|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Polonia Przemyśl a FC Przemyśl to nie to samo. Temat Przemyśla był poruszany wielokrotnie, szukanie nie boli. Polonia Przemyśl NIE jest naszym FC. Poza tym nie musisz się czepiać słówek bo chyba wiadomo, że mowa o FC Wisły w Przemyślu.
Ostatnio edytowane przez kwasiur : 19.05.2009 o godz. 15:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja sie pytałem o praktyke a nie o teorie bo to juz czytalem ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
znam osobiscie pewnego seniora co ma fragment twarzy Adama po tym jak niemcy go potraktowali ,,plastikiem" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Można prosić o link do temeatu związanego z tenisem, bo szukam i szukam i nie moge znaleść a chyba taki temat istnieje, dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak sie dostać np z okolic rynku lub jubilatu na Os. Złotej jesieni?
![]()
FCZ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kiedy będą najbliższe zapisy do SKWK
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
moze ktoś polecić jakąś sprawdzoną kwiaciarnie internetową? wiecie- zamawiam i dostarcza kwiaty komuś gdzieś kiedyś
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ja mam pytanie z dziedziny motoryzacji.
Przedwczoraj minął termin następnego badania technicznego auta. Co mam w takim wypadku zrobić? Czy po prostu jadę zrobić normalnie przegląd? Nie będą się czepiać że już minął termin Proszę o szybką odpowiedź jeśli ktoś jest zorientowany. Dzięki ziajam Powód: podziękowanie za odp.
Ostatnio edytowane przez a11 : 19.05.2009 o godz. 22:38.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gdzie na trasie Kraków-Gdańsk najbardziej sie opłaca "zalać do pełna"?
Częstochowa? Chodzi oczywiście o ceny paliwa ![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
. Tak więc najkrótszą drogą do stacji i tyle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Poszukuje filmiku z meczu z Legia,w którym skanduje sie strzelca bramki-MARCELO.Skandowane jest w tonacji zmniejszajacej i na koniec pier...
na melodie Wisłeka,Wisełka... pzdro ;]![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poratuje ktos torrentem do darmowego office'a 2003? Bede wdzieczny.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mam neta z Aster.
da sie jakos rapida oszukac? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kup konto premium. Niecałe 40 zeta a śmiga jak rakieta bez limitów przez cały miesiąc :]]]
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie. Czy każda punkcja z odsączoną krwią w skręconym kolanie oznacza zerwanie więzadeł? Otóż kilka dni temu,meczyk ,zderzenie. Drugi dzień,ostry ból kolana. Wizyta na pogotowiu. Rtg nic nie wykazało. Lekarz stwredził skręcenie kolana,zalecił punkcję.Odsaczono mi krew z kolana. Czekam na USG,ale pytałem co to oznacza i stiwerdził,że jest to albo krwiak uderzeniowy,bo uciskąjąc mi kolano i manerwując nim uznał,że więzadła nie wykazuja znamion zerwanych,ale druga możliwośc jest taka,że jednak krew pochodzi nie z uderzenia,ale z zerwanego więzadła. Niepokoję sie bardzo,leżę z gispem już prawie tydzień i marzę aby było to tylko skręcenie. Miał ktoś podobnie?Czy sprawa jest typowo bardzo indywidualna?
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś posiada lub wie gdzie mogę zdobyć (nie kupując) mapę Niemiec i Szwajcarii do GPS Garmin na N95 ?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
i moze tutaj cos bedzie http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=564814
Ostatnio edytowane przez mic : 20.05.2009 o godz. 17:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy jest jakaś stronka podobna do Gumtree, gdzie jest równie wiele ogłoszeń o pracy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy ktoś poleca jakiś dobry lokal na osiemnastkę? Tak by zorganizować w pare osob impreze...
Bardzo ważna jest cena... zna ktoś jakieś kluby? Piszcie od razu z ceną za noc ;] ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Po wszystkim byłem wczoraj u trzeciego... Trochę zbagatelizowałem sprawę i teraz piłkę czy choćby bieganie mam z głowy :( ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pod kogo adresem spiewana jest "Piosenka o Adamie" w wykonaniu Wiślackich kibiców?
Pozdro![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Nie pocieszacie mnie To jednak będę pozytywnie się nastrajał jednymz komunikatów lekarza,że skręcenie plus krwiak uderzeniowy,z wyłączeniem uszkodzenia innych narządów. Dobrych learzy ,ze świecą szukać. Jedyn na co mogę sobie pozwolić w prywatnej profesjonalnej przychodni sportowej to porada i USG. Ewentualny zabiegi tfu tfu,jednak poczciwe NFZ bedzie mi musiało sfinansować. A jak się już na własnej skórze przekonałem-ostry dyżur Wrocław-Traugutta,nie polecam. Panowie będzieci mieli problem we Wrocławiu-nie idźcie do tych rzeźników![]() |
|
|