|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam, potrzebuje pomocy. Mam telefon SE w200i z orange. Mam wgrane ikonki z orange, zaczelo mi to przeszkadzać i chciałbym wgrać te standardowe z SE.
Szukałem po forach z SE ale to co tam piszą to poradnik dla zaawansowanych a ja potrzebuje wyjaśnienia jak do dziecka kiedyś już miałem styczność ze zmianą oprogramowania w telefonie ale w Motorolce, a SE to dla mnie czarna magia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że nie popełnisz mojego błędu i nie zdecydujesz sie na D900. Gdy zmieniłem k550 na d900 przez ponad miesiac próbowałem go sprzedać - po prostu jest irytujący. Bateria trzyma 2 dni a później gdy miga (a potrafi migać kolejne 2 dni!) nie można włączyć ani aparatu ani mp3. Odtwarzacz pomieści 4listy odtwarzania po 30 piosenek. A aparat nie przypadł mi do gustu. Jednym zdaniem zdecydowanie polecam SE K550i.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Ten telefon nie ma żadnego gps'a. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ma GPS z AGPS
![]() ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
nie mam tego telefonu, ale...
http://www.nokia.pl/produkty/telefon...nkcje-telefonu Cytat:
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ja szukam w miare taniego telefonu który ma :
mieć aparat 2 megapiksele baaaaaaaardzo dobrze i czysto grać nie obraże się jak będzie miał złącze mini-jack jakies w miare tanie są? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Nokia 5220 ! ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w jakiej cenie można ją dorwać na giełdzie?
i może jakieś inne propozycje macie? |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
bylu napisał(a):
Jestem w takiej samej sytuacji, mam K550i ale mam możliwość wymienienia go na D900. Jeśli tak ma się sytuacja to chyba jednak pozostanę przy moim starym dobrym SE. ![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Również odradzam D900i. Poza tym, co wymienił kolega bylu, to powiem, że ten telefon jest po prostu wkurzający. Źle wyważony, niewygodny, niefunkcjonalny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
NIE SIEDŻ SAM DAJ USIĄŚC I ODPOCZĄC SWOJEMU
KUMPLOWI Witam,mam do sprzedania mega wystrzałowy gadżecik fotel dla Twojego telefonu w smiesznej cenie 7 zł.WYMIARY:wys.10xszer.10xgl.5 cm. ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez archi33 : 10.05.2009 o godz. 13:28.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Witam!
poszukuje telefonu dla starszej osoby, najważniejsze aby był prosty w obsludze, wielkość wyswietlanej czcionki łatwa do odczytania a klawisze duże i wygodne - tak w granicy do 200 - 300 zł. Gdyby jeszcze bateria trzymała długo to już wogole idealnie. Wszelkie aparaty, mp3 bez znaczenia, bo i tak nie beda używane. Zależy mi żeby telefon był fabrycznie nowy - coś polecacie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
planuje kupić LG KC910 Renoir, co myślicie o tym telefonie?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Powiedzcie mi co myślicie o SonyEricsson T650i, bo mam możliwość tanio go kupić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Istnieje szansa na blokowanie numerów telefonów tak,aby dzwoniący miał sygnał zajęty?Mam Samsunga.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam chce zmienic tel nokia 3110c na cos lepszego to znaczy żeby miał aparat min 2 megapixele radio mp3 wiadomo i był w miare tani. Jakie są wasze propozycje
![]() TYLKO WISEŁKA NASZA WISEŁKA
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
problem
nokia 5220 wlacza sie, pin akceptuje, grafika sie wlacza i to by bylo na tyle.. zawiesza sie i nic nie pomoze nie spadł , nie wpadł do wody ani nic z takich rzeczy ktos cos poradzi czy pozostaje serwis ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
chyba hm tyle że to sie nie ma nijak do ceny...przesył, danych poza siecią wifi jest słaby.. i drogi.... pozbyłem sie tego ... mam nokie 6210 navigator i w zupełności wystarczy,, jest w miare tania. Powód: błąd numeryczny..
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 20.05.2009 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mic : 21.05.2009 o godz. 18:06.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Telefon nowy do 100zł.
Taki do dzwonienia i sms-ów. Co polecacie? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Na Twoim miejscu kupił bym nokie 3310. Tania i do tego nie zniszczalna
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Samsung SGH x160. Świetny z wyglądu, bardzo niewielki, niezniszczalny (2 razy mi wpadał do pełnej wanny, nie zliczę już ile razy mi spadał na ziemię) Bateria trzymała blisko tydzień przy minimalnym korzystaniu! Jedyna jego wada to, że ma w standardzie T9* i nie da się tego gówna wyłączyć raz na zawsze, więc przed każdym nowym SMS musiałbyś odhaczać T9 (pewnie jak w innych telefonach samsunga) Ale z czystym sumieniem mogę Ci go polecić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
także nie jest do końca tak jak mówisz :] ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Plus leci sobie w kulki, zmienia umowy no i zmieniam sieć. "Bez żadnych opłat. Powtarzam, bez żadnych opłat" - jak to Andrzej Sołtysik mówi
![]() Wpadłem na doskonały pomysł zmiany telefonu w związku z tym ![]() Jestem wierny tylko nokiom. Miałem swego czasu inne sprzęty ale się bardzo zawiodłem i chyba nic mnie nie przekonana do zmiany upodobań. Mam zatem pytanie do Was. Wypatrzyłem sobie już telefon i wg specyfikacji wydaje mi się, że będzie dla mnie odpowiedni. Jednak chciałbym, żeby napisały coś o nim osoby, które go używają. Co sądzicie o Nokii E66? Albo może mi jakąś inną nokię polecicie? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Mam tą Nokię i w sumię na plus jest jej świetny, wizualny wygląd i funkcjonalność, niestety minusem jest to że często się zwiesza (tak na 3-6 sek.) czasami jest to okropnie denerwujące przy potrzebie szybkiego użycia. Ale ogół oceniam na 4+, miałem wcześnej Nokie 6500 Slide i powiem szczerze że jest to świetny telefon, ładnie wygląda, funkcjami nie odbiega, i do tego jest bardzo szybka..byłem z niej bardzo zadowolony..ją oceniam na 5+ oczywiście jest to troche starszy model od Noki E66.![]() Ojczyzna - Polska, Miasto - Kraków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli tak to jak się on sprawuje? Jak zrobisz zdjęcie kartki A4 zapisanej zwykłą czcionką to na zdjęciu jesteś to w stanie dokładnie rozczytać? Bo ja teraz nie mam takiej szansy mimo że mam 2mpx. A szczerze mówiąc czasem taka funkcja jak najbardziej by się przydała... Bo jeśli chodzi o zdjęcia z lampą to pewnie jest kicha totalna. No ale nie przesadzajmy. To ma być telefon z aparatem a nie aparat do robienia nocnych zdjęć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś z was Samsunga G810? Bede zbieral pieniadze i chcę kupić na wakacjach go, ale nie miałem nigdy Samsunga w ręce i nie jestem w 100% przekonanych. Albo jak ktoś by mógł doradzić inny telefon z podobnej półki do ok. 900 zł. WiFi obowiązkowe ;P
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś z was gg na telefonie w sieci Orange na abonament
zapytam tutaj ![]() ![]()