The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Iban Mayo
Banita

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2009, 17:24
Cytat:
Iako su pojedini bh. mediji objavili vijest da je Admir Vladavić napustio Žilinu i postao novi član Wisle iz Krakova, kontaktirali smo našeg reprezentativca koji je demantovao ove informacije.
Czyli co teraz dementuje ten news, że chce do Wisły ?
Odpowiedz cytując
ktulu
Member

Od: 07.2005

Stary 21.06.2009, 17:33
Nie dementuje, a wręcz potwierdza. Przynajmniej tak twierdzą Bośniacy na forum. Poza tym o Vladavica stara się jeszcze Bochum
Ostatnio edytowane przez ktulu : 21.06.2009 o godz. 17:37.
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 21.06.2009, 17:37
Cytat:
Depends. Kirm is more of a traditional midfielder while Vladavic likes to attack. You also have to consider age if thats a factor. Kirm is younger, and slightly taller as well.
tak mi odpowiedzieli bośniacy jak poprosiłem o porównanie Kirma i Vladavica czyli chyba podobna półka jest to graczy

mili goście btw
Ciekawe czy są jeszcze szanse na Kirma. Wydaje mi się że by do nas pasował. Z tego co zrozumiałem gra też dość dobrze w obronie, a nie tylko te 17 asyst i 7 bramek
Niestety zapewne żaden do nas nie dołączy.
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 21.06.2009 o godz. 17:40.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.06.2009, 17:40
wydaje mi sie że skoro Bożok jest już zaklepany to temat kupna Kirma czy Vladavica już nie istnieje no chyba że uda sie pozbyc kilku zawodników z wysokimi kontraktami którzy grzeja ławe a nie chcą odejśc.

Co do Glika to uważam ze to utalentowany obrońca ale trzeba pamietac że solidnych defensorów można miec za free tak jak już wiele razy sie udawało (Cleber,Marcelo,Diaz,Singlar) dlatego jeśli Bednarz dysponuje jeszcze jakimiś finansami na transfery to powinien sie skupic na napastniku (ten Słoweniec Tim Matavż z Groningen a ostatni sezon spędził w 2 lidze holenderskiej by sie przydał
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Stary 21.06.2009, 17:53
Ja tam też uważam, że akurat dobrych obrońców to jesteśmy w stanie za freeko przyciągnąć. Chociaż policzcie. Glik kosztowałby np 1mln zł+ Kowalski. A zarabiał np. na razie 80tys Euro rocznie. A np. taki Marcelo zarabia 200tys. Czyli praktycznie po roku czasu transfer się zwraca, a jak policzycie przez 5 lat?

Z drugiej strony Glik to narazie nie gość klasy Marcelo czy Clebera, ale przynajmniej sumarycznie wyszedłby nas ten transfer taniej(przy założeniu że oboje odejdą za tyle samo z klubu).

I tym zawodnikom z kartą na ręku też się zazwyczaj płaci niezłą kasę zwłaszcza jeżeli są wartościowi.

Więc nie mówcie że finansowo zawsze podpisanie zawodnika będzie tańsze niż kupno bo to nie prawda.
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 21.06.2009 o godz. 17:57.
Odpowiedz cytując
Massi91
Junior Member

Stary 21.06.2009, 17:53
Jak dla mnie to mamy już Bożoka i na tym sie skończy jeśli chodzi o lewą stronę..
Trochę szkoda bo ten Vladavic jest bardzo dobrym grajkiem i dałby sporem pole manewru trenerowi
Priorytetem dla nas powinien się stać środkowy obrońca (Glik) i Bramkarz (Onyszko, Glikiewicz, a może jakiś as z rękawa JB )

I jeszcze jakiś dobry napastnik z ciągiem na bramkę, aby odciążyć Pawła od zdobywania bramek...
Marzy mi się Etien Velikonja z ND HIT Gorica.. ( młody, skuteczny, można na nim sporo zarobić w przyszłości) Troche drogi bo wycieniany na 1mln ojro..Na dzień dzisiejszy raczej nie na naszą kieszeń..A szkoda !

To było by na tyle..
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.06.2009, 18:03
Widzę że każdy polski bramkarz broniący za granicą jest dobry na Wisłę, no to może jeszcze Malarza albo Janukiewicza ale ten już gra w Polsce o ile dobrze się orientuje no i jeszcze do tego grona to Białkowski koniecznie
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 21.06.2009, 18:10
AYALA napisał(a):Wyświetl post
wydaje mi sie że skoro Bożok jest już zaklepany to temat kupna Kirma czy Vladavica już nie istnieje no chyba że uda sie pozbyc kilku zawodników z wysokimi kontraktami którzy grzeja ławe a nie chcą odejśc.

Co do Glika to uważam ze to utalentowany obrońca ale trzeba pamietac że solidnych defensorów można miec za free tak jak już wiele razy sie udawało (Cleber,Marcelo,Diaz,Singlar) dlatego jeśli Bednarz dysponuje jeszcze jakimiś finansami na transfery to powinien sie skupic na napastniku (ten Słoweniec Tim Matavż z Groningen a ostatni sezon spędził w 2 lidze holenderskiej by sie przydał
Jeśli chodzi o Bozoka to na miejscu Bednarza wstrzymał bym się kilka dni z podpisaniem z nim kontraktu i skupił się na rozmowach w sprawie pozyskania Vladavica lub Kirma. Jeśli nie uda się któregoś wyciągnąć wtedy podpisać Bożoka.
Co do Glika to się nie zgadzam. Myślę, że śmiało można za niego wyłożyć 200tys e + Kowalski. Chłopak ma niesamowity talent i później będziemy pluć sobie w brodę jak było z Jodłowcem.
Priorytetem wg. mnie jest jednak jakis konkretny bramkarz. Szkoda, że nie ma żadnych info na ten temat prócz Kasprzika.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 21.06.2009, 18:41
Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post
Widzę że każdy polski bramkarz broniący za granicą jest dobry na Wisłę, no to może jeszcze Malarza albo Janukiewicza ale ten już gra w Polsce o ile dobrze się orientuje no i jeszcze do tego grona to Białkowski koniecznie
Każdy z nich by przyzwoicie łapał. Nie są to jacyś w końcu partacze, chociaż cuda też nie. Dla mnie tam Pawełek obecnie to numer jeden i nie ma co narzekać na Niego. W sumie konkurencji w zespole nigdy za wiele.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.06.2009, 18:50
Tak, Bozok, Vladavic, Glik, Gargula, Carlinhos mam dalej wymieniac?

Odnosnie Glika - zebyscie sie nie zdziwili ze to posuniecie czyli kupienie Glika zamiast Jodlowca wyjdzie nam miliard razy lepiej niz cokolwiek. I gwarantuje wam dla mnie Glik to taki drugi Glowacki tylko znacznie mlodszy i znacznie odpowrniejszy.

Jesli podpiszemy ta czwroke pilkarzy(Gargula podpisal juz dawno) to bedzie to chyba najlepsze Jakosciowo okienko ostatnich lat.
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Stary 21.06.2009, 19:34
Niech mnie nie rozśmieszają władze klubu.
Załóżmy budżet 42 mln złotych na teraz. W zimowym okienku wydaliśmy ok 1mln złotych za Gargułę. Zdaje się że nie kupiliśmy nikogo więcej, a sprzedaliśmy Clebera za miej więcej tyle ile podpisaliśmy Gargułę. Czyli jednym słowem za dużo nie poszło. Zakładając że wykorzystaliśmy ok 14 mln złotych(zgrupowania, połowa kontraktów) to zostało jeszcze sporo kasy, liczmy 28mln złotych na te pół roku. Nie liczę oczywiście braku stadionu bo budżet jest już ustalony(m.in większa kasa od Canal +)

W kadrze musimy opłacać:
Pawełek ok 450 tys złotych
Singlar ok 600-700tys złotych.
Głowacki ok 1mln złotych
Marcelo ok 900 tys złotych
Pi.Brożek ok 600tys złotych
Diaz ok 500tys złotych
Sobol ok 1mln złotych
Garguła 800 złotych(obecnie kontuzjowany więc napewno 2 miechy kontraktu opłaci ZUS)
Łobodziński ok 1mln złotych
Cantoro ok 1mln złotych
Niedzielan ok 1mln złotych
Brożek ok 800tys złotych
Ćwielong ok 400tys złotych
Mały ok 500tys złotych
Gołoś ok 500tys złotych
Varga ok 400tys złotych
Boguski ok 600tys złotych
Jirsak ok 600tys złotych

Ogólnie daje to ok 13 mln złotych płac/ 2 = 6,5mln złotych płac. Oczywiście w przybliżeniu.
Odejmując to od 28mln złotych które powinny zostać w kasie po poprzedniej rundzie wychodzi ok 20 mln(tu wliczam pensje nowych graczy które pewnie nas łącznie z 1,5mln złotych za jedną rundę wyniosą) złotych na pozostałą działalność klubu.

Oczywiście to przy założeniu że nie pozbędziemy się Niedzielana, Cantoro, Gołosia

ODP! w tym okienku po prostu musi przyjść jeszcze ktoś dobry do ataku. Czy to będzie Kirm, czy Vladavic. Czy np.przesuniemy na tę pozycję Boguskiego a kupimy kogoś naprawdę niezłego do ataku.
Tym niemniej spodziewam się zakupu za ok 3mln złotych do ataku. Piłkarza który będzie wybitnym wzmocnieniem.

Zakładając że awansujemy do 4 rundy CLQ to zyskujemy 2 razy tyle niż wydaliśmy(a wyborcza niejako potwierdziła stawki od UEFA). Jest to więcej niż prawdopodobne więc trzeba tego jednego naprawdę solidnego transferu poprostu dokonać!!!

Ważne żeby wydać te pieniadze jak najlepiej. To znaczy kupić tam gdzie cena jest najlepsza. Tak jak mowiłem, mamy na tyle elastycznych graczy że Skorża zawsze jakoś to poukłada. Natomiast my musimy mądrze kupić piłkarza z największym potencjałem który u nas rozwinie.
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 21.06.2009 o godz. 19:44.
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Stary 21.06.2009, 19:49
element napisał(a):Wyświetl post
transfery, zgrupowanie, płace... to nie wszystko.

błędne myślenie niektórych że skoro sprzedaliśmy xxx za 3 mln to tyle mamy na czysto.
Nie, nie mamy bo spłacić trzeba multum innych rzeczy..
no kolego... powiedz mi w takim razie ile to wszystko kosztuje jeżeli w lidze są zespoły które mają budżety np. 10mln złotych( i w to się musi wszystko zmieścić). Rozumię że jeszcze musi dojść pensja sztabu szkoleniowego, Bednarza, skoutów, masażystów, ale mi tu z wyliczeń wyszło że razem powinno zostać na to wszystko ok 20mln złotych łącznie z transferami.
Więc mi powiedz czy ta pozostała działalność nie może się zamknąć w np 12 mln na tę jedną rundę? i pozostała kwota na transfery czyli np. 8 mln.

A ja zakładam przecież że na transfery wydamy max 5-6 mln złotych.

W dodatku przeważnie transfer się rozkłada na raty. Nie płaci się całości od razu.
Więc kiedyś trzeba coś zaryzykować. Choćby minimalnie czyli wydatko rzędu 1,5 euro na nowych graczy.
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 21.06.2009 o godz. 19:52.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.06.2009, 20:14
OL Lyonaise napisał(a):Wyświetl post
Niech mnie nie rozśmieszają władze klubu.
Załóżmy budżet 42 mln złotych na teraz. W zimowym okienku wydaliśmy ok 1mln złotych za Gargułę. Zdaje się że nie kupiliśmy nikogo więcej, a sprzedaliśmy Clebera za miej więcej tyle ile podpisaliśmy Gargułę.
Garguła przyszedł za darmo a Cleber został sprzedany chyba za 200tys euro
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.06.2009, 20:40
Czytając wasze posty można dojść do wniosku że w obecnym składzie możemy pomarzyć o 4 rundzie eliminacji do LM, ratują nas tylko transfery.
Przyjście Bozoka lub Vladovica (których nikt nie widział poza jakimś filmikiem na jutjub) - pewna 4 runda
Przyjście napastnika za 1 mln euro - pewna LM
Futbol okazuje się taki prosty. Tak jak w Polsce najwięcej jest lekarzy i selekcjonerów reprezentacji, tak wśród kibiców Wisły najwięcej jest dyrektorów sportowych.

Wyjątkiem jest prawnik25 którego nic nie zadowoli, nawet Kaka w Wiśle który gra z darmo i płaci składki na SKWK.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.06.2009, 20:49
mr_kwolf myślę że zupełnie nie na tym rzecz polega.Futbol jest nieobliczalny i na tym polega jego piękno.Zawodnicy wzmacniający skład w naturalny sposób zwiększają prawdopodobieństwo zwycięstwa jednak jego nie zapewniają.Wiec można wydac 100 mln euro i odpasc w II rundzie oraz nie wydac ani grosza i wejsc do niej.To oczywiste.
Każdy kibic Wisły zauważa jej mankamenty,braki.Zawodnicy tutaj wymieniani mają za zadanie je zlikwidowac.
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Stary 21.06.2009, 20:50
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Czytając wasze posty można dojść do wniosku że w obecnym składzie możemy pomarzyć o 4 rundzie eliminacji do LM, ratują nas tylko transfery.
Przyjście Bozoka lub Vladovica (których nikt nie widział poza jakimś filmikiem na jutjub) - pewna 4 runda
Przyjście napastnika za 1 mln euro - pewna LM
Futbol okazuje się taki prosty. Tak jak w Polsce najwięcej jest lekarzy i selekcjonerów reprezentacji, tak wśród kibiców Wisły najwięcej jest dyrektorów sportowych.

Wyjątkiem jest prawnik25 którego nic nie zadowoli, nawet Kaka w Wiśle który gra z darmo i płaci składki na SKWK.
Ataku się nie czepiam jak dla mnie Brożek Boguski i Ćwielong(liczę że w tym sezonie stanie się naprawdę skuteczny) są w stanie zagwarantować nam odp. liczbę bramek. Choć przydałoby się tu jakieś wzmocnienie zważywszy że Boguś kontuzjowany. Najlepiej wypożyczenie na pół roku jeżeli nas nie stać na transfer.

Odszedł Baszczu. Singlar gwarantuje niezły poziom, a może ten Carlinhos okazać się też świetnym graczem jak na nasze warunki. Tu się nie czepiam.
Ale odszedł Zieniu. Przychodzi Bozok, który może się okazać równie dobry jak Zieniu, a może też się okazać niewypałem. Taki Kirm np. robi wrażenie(7 goli, 17 asyst) i byłby gwarantem że gorzej niż Zieniu raczej by nie grał. A jakby go Bozok ze składu wyrzucił to tylko na dobre by nam wyszło.
Bramkarz nie jest taki ważny jak to że jeżeli Bozok okaże się za słaby na pierwszą 11(a jest niestety taka prawdopodobność) to Skorża znowu będzie miał kłopot żeby Wisełka chodziła jak przysłowiowy walec.
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 21.06.2009 o godz. 20:52.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 21.06.2009, 20:59
OL o Kirmie zapomnij moim zdaniem jest to plotka wyssana z palca o której zresztą już zrobiło się cicho.Liczę bardziej na transfer Vladavicia chociaż i tutaj jest coraz więcej wątpliwosci (zainteresowanie Bochum itd)
Bozok na pewno nie gwarantuje poziomu ani Kirma ani Vladavicia (oczywiscie przynajmniej z posiadanych przez nas informacji).Mam nadzieję że był na tyle długo obserwowany że uznano że jest wstanie wzmocnic naszą drużynę.Chyba że rzeczywiscie ma byc tylko zastępca dla Vladavicia.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.06.2009, 22:47
Z tym Vladaviciem to rzeczywiscie juz kilka osob zauwazylo ze gosc traktuje Wisle jako karte przetargową..dzis juz pisze ze intersuje sie nim Bochum.
Jesli tak to wiadomo kogo wybierze

Takze nie ma co sie napalac,bo widze ze niektorzy juz te nazwiska co sie przewijaja do skladu właczają.Spokojnie panowie beda podpisy to bedziecie ich sobie ustawiac ,narazie to tylko medialny szum,i informacje "od kogos".,najczesciej od "informatora proszacego o dyskrecje "
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
CWA
Junior Member

Stary 21.06.2009, 23:19
Szkoda by było gdyby ten Vladavic do nas nie przyszedł, po prezentuje się nieźle. Mam nadzieje, że w końcu podpisy się pod kontraktami jakieś pojawią w tym okienku transferowym. Np. w takiej Sparcie Praga to potrafią ściągnąć kilku interesujących graczy: http://www.transfery.eu/news,1775.html
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.06.2009, 09:18
Przejście II i III rundy eliminacji jest wielce prawdopodobne. Jeśli to zrobimy to - bez względu na wynik w IV rundzie - czeka nas co najmniej 6 meczów pucharowych. Musimy więc mieć po 2 zawodników na każdej pozycji gdyż Skorża będzie musiał zawodnikami rotować. Inaczej nie da się po prostu grać tylu meczów w rundzie. Do tego trzeba założyć jakieś kontuzje, kartki oraz to, że nie każdy transfer może okazać się pożyteczny (ostatnio mieliśmy więcej porażek niż sukcesów transferowych).
Kolejna sprawa to niewiadoma sprawa transferu Brożka (może się ktoś w końcu po niego zgłosi), Boguskiego (też jest obserwowany), mówiło się też o Małym, Marcelo, Diazie ,,,
Biorąc to wszytko pod uwagę spodziewam się że oprócz Garguły dojdzie do nas tego lata kolejnych 4-5 graczy. I jest to niezbędne minimum by zespół mógł funkcjonować
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.06.2009, 09:20
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
http://www.futbol.pl/artykul/55888.html to samo, inny portal

sprawa wydaje się być coraz bardziej na rzeczy.

http://sport.wp.pl/kat,1732,title,Br...wiadomosc.html
http://www.efakt.pl/Gwiazdy-zostaja-...y,46862,1.html

Cytat:
- Teraz jest taki okres, że albo robi się grube transfery, jak w Realu Madryt, albo te drobne - stanów pośrenich praktycznie nie ma, bo kluby trzymają się za kieszeń. To efekt kryzysu - wyjaśnia menadżer Pawła Brożka, Radosław Osuch w rozmowie z "Faktem".
wydaje mi się, że coś w tym jest. Dotychczas nie słyszałem o transferach pomiędzy milionem, półtora, a kilkunastoma. Brożek raczej zostaje u nas, to bardzo dobra wiadomość zarówno dla Skorży, jak i Bednarza, który ma trochę więcej czasu na jakiś porządny wynalazek, który będzie mógł Pawła zastąpić.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 22.06.2009 o godz. 09:36.
.
Odpowiedz cytując
spinnaker
Senior Member

Stary 22.06.2009, 09:28
Może i to samo ale z tego samego źródła.. Super Express a to wszystko wyjasnia

Ja tam wole się powstrzymać z emocjami do konferencji prasowej z nowymi piłkarzami albo oficjalnego newsu

Więcej realizmu panowie.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 22.06.2009, 09:29
Pamiętaj że informację tą podał SE.Nie mniej mimo wszystko jest to dobra informacja.
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Stary 22.06.2009, 09:31
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
http://www.futbol.pl/artykul/55888.html to samo, inny portal

sprawa wydaje się być coraz bardziej na rzeczy.
Możliwe ,że klub zwleka z podpisaniem Bożoka i Carlinhosa , ponieważ chce aby wszyscy nowi piłkarze zostali przedstawieni razem. Nie zdziwie się ,jeżeli Vladavic i nowy bramkarz są już w drodze do Krakowa , przejdą badania i w czwartek lub piątek cała czwórka podpisze oficjalnie umowy.
Nie zapeszajmy jednak , bo wiadomo co było w ostatnich latach.....
Odpowiedz cytując
mhl_pl
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.06.2009, 09:46
Nie moge sie juz doczekac jak włącze kompa i internet i na stronie Wisły bedzie pieknie napisane ze 3-4 nowych piłkarzy podpisalo kontrakty
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.06.2009, 10:21
Ten Vladavic za dużo gada, więc albo jest już podpisany albo po prostu podbija stawkę dla Bochum.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.06.2009, 10:26
U nas wszystko się stanie "na dniach", albo "niebawem" A dni mijają i finalizacji chociażby Bożoka nie widać. Nie wiem z czego to wynika, ale jeżeli rada nadzorcza przy każdym transferze potrzebuje tak dużo czasu jak przy nowym kontrakcie dla Sobolewskiego...takie przeciąganie może zniechęcić. Lepiej sobie za dużo nie obiecywać.
..
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Stary 22.06.2009, 10:28
dzisiaj napewno nie będzie transferów bo Bednarz jest na losowaniu
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 22.06.2009, 10:34
Przecież to najnowsze info z SE że Semir polecił mu transfer do Wisły to wycięty fragment z tego stareg bośniackiego newsa... a Wy się nim jaracie.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 22.06.2009, 10:38
mhl_pl napisał(a):Wyświetl post
Nie moge sie juz doczekac jak włącze kompa i internet i na stronie Wisły bedzie pieknie napisane ze 3-4 nowych piłkarzy podpisalo kontrakty
Bardzo możliwe że faktycznie się nie doczekasz

Bożok i Carlinos byli na testach, mieli podpisać jak tylko przejdą je pozytywnie a tu dni mijają i nadal cisza...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów