|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A Moze jakies race na meczyku wkoncu ostatni mecz na naszym stadionie wiec kary nie bendzie a race rabia wrarzenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A jak wrocimy na stadion to przy pustych trybunach bedziemy grac. Toz to by dopiero byla kompromitacja i pozywka dla pismakow. A na wyrozumialosc komisji ligi nie ma co liczyc za scyzoryk z dupy wiety dwa mecze bez kibicow na trybunie a za butelke Lech dostal zawiasy ot sprawiedliwosc
![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Wisła utrzyma czwórkową formę ... i będzie 4-1. Oczywiście na początku będzie 0-1 tak dla dramatyzmu
fajnie by było gdyby np. z karnego strzelił brame Pawełek ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeśli nie przegramy będe przezadowolony.Wszystko, byleby nie przegrana.
A z tym hurraoptymizmem to uważajcie, żebyście pózniej kurva nie płakali... ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z tą pietruszka to nie do końca jest prawda - ich motywacją jest pozostanie w klubie.To nie ŁKS gdzie każdy tylko myśli jak stamtąd s.......ić ale konkretny jak na naszą ligę klub, który z konkretną kasą wchodzi do gry.
To jednak nie zmienia faktu że jesteśmy zdecydowanym faworytem tej potyczki. ps. o koncentracje i mobilizację się nie boje - chłopaki wiedzą o co grają i dadzą z siebie wszystko - bardziej się boje o jakiegoś niefarta/walenie łbem w mur/'popis' Mariusza itp. Jasne że należy chwalić naszych za walkę do końca w Gdańsku ale to ile Lechia miała sytuacji przy 1-0 , nie nastraja optymistycznie - ten mecz to kupę szczęścia też jednak było.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 29.05.2009 o godz. 14:04.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mam takie pytanko gdzie będzie można oglądnąć meczyk niedaleko stadionu?. Od parku Jordana już chyba się nie da popatrzeć ?
![]()
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Bar u Wiślaków,Jama lub parę knajp na miasteczku AGH wzdłuż Reymonta
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a jak to jest, czy po meczu otwieraja bramy i kto nie dostal biletu moze wejsc na stadion, czy nie ma takiej opcji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Rok temu chyba wpuszczali.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wierze aby Slask mogl nas skrzywdzic.. na bank bedize remis a ja mysle ze nasi pilkarze beda chcieli na koniec pokazac ze to oni zasluzyli na tego mistrza i wygraja 1, 2 do 0 i bedzie feta
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W ostatnim meczu pdobał mi się Jirsak. Najwyraźniej, gdy nie musi grać podwieszonego pomocnika radzi sobie zdecydowanie lepiej. Jeśli wyjdzie i tak samo zadba o płynność gry ze Śląskiem, to o wynik jestem spokojny. No i Łobo w nagrodę mógłby wejść odrobinę wcześniej
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A na koniec, jak Wisła będzie już prowadzić, zejdzie Zieńczuk, zmieni go Diaz, i cały stadion krzyknie: MAREK ZIEŃCZUK, dziękujemy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez gackos : 29.05.2009 o godz. 20:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Teraz tak myślę, iż dobrze, że nie gra Boguski, bo nie wiadomo, jakby się sprawdził od razu wybiegając na boisko po dość długim czasie absencji. Nie wiem, czy się ze mną zgodzicie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=GqOKk_2qIbA
to mistrzostwo (jesli nadejdzie) będzie najpiekniejsze bo wywalczone z emocjami i piekną walką http://www.youtube.com/watch?v=bOvqTH156vU cantoro dziekujemy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jirsak bez formy jest o wiele lepszy od Diaza.. Ledwo wszedł i już oddał ładny strzał. Mógł zaliczyć świetną asystę, bardzo dobrze dośrodkował w pole karne i z pierwszej piłki, nie musiał się oglądać jak są ustawieni piłkarze bo to już wiedział, ale jak strzela Ćwielong to każdy wie...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja jestem juz pod Krakowem dzis caly dzien w podruzy specjalnie aby byc na jutrzejszym emczu i fecie
WIdzicie to sie nazywa prawdziwy kibic (400km jade na mecz) A teraz jestem u brata w wiosce Okle..okleśna jakies 20 km od Chrzanowa ;-) a jutro jademy na meczyk i fete ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Do ludzi z Krk i również poza Krk
. Gdzie oglądacie[/amy] mecz jezeli nie macie biletów? chodzi mi o miejsce "publiczne".. [A co do aspektów piłkarskich] Mistrzostwa pewnego nie mamy, jesteśmy o jeden malutki kroczek, ale jednak jeszcze nie mozemy byc niczego pewni. Ten remis trzeba ugrać, wywalczyć. Bo my-kibice ze Śląskiem mamy zgodę, ale piłkarze, to jakoś bardziej szanują czy >kumplują< z tymi ekipami nam wrogimi. Ekipe z Wrocławia pewnie drażni fakt, że wszyscy mówią, że odpuszczą, bo i tak o nic już nie grają. A jaki jest trener Tarasiewicz (i jak zawodników grać i walczyć nauczył), wszyscy wiemy :]. Dlatego podejdźmy do tego, mimo wszystko spokojnie. Choć tak naprawdę tylko tragedia, katastrofa może nam odebrać tytuł... Lecz pamietajmy, że w XXI wieku tragedii (i katastrof) nie brakuje ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czy mimo niekorzystnej pogody będzie feta z piłkarzami na rynku ? Bo kibice to wiadome że pójdą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
proponuje ogladnac u WISLAKOW obok stadionu po 90 minucie wejdziesz na stadion i oglądniesz wręczenie pucharu a potem pochod na rynek!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
nie mamy pewnego mistrzostwa i musimy pomóc Wiśle je zdobyć, wszyscy wiedzą jak było po meczu z Legia :/ część Kibiców krzyczała, część gwizdała a inni obrażali Legie. dlatego musimy jutro dać z siebie wszystko!! wyplujmy jutro płuca dla Wisły, dla Piłkarzy, dla G., dla siebie samych.
![]() żeby ci którzy zajmują sobie miejsca na rynku wiedzieli co dzieje się na R22 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jutro doping na maxa i wszyscy na czerwono !!! trzeba pokazać siłę ABG ! a potem feta i zabawa do bialego rana !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dla zainteresowanych którzy będą na meczu. Będzie telebim koło okrąglaka.
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
wszyscy sie obawiacie ze panowie w czerni pomagaja Amice. w sumie ich decyzje czasem szokuja ale Amica stracila dosc sporo przewage nad nami i gdzie wtedy byli panowie w czerni czemu im nie pomagali jak remisowali i to nieraz w 90 minucie jak by im pomagali to by wygrywali wiec nie ma co panikowac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja tez.... ale co zrobic,juz mam narwowke a co dopiero bedzie przed/na meczu Licze ze doping bedzie nieziemski i to poniesie naszych pilkarzy Maximux koncentracjii i pewnosc siebie ,+ troche szcescia i Mistrz nasz ,nie ma bata ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy spiker będzie podczas meczu powiadamiał o bramkach na innych boiskach?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|