|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Reinstal gadu gadu? usuń wszystko co związane z gg i przeczyśc rejestr i zainstaluj na nowo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dzięki 19dafi06 i i T-driver, sprawdziłem linki, jednakże chodzi mi raczej o coś bardzo prostego, po prostu zalogować się i łatwym edytorem umieścić parę informacji. Coś jakby taka tablica, notatnik czy coś... z profilu konta isę edytuje a reszta czyta ;p ale dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Znacie jakiś program do scalania filmów? bo ściągnąłem przez rapida jeden odcinek ważący 230 MB, ale jak to Rapid fil był podzielony na 3 części(nie,nie party) film został poprostu podzielony nie zarchiwizowany.
Moge to sobie oglądać tylko tak dziwnie bo do 2 czesci nie uruchomie napisów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To nie prościej zwykły blog na onecie czy interii?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
6757654 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
VirtualDub-em tez to zrobisz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:35.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Pepe
Boguś Wtorek Łobo Mały Głowa Sobol |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szukam dokładnego cennika biletów na tą rundę. Na oficjalnej, zapewne z powodu przebudowy strony, nie ma tego.
![]()
the end
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Widzę, że na Hutniku jest szansa, że zagramy. Mieści jak jest napisane na oficjalnej hutnika 12800 miejsc. Będzie jeszcze dobudowywana dodatkowa trybuna + takie cóś jak podgrzewana murawa? To jest chyba konieczne, aby mieć licencję?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1) Jak dokument napisany w Wordzie "przerobic", aby otwieral sie w AdobeReader?
2) Jesli posiada Ktos dodatki do filmu "Mamma Mia!" to prosze o wrzucenie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Poszukuje filmu o takich chłopakach co oni tak skaczą <parkur> i okradają bogatych żeby zdobyć kase dla takiego chłopaczka i nie mogę sobie nazwy tego filmu przypomnieć a nikt ze znajomych nie pamięta pomożecie
a i jeszcze jeden taki o piłkarzach oni mielj takie różne moce i na boiku żywali np. twarda głowa itp. i była tam też taka dziewczyna a wszystko odbywało się w chinach ... chyba ale napewno byli skośno ocy z góry dzięki za tytuły ![]() PS sorki że tak jakoś nie płynie napisane poprostu jakoś weny nie mam ani czasu ;p![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pierwszy film to Yamakasi.
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 18.05.2009 o godz. 21:41.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Chłopok jesteś wielki
![]() To został jeszcze ten drugi film o tej piłce ![]() ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Shaolin Soccer?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
od jakiegoś czasu dręczy mnie jedno pytanie odnośnie motywu "WIERNOŚĆ" i "OPĘTANI"
-kiedy po raz pierwszy zaczęto się posługiwać w postaci szali i flag i jak to jest, że klub sprzedaje te motywy w oficjalnej sprzedaży? jak ktoś zna przebieg powstania tych motywów niech odpisze na pytanko ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś wie - będzie w tym roku organizowany Dzień dziecka na obiektach Wisły i czy będzie można zdać na kartę rowerową - jak bywało dawnej ?
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
czy terminarz Ekstraklasy na dwie ostatnie koljekibedzie tak z wygladał ze wszystkie mecze w soboty o 17? Jak tak to dla czeczgo?czy jeszcze ustalaja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
zawsze tak bylo ze dwie ostatnie kolejki rozgrywane sa w tym samym czasie zeby nikt nie znal juz wynikow innych meczow
wszystko rozgrywane jest rownolegle |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Skonwertować na format pdf. Jeśli to jednorazowa sprawa to polecam jakikolwiek serwis do konwersji online - na przykład ten: http://www.freepdfconvert.com/
Jeśli niejednorazowa polecam rozejrzenie się za jakimś programem (na przykład pdf995) - sporo tych programów działa na zasadzie drukarki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jadąc 23 z Borku Fałęckiego na jakim przystanku muszę wysiąść żeby trafić do urzędu miasta na Wielickiej ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 przystanek za Powst, tj chyba Cmentarz Podgorski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
do historyków
![]() podczas pobytu hitlerowcow i ich systematycznego wyburzania naszych pomnikow(Grunwaldzki,Adas,Kosciuszko) ktoraś ich czesc zostala zachowana przez jednego z mieszkancow.o jaka czesc chodzi nie jestem pewien chociaz nie wiem dlaczego po głowie chodzi mi 'Głowa Witolda" jako ten zachowany fragment Grunwaldzkiego. ktoś mi moze cos rozjasnic? cZy moze w ogole zachowany fragment ktoregos z tych pomnikow to moj wymysl? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poszukuje programu który ułatwia ściaganie z rapida. Chodzi o to zebym mogl tam wrzucic sobie np. 10 linkow a on sam mi to pobierze jak oczywiscie minie okres oczekiwania miedzy plikami ale zebym sam nie musial co chwile klikac wszystkiego. Mam niby USD ale nie dziala mi.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
i nawet sam rozpakowuje i łączy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś korzystał z akcji "Srody z Orange"?
Jak to wyglada... jak oni sprawdzaja ten kod... trzeba dac im telefon do łapy czy wystarczy że sie podyktuje kod? Pozdrawiam |
|
|