The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
19dafi06
Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2009, 14:36
licoo napisał(a):Wyświetl post
Gdzie można zobaczyć jak zmieniała się tabela po poszeczególnych kolejkach? Chętnie prześledzę tojeszcze raz
www.betexplorer.com wejdz w socer polską lige i nad tabela bedziesz miał coś takiego "After ... rounds"
Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.06.2009, 15:48
pchelcok napisał(a):Wyświetl post
a ja mam pytanie, dlaczego strona SKWK jest cenzurowana?
Bo jest konflikt pomiedzy TWSD i SKWK
Odpowiedz cytując
Bobus17
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 08.06.2009, 15:56
Programuje ktoś w Języku C
Potrzebowałbym pomocy
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 08.06.2009, 16:38
możecie przeglądać aukcje na allegro i logować się do serwisu normalnie?

edit:ok, aukcje mogę przeglądać oprócz motoAllegro. logować i tak się nie mogę.
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 08.06.2009 o godz. 16:41.
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
hunter TSW
Member

Od: 09.2008

Stary 08.06.2009, 16:59
Ja mam takie pytanko. Kiedy jest losowanie Wisełki w eliminacjach CL ?
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.06.2009, 17:11
hunter TSW napisał(a):Wyświetl post
Ja mam takie pytanko. Kiedy jest losowanie Wisełki w eliminacjach CL ?
22 czerwca

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
M.C (nowy kleparz)
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.06.2009, 17:21
Poszukuje tytułu piosenki,którą śpiewa facet.A w tekście jest coś takiego,jak "reiss up reiss up" czy coś takiego...
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.06.2009, 17:23
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Jestem niemal pewny, że przez najbliższe X lat nie wejdziemy na stadion w Kielcach.

Sadze ze latwiej bylo by wejsc przez granice do Koreii Północnej niz nam na stadion w Kielcach.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 08.06.2009, 17:53
M.C (nowy kleparz) napisał(a):Wyświetl post
Poszukuje tytułu piosenki,którą śpiewa facet.A w tekście jest coś takiego,jak "reiss up reiss up" czy coś takiego...
może szukasz tego kawałka:
http://haziu.wrzuta.pl/audio/75vhGsS...jaba_-_rise_up

ale tam nie ma nic o Piotrze R.
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
TSWalos
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.06.2009, 19:28
W sobotę zostawiłem samochód na ul. Piłsudskiego (nie wiedziałem, że postój tam jest płaty). Wróciłem do auta ok 24 i znalazłem mandat włożony za wycieraczkę. Nie jest to wystawione przez straż miejską czy policję tylko przez jakiś zarząd parkowania czy coś takiego. Chcą żebym zapłacił 50 zł.

Miał ktoś kiedyś coś takiego ? Płacić czy wywalić do kosza ?
Powód: literki....
Ostatnio edytowane przez TSWalos : 08.06.2009 o godz. 19:31.
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 08.06.2009, 19:49
jak nie chcesz mieć w przyszłości problemów z listami poleconymi wzywającymi do zapłaty bądź z komornikiem czy firmami windykacyjnymi, to zapłać
tak jest najprościej
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 08.06.2009, 19:51
Witam wszystkich...

Bardzo pilnie poszukuje "going for gold pre intermediate teacher book". W tej książce prawdopodobnie powinny być odpowiedzi do unitów. Dokładnie chodzi mi o unity 4, 5, 6. Bardzo proszę o pomoc i równie serdecznie dziękuje zań!

Pozdrawiam
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.06.2009, 20:02
Zostały 2 dni do ostatniego terminu złożenia papierów do szkół średnich a ja jestem w kropce.

Polećcie jakieś LO od ok. 100-110pkt.
I pytanie do uczęszczających do XV. Styknie 110pkt~ żeby sie dostać?

_____
Pytałem w temacie o teście gim, ale tam nikt nie odpowiada, więc prosze tu o pomoc.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
rafiABG
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 08.06.2009, 20:19
co grozi za odpalenie rac normalnie na ulicy ? mandacik czy coś grubszego ?
Odpowiedz cytując
kate
Junior Member

Stary 08.06.2009, 20:42
Do Braci Kibiców z Krakowa

Mam do Was pytanie - prośbę...
24 maja wieczorem jechałam pociągiem z Gdańska do Warszawy (ale za Legią nie jestem ) wraz z kibicami wracającymi po meczu z Lechią Gdańsk. To było moje pierwsze osobiste spotkanie z Białą Gwiazdą. Niezapomniane!
Bardzo bym chciała odnaleźć tych chłopaków, których wtedy poznałam. Nie mam ich nr tel i wiem o nich strasznie mało. Ale z tego, co trochę poczytałam na Forum, widzę, że niektórzy znają się między sobą, więc może jest nadzieja...

Pierwszy ma na imię Kazik - Kazek. Wysoki, krótkie włosy, brunet. Lat 26 - 30? (tak naprawdę to nie mam pojęcia). Jest ogrodnikiem (przynajmniej tak powiedział).
Drugi to Marcin. Obaj z Kazkiem znają się niby od 20 lat.
Trzeci Dominik. Chyba 22 lata. Pracuje w księgarni.
Wszyscy trzej mieszkają w Krakowie.

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...
Pomóżcie, proszę, bo za 3 tygodnie miałam wybyć na stałe z Polski, ale może gdybym odnalazła tego, kogo szukam...
Proszę o info na PW, w razie czego podam więcej szczegółów.

Dzięki, pozdrowienia!
Odpowiedz cytując
TSWalos
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.06.2009, 21:08
a jest opcja, że zgłoszę się tam i powiem, że nie wiedziałem i takie tam ? nie jestem z Krakowa...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.06.2009, 21:19
TSWalos - to jest w ogóle ciekawa sprawa bo czy oni mają prawo taki mandat wystawić?Czy parking był dobrze oznaczony itp? - ja bym tam poszedł - niech przedstawią Ci jakieś papiery że ten mandat jest zgodny z prawem itp , a tak w ogóle to ja bym tego nie płacił i poczekał na rozwój wydarzeń(jeśli oczywiście wizyta nic nie da)
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
przemmach
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.06.2009, 21:28
Witam, mam pytanie, conajmniej nietypowe: czy wiecie, gdzie mogę kupić szklany bezpiecznik 30mm 0,5 A
zwiedziłem dziś chyba 10 sklepów elektronicznych i wygląda na to, że taki bezpiecznik to prawdziwy "biały kruk"
Gdybym dostawał pieniądze za moją miłość do Wisły, byłbym milionerem
Odpowiedz cytując
sndr
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 08.06.2009, 21:29
Kamson napisał(a):Wyświetl post
I pytanie do uczęszczających do XV. Styknie 110pkt~ żeby sie dostać?
Jest w XV parę osób z Płaszowa
Teoretycznie 120pkt, ale myślę, że 110 MOŻE [ale nie musi] wystarczyć, zresztą zawsze jest druga rekrutacja. Wszystko zależy do jakiej klasy
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.06.2009, 21:45
Cytat:
co grozi za odpalenie rac normalnie na ulicy ? mandacik czy coś grubszego ?
Wg najnowszej ustawy nic Ci nie grozi... Kiedyś można było środki pirotechniczne odpalać tylko 31 grudnia i 1 stycznia, jak wiadomo był to martwy przepis, więc zniesiono go i do pewnych klas bezpieczeństwa można środki pirotechniczne odpalać bez ograniczeń...

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
rafiABG
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 08.06.2009, 21:49
Kurt napisał(a):Wyświetl post
Wg najnowszej ustawy nic Ci nie grozi... Kiedyś można było środki pirotechniczne odpalać tylko 31 grudnia i 1 stycznia, jak wiadomo był to martwy przepis, więc zniesiono go i do pewnych klas bezpieczeństwa można środki pirotechniczne odpalać bez ograniczeń...
możesz jakoś potwierdzić swoje słowa ? jakiś link wiarygodny ?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.06.2009, 22:47
Mam wrażenie, że zepsuł mi się 'twardy dysk' w odtwarzaczu MP3 Creative'a, ponieważ kiedy go załączam to na chwilę się zaświeca i po chwili gaśnie, a gdy wpinam w wejście USB, to teoretycznie widzi go jako DYSK WYMIENNY, ale gdy chcę wejść w podgląd plików to pokazuje: "Dysk jest niedostępny. Nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We/Wy."

Wie ktoś jak można by temu zaradzić? :(
Odpowiedz cytując
re_set
Member

Stary 08.06.2009, 22:53
TSWalos napisał(a):Wyświetl post
W sobotę zostawiłem samochód na ul. Piłsudskiego (nie wiedziałem, że postój tam jest płaty). Wróciłem do auta ok 24 i znalazłem mandat włożony za wycieraczkę. Nie jest to wystawione przez straż miejską czy policję tylko przez jakiś zarząd parkowania czy coś takiego. Chcą żebym zapłacił 50 zł.

Miał ktoś kiedyś coś takiego ? Płacić czy wywalić do kosza ?
Z punktu widzenia prawa Twoja niewiedza nt platnego postoju jest nic nie wart- ignorantia iuris nocet i tyle jesli chodzi o Twoje wytlumaczenie, organow tym nie przekonasz.
Co do placenia- firma, ktora wystawia nakaz zaplaty, moze to potem przekazac do egzekucji, a jesli to zrobia to moga Cie obciazyc rowniez kosztami postepowania egzekucyjnego.
Tyle jesli chodzi o moja wiedze prawnicza, jesli o zyciowa- ludzie nie raz i nie dwa tlumacza sie (sciemniaja...), ze niczego nie znalezli za wycieraczka, ze nawet jesli ten mandat tam byl to ktos im go wyjal dla zartu/ze zlosliwosci etc.

1q2 napisał(a):Wyświetl post
TSWalos - to jest w ogóle ciekawa sprawa bo czy oni mają prawo taki mandat wystawić?Czy parking był dobrze oznaczony itp? - ja bym tam poszedł - niech przedstawią Ci jakieś papiery że ten mandat jest zgodny z prawem itp , a tak w ogóle to ja bym tego nie płacił i poczekał na rozwój wydarzeń(jeśli oczywiście wizyta nic nie da)
to sie chyba nie moze mandat nazywac, bo mandaty moga wystawiac okreslone organy (ustawowo), sam mandat zas jest tytulem egzekucyjnym z 777 kpc. Oznaczenie parkingu nic tu do rzeczy, niestety, nie ma- informacje o wjezdzie w strefe C sa w kilku miesjcach i jak wyzej: nieznajomosc prawa szkodzi.
Choc rownoczesnie, od wszelkich decyzji administracyjnych, przysluguje stronom w terminie 14 dni prawo odwolania, wiec mozna probowac.
Czekanie na rozwoj wydarzen moze skutkowac wzrostem kosztow jak wyzej. Choc nie musi.
Ostatnio edytowane przez re_set : 08.06.2009 o godz. 22:57.
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.06.2009, 22:56
Witam. Mam takie pytanie komputerowe. Sprawa wygląda tak : Gram w obojętnie jaką gre i po około 10 minutach gry nagle wszystko przestaje działać myszka , klawiatura. Ktoś może domyśla sie co to może być ?
Odpowiedz cytując
-S-
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.06.2009, 22:57
Szukam dobrego antywirusa, ktoś coś poleca. Najlepiej, aby polecający przekonał się o użyteczności antywirusa na własnej skórze.
Odpowiedz cytując
pchelcok
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 08.06.2009, 22:58
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Mam wrażenie, że zepsuł mi się 'twardy dysk' w odtwarzaczu MP3 Creative'a, ponieważ kiedy go załączam to na chwilę się zaświeca i po chwili gaśnie, a gdy wpinam w wejście USB, to teoretycznie widzi go jako DYSK WYMIENNY, ale gdy chcę wejść w podgląd plików to pokazuje: "Dysk jest niedostępny. Nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We/Wy."

Wie ktoś jak można by temu zaradzić? :(
miałem kiedyś problem z mp3 Cretive MoVo coś podobnego jak Ty mówisz, ściągałem różne programy do formatowania mp3 i specjalne do Creativa nie pomogło mi to, lecz udało mi się sformatować poprzez polecenie: START->Uruchom->chkdsk h: /F (gdzie h to jest dysk wymienny)
mi to pomogło i mp3 śmigala później cały czas tym poleceniem "wkrzesiłem" dwie mp3 i jednego pendriva więc coś w tym jest, możesz spróbować, albo poszukaj w google tych programów do Creativa

-S- napisał(a):Wyświetl post
Szukam dobrego antywirusa, ktoś coś poleca. Najlepiej, aby polecający przekonał się o użyteczności antywirusa na własnej skórze.
ja używam Avast'a i nie narzekam, a jestem wymagający co do sprawności komputera
Jestem kibicem, będę kibicem,
nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem.
Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni.
Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin...

...

ACAB
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.06.2009, 10:58
działa Wam gg?Mi nie działa od 2 dni...
I
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 09.06.2009, 11:00
działa
....
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.06.2009, 11:57
pchelcok napisał(a):Wyświetl post
miałem kiedyś problem z mp3 Cretive MoVo coś podobnego jak Ty mówisz, ściągałem różne programy do formatowania mp3 i specjalne do Creativa nie pomogło mi to, lecz udało mi się sformatować poprzez polecenie: START->Uruchom->chkdsk h: /F (gdzie h to jest dysk wymienny)
mi to pomogło i mp3 śmigala później cały czas tym poleceniem "wkrzesiłem" dwie mp3 i jednego pendriva więc coś w tym jest, możesz spróbować, albo poszukaj w google tych programów do Creativa
Ściągnąłem nowego firmware'a , no i gdy wpinałem odtwarzacz w USB to trzymałem przycisk play Wgrałem firmware i hula Dzięki
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.06.2009, 12:26
-S- napisał(a):Wyświetl post
Polecam darmowy antyvirus AVIRA ANTIVIR PERSONAl smiga mi juz rok i nie mam zadnego probemu, nie spowalnia kompa i jest skuteczny
,
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów