|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Hehe z tym Tarasiem to nie wiadomo,kilka razy podkreślał,że osobiście woli Legię od Wisły-wiadomo 1982 rok.Niemniej jednak o mecz ze Śląskiem nie obawiajcie się,kibice Śląska w razie czego swoje piłkarzom podszepną,szkoda tylko,że los dał Wam jako przedostatnią przeszkodę Lechię Gdańsk.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lech po powrocie Rengifo po kontuzji gra całkiem inaczej. Ten zawodnik jest dla nich piekielnie wartosciowy. Dlatego trzeba si eliczyc ze Lech zdobedzie do konca 6 pkt- jak juz ktos wczensiej napisał. Legia moze nawte przegrac 2 mecze czy wygrac 2 mecze, nas juz to nie obchodzi bo skoro Lech bedzie wygrywam to on moze nam zabrac MP, takze my musimy wygrywac tez. Ogladca sie za siebie nie ma co bo to jest zbyt wielka loteria. Nie goni nas jeden zepsol tylko az 2 wiec jest prawdopodobne ze ktorys z nich wygra wsyztsko do konca, wiec trzeba uwazac i robic swoje!
Jedno jest pewne, cigle to MY rozdajemy karty!!! kłiiiii |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zgody w kontekście podziału punktów między Lechem a Polonią są bzdurne . Czyli w ostatniej kolejce Lech oddaje punkty broniącej się rozpaczliwie przed spadkiem Cracovii ? Zgody zgodami , a boisko boiskiem . Każdy gra dla siebie i o swoje cele, które są najistotniejszymi priorytetami . Mam przeczucie że w następnej kolejce możemy się spodziewać podziału punktów zarówno w Gdańsku jak i w Warszawie , zaś we Wrocławiu polegnie niejaka Legia . Ostatnia kolejka będzie na 99% formalnością .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.05.2009 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A kto gra w Gdyni za tydzien? :o
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Najlepszą opcją byłoby aby Lech i Legia przegrały, a Wisła wygra i za dwa tygodnie feta na stadionie, a potem rynku Jednak Lech raczej tam nie przegra to Legia we Wrocku na 70% umoczy, a jeśli nie to będziemy się pasjonować do ostatniej kolejki ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Można mówić jaki wynik dobry a jaki zły - ale wszystkie mecze rozpoczynają się o tej samej porze i każdy zespół będzie zapi....lał do końca bo nie będzie wiadomo co i jak. Miejmy tylko nadzieję że nie będzie soboty cudów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czy nie jest przypadkowo tak że finalista pucharu Polski awansuje do LE ? chodzi mi o to że jak Lech wygra
To Ruch awansuje... Tak jest w Pucharze Niemiec i w paru innych krajach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zaskoczyl mnie dzis Hajto w 'Szybkiej Pilce" :
Powiedzal ze zyczy Wisle Mistrza,i liczy ze tytuł zostanie w Krakowie Jak go nielubie,dzis ma u mnie mały plusik ![]() A co teorii,.mysle ze i Amika i Legia wiedza o co graja,wiedza ze kazdy z trojki mzoe zdobyc majstra ,a ze to temat o spekulacjach to cos mi sie wydaje ,ze rozstrzygnie ostatnia kolejka bedzie trzeba wygra u siebie ze Slskiem i Mistr nasz...aj to bedą piekne chwile ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pewne wysokie zwycięstwo w Łodzi stwarza też przewage psychologiczną, myśle że w Gdańsku bedzie można świętowac kolejny tytuł !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Najlepsze jest to ze pasiaste zagrały w sobote dikładnie pod nas
. Polonia po porażce Bełchatowa dalej ma szanse na puchary . Więc teraz Lech zdobywa PP i ma naprawde ciezki mecz w Warszawie . A może horrorek ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja myślę,że Lechia się utrzyma.
Arka jest za słaba, żeby teraz pokonać Bełchatów(walka o LE), a nawet zwycięstwo w ostatnim meczu z Odrą nie pozwoli jej przeskoczyć Lechii. Mecz Cracovia-Górnik, chyba wolałbym, żeby wygrał Górnik, wtedy Cracovia zostaje za Lechia, ostatnia kolejka z Lechem. Więc może być tak, że bez żadnych punktów Lechia będzie grała w barażach. Co do czołówki tabeli to myślę że Wisła jest w tym momencie w najlepszej sytuacji. Nie dlatego, że sama rozdaje karty, ale ostatnio gra najrówniej, a ponadto wydaje mi się, że mają najtwardsze głowy i doświadczenie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zostały 2 kolejki i nadal jesteśmy panami swojej sytuacji. Super.........
Najbardziej obawiałem się meczu z ŁKS i gdyby Mały nie sieknął w I połówce a Ćwielong nie dobił w drugiej to mogłoby być nieciekawie. Na szczęście wszystko zakończyło się dobrze..... Uważam, że najtrudniejszą przeszkodę mamy za sobą, ale 2 pozostałe wcale nie są tak dużo łatwiejsze. Lechia grać będzie z nożem na gardel, ale podejrzewam, że będą się szanować aby w Gliwicach wywalczyć 3 pkt - kartki, kontujze. Jeżeli nie wpadnie im farfocel - to stawiam na naszą wygraną i tytuł będzie w kielni. Co do rywali - Legia we Wrocławiu sobie nie powalczy - Sląsk urwie jej punkty, a Taraś ma uraz po porażce na jesieni...... Natomiast dużo będzie zależało od postawy Lecha w finale PP. Franz będzie chciał zdobyć to trofeum, bo zdobywca zaczyna grać dopiero w 3 rundzie LE. Jednocześnie zwycięstwo w finale, oznacza ciężką przeprawę z Polonią, która w przypadku zdobycia przez Lecha PP może awansować do LE z 4 miejsca, pod warunkiem, że Lech nie zdobędzie MP. Czyli wygrana Lecha w PP może Polonistów bardzo zmotywować, a przegrana ich raczej zdemotywuje, bo wówczas w pucharach gra pierwsza 3 z ligi plus Ruch Chorzów.... pozdrawiam ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Powiem tak: zgadzam się z przedmówcami, którzy twierdzą, że we wczorajszym meczu styl gry Wisły nie powalił na kolana. Ale szczerze przyznam, że spodziewałem się raczej strasznych męczarni i "wyrwania wyniku z gardła".
Summa sumarum jestem niezwykle zadowolony: po pierwsze - z tak wysokiego zwycięstwa, po drugie - z dwóch bramek Brożka - myślę, że nie powinien już oddać przodownictwa w klasyfikacji snajperów, po trzecie - że obyło się bez żółtych kartek, choć zawodnicy zagrali twardo, po czwarte z postawy Łobodzińskiego: potrafił zagrywać idealnie w tempo do Pawła, znajdował sobie pozycje do strzałów; niestety znów zabrakło mu "zimnej głowy" żeby zdobyć gola; przyznam szczerze, że mam nadzieję iż wkrótce nie będziemy zgrzytać zębami gdy Łobo będzie wchodził na zmiany, złorzecząc, że nie mamy wartościowych zmienników. po piąte z dyspozycji Mariusza Pawełka - już od kilku kolejek widać, że wreszcie gra skoncentrowany co zwiększa również spokój formacji obronnej. Jeśli z podobnym zaangażowaniem zagramy z Lechią i Śląskiem to myślę, że nie powinniśmy się obawiać o losy tytułu mistrzowskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dolary przeciw orzechom, że czołowa trójca zdobędzie w 29. kolejce w sumie nie mniej niż 3 i nie więcej niż 7 punktów
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|