|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
wczoraj pół Wrocłąwia już świętowało mistrzostwo Wisełki także do Krakowa jedziemy jak najbardziej opijać mistrza, wczoraj Legia próbowała coś jeszcze mruczeć o mistrzu ale zostali szybko zkwitowani głośnym, huralnym, lecącym w ich strone "Mistrz Mistrz Nasz TS"
)) więc spoko braciaki, będziemy świętować, do zobaczenia :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Niech sie zgłosi taki jeden to sie zdziwie... to nie ta strona błoń, że bardziej liczy sie porażka rywala.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dobra, teraz to już ostatnia prosta i meta. Mecz z WKS-em to będzie trudny pojedynek i nie koronujmy się jeszcze mistrzami. Przed spotkaniem Skorża powinien pogadać z zawodnikami, żeby nie wychodzili rozkojarzeni na boisko jak to miało miejsce w Gdańsku. Recepta to zagrać na 150% mocy tak jak to bywa na R22 i nie fundować kibicom horrorów. Wystarczy już na ten sezon. Doping plus zaangażowanie piłkarzy jest naszym atutem. Do boju Wiślacy.
Pytanie z innej beczki: Jakie są szanse na grę Rafała Boguskiego w sobotę? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Skorża przed meczem z Lechią mówił, że wystep Rafała jest na tą chwile niestety wykluczony. Miejmy nadzieje, ze jednak nie bedzie zle i choc na 10 minut wejdzie na boisko
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Juz sie nie moge doczekac fety, mam nadzieje ze mnie na niej nie zabraknie
Hej ŚLĄSK !! ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ponawiam pytanie : dlaczego wczoraj pare osób pisało ze czeka na swojaka Śląska w 90 minuie wmeczu z Legia? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Puść taki skład i o mistrzostwie możemy zapomnieć. Przecież ten mecz wcale nie będzie spacerkiem. Obawiam się nawet, że to co przeżyliśmy w Gdańsku to była dopiero uwertura do tego meczu ze Śląskiem. Chodzi mi tutaj o poziom emocji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nawet nie próbuj tego głośno wypowiadać! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wisła u siebie: 12 zwycięstw 1 remis 1 porażka
Śląsk na wyjeździe: 3 zwycięstwa(Górnik,Ruch,Piast) 8 remisów 3 porażki ![]() ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na trybunach kibice muszą dawać z siebie wszystko. Doping będzie oczywiście dla dwóch zespołów, ale skorzystają z niego Wiślacy. Boję się tylko nadmiernego optymizmu. Przed meczem z Lechią wielu było pewnych mistrza i wygranej, a do 86. minuty nic nie było pewne. Ale w meczu z WKS-em zgarniamy 3 punkty. Musimy.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
i nie bedzie biletow na D co to jest za sprawiedliwe traktowanie. SKWK zaprasza fanow z Wroclawia a o kibicach Wisly sie zapomina.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jozin- zamilcz a nie komentuj.. trzeba bylo kupic sobie karnet i byc wiernym temu klubowi nie 2-3x w sezonie tylko co rok..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Karnecik, Jozin, karnecik. A Ty pewnie tylko chodzisz na Legię, na derby i jeszcze chciałbyś na fetę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Stary, ty jeszcze nie wiesz, ale w ogóle nie będzie biletów! Bojówki SKWK będą na bramkach ODBIERAŁY bilety kibicom zameldowanym w promieniu 150km od Reymonta by tak zdobyte bilety przekazać fanom z Wrocławia! Rozumiesz to? I przez to ja, ty, kuzyn Janusz nie będziemy mogli przyjść razem na mecz by potem pójść ze stadionu na fetę! Znowu to samo! Na derby chciałem pójść i nie było biletów. Na Legię musiałem kupować u koni!! Wierzyłem, że sobie chociaż mecz ze Śląskiem obejżę, a tu takie **** człowieka spotyka! I nie pieprzcie mi, że na Górnik i Piasta były bilety, bo kto by chciał Piasta oglądać!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
że coś jednak wpaść musi, bo to Wisła ma wiecznie pecha ![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Niech pokaże Skorża mecz z Sosnowcem w zeszłym sezonie... Przypomną sobie, że gra się do ostatniej kolejki nawet wtedy, kiedy ma się już Mistrza Polski...
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
POWITANIE PIŁKARZY BIAŁEJ GWIAZDY BALICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!!!!!!!!!http://w332.wrzuta.pl/obraz/80TOewpFkcm/powitanie_pilkarzy_balice_23.05.09
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
W ramach tzw. dodatkowych atrakcji... liczę na "godne" powitanie prezesa PZPN-u i gromkie "podziękowanie" mu, za jego walkę i wkład w to aby Polska miała 4. a nie 6. miast-gospodarzy na Euro 2012. I generalnie za całokształt i wypowiedzi nt. Krakowa po ogłoszeniu decyzji przez innego, francuskiego mafiosa ekhm... prezesa z UEFA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
a mi się coś obiło o uszy ze Lato do Krakowa się nie wybiera tylko gdzie zagranice jedzie ... ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panowie ja bym chcial sie zasmiac wszystkim w twarz szczegolnie moim pobratymcom z mojej czesci Polski - wielkopolski. Zagrajmy na remis i chwatit. NIkt nie ma prawa nam odebrac tego tytulu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czytam sobie forum Śląska i tam są wpisy, że chcą oni abyśmy przgrali ten mecz i mistrzostwo, aby to był rewanż za 1982 rok. Oczywiście więcej jest wpisów z życzeniem aby Śląsk zagrał dobry mecz i zremisowal z nami, ale podejscie niektórych kibiców do sprawy budzi mój delikatny niepokój...co dzisiejsza Wisła jest winna Wiśle z Kapką(ten to wszystko spieprzy) i innymi?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez tas de fleia : 24.05.2009 o godz. 18:07.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A o czym mamy niby pamiętać?.Ze jeden przekręt przekręcił drugiego przekręta i mistrzostwo zdobył trzeci przekręt
?![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Też jestem z Wielkopolski!I szukam kibiców którzy często jeżdżą na Wisłę?Bo mieszkam daleko od Krakowa i nie jeżdżę za często bo nie ma mi kto biletów załatwić na wyjazdy.Pozdro.Mistrzem dla prawdziwego kibica Wisła była już na tronie od 1 kolejki.Zawsze wierzyłem wierzę że wy też
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Na pewno tego meczu nie przegramy. Dwa wyjazdy z ŁKS-em i Lechią pokazały, że Wisła jest w bardzo dobrej formie. W Gdańsku straciliśmy 2 bramki ale żadna nie była prawidłowo zdobyta przez Lechię. W przy pierwszy golu ręka a przy drugim karny z kapelusza. Myślę, że wygramy 1:0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Miejsce nie jest może odpowiednie ,ale wytłumaczcie mi dlaczego te pacany z ITI w onecie czy na tvn w sporcie wymyślają jakieś 3 miejsce dla Wisły jak byśmy przegrali z Śląskiem oni czyli Legia wygrała i Lech też by wygrał . Ja cały czas myślałem że liczą się mecze bezpośrednie i Legia nas już nie minie a tu oni coś mieszają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie mieszają. Jak 3 zespoły maja tyle samo punktów to decyduje mała tabelka. W niej Lech ma 6 pkt, Legia 5 my 4.
![]()
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."
Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|