|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Jak jest z tą platformą widokową przy moście Grunwaldzkim?Jest to działające?Ile kosztuje? |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
uhuhu sporo sporo, dzieki mic bo jakos na necie stronki zadnej nie znalazlem o tym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Gdyby ktos sie wybieral do Szkocji, mam do sprzedania funty szkockie ( sprzedam taniej anizeli kantor oferuje
) Jakby cos to PM![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czym dojadę na ul.Ujastek w Hucie z Bronowic ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
w komentarzach jest nawet ![]() |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Pytanie do osób, które miały nieprzyjemność mieć znieczulenie ogólne (narkozę):
jakie efekty uboczne? długo po narkozie odczuwaliście jakieś zaniki w pamięci, głupkowatość, kłopoty z odróżnieniem dni, tego co się ostatnio działo i co jest zaplanowane? ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dzieki,a na którym przystanku najlepiej wysiąść żeby do tego szpitala było najbliżej ?
ok jeszcze raz dzięki
Ostatnio edytowane przez South : 20.05.2009 o godz. 21:44.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 20.05.2009 o godz. 21:47.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Po narkozie pamiętasz wszystko co było przed i masz pełną świadomość co było i co tam sobie zaplanowałeś do przodu. Musisz tylko swoje odleżeć bo gdy podnosisz głowę po kilku sekundach robi się słabo. Na drugi dzień wstałem i było już ok. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mialam dwukrotnie takie znieczulenie, zadnych atrakcji opisanych przez Ciebie- na szczescie- nie mialam... po drugim zabiegu przez chwilke (doslownie, bo chyba z 5 minut) pojawily sie przemijajace problemy ze wzrokiem i sluchem (nic nie widzialam, nic nie slyszalam
), ale to chyba dlatego, ze za szybko wstalam.zdrowia! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja_ka_ - nikt mi nie opowiedział, po prostu obserwuję co się dzieje z bliską mi osobą, starszą, dodam. Po 12 godzinach od znieczulenia ogólnego wszystko było jak przed operacją, tzn. zero wymiotów, zawrotów głowy itd, tylko, że pojawiły się problemy z pamięcią krótkoterminową. Jak ktoś by jeszcze mógł się podzielić "wrażeniami", to byłbym wdzięczny.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
shad, a jakis neurolog to konsultowal? bo po pierwsze to dosc niepokojace, szczegolnie w kontekscie wieku... tudziez moga to byc niezwiazane bezposrednio z narkoza jakies inne zaburzenia neurologiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i właśnie o konsultacji z neurologiem myślę, ale weź i się dostań. Powiedzmy, że gdyby to się stało w przeciągu roku, czy nawet miesięcy, to da się wiekiem wytłumaczyć, ale zmiana po narkozie jest widoczna, np. mylenie ostatnich kilku dni.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No ale co, osoba miała narkozę i gdzie teraz jest w szpitalu w domu? Z lekarzem może zagadać jak jest w szpitalu jak w domu to może pogotowie wezwać, poweidzeieć że się nasiliło i tyle niech robią badania, bo może to być jakieś niedotlenienie, ale raczej z narkozą bezpośrednio to może nie być związane a np z całym zabiegiem.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wie Ktos moze czy jest jeszcze TOR GOKARTOWY obok sektora E? Bo wiem, ze kilka lat temu jeszcze byl
I jak Ktos wie jaka cena to tez czekam na odp z gory dzieki![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
nie ma tam tego toru już
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez <wislak88> : 21.05.2009 o godz. 10:37.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
w którym temacie mogę dostać informacje odnośnie meczu ze Śląskiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Tak samo miałem narkozę i pamiętam dokładnie wszystko co się działo przed zabiegiem i wszystko po wybudzeniu mnie z narkozy. Poza sennością chwilę po wybudzeniu nie działo się nic. Ten przypadek o którym pisze shad to chyba wiek odgrywa rolę. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Ja już 2h po narkozie jadłem obiad i chodziłem sam po korytarzu(co było niezalecane). Kręciło się troszkę w głowie ale do wieczora przestało.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Może to zależy od dawki szprycy/długości zabiegu - mój brat, może miał z 15 lat wtedy, to strasznie był zamotany po narkozie - coś tam się dało z nim pogadać ale później nie pamiętał tego - ale na drugi dzień już chyba wszystko ok było.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mnie też...
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
to samo, nie działa gg
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
18 lat, po maturze, czy aby podjąć pracę (np. w drukarni) za posrednictwem itc musze miec wyrobiony numer NIP?
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
tak myslalem, ale w pare minut? slyszalem ze oni przysylaja go poczta i czas oczekiwania to nawet do miesiąca...
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|