The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bulka1906
Junior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2009, 11:36
A Moze jakies race na meczyku wkoncu ostatni mecz na naszym stadionie wiec kary nie bendzie a race rabia wrarzenie
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.05.2009, 11:41
Bulka1906 napisał(a):Wyświetl post
A Moze jakies race na meczyku wkoncu ostatni mecz na naszym stadionie wiec kary nie bendzie a race rabia wrarzenie
A jak wrocimy na stadion to przy pustych trybunach bedziemy grac. Toz to by dopiero byla kompromitacja i pozywka dla pismakow. A na wyrozumialosc komisji ligi nie ma co liczyc za scyzoryk z dupy wiety dwa mecze bez kibicow na trybunie a za butelke Lech dostal zawiasy ot sprawiedliwosc
,
Odpowiedz cytując
Carrot
Member

Od: 10.2006

Stary 29.05.2009, 13:06
Mam nadzieję, że Wisła utrzyma czwórkową formę ... i będzie 4-1. Oczywiście na początku będzie 0-1 tak dla dramatyzmu fajnie by było gdyby np. z karnego strzelił brame Pawełek

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 29.05.2009, 13:08
Jeśli nie przegramy będe przezadowolony.Wszystko, byleby nie przegrana.

A z tym hurraoptymizmem to uważajcie, żebyście pózniej kurva nie płakali...

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Carrot
Member

Od: 10.2006

Stary 29.05.2009, 13:28
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli nie przegramy będe przezadowolony.Wszystko, byleby nie przegrana.

A z tym hurraoptymizmem to uważajcie, żebyście pózniej kurva nie płakali...
Dlatego właśnie piszę "Mam nadzieję", bo rzeczywiście chłopaki potrafią czasem zaskoczyć, a Śląsk to dobra solidna drużyna. Jednak po co się mają męczyć skoro grają o pietruszkę ? Wiślaków chyba wystarczająco motywuje fakt zdobycia mistrzostwa, więc mam nadzieję, że się postarają i od początku będzie pełna mobilizacja i koncentracja w drużynie

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.05.2009, 14:00
Z tą pietruszka to nie do końca jest prawda - ich motywacją jest pozostanie w klubie.To nie ŁKS gdzie każdy tylko myśli jak stamtąd s.......ić ale konkretny jak na naszą ligę klub, który z konkretną kasą wchodzi do gry.
To jednak nie zmienia faktu że jesteśmy zdecydowanym faworytem tej potyczki.

ps. o koncentracje i mobilizację się nie boje - chłopaki wiedzą o co grają i dadzą z siebie wszystko - bardziej się boje o jakiegoś niefarta/walenie łbem w mur/'popis' Mariusza itp.
Jasne że należy chwalić naszych za walkę do końca w Gdańsku ale to ile Lechia miała sytuacji przy 1-0 , nie nastraja optymistycznie - ten mecz to kupę szczęścia też jednak było.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 29.05.2009 o godz. 14:04.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
graficiarz
Member

Od: 05.2004

Stary 29.05.2009, 15:26
Mam takie pytanko gdzie będzie można oglądnąć meczyk niedaleko stadionu?. Od parku Jordana już chyba się nie da popatrzeć ?
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.05.2009, 15:32
Bar u Wiślaków,Jama lub parę knajp na miasteczku AGH wzdłuż Reymonta
Odpowiedz cytując
daberwroc
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 29.05.2009, 16:03
19dafi06 napisał(a):Wyświetl post

I pytanie z mojej strony czy bedzie możliwość wymienienia się barwami z braćmi z Wrocławia
Jak najbardziej
Odpowiedz cytując
urit1906
Banita

Stary 29.05.2009, 16:25
a jak to jest, czy po meczu otwieraja bramy i kto nie dostal biletu moze wejsc na stadion, czy nie ma takiej opcji
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 29.05.2009, 16:45
urit1906 napisał(a):Wyświetl post
a jak to jest, czy po meczu otwieraja bramy i kto nie dostal biletu moze wejsc na stadion, czy nie ma takiej opcji
Rok temu chyba wpuszczali.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.05.2009, 17:26
Nie wierze aby Slask mogl nas skrzywdzic.. na bank bedize remis a ja mysle ze nasi pilkarze beda chcieli na koniec pokazac ze to oni zasluzyli na tego mistrza i wygraja 1, 2 do 0 i bedzie feta
Odpowiedz cytując
urit1906
Banita

Stary 29.05.2009, 17:49
nesta napisał(a):Wyświetl post
Fajnie byloby gdyby wzorem zeszlego roku spiker przedstawil w mega skrocie plan fety. Czyli najpierw na murawie, a pozniej, z ktorej strony idziemy na rynek czy Reymonta czy 3maja jak rok temu.
no wlasnie ciekawe ktoredy wyruszymy ;D ale pewnie 3 maja tak jak rok temu
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 29.05.2009, 18:43
W ostatnim meczu pdobał mi się Jirsak. Najwyraźniej, gdy nie musi grać podwieszonego pomocnika radzi sobie zdecydowanie lepiej. Jeśli wyjdzie i tak samo zadba o płynność gry ze Śląskiem, to o wynik jestem spokojny. No i Łobo w nagrodę mógłby wejść odrobinę wcześniej
..
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.05.2009, 18:55
A na koniec, jak Wisła będzie już prowadzić, zejdzie Zieńczuk, zmieni go Diaz, i cały stadion krzyknie: MAREK ZIEŃCZUK, dziękujemy
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 29.05.2009, 20:03
Cytat:
W ostatnim meczu pdobał mi się Jirsak. Najwyraźniej, gdy nie musi grać podwieszonego pomocnika radzi sobie zdecydowanie lepiej. Jeśli wyjdzie i tak samo zadba o płynność gry ze Śląskiem, to o wynik jestem spokojny. No i Łobo w nagrodę mógłby wejść odrobinę wcześniej
Grał średnio, a ten karny, ma szczęście, że wygraliśmy ten mecz, bo zapewne posypałyby się na niego gromy
Odpowiedz cytując
gackos
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.05.2009, 20:16
skeba napisał(a):Wyświetl post
Grał średnio, a ten karny, ma szczęście, że wygraliśmy ten mecz, bo zapewne posypałyby się na niego gromy
Według mnie dobrze uporządkował grę w środku, bo Diaz sobie ostatnio słabo z tym radził. Dlatego powinien raczej grać od początku. Co do wyniku to kursy są takie, że powinno się być spokojnym o zwycięstwo, ale zawsze jakiś strach jest Także statystyki u siebie z obecnego sezonu są przekonywujące, tylko porażka z Amicą, wszyscy pamiętamy jaki niefartowny to był mecz.
Ostatnio edytowane przez gackos : 29.05.2009 o godz. 20:19.
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.05.2009, 20:29
Teraz tak myślę, iż dobrze, że nie gra Boguski, bo nie wiadomo, jakby się sprawdził od razu wybiegając na boisko po dość długim czasie absencji. Nie wiem, czy się ze mną zgodzicie.

Odpowiedz cytując
iamcantona
Banita

Stary 29.05.2009, 20:48
http://www.youtube.com/watch?v=GqOKk_2qIbA
to mistrzostwo (jesli nadejdzie) będzie najpiekniejsze bo wywalczone z emocjami i piekną walką

http://www.youtube.com/watch?v=bOvqTH156vU cantoro dziekujemy
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 29.05.2009, 20:57
skeba napisał(a):Wyświetl post
Jirsak bez formy jest o wiele lepszy od Diaza.. Ledwo wszedł i już oddał ładny strzał. Mógł zaliczyć świetną asystę, bardzo dobrze dośrodkował w pole karne i z pierwszej piłki, nie musiał się oglądać jak są ustawieni piłkarze bo to już wiedział, ale jak strzela Ćwielong to każdy wie...
Odpowiedz cytując
wislak124
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 29.05.2009, 21:10
ja jestem juz pod Krakowem dzis caly dzien w podruzy specjalnie aby byc na jutrzejszym emczu i fecie WIdzicie to sie nazywa prawdziwy kibic (400km jade na mecz) A teraz jestem u brata w wiosce Okle

..okleśna jakies 20 km od Chrzanowa ;-) a jutro jademy na meczyk i fete ;-)
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.05.2009, 21:12
Do ludzi z Krk i również poza Krk . Gdzie oglądacie[/amy] mecz jezeli nie macie biletów? chodzi mi o miejsce "publiczne"..

[A co do aspektów piłkarskich] Mistrzostwa pewnego nie mamy, jesteśmy o jeden malutki kroczek, ale jednak jeszcze nie mozemy byc niczego pewni. Ten remis trzeba ugrać, wywalczyć. Bo my-kibice ze Śląskiem mamy zgodę, ale piłkarze, to jakoś bardziej szanują czy >kumplują< z tymi ekipami nam wrogimi. Ekipe z Wrocławia pewnie drażni fakt, że wszyscy mówią, że odpuszczą, bo i tak o nic już nie grają. A jaki jest trener Tarasiewicz (i jak zawodników grać i walczyć nauczył), wszyscy wiemy :].
Dlatego podejdźmy do tego, mimo wszystko spokojnie. Choć tak naprawdę tylko tragedia, katastrofa może nam odebrać tytuł... Lecz pamietajmy, że w XXI wieku tragedii (i katastrof) nie brakuje
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
chmielu60
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 29.05.2009, 21:22
Czy mimo niekorzystnej pogody będzie feta z piłkarzami na rynku ? Bo kibice to wiadome że pójdą
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 29.05.2009, 21:23
proponuje ogladnac u WISLAKOW obok stadionu po 90 minucie wejdziesz na stadion i oglądniesz wręczenie pucharu a potem pochod na rynek!
Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.05.2009, 21:25
nie mamy pewnego mistrzostwa i musimy pomóc Wiśle je zdobyć, wszyscy wiedzą jak było po meczu z Legia :/ część Kibiców krzyczała, część gwizdała a inni obrażali Legie. dlatego musimy jutro dać z siebie wszystko!! wyplujmy jutro płuca dla Wisły, dla Piłkarzy, dla G., dla siebie samych.
żeby ci którzy zajmują sobie miejsca na rynku wiedzieli co dzieje się na R22
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 29.05.2009, 22:24
jutro doping na maxa i wszyscy na czerwono !!! trzeba pokazać siłę ABG ! a potem feta i zabawa do bialego rana !!
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 29.05.2009, 22:34
Dla zainteresowanych którzy będą na meczu. Będzie telebim koło okrąglaka.

Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Jozin
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 29.05.2009, 22:58
wszyscy sie obawiacie ze panowie w czerni pomagaja Amice. w sumie ich decyzje czasem szokuja ale Amica stracila dosc sporo przewage nad nami i gdzie wtedy byli panowie w czerni czemu im nie pomagali jak remisowali i to nieraz w 90 minucie jak by im pomagali to by wygrywali wiec nie ma co panikowac wszystko zalezy od zawodnjkow a panowie w czerni moze nie beda kombinowac. a wiec jutro mecz a potem feta. do zobaczenia
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.05.2009, 23:56
1q2 napisał(a):Wyświetl post
ps. o koncentracje i mobilizację się nie boje - chłopaki wiedzą o co grają i dadzą z siebie wszystko - bardziej się boje o jakiegoś niefarta/walenie łbem w mur/'popis' Mariusza itp.
J.

Ja tez....

ale co zrobic,juz mam narwowke a co dopiero bedzie przed/na meczu

Licze ze doping bedzie nieziemski i to poniesie naszych pilkarzy

Maximux koncentracjii i pewnosc siebie ,+ troche szcescia i Mistrz nasz ,nie ma bata
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
MacieqLeo
Member

Od: 05.2008

Stary 30.05.2009, 09:12
Czy spiker będzie podczas meczu powiadamiał o bramkach na innych boiskach?

Wisła Kraków - na dobre i na złe!

------------------------------------------------------------------

MESSI-asz
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów