The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szymek_884
Banita

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2009, 11:02
tutaj mam ciekawy news dotyczacy Vladavica
http://futbal.sme.sk/c/4901232/odcho...-vymyslom.html
tutaj Słowacy piszą ze to plotka..i to jest wszystko wymyslone
i ze Wisła ma problem albo ze stadionem lub z finansami...nie wiem o co im chodziło...
nie wiem czy dobrze zrozumiałem ten news

a tu kolejny news o Bozoku
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...szcze-poczeka/
ze musi czekac...zaczyna mi to przypominac ostatnie okienka...
Odpowiedz cytując
Luk4s
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.06.2009, 11:02
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Ten Vladavic za dużo gada, więc albo jest już podpisany albo po prostu podbija stawkę dla Bochum.
to mi się z Nei kojarzy bo było dokładnie tak samo dużo gadania, żeby się wyrwać ze swojego klubu...

Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.06.2009, 11:03
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Bardzo możliwe że faktycznie się nie doczekasz

Bożok i Carlinos byli na testach, mieli podpisać jak tylko przejdą je pozytywnie a tu dni mijają i nadal cisza...
Ale jak kilka dni temu stwierdziłem, że obiketywnie patrząc to Wisła jest w tym momencie osłabiona to od razu zostałem zaatakowany przez grupę odrealnionych fanatyków w różowych okularach...

Także polecam odpoczynek od tego tematu, tyle innych zajęc wydaje sie byc ciekawszych od polemiki z pewnymi forumowiczami
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.06.2009, 11:03
Cytat:
„Celé je to výmysel. Nikomu z Poľska ani odinakiaľ som nedával žiadne vyjadrenie k prestupu do Krakova, pretože nikam neprestupujem. Nikto mňa ani môjho manažéra nekontaktoval, ja mám zmluvu v Žiline
a zajtra s ňou odchádzam na sústredenie do Rakúska,"
No i wszystko jasne.

Po mojemu: To wszystko to jest wymysł. Nikomu nie udzielałem żadnego wywiadu, o moim wyjeździe do Krakowa. Bo nigdzie nie wyjeżdżam. Nikt się ze mną ani moim menedżerem nie kontaktował, jutro wyjeżdżam na zgrupowanie do Rakuska"
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 22.06.2009 o godz. 11:07.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.06.2009, 11:04
przetłumacz..
Odpowiedz cytując
szymek_884
Banita

Stary 22.06.2009, 11:05
ze to wszystko jest wymyslone
ze nikt z Polski sie nie kontaktowal z nami
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 22.06.2009, 11:11
Ronaldo też twierdził, że nigdzie nie idzie, i wszystko to wymysł pracy. A jak jest sami widzimy. Nie ma co dywagować, trzeba czekać... a do wiarygodnosci naszych gazet juz chyba sie wszyscy przyzwyczailismy,
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.06.2009, 11:12
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
No i wszystko jasne.

Po mojemu: To wszystko to jest wymysł. Nikomu nie udzielałem żadnego wywiadu, o moim wyjeździe do Krakowa. Bo nigdzie nie wyjeżdżam. Nikt się ze mną ani moim menedżerem nie kontaktował, jutro wyjeżdżam na zgrupowanie do Rakuska"
A po mojemu : Gościu troche za dużo gadał i został "przystopowany" przez klub lub kluby z ,którymi negocjował....
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 22.06.2009, 11:54
Rakusko,to po slowacku Austria
Ostatnio edytowane przez picasso : 22.06.2009 o godz. 12:33.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.06.2009, 12:55
Krakowska Wisła nie zagra planowanego meczu z Przebojem Wolbrom - informuje oficjalna strona naszego klubu. Zamiast tego meczu "Biała Gwiazda" zmierzy się ze słowackim MFK Ružomberok.

Mecz rozegrany zostanie na Stadionie Ludowym w Sosnowcu, 27 czerwca o godzinie 15:00.

Ciekawe dlaczego akurat z Ružomberokiem...

Pewnie dopiero wtedy dojdzie do podpisania kontraktu z Bożokiem.... moim zdanie m to Wisła moze i sie juz zgadała z samym zawodnikiem tylko nie moga dojsc do porozumienia ze Slowakami odnosnie odstepnego.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
dzamp
Member

Od: 08.2006

Stary 22.06.2009, 12:55
http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosc...u_z_przebojem/ Przed tym meczem powinna się wyjaśnić przyszłość Bożoka.

Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Stary 22.06.2009, 13:52
Oferta Bochum odrzucona, Wisla zostaje w grze o Vladavicia

http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...-o-vladavicia/
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.06.2009, 13:56
Ten news jest starszy od tego, że "to bzdura". Pozostaje nam czekać.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
szymek_884
Banita

Stary 22.06.2009, 13:57
za dużo gadania jest o tym Vladavicu
nie powiem ze przydalby sie nam...
ale jesli odrzucili oferte Bochum i on by przyszedl do nas...to ja nie wiem czym by sie wtedy kierowali ludzie z Ziliny...wedlug mnie to sa plotki...pisane przez polskich dziennikarzy...
Ostatnio edytowane przez szymek_884 : 22.06.2009 o godz. 13:59.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.06.2009, 14:00
chyba rzeczywiście coś jest na rzeczy z Vladavicem skoro tak zwlekaja z podpisaniem kontraktu z Bożokiem.
Chyba numerem jeden jest Vladavic na liście Bednarza.Ciężko tak po skrótach na youtube oceniac który lepszy czy Słowak czy Słoweniec.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.06.2009 o godz. 14:10.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.06.2009, 14:02
Jeśli Bochum odrzucona to raczej nie dlatego żeby iść do Wisły. Liczyłem na piątkowe transfery a tu dziś już poniedziałek..
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 22.06.2009, 14:09
Branie na testy medyczne to juz jest finalna sprawa, 10 sekund do podpisania kontraktu jesli przejdzie sciezke zdrowia.
Odpowiedz cytując
Luk4s
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.06.2009, 14:12
puki co to kontraktów nie podpisano, ponieważ brak wyników medycznych, bo lekarze zwlekają z ich podaniem...
Odpowiedz cytując
Sancezz
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.06.2009, 14:30
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Chyba numerem jeden jest Vladavic na liście Bednarza.Ciężko tak po skrótach na youtube oceniac który lepszy czy Słowak czy Słoweniec.
Bożok jest Słowakiem, Vladavic Bośniakiem a Słoweńcem jest Kirm.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.06.2009, 14:32
Być może z Vladaviciem sprawa wygląda następująco:Bochum nie chciało dać za niego więcej jak 500 tys.€,Żylina chce minimum 800 tys.W związku z tym może takie rozwiązanie;Vladavic przedłuża kontrakt z Żyliną o rok,by Słowacy mieli jakąś pewność, następnie zostaje wypożyczony do Wisły,by pomóc wejść jej do LM.Jeśli Wisła wchodzi,to wykupuje Bośniaka,a jeśli nie to wraca do Żyliny.To tylko gdybanie,a może i dobre rozwiązanie.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Stary 22.06.2009, 14:38
Wg mnie jutro, góra w środę zostaną przedstawieni oficjalnie nowi piłkarze. Dzisiaj było to niemożliwe z dwóch powodów:

- Jacek Bednarz na losowaniu 2 rundy el. LM (a przy każdym podpisaniu kontraktu jest on obecny)
- Wyniki testów medycznych zazwyczaj są dostarczane na początku tygodnia (skoro odbyły się one w piątek, logicznym jest, że dopiero po weekendzie zostaną odesłane do klubu).

Swoją drogą, jestem niemal przekonany, że Bozok zostanie piłkarzem Wisły na dniach. Pomyślcie logicznie - sparing z Rużoberokiem w sobotę, mógł zostać wpisany w umowie przejścia Słowaka do naszego klubu.

Co do Vladavica - bez paniki i z dystansem Panowie. I tak nie jesteśmy w stanie nic zrobić.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 22.06.2009 o godz. 14:49.
Odpowiedz cytując
raciborzanin
Member

Od: 10.2007

Stary 22.06.2009, 14:59
Nie wiem czy było:

http://futbal.sme.sk/c/4900989/odcho...-vymyslom.html

Jak się nie mylę, tam jest napsiane,że Vladavić nie przechodzi do Wisły i się jeszcze wypowiada właściciel klubu MSK Żyliny, że o tym transferze dowiedział się z telewizji itd.
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Stary 22.06.2009, 15:27
raciborzanin napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy było:

http://futbal.sme.sk/c/4900989/odcho...-vymyslom.html

Jak się nie mylę, tam jest napsiane,że Vladavić nie przechodzi do Wisły i się jeszcze wypowiada właściciel klubu MSK Żyliny, że o tym transferze dowiedział się z telewizji itd.
Ja to zrozumiałem tak :

Odejście Vladavica z Żyliny to wymysł !
Poważnie zainteresowanie bośniackim skrzydłowym wyraziła Wisła Kraków.Sprawę transferu Admira Vladavica wyjawiły niedawno media. Nie wszystko jest jednak jasne.

Józef Antosik- prezes Żyliny dementuje jednak pogłoski o transferze : "Sprawa odejścia Vladovica do Krakowa nie istnieje. Mamy dobre stosunki z Wisłą, więc z pewnością wiedziałbym ,gdyby była zainteresowana naszym kluczowym zawodnikiem. Żadna oferta za Admira nie została przyjęta, ponieważ nikt się z nami w tej sprawie nie kontaktował.Wszystko zostało wymyślone przez polskie media ! Wisła pozyskała już Bożoka z Rużomberoka i ma większe zmartwienia , dotyczące stadionu i finansów."- powiedział najważniejszy człowiek w klubie, który o samym transferze dowiedział się z telewizjii......

Sprawę dementuje także sam Vladavic :" Nigdy w żadnych mediach (słowackich ani poskich) , nie oświadczyłem ,że przenoszę się do Krakowa. Nikt nie kontaktował się ani ze mną , ani z moim menadżerem. Mam nadal ważną umowę z Żyliną i jutro jadę z zespołem na zgrupowanie w Austrii "- powiedział w niedzielne popołudnie skrzydłowy Żyliny,który o swoich przenosinach do polski dowiedział się z porannych wiadomości.Od tej pory cały czas jest nękany przez dzwoniących dziennikarzy.....

Starałem się w miarę czytelnie napisać , jak ktoś nie rozumiał.................
Ostatnio edytowane przez matizaq : 22.06.2009 o godz. 15:32.
Odpowiedz cytując
Dozamet1
Member

Od: 02.2009

Stary 22.06.2009, 15:30
jakie problemy finansowe?
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.06.2009, 15:32
Taki tylko maly szczegol, ze calosc nie wyplynela z polskich mediow, a z bosniackich zdaje sie.
Moze kopacz ma tam jakiegos zaprzyjaznionego dziennikarza i zamowil konkretny artykul w sobie wiadomym celu
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.06.2009, 15:42

Niby jakiś wywiad jest z bośniackiej gazety, ale z drugiej strony może to być dzieło jakiegoś internauty.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.06.2009, 16:19
W tym wywiadzie pisze ze pozyskalismy juz Bozoka z Ruzomberoka. Jak wszyscy wiemy - wcale tak nie jest poki co. Czekajmy spokojnie.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.06.2009, 16:21
Czytacie jakieś zagraniczne fakty itp. Ostrzegam Was po raz setny nie róbcie sobie nadziei dużych. Lepiej być mile zaskoczonym niż po raz kolejny rozczarowanym.
Odpowiedz cytując
szymek_884
Banita

Stary 22.06.2009, 16:21
Skorża liczy też, że niebawem Wisłę wzmocni kilku zawodników. Potwierdził, że przejście Miroslava Bożoka, który ma zastąpić Marka Zieńczuka oraz Carlinhosa, który będzie następcą Marcina Baszczyńskiego jest bliskie.
- Nie wiem, czy ich godnie zastąpią, bo na ich adaptację wpływa wiele czynników, ale wszystko wskazuje na to, że obecne okno transferowe może być dla Wisły obfite.
Skorża przyznał, że liczy jeszcze na pozyskanie nowego bramkarza i napastnika. - Jeśli chodzi o bramkarza, to mamy obecnie sześciu kandydatów, jednego z nich wybierzemy i pojedzie z nami na obóz do Austrii - zdradził Skorżą, dodając jednak, że bardziej liczy na pozyskanie nowego napastnika

interia.pl
Odpowiedz cytując
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.06.2009, 16:33
Dla mnie jedno jest w tym dziwne, zespół który stara się wejść do LM ma problemy z zakontraktowaniem nawet taniego Bożoka i Brazylijczyka (za darmo) a mecze pucharowe są tuż...

Przedłużyliśmy wypożyczenie Kowalskiego do Piasta a w kadrze widać jedynie dwóch środkowych obrońców..

Lech w ciągu kilku dni osiągnął porozumienie w sprawie Kasprzika a my czekamy na wyniki testów medycznych, które najpóźniej w czwartek wieczorem były już znane (też znaleźli świetne tłumaczenie dla braku transferów -czekanie na wyniki, które są znane w tym samym dniu jak badania krwi rezonans, echo serca etc).

Bośniak jest wymysłem mediów i na 100% do nas nie trafi jak już pisałem wcześniej - Słowacy sprzedają go do Bundesligii (na słowackim kanale w TV w niedzielę wypowiadał się dyrektor sportowy Źliny, że do końca tygodnia Vladavić zostanie sprzedany, do któregoś z niemieckich klubów vide Bochum Eintracht Frankfurt (te kluby interesowały sie Bośniakiem)...

Także na dzień dzisiejszy nawet nie uzupełniliśmy kadry po odejściach także nie mówiąc o wzmocnieniach bo te chyba zostały przewidziane na odległą przyszłość...

Do tego doszło dzisiejsze losowanie według mnie trafiliśmy najgorzej jak mogliśmy na tym etapie

Kadra jaką posiadamy może pozwolić na awans do III rundy na tym koniec BEZ WZMOCNIEŃ - nie mówię o uzupełnieniach kadry bo te należą się jak psu buda...

Jednego jestem pewny kolejnych testów no name'ów w Austrii..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów