|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bedą karne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Barca 0-1 ManU
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ależ pewni są ci fani Barcy. Znając życie będą karniaki i Manchester zdobędzie puchar !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
A pomyłki z pierwszego meczu nie zadecydowały o awansie? Chyba mi nie powiesz, że wynik 2-0 nie byłby korzystny przed rewanżem (plus brak Ballaca, który powinien wylecieć). Co do ręki Eto-nie takie ręki były nieodgwizdywane. Może i ręka wyciągnięta, ale nie wykonał on ruchu w stronę piłki, a o tym właśnie mówi przepis. Gdy piłka leci to trzeba przesunąć ręke tak, aby została nabita. Piłka leciała szybko, a Eto wyskoczył do góry, nawet sie na nią nie patrząc. To jak miał trzymać rece przy wyskoku? Przy ciele? Nikt tak nie robi. A gdyby sędzia chciał na serio przekręcić Chelsea, to nie wywaliłby Abidala, bo sytuacja nawet na powtórkach jest niejasna. maksinho to samo można powiedziec o kibicach MU. Poczytaj wcześniejsze strony. Po prostu trzeba poczekać do godziny 22.40...lub nawet dłużej, jeśli będzie dogrywka i karne. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=4wSKrG-PTYI , skrot pierwszej polowy. Wiec z tego wynika, ze I-sza polowa bez zadnej pomylki. Jeszcze obejrze ten domniemany karny na Henry. A jak nazwiesz podnoszenie reki w celu zwiekszania przestrzeni zablokowania tego strzalu? Podobny karny byl odgwizdany w dwumeczu Man City i HSV. Obejrzyj powtorke, Eto widzi ze Ballack szykuje sie do uderzenia i podnosi reke do gory... Nikt nie trzyma przy wyskoku rak nad glowa... Abidal po meczu przyznal sie, ze faulowal i ze dostal sluszna czerwona kartke. Rozumiem kibicowac Barcelonie, ale bez przesady... P.S - Te 2 karne ewidentne + w zaleznosci od interpretacji faul na Drogbie w Iszej polowie(ciagniety w polu karnym przez Toure) i faul na Maloudzie tez w polu karnym. Ja nie bede rozstrzasal tej dyskusji, bo wklejalem tu wtedy powtorki na ktorych wszystko widac(a niektorzy chca, a zeby cos bylo widac).
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 27.05.2009 o godz. 19:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Nikt nie trzyma rąk nad głową? Możliwe, ale trzyma za to w boki. Jak się wyskakuje, to pomagasz sobie w wybiciu rękoma, balansując nimi. Chyba nie zaprzeczysz? Czy Ty wyskakujesz wysoko z rękami przy ciele? Poza tym na stronie Barcy te sytuacje ocieniał piłkarski sędzia-wspominałem już o tym wcześniej. On by tego nie odgwizdał. To samo mogę powiedzieć- rozumiem, nie lubic Barcy, ale bez przesady? I co powiesz o meczu sprzed kilku lat, kiedy to sędzia zaliczył gol dla Chelsea, a VV był faulowany. Dodam, że gol dał awans klubowi z Londynu. I tak nie dojdziemy do konsensusu. Kibice obu klubów przekonują się co do tych spraw już od dnia zakończenia meczu i jak widać bezskutku. Więc chyba pora na zakończenie tej ''syzyfowej'' dyskusji ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Manchester 4-0 barcelona
ManU gra najlepszą piłkę na świecie, futbol z innego świata. Diabły tworzą ponadto kolektyw, a nie są zespołem wyrwanych "z kontekstu" gwiazdek jak BArcelona. Zwycięstwo ManU i to bardzo spore |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() EDIT: nie bij tylko
Ostatnio edytowane przez mic : 27.05.2009 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Powiem krótko, postawiłem na ManU i oni mją dzisiaj wygrać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Nie bede calego meczu sciagal. Ogladalem 3 skroty z youtube i na zadnym nie ma tej sytuacji. A ewentualny faul na Henry mocno dyskusyjny, chociaz wobec 2 ewidentnych karnych + kilku innych sytuacji dla Chelsea w drugim meczu...to troche malo. Gdybysmy uwzglednili wszystkie sytuacje, to wyszloby na awans Chelsea. Trzymanie na boki, a trzymanie tak jak robi to Eto, to dwie rozne sprawy(zreszta to wlasnie napisalem wyzej ).Ale kto nie lubi Barcy? Chyba nie ja? Jest mi obojetna, jak Chelsea. Wrecz przeciwnie, podziwiam ich za gre w tym sezonie, ale co z tego skoro sedzia okradl z finalu Chelsea? Ja wole zawsze zasiegnac opinii kogos ze srodowiska sedziowskiego. A zreszta, niewazne, bo naprawde ewidentne sytuacje i trzeba udawac, ze sie czegos nie widzi. Milego ogladania finalu . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
I pierwszy tekst Szpakowskiego: "Ależ niesamowita akcja Ete'go"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No i jak narazie Barca prowadzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedna akcja - jeden gol.
JEszcze ponad 75 min |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
no .. wiec dlatego "jak razie prowadzi"
Wynik na pewno się zmieni i to diametralnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobra. 3:1 w takim razie dla Manu bedzie
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szpakowski z tym swoim : Puziol jest przegenialny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czy mi sie zdaje czy Szpakowski na Poyola mówi Puziol ?
Edit : Czyli sie nie przesłyszałem ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie oglądam tego meczu, a to właśnie przez szpaka :(
tego człowieka naprawde nie da si sluchac |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
U Szpakowskiego był już Szira, Rafał Bogucki, jest Puziol na koniec będzie pewnie Barkelona.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
dlaczego Keita nie gra ? Kontuzja ? Czy może Sergio B. wygryzł go
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czekam na Teveza. Mecz słaaby.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Kto w ManU dobrze strzela z dystansu?
Nie bardzo chcą wyjść z połowy (napinka, wiem że moga zrobić to samo co Bayernowi;d) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Rooney ma strasznie silny strzał z dystansu i nie raz już taką bramkę strzelił.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
kto to jest Puziol/Puźol?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ach ten Puziol
![]() Usypiałem pod koniec 1. połowy...:( Van der Sar jakiś taki senny przy stracie bramki
Ostatnio edytowane przez Kamson : 27.05.2009 o godz. 20:39.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a kto to jest Oszej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest i mój ulubieniec Gmoch w pewnych kręgach znany jako "bródka" - może coś narysuje
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|