|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bo jest konflikt pomiedzy TWSD i SKWK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Programuje ktoś w Języku C
Potrzebowałbym pomocy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
możecie przeglądać aukcje na allegro i logować się do serwisu normalnie?
edit:ok, aukcje mogę przeglądać oprócz motoAllegro. logować i tak się nie mogę.
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 08.06.2009 o godz. 16:41.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanko. Kiedy jest losowanie Wisełki w eliminacjach CL ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
22 czerwca
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Poszukuje tytułu piosenki,którą śpiewa facet.A w tekście jest coś takiego,jak "reiss up reiss up" czy coś takiego...
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Sadze ze latwiej bylo by wejsc przez granice do Koreii Północnej niz nam na stadion w Kielcach. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
http://haziu.wrzuta.pl/audio/75vhGsS...jaba_-_rise_up ale tam nie ma nic o Piotrze R. ![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
W sobotę zostawiłem samochód na ul. Piłsudskiego (nie wiedziałem, że postój tam jest płaty). Wróciłem do auta ok 24 i znalazłem mandat włożony za wycieraczkę. Nie jest to wystawione przez straż miejską czy policję tylko przez jakiś zarząd parkowania czy coś takiego. Chcą żebym zapłacił 50 zł.
Miał ktoś kiedyś coś takiego ? Płacić czy wywalić do kosza ? Powód: literki....
Ostatnio edytowane przez TSWalos : 08.06.2009 o godz. 19:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
jak nie chcesz mieć w przyszłości problemów z listami poleconymi wzywającymi do zapłaty bądź z komornikiem czy firmami windykacyjnymi, to zapłać
![]() tak jest najprościej ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Witam wszystkich...
Bardzo pilnie poszukuje "going for gold pre intermediate teacher book". W tej książce prawdopodobnie powinny być odpowiedzi do unitów. Dokładnie chodzi mi o unity 4, 5, 6. Bardzo proszę o pomoc i równie serdecznie dziękuje zań! Pozdrawiam ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zostały 2 dni do ostatniego terminu złożenia papierów do szkół średnich a ja jestem w kropce.
Polećcie jakieś LO od ok. 100-110pkt. I pytanie do uczęszczających do XV. Styknie 110pkt~ żeby sie dostać? ![]() _____ Pytałem w temacie o teście gim, ale tam nikt nie odpowiada, więc prosze tu o pomoc. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
co grozi za odpalenie rac normalnie na ulicy ? mandacik czy coś grubszego ?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Do Braci Kibiców z Krakowa
Mam do Was pytanie - prośbę... 24 maja wieczorem jechałam pociągiem z Gdańska do Warszawy (ale za Legią nie jestem Bardzo bym chciała odnaleźć tych chłopaków, których wtedy poznałam. Nie mam ich nr tel i wiem o nich strasznie mało. Ale z tego, co trochę poczytałam na Forum, widzę, że niektórzy znają się między sobą, więc może jest nadzieja... Pierwszy ma na imię Kazik - Kazek. Wysoki, krótkie włosy, brunet. Lat 26 - 30? (tak naprawdę to nie mam pojęcia). Jest ogrodnikiem (przynajmniej tak powiedział Drugi to Marcin. Obaj z Kazkiem znają się niby od 20 lat. Trzeci Dominik. Chyba 22 lata. Pracuje w księgarni. Wszyscy trzej mieszkają w Krakowie. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Pomóżcie, proszę, bo za 3 tygodnie miałam wybyć na stałe z Polski, ale może gdybym odnalazła tego, kogo szukam... Proszę o info na PW, w razie czego podam więcej szczegółów. Dzięki, pozdrowienia! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
a jest opcja, że zgłoszę się tam i powiem, że nie wiedziałem i takie tam ? nie jestem z Krakowa...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
TSWalos - to jest w ogóle ciekawa sprawa bo czy oni mają prawo taki mandat wystawić?Czy parking był dobrze oznaczony itp? - ja bym tam poszedł - niech przedstawią Ci jakieś papiery że ten mandat jest zgodny z prawem itp , a tak w ogóle to ja bym tego nie płacił i poczekał na rozwój wydarzeń(jeśli oczywiście wizyta nic nie da)
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie, conajmniej nietypowe: czy wiecie, gdzie mogę kupić szklany bezpiecznik 30mm 0,5 A
![]() zwiedziłem dziś chyba 10 sklepów elektronicznych i wygląda na to, że taki bezpiecznik to prawdziwy "biały kruk" ![]() ![]()
Gdybym dostawał pieniądze za moją miłość do Wisły, byłbym milionerem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jest w XV parę osób z Płaszowa
Teoretycznie 120pkt, ale myślę, że 110 MOŻE [ale nie musi] wystarczyć, zresztą zawsze jest druga rekrutacja. Wszystko zależy do jakiej klasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że zepsuł mi się 'twardy dysk' w odtwarzaczu MP3 Creative'a, ponieważ kiedy go załączam to na chwilę się zaświeca i po chwili gaśnie, a gdy wpinam w wejście USB, to teoretycznie widzi go jako DYSK WYMIENNY, ale gdy chcę wejść w podgląd plików to pokazuje: "Dysk jest niedostępny. Nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We/Wy."
Wie ktoś jak można by temu zaradzić? :( |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co do placenia- firma, ktora wystawia nakaz zaplaty, moze to potem przekazac do egzekucji, a jesli to zrobia to moga Cie obciazyc rowniez kosztami postepowania egzekucyjnego. Tyle jesli chodzi o moja wiedze prawnicza, jesli o zyciowa- ludzie nie raz i nie dwa tlumacza sie (sciemniaja...), ze niczego nie znalezli za wycieraczka, ze nawet jesli ten mandat tam byl to ktos im go wyjal dla zartu/ze zlosliwosci etc.
Choc rownoczesnie, od wszelkich decyzji administracyjnych, przysluguje stronom w terminie 14 dni prawo odwolania, wiec mozna probowac. Czekanie na rozwoj wydarzen moze skutkowac wzrostem kosztow jak wyzej. Choc nie musi.
Ostatnio edytowane przez re_set : 08.06.2009 o godz. 22:57.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Witam. Mam takie pytanie komputerowe. Sprawa wygląda tak : Gram w obojętnie jaką gre i po około 10 minutach gry nagle wszystko przestaje działać myszka , klawiatura. Ktoś może domyśla sie co to może być ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Szukam dobrego antywirusa, ktoś coś poleca. Najlepiej, aby polecający przekonał się o użyteczności antywirusa na własnej skórze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
mi to pomogło i mp3 śmigala później cały czas tym poleceniem "wkrzesiłem" dwie mp3 i jednego pendriva więc coś w tym jest, możesz spróbować, albo poszukaj w google tych programów do Creativa ![]()
![]() ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
działa Wam gg?Mi nie działa od 2 dni...
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
działa
.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Wgrałem firmware i hula ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Polecam darmowy antyvirus AVIRA ANTIVIR PERSONAl smiga mi juz rok i nie mam zadnego probemu, nie spowalnia kompa i jest skuteczny
![]() ,
|
|
|