej strony może to być dzieło jakiegoś internauty. ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W tym wywiadzie pisze ze pozyskalismy juz Bozoka z Ruzomberoka. Jak wszyscy wiemy - wcale tak nie jest poki co. Czekajmy spokojnie.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Skorża liczy też, że niebawem Wisłę wzmocni kilku zawodników. Potwierdził, że przejście Miroslava Bożoka, który ma zastąpić Marka Zieńczuka oraz Carlinhosa, który będzie następcą Marcina Baszczyńskiego jest bliskie.
- Nie wiem, czy ich godnie zastąpią, bo na ich adaptację wpływa wiele czynników, ale wszystko wskazuje na to, że obecne okno transferowe może być dla Wisły obfite. Skorża przyznał, że liczy jeszcze na pozyskanie nowego bramkarza i napastnika. - Jeśli chodzi o bramkarza, to mamy obecnie sześciu kandydatów, jednego z nich wybierzemy i pojedzie z nami na obóz do Austrii - zdradził Skorżą, dodając jednak, że bardziej liczy na pozyskanie nowego napastnika interia.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dla mnie jedno jest w tym dziwne, zespół który stara się wejść do LM ma problemy z zakontraktowaniem nawet taniego Bożoka i Brazylijczyka (za darmo) a mecze pucharowe są tuż...
Przedłużyliśmy wypożyczenie Kowalskiego do Piasta a w kadrze widać jedynie dwóch środkowych obrońców.. Lech w ciągu kilku dni osiągnął porozumienie w sprawie Kasprzika a my czekamy na wyniki testów medycznych, które najpóźniej w czwartek wieczorem były już znane (też znaleźli świetne tłumaczenie dla braku transferów -czekanie na wyniki, które są znane w tym samym dniu jak badania krwi rezonans, echo serca etc). Bośniak jest wymysłem mediów i na 100% do nas nie trafi jak już pisałem wcześniej - Słowacy sprzedają go do Bundesligii (na słowackim kanale w TV w niedzielę wypowiadał się dyrektor sportowy Źliny, że do końca tygodnia Vladavić zostanie sprzedany, do któregoś z niemieckich klubów vide Bochum Eintracht Frankfurt (te kluby interesowały sie Bośniakiem)... Także na dzień dzisiejszy nawet nie uzupełniliśmy kadry po odejściach także nie mówiąc o wzmocnieniach bo te chyba zostały przewidziane na odległą przyszłość... Do tego doszło dzisiejsze losowanie według mnie trafiliśmy najgorzej jak mogliśmy na tym etapie Kadra jaką posiadamy może pozwolić na awans do III rundy na tym koniec BEZ WZMOCNIEŃ - nie mówię o uzupełnieniach kadry bo te należą się jak psu buda... Jednego jestem pewny kolejnych testów no name'ów w Austrii.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|