The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 18:51
Tak jasne, ale pierwsi uciekną tacy zawodnicy jak np. Ronaldinho czy Deco, a nie wychowankowie...rozumiesz to? Czemu nie uciekli Xavi i Puyol np.kiedy drużyna grała w pucharze UEFA Czemu Iker gra jeszcze w Realu. Skończyły się tytuły to co on tam robi W tym sezonie lipa to chyba ucieknie do MAn. City...
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 28.05.2009 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.05.2009, 18:52
Cytat:
Mylisz się, byłem dziennikarzem sportowym parę lat, potem odpuściłem ze względu na pracę, więc "znam się". Dla mnie najpiękniejsza jest siłowa, męska gra, dla Ciebie to, co widzisz dziś. Trudno - ja twoje zdanie szanuje, ty moje uszanuj.
A gdzie Ty byłeś tym dziennikarzem sportowym przez pare lat , jak jeszcze gdzieś rok temu w temacie o kanarach pisałeś , że jesteś niepełnoletni ? W Gazetce szkolnej ?
Starałem się powstrzymwać od pierdół które tutaj wypisujesz , ale już nie dałem rady . Zapędzasz się w swoim zaślepieniu zdecydowanie za daleko .

Wczorajszy finał niezbyt ciekawy , Barca zagrała dobrze , fajnie , ale nie był to jakiś galaktyczny pokaz umiejętności piłkarskich .Jednak możliwe , że nie musiał być. MUTD zagrał słabo jak na swój potencjał(i to co prezentowali w trakcie sezonu) i w zasadzie Barcelona nie miała potrzeby aby się specjalnie wysilać .
Barcelona w potrójnej koronie , respekt .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 28.05.2009 o godz. 19:05.
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 28.05.2009, 19:04
I na jaką cholerę przekonujecie siebie nawzajem czy finał był zajebisty czy nie Każdy tak czy siak będzie miał swoje zdanie i wy go nie zmienicie nabijaniem postów.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 28.05.2009, 19:05
banasik więc wytłumacz mi, czemu Raul siedzi w Madrycie już tyle lat? A były sezony, że Real nie mógł niczego zdobyć, ani mistrzostwa, ani LM, ani CdR...czemu del Pierro czy Nedved nie opuścili Juve gdy to zostało zdegradowane? Masz jakieś wytłumaczenie? Owszem, inni pouciekali, ale nie oni. Dlatego nie wrzucaj wszystkich piłkarzy do jednego wora...Xavi czy Puyol przeżywali kryzysy Barcelony i jakoś nie odeszli, ale co Ty możesz o tym wiedzieć
błądzisz w swoich wypowiedziach, ciężko się przyznać i napisać- sorry, pomyliłem się? Przynajmniej wyszedłbyś z twarzą

a teraz poważne pytanie- Ty tak serio, czy tylko się wygłupiasz?

jeśli ktoś chce, to ma link do fiesty w Barcelonie i na CN http://www.fcbarcelona.cat/web/caste...v_directe.html
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.05.2009, 19:11
matko jedyna - wy wierzycie że xavi, iniesta, messi i na przyklad busquets nigdy nie odejda z barcleony?

Tacy zawodnicy jakich wymieniliscie, czyli Raul, dal Pierro, Maldini zdarzają się raz na ile lat? nie ma sznas, żeby tylu "wspaniałomyślnych" i "wiernych klubowi" znalazło się w jednym zespole na raz.

Mareq - nie trzeba być pełnoletnim aby pracować jako dziennikarz sportowy w portalu internetowym, twój mit upada
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 28.05.2009, 19:12
Właśnie widać jaki wysoki poziom ma Bundesliga. Cottbus ogrywa Wolsburg (mistrza Niemiec) a dostaje w dupe usiebie 3-0 w meczu o 1.Bundesligę z Nurnberg. To do Ciebie banasiku
Moge Ci wymienić jeszcze wielu wspanałomyślnych: Costacurta, Baresi, Buffon, Giggs, Gerrard, Terry, Lampard, Totti, De Rossi, Caragher to są ikony, takimi bedą też Xavi, Iniesta, Puyol i Messi. Tak trudno Ci to pojąc
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 28.05.2009 o godz. 19:15.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 28.05.2009, 19:14
Ja .......e już mi się żal ciebie robi, Mar85.

Barcelona wjebała z nami, a wygrała z ManU, twierdzisz że jesteśmy tym samym lepsi od MU?

Mecz meczowi nie równy...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 28.05.2009, 19:15
no Xavi ma już 29 lat i jakoś nigdzie się nie wybiera...siedzi w tym klubie i ani myśli się ruszyć. Skandal! Iniesta mówi, że chce tu zakończyć karierę. Ale co tam, banasik wie lepiej! Czemu nie wspomniałeś o Puyolu? ;( nie pasuje do Twojej chorej ideologii?

Poza tym widzę, że już sie powoli nawracasz. Jeszcze niedawno twierdziłeś, że nie ma piłkarzy, którzy nie polecą na kasę...a tu proszę, potwierdzasz, że takowi są :]

Mogę Ci wymienić sporo takich zwodników, dla którrych nie liczy się kasa, tylko klub. I to nawet z naszej polskiej ligi. I nie tylko piłkarzy, ale ludzi którzy pracują w klubach.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 28.05.2009, 19:15
O, Mar85, popatrz, a my wygraliśmy z Barceloną 1-0, która wczoraj wygrała z ManU 2-0. To znaczy, że byśmy powieźli ManU z 3, 4- 0! Dobre jajca, co?

Edit: Banasik mnie uprzedził. Kolego, jeśli myślisz, to daj sobie spokój. Ten Legionista coś sobą reprezentuje. Na odpowiadanie większości ludzi na tym forum zwyczajnie szkoda czasu.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 28.05.2009, 19:17
Iniesta MÓWI, Messi MÓWI

niech podpiszą dożywotnie kontrakty, wtedy posypie głowę popiolem i przyznam Ci rację, ToTylkoJa.

Piłkarz to pracownik, a nie miłośnik
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 28.05.2009, 19:19
Tak ale mecz u nas był o pietruszke o tym nikt nie wspomni, a to był mecz ligowy jedni walczyli o utrzymanie drudzy o mistrzostwo. W pierwszym meczu nie było 4-0 zero i przyjechali sobie pobiegać i stracić jak najmniej sił .Tu tez był pierwszym mecz o 1.Bundesligę więc nie piszcie ze mecz meczowi nierówny.
Messi i Iniesta jak narazie maja kontrakty na 5 lat więc napewno już sie pakują do innego klubu.
Nie każdy piłkarz to pracownik, kiedy to zrozumiesz. Czy Iker Casillas lub Raul podpisując kontrakt do konca kariery kierowali sie....no właśnie czym sie kierowali....miłością do klubu!!
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 28.05.2009 o godz. 19:23.
Odpowiedz cytując
Golissimo
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 28.05.2009, 19:21
banasik napisał(a):Wyświetl post
matko jedyna - wy wierzycie że xavi, iniesta, messi i na przyklad busquets nigdy nie odejda z barcleony?

Tacy zawodnicy jakich wymieniliscie, czyli Raul, dal Pierro, Maldini zdarzają się raz na ile lat? nie ma sznas, żeby tylu "wspaniałomyślnych" i "wiernych klubowi" znalazło się w jednym zespole na raz.

Mareq - nie trzeba być pełnoletnim aby pracować jako dziennikarz sportowy w portalu internetowym, twój mit upada

Ja tam wierzę. mogliby już dawno odejść. Sugerujesz, że każdy piłkarz to Cristiano Ronaldo i odejdzie za większą kasę? No to się grubo mylisz. W takim ManU w dalszym ciągu grają Neville, Giggs, Scholes... w Barcy nie mogą?

Cóż... praca jako dziennikarz sportowy w internecie nijak się ma do normalnego dziennikarstwa. dla mnie dziennikarz ukończył dziennikarstwo, jeśli nie, to jest zwyczajnym pismakiem.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 28.05.2009, 19:26
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Tak ale mecz u nas był o pietruszke o tym nikt nie wspomni, a to był mecz ligowy jedni walczyli o utrzymanie drudzy o mistrzostwo. W pierwszym meczu nie było 4-0 zero i przyjechali sobie pobiegać i stracić jak najmniej sił .Tu tez był pierwszym mecz o 1.Bundesligę więc nie piszcie ze mecz meczowi nierówny.
Messi i Iniesta jak narazie maja kontrakty na 5 lat więc napewno już sie pakują do innego klubu.
Nie każdy piłkarz to pracownik, kiedy to zrozumiesz. Czy Iker Casillas lub Raul podpisując kontrakt do konca kariery kierowali sie....no właśnie czym sie kierowali....miłością do klubu!!
Akurat z nami BArcelona w drugim meczu bardzo chciała wygrac i to było widać

każdemu zespołowi zdarzają się wpadki a ty na podstawie jednego meczu wysnuwasz wnioski o poziomie ligi...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 28.05.2009, 19:29
Iniesta MÓWI, Messi MÓWI

niech podpiszą dożywotnie kontrakty, wtedy posypie głowę popiolem i przyznam Ci rację, ToTylkoJa.

Piłkarz to pracownik, a nie miłośnik
a czy czasem nie ma ograniczenia w długości podpisywania kontraktów? Więc chyba nie może Messi podpisać kontraktu na 10 lat czy dłużej. Co innego gdy piłkarz ma np 30 lat i podpisuje kontrakt na 5 lat, wtedy mówi się, że podpisał do konca swojej piłkarskiej kariery.

Jeśli sie mylę, to niech ktoś mnie poprawi.

Xavi, Puyol, VV są w Barcie już tyle lat. I idę o zakład, że jeśli klub ich będzie chciał, to oni nigdzie się nie ruszą, choćby mieli oferty z MC. To samo tyczy się Iniesty i Messiego. Bo co innego tacy piłkarze jak Toure, Abidal, czy nawet Eto'o- oni nie są wychowankami, nie utożsamiają się aż tak bardzo z tym klubem, jak wyżej wymienieni.
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 28.05.2009, 19:40
Tak chciała wygrać...marnujać miliony okazji przez brak koncentracji lub noszalancje. Ale Ty napewno jako ekspert i dzienikarz sportowy rozmawiałeś z Guardiolą i wiesz co chcieli osiągnąć. Trener na konferencji co miał powiedzieć...a przyjechaliśmy sobie poleżeć na boisku.
Zresztą mam już dość polemiki z Tobą. Widocznie jesteś chorym człowiekiem, cokolwiek Ci ktoś napisze to Ty na przekur. Myślisz ze wszystko wiesz, ale widać że latek za dużo nie masz bo nawet do błędu sie niepotrafisz przyznać. Żegnam
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 28.05.2009 o godz. 19:43.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 28.05.2009, 19:42
Tak chciała wygrać...marnujać miliony okazji przez brak koncentracji lub noszalancje. Ale Ty napewno jako ekspert i dzienikarz sportowy rozmawiałeś z Guardiolą i wiesz co chcieli osiągnąć. Trener na konferencji co miał powiedzieć...a przyjechaliśmy sobie poleżeć na boisku.
człowieku barcelona nie może sobie pozwalać na porażki z Wisła, marnowali sytuacji bo nie byli przygotowani na to ze beda gonic wynik

masz rację - przyjechali poleżeć, ale gdy dostali bramkę widać było że bardzo chcą to odrobić

Dudi - odpowiem wszystkim, któzy mają do mnie jakieś pretensje, rzeczywiście ToTylkoJa ma jakieś argumenty, reszta papla, żeby paplać, ale cóż - ja mam czas
Ostatnio edytowane przez banasik : 28.05.2009 o godz. 19:47.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 28.05.2009, 20:39
To nie jest typ panienki w stylu C.Ronaldo czy Robinho. Jeden już uciekła za kaską, drugi pewnie już niedługo.

a kim ty jestes kmiocie i co osiagnales w pilce, ze nazywasz Ronaldo panienka ktora zaraz ucieknie za kasa? Kolejny uposledziony pilkarsko gosc ktory leczy swoje kompleksy obrazajac na C.R ?
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 28.05.2009, 21:46
jestem kibicem i nie widze drugiego takiego płaczka jak CR. Dobrze że mu to chociaż Ferguson uświadomił. Ale widze ze to Twój idol, wczoraj Cię chyba zawiódł wieć postanowiłeś wyładować swoją frustracje. Nie martw sie Perez nadchodzi i uratuje CR. I nie wyzywaj mnie od kmiotów bo sam śmierdzielu jesteś nikim co nic w piłce też nie osiągnał. Nikogo nie obraziłem a wydałem opinie która sie być może sprawdzi.
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 28.05.2009 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 28.05.2009, 22:07
znalazłem fajny link na innej stronie.

http://img154.imageshack.us/img154/9318/balak.gif

mecz rewanżowy Chelsea-Barca. Więc jak, powinien być karny dla Barcy czy nie? Skoro dla Chelsea za rękę np Pique czy Eto jedenastki się należały, to nie widzę przeszkód, aby tu też podyktować.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 28.05.2009, 22:17
Coś dla naszego kolegi banasika

----> http://www.youtube.com/watch?v=TyHCs...layer_embedded

Zobacz sobie jaka męska gra, tutaj to nawet nie tylko siniaki na dupie, nawet większa "pamiątka" z meczu ...
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 28.05.2009, 22:23
ToTylkoJa - żeby ocenić całą sytuację muszę mieć ogląd pełny, a nie jednosekundowego gifa, jesli bylby karny to ok, w niepodyktowanych karnych 3:1 dla Chelsea

Grzadq - już mi sie niw chce tego pisać, ale wbij sobie to do głowy GRA SIŁOWA NIE RÓWNA SIĘ Z GRĄ BRUTALNĄ
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.05.2009, 22:29
Grzadq - ten faul to kryminał. Nic gościa nie usprawiedliwia.

Odbiegając - skończcie już dyskusję, bo zeszła z tematu LM. Edycja skończona - klubowym Mistrzem Europy za sezon 2008/2009 jest FC Barcelona. Gratulujemy!

Do zobaczenia we wrześniu na arenach Polsatu z komentarzem Mateusza Borka i Romana Kołtonia
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 28.05.2009, 22:57
Gość pokornie podziękował za czerwoną kartkę, bo wiedział co zrobił, zresztą zaraz po faulu podbiegł do gościa i chyba go przeprosił.

Trzeba mieć jaja do takiego czegoś.

Koniec OT, zamykamy temat, bowiem LM się zakończyła
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.05.2009, 00:19
Spodziewałem się, że będzie tu "wojna" i celowo wstrzymywałem się z komentarzem, ale takiego "fajtera" jak Banasik to dawno nie widziałem.

Jestem fanem brytyjskiej piłki. Uważam, że Premiership to zdecydowanie najlepsza liga świata, do której LM jest tylko średnio ciekawym dodatkiem. Ponadto Ferguson to dla mnie jeden z najlepszych trenerów wszechczasów. Nie chodzi o to, że zdobywa tytuły, chodzi o to, że potrafi utrzymać w ryzach szatnię pełną gwiazdorów. Wielkim kibicem MU nie jestem, ale ze względu na Sir Alexa i finał sprzed dziesięciu lat mam pewien sentyment do tej drużyny. Ponadto uważam, że finał LM w tym sezonie był kiepski, a obie druzny zagrały poniżej swoich możliwości( szczególnie MU). Dodam jeszcze, że w Hiszpanii bliżej mi do Realu. Mimo to deprecjonowanie gry Barcy w tym sezonie uważam za coś nie do przyjęcia. PO prostu nie można powiedzieć, że grają źle, kiedy cały świat widzi, zę grają fenomenalnie. Gdyby nie fakt, że trudno jest zmontować ekipę na miarę Barcelony, ich postawa byłaby rewolucją w futbolu. Barca pokazuje, że do odbierania piłki wcale nie jest potrzebny wielki drwal z siekierą. O wiele lepiej sprawdzają się w tym elemencie drobni, zwrotni, szybcy piłkarze obdarzeni umiejętnością czytania gry. Precyzja podań i swoboda w operowaniu piłką, to podstawa dobrej drużyny, ale to co Barcelona wnosi w temacie odbioru piłki to absolutny przełom. Fakt, faktem, że dyspozycja Anglików i kiepska druga linia dodatkowo osłabiona decyzjami Fergusona ułatwiły Barcelonie zadanie, ale i tak liczba wysokich przechwytów w wykonaniu Katalończyków była oszałamiająca.

Guardiola ma fantastyczny start, widać że ma świetny pomysł na drużynę. Na dodatek zyskał duży kredyt zaufania więc latem pewnie będzie mógł robić co mu się będzie żywnie podobało w temacie transferów. Jednakże wielkim trenerem jeszcze go bym nie nazywał. Żeby być wielkim trzeba się utrzymać na szczycie przez kilka lat. Żeby to zrobić trzeba umieć okiełznać szatnię. W pierwszym sezonie zawsze jest łatwiej. Świeży człowiek, świeży pomysł, wszyscy startują od zera, drużyna koncentruje się na grze. Teraz przyszedł wielki sukces, niektórym piłkarzom może odbić, mogą zacząć gwiazdorzyć, zaczną się niesnaski w szatni, walka o skład i o pozostanie w klubie. Jeśli Guardiola nad tym zapanuje- będzie wielki, jeśli nie- świat szybko o nim zapomni.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.05.2009, 00:58
Uran235 - bredzisz.Futbol się kończy po tym finale, jakieś cioty zdobywają puchar...normalnie koniec świata się zbliża - Pismaki też bredzą, większość forum bredzi - Apokalipsa nadeszła.A skąd to wiem...skołowałem sobie nr dilera banasika, przyjarałem i mnie olśniło.Ten chłop wie co pisze a Wy niedowiarki - przekonacie się o tym już niebawem!
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 29.05.2009, 12:34
1q2 - a umiesz podać swoje argumenty, a nie atakować mnie za każdym razem?

Wyraziłem swoje zdanie, podparłem argumentami, ale ty wolisz pisać, że skołowałeś numer do dilera i cie olśniło...

Nie chce mi sie już odpisywać na każdą pierdołę, ale ****a jak piszesz to spodziewaj sie odzewu
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.05.2009, 12:41
Gość pokornie podziękował za czerwoną kartkę, bo wiedział co zrobił, zresztą zaraz po faulu podbiegł do gościa i chyba go przeprosił.

Trzeba mieć jaja do takiego czegoś.

Koniec OT, zamykamy temat, bowiem LM się zakończyła
Co Ty czlowieku bredzisz? a co mial moze jeszcze protestowac? jemu powinni do konca zycia zakazac grac w pilke bo to jest skonczony idiota.

Tak zeby przeprosic czlowieka za zlamanie nogi to trzeba miec jaja wielkosci arbuza ze stali, wes czlowieku wyjdz na zewnatrz jak tak lubisz te siniaki i jazdy na dupie to sie przejedz po asfalcie moze Ci sie polepszy. Bo od komputera to raczej tracisz kontakt z zeczywistoscia i piszesz brednie
,
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 29.05.2009, 15:43
banasik twoje argumenty są gówno warte także nie pucuj się z nimi tak bardzo. Próbujesz się łapać każdej kolejnej deski ratunku jak tonący żyletki - przykładowo wyjeżdżasz z jakimś Wolfsburgiem próboując porównać go do Barcelony... do jasnej cholery skoro drużyna która przeszła mistrza Niemiec, Francji, wicemistrza i mistrza Anglii nie jest najlepsza na świecie to ja już naprawdę nie wiem o co w tej całej piłce chodzi...
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 29.05.2009, 16:01
GRA SIŁOWA NIE RÓWNA SIĘ Z GRĄ BRUTALNĄ...haha to jaka gra równa sie z grą brutalną...koleś pewnie leciutko trąciła noge a ona sama mu sie wygieła...weź sie nie osmieszaj. Zobacz sobie jak sie kończy gra siłowa i nie pieprz głupot...i powiedz skąd sie te fauly wzieły...http://www.youtube.com/watch?v=ruXymNhEu6g
Nawet porównali je do futbolu amerykańskiego...wszystke faule oprócz Cisse w lidze angielskiej, brakuje jeszcze zamachu na Ceh'a. Napewno te drużyny nie preferują stylu siłowego...napewno. Jak sie nie umie grać technicznie to sie gra prymitywnie siłowo, bo tak najłatwiej,a z tego biorą się te brutalne faule.
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 29.05.2009 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 29.05.2009, 16:19
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Co Ty czlowieku bredzisz? a co mial moze jeszcze protestowac? jemu powinni do konca zycia zakazac grac w pilke bo to jest skonczony idiota.

Tak zeby przeprosic czlowieka za zlamanie nogi to trzeba miec jaja wielkosci arbuza ze stali, wes czlowieku wyjdz na zewnatrz jak tak lubisz te siniaki i jazdy na dupie to sie przejedz po asfalcie moze Ci sie polepszy. Bo od komputera to raczej tracisz kontakt z zeczywistoscia i piszesz brednie
Porównuję to do np Taylora (chyba tak sie to pisze), który po złamaniu nogi Eduardo prostestował po czerownej kartce i zaowdnika (nie pamietam nazwiska), który po kopnięciu w głowę Cecha, tylko półprzytomnego bramkarza klepnął i nie wiedizła za co wylatuje z boiska.

Zamknijcie ten temat

EDIT Mar85 - jak ktoś umie dobrze grać siłowo to nawet nie dotknie nogi rywala, jak ktoś jest rzeczywiście prymitywem to nie powinien grac w piłkę. Te faule wzięly się z brakó atutów czysto futbolowych.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów