The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skidWKS
Junior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2009, 12:36
wczoraj pół Wrocłąwia już świętowało mistrzostwo Wisełki także do Krakowa jedziemy jak najbardziej opijać mistrza, wczoraj Legia próbowała coś jeszcze mruczeć o mistrzu ale zostali szybko zkwitowani głośnym, huralnym, lecącym w ich strone "Mistrz Mistrz Nasz TS" )) więc spoko braciaki, będziemy świętować, do zobaczenia :]
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.05.2009, 12:37
pysio napisał(a):Wyświetl post
zawsze to jakaś feta, a i tak idę o zakład, że dla 10% forumowiczów bardziej liczy się spadek Cracovii niż mistrzostwo Wisły..
Niech sie zgłosi taki jeden to sie zdziwie... to nie ta strona błoń, że bardziej liczy sie porażka rywala.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.05.2009, 12:38
Dobra, teraz to już ostatnia prosta i meta. Mecz z WKS-em to będzie trudny pojedynek i nie koronujmy się jeszcze mistrzami. Przed spotkaniem Skorża powinien pogadać z zawodnikami, żeby nie wychodzili rozkojarzeni na boisko jak to miało miejsce w Gdańsku. Recepta to zagrać na 150% mocy tak jak to bywa na R22 i nie fundować kibicom horrorów. Wystarczy już na ten sezon. Doping plus zaangażowanie piłkarzy jest naszym atutem. Do boju Wiślacy.

Pytanie z innej beczki: Jakie są szanse na grę Rafała Boguskiego w sobotę?

Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.05.2009, 12:41
Skorża przed meczem z Lechią mówił, że wystep Rafała jest na tą chwile niestety wykluczony. Miejmy nadzieje, ze jednak nie bedzie zle i choc na 10 minut wejdzie na boisko
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.05.2009, 12:44
Juz sie nie moge doczekac fety, mam nadzieje ze mnie na niej nie zabraknie

Hej ŚLĄSK !!

Odpowiedz cytując
NAmistrzostwo
Banita

Stary 24.05.2009, 13:04
Stavanger napisał(a):Wyświetl post
Dobra, teraz to już ostatnia prosta i meta. Mecz z WKS-em to będzie trudny pojedynek i nie koronujmy się jeszcze mistrzami. Przed spotkaniem Skorża powinien pogadać z zawodnikami, żeby nie wychodzili rozkojarzeni na boisko jak to miało miejsce w Gdańsku. Recepta to zagrać na 150% mocy tak jak to bywa na R22 i nie fundować kibicom horrorów. Wystarczy już na ten sezon. Doping plus zaangażowanie piłkarzy jest naszym atutem. Do boju Wiślacy.

Pytanie z innej beczki: Jakie są szanse na grę Rafała Boguskiego w sobotę?
Wydaje mi sie ze w Gdansku nie mogli nieskoncentrowania gdyz nie dotkneli piłki nawet . Lechie w pierwszej akcji ich poklepała poprostu.

Ponawiam pytanie : dlaczego wczoraj pare osób pisało ze czeka na swojaka Śląska w 90 minuie wmeczu z Legia?
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 24.05.2009, 13:06
Trela
Singlar - Krasnodęski - Głowacki - Diaz
Ćwielong - Brud - Mączyński - Janik
Niedzielan - Beto
Ale masz zryty beret :(
Puść taki skład i o mistrzostwie możemy zapomnieć. Przecież ten mecz wcale nie będzie spacerkiem.

Obawiam się nawet, że to co przeżyliśmy w Gdańsku to była dopiero uwertura do tego meczu ze Śląskiem. Chodzi mi tutaj o poziom emocji.
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Stary 24.05.2009, 13:11
cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
Ale masz zryty beret :(
Puść taki skład i o mistrzostwie możemy zapomnieć. Przecież ten mecz wcale nie będzie spacerkiem.

Obawiam się nawet, że to co przeżyliśmy w Gdańsku to była dopiero uwertura do tego meczu ze Śląskiem. Chodzi mi tutaj o poziom emocji.

Nawet nie próbuj tego głośno wypowiadać! Śląsk mógł przegrać z Legią, ale Warszawiacy nie wykorzystali swoich sytuacji bramkowych. My musimy do przerwy mieć jakiś luz w postaci dobrego wyniku. A na pewno Tarasiewicz nastawi Śląsk na nas, nie łudźmy się, że sobie przejdą koło meczu.

Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.05.2009, 13:32
Wisła u siebie: 12 zwycięstw 1 remis 1 porażka
Śląsk na wyjeździe: 3 zwycięstwa(Górnik,Ruch,Piast) 8 remisów 3 porażki
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Stary 24.05.2009, 13:37
Na trybunach kibice muszą dawać z siebie wszystko. Doping będzie oczywiście dla dwóch zespołów, ale skorzystają z niego Wiślacy. Boję się tylko nadmiernego optymizmu. Przed meczem z Lechią wielu było pewnych mistrza i wygranej, a do 86. minuty nic nie było pewne. Ale w meczu z WKS-em zgarniamy 3 punkty. Musimy.

Odpowiedz cytując
Jozin
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 24.05.2009, 13:44
i nie bedzie biletow na D co to jest za sprawiedliwe traktowanie. SKWK zaprasza fanow z Wroclawia a o kibicach Wisly sie zapomina.
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 24.05.2009, 13:47
Jozin- zamilcz a nie komentuj.. trzeba bylo kupic sobie karnet i byc wiernym temu klubowi nie 2-3x w sezonie tylko co rok..
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 24.05.2009, 13:48
Karnecik, Jozin, karnecik. A Ty pewnie tylko chodzisz na Legię, na derby i jeszcze chciałbyś na fetę
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.05.2009, 13:50
Jozin napisał(a):Wyświetl post
i nie bedzie biletow na D co to jest za sprawiedliwe traktowanie. SKWK zaprasza fanow z Wroclawia a o kibicach Wisly sie zapomina.
Stary, ty jeszcze nie wiesz, ale w ogóle nie będzie biletów! Bojówki SKWK będą na bramkach ODBIERAŁY bilety kibicom zameldowanym w promieniu 150km od Reymonta by tak zdobyte bilety przekazać fanom z Wrocławia! Rozumiesz to? I przez to ja, ty, kuzyn Janusz nie będziemy mogli przyjść razem na mecz by potem pójść ze stadionu na fetę! Znowu to samo! Na derby chciałem pójść i nie było biletów. Na Legię musiałem kupować u koni!! Wierzyłem, że sobie chociaż mecz ze Śląskiem obejżę, a tu takie **** człowieka spotyka! I nie pieprzcie mi, że na Górnik i Piasta były bilety, bo kto by chciał Piasta oglądać!

Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.05.2009, 13:50
NAmistrzostwo napisał(a):Wyświetl post
Ponawiam pytanie : dlaczego wczoraj pare osób pisało ze czeka na swojaka Śląska w 90 minuie wmeczu z Legia?
Prawdopodobnie chodziło o to, że w tym sezonie nasi konkurenci do tytułu strzelali mnóstwo bramek w doliczonym czasie gry. Wiele osób po meczach Lecha, lub Legii ma traumę i do ostatniego gwizdka wieszczą,
że coś jednak wpaść musi, bo to Wisła ma wiecznie pecha
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 24.05.2009, 13:57
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
Stary, ty jeszcze nie wiesz, ale w ogóle nie będzie biletów! Bojówki SKWK będą na bramkach ODBIERAŁY bilety kibicom zameldowanym w promieniu 150km od Reymonta by tak zdobyte bilety przekazać fanom z Wrocławia! Rozumiesz to? I przez to ja, ty, kuzyn Janusz nie będziemy mogli przyjść razem na mecz by potem pójść ze stadionu na fetę! Znowu to samo! Na derby chciałem pójść i nie było biletów. Na Legię musiałem kupować u koni!! Wierzyłem, że sobie chociaż mecz ze Śląskiem obejżę, a tu takie **** człowieka spotyka! I nie pieprzcie mi, że na Górnik i Piasta były bilety, bo kto by chciał Piasta oglądać!
dobra prowokacja, niczym z forum Onetu
Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 24.05.2009, 14:05
Niech pokaże Skorża mecz z Sosnowcem w zeszłym sezonie... Przypomną sobie, że gra się do ostatniej kolejki nawet wtedy, kiedy ma się już Mistrza Polski...
Odpowiedz cytując
WIŚLAK1981
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 24.05.2009, 14:40
POWITANIE PIŁKARZY BIAŁEJ GWIAZDY BALICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!!!!!!!!!http://w332.wrzuta.pl/obraz/80TOewpFkcm/powitanie_pilkarzy_balice_23.05.09
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 24.05.2009, 16:41
zawsze to jakaś feta, a i tak idę o zakład, że dla 10% forumowiczów bardziej liczy się spadek Cracovii niż mistrzostwo Wisły..

W ramach tzw. dodatkowych atrakcji... liczę na "godne" powitanie prezesa PZPN-u i gromkie "podziękowanie" mu, za jego walkę i wkład w to aby Polska miała 4. a nie 6. miast-gospodarzy na Euro 2012. I generalnie za całokształt i wypowiedzi nt. Krakowa po ogłoszeniu decyzji przez innego, francuskiego mafiosa ekhm... prezesa z UEFA.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.05.2009, 17:08
thechris napisał(a):Wyświetl post

W ramach tzw. dodatkowych atrakcji... liczę na "godne" powitanie prezesa PZPN-u i gromkie "podziękowanie" mu, za jego walkę i wkład w to aby Polska miała 4. a nie 6. miast-gospodarzy na Euro 2012. I generalnie za całokształt i wypowiedzi nt. Krakowa po ogłoszeniu decyzji przez innego, francuskiego mafiosa ekhm... prezesa z UEFA.

a mi się coś obiło o uszy ze Lato do Krakowa się nie wybiera tylko gdzie zagranice jedzie ...
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.05.2009, 17:25
Panowie ja bym chcial sie zasmiac wszystkim w twarz szczegolnie moim pobratymcom z mojej czesci Polski - wielkopolski. Zagrajmy na remis i chwatit. NIkt nie ma prawa nam odebrac tego tytulu.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.05.2009, 17:53
Czytam sobie forum Śląska i tam są wpisy, że chcą oni abyśmy przgrali ten mecz i mistrzostwo, aby to był rewanż za 1982 rok. Oczywiście więcej jest wpisów z życzeniem aby Śląsk zagrał dobry mecz i zremisowal z nami, ale podejscie niektórych kibiców do sprawy budzi mój delikatny niepokój...co dzisiejsza Wisła jest winna Wiśle z Kapką(ten to wszystko spieprzy) i innymi?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 24.05.2009, 18:03
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Czytam sobie forum Śląska i tam są wpisy, że chcą oni abyśmy przgrali ten mecz i mistrzostwo, aby to był rewanż za 1982 rok. Oczywiście więcej jest wpisów z życzeniem aby Śląsk zagrał dobry mecz i zremisowal z nami, ale podejscie niektórych kibiców do sprawy budzi mój delikatny niepokój...co dzisiejsza Wisła jest winna Wiśle z Kapką(ten to wszystko spieprzy) i innymi?
Panowie dajcie spokój z tymi forumowymi wypowiedziami. Jedni by już zgode z Lechią po wczoraj zrywali a dziś już o Śląsku można poczytać. To będzie mecz przyjaźni a potem feta wielka i po co coś innego jescze szukać.
Ostatnio edytowane przez tas de fleia : 24.05.2009 o godz. 18:07.
Odpowiedz cytując
NAmistrzostwo
Banita

Stary 24.05.2009, 18:05
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Panowie ja bym chcial sie zasmiac wszystkim w twarz szczegolnie moim pobratymcom z mojej czesci Polski - wielkopolski. Zagrajmy na remis i chwatit. NIkt nie ma prawa nam odebrac tego tytulu.

No ja tak samo z wlkp i juz czuje sie mistrzem ale trzeba uważać

Pamietajmy o 82.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.05.2009, 18:10
A o czym mamy niby pamiętać?.Ze jeden przekręt przekręcił drugiego przekręta i mistrzostwo zdobył trzeci przekręt?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Stawiszyn TS
Junior Member

Stary 24.05.2009, 18:22
Też jestem z Wielkopolski!I szukam kibiców którzy często jeżdżą na Wisłę?Bo mieszkam daleko od Krakowa i nie jeżdżę za często bo nie ma mi kto biletów załatwić na wyjazdy.Pozdro.Mistrzem dla prawdziwego kibica Wisła była już na tronie od 1 kolejki.Zawsze wierzyłem wierzę że wy też
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 24.05.2009, 18:37
Luu... napisał(a):Wyświetl post
a mi się coś obiło o uszy ze Lato do Krakowa się nie wybiera tylko gdzie zagranice jedzie ...
No cóż... Szkoda... zaśpiewalibyśmy mu coś fajnego. Może Drzewiecki będzie wręczał Puchar? Jemu też by się należało podziękowanie...

Na pewno tego meczu nie przegramy. Dwa wyjazdy z ŁKS-em i Lechią pokazały, że Wisła jest w bardzo dobrej formie. W Gdańsku straciliśmy 2 bramki ale żadna nie była prawidłowo zdobyta przez Lechię. W przy pierwszy golu ręka a przy drugim karny z kapelusza. Myślę, że wygramy 1:0.
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.05.2009, 18:42
Miejsce nie jest może odpowiednie ,ale wytłumaczcie mi dlaczego te pacany z ITI w onecie czy na tvn w sporcie wymyślają jakieś 3 miejsce dla Wisły jak byśmy przegrali z Śląskiem oni czyli Legia wygrała i Lech też by wygrał . Ja cały czas myślałem że liczą się mecze bezpośrednie i Legia nas już nie minie a tu oni coś mieszają.
Odpowiedz cytując
Greebo
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.05.2009, 18:51
Nie mieszają. Jak 3 zespoły maja tyle samo punktów to decyduje mała tabelka. W niej Lech ma 6 pkt, Legia 5 my 4.
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."

Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.05.2009, 18:53
Cytat:
Ja cały czas myślałem że liczą się mecze bezpośrednie i Legia nas już nie minie a tu oni coś mieszają.
Bo licza sie mecze bezposrednie... jelsi Wisła przgra ze Ślaskiem a Legia i Lech wygraja swoje mecze to wtedy kazdy z tych 3 zepsolow ma 61 pkt, wtedy trzeba utworzyc mała tabelke z meczow miedzy Wisła a Lechem, WIsła a Legia, Lechem i Legia, w tejze tabelce najlepszy jest Lech, 2 jest Legia a trzecia Wisła. W tenze sposob jeszcze Wisła moze miec 3 miejsce w lidze
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów