The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TSman
Banita

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2009, 10:46
Witam, potrzebuje pomocy. Mam telefon SE w200i z orange. Mam wgrane ikonki z orange, zaczelo mi to przeszkadzać i chciałbym wgrać te standardowe z SE.
Szukałem po forach z SE ale to co tam piszą to poradnik dla zaawansowanych a ja potrzebuje wyjaśnienia jak do dziecka kiedyś już miałem styczność ze zmianą oprogramowania w telefonie ale w Motorolce, a SE to dla mnie czarna magia.
Odpowiedz cytując
bylu
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 10.05.2009, 11:02
Patka napisał(a):Wyświetl post
Samsung D900i czy SE k550i?
Mam nadzieje, że nie popełnisz mojego błędu i nie zdecydujesz sie na D900. Gdy zmieniłem k550 na d900 przez ponad miesiac próbowałem go sprzedać - po prostu jest irytujący. Bateria trzyma 2 dni a później gdy miga (a potrafi migać kolejne 2 dni!) nie można włączyć ani aparatu ani mp3. Odtwarzacz pomieści 4listy odtwarzania po 30 piosenek. A aparat nie przypadł mi do gustu. Jednym zdaniem zdecydowanie polecam SE K550i.
Odpowiedz cytując
uher
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 10.05.2009, 11:03
Krzyma napisał(a):Wyświetl post
Nokia 6650 T-Mobile, bardzo fajny telefonik, w granicach 500-600zl, ma w sobie nadajnik GPS, wiec tylko potrzeba wgrac programik, mapy i można odpalać. Hmm.. tylko właśnie sam go posiadam a nie mam pojęcia jak wgrać taki program.

Ten telefon nie ma żadnego gps'a.
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem.
Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata,
Żeby z Tobą zostać na calutkie lata....
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.05.2009, 11:27
Ma GPS z AGPS
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 10.05.2009, 11:29
uher napisał(a):Wyświetl post
Ten telefon nie ma żadnego gps'a.
nie mam tego telefonu, ale...
http://www.nokia.pl/produkty/telefon...nkcje-telefonu
Cytat:
Producent wyposażył telefon także w odbiornik GPS oraz oprogramowanie Nokia Maps, które są przydatne do wyznaczania tras podróży
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
3michal_04
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 10.05.2009, 11:32
ja szukam w miare taniego telefonu który ma :

mieć aparat 2 megapiksele

baaaaaaaardzo dobrze i czysto grać

nie obraże się jak będzie miał złącze mini-jack

jakies w miare tanie są?
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.05.2009, 11:34
3michal_04 napisał(a):Wyświetl post
ja szukam w miare taniego telefonu który ma :

mieć aparat 2 megapiksele

baaaaaaaardzo dobrze i czysto grać

nie obraże się jak będzie miał złącze mini-jack

jakies w miare tanie są?

Nokia 5220 !
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
3michal_04
Senior Member

Stary 10.05.2009, 11:41
w jakiej cenie można ją dorwać na giełdzie?

i może jakieś inne propozycje macie?
Odpowiedz cytując
Patka
Member

Od: 07.2006

Stary 10.05.2009, 11:46
bylu napisał(a):
Mam nadzieje, że nie popełnisz mojego błędu i nie zdecydujesz sie na D900. Gdy zmieniłem k550 na d900 przez ponad miesiac próbowałem go sprzedać - po prostu jest irytujący. Bateria trzyma 2 dni a później gdy miga (a potrafi migać kolejne 2 dni!) nie można włączyć ani aparatu ani mp3. Odtwarzacz pomieści 4listy odtwarzania po 30 piosenek. A aparat nie przypadł mi do gustu. Jednym zdaniem zdecydowanie polecam SE K550i.
Dzięki za radę.
Jestem w takiej samej sytuacji, mam K550i ale mam możliwość wymienienia go na D900.
Jeśli tak ma się sytuacja to chyba jednak pozostanę przy moim starym dobrym SE.
...Noblesse Oblige...

Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 10.05.2009, 12:47
Również odradzam D900i. Poza tym, co wymienił kolega bylu, to powiem, że ten telefon jest po prostu wkurzający. Źle wyważony, niewygodny, niefunkcjonalny.
Odpowiedz cytując
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 10.05.2009, 13:11. Kup Fotel Dla Swojego Telefonu
NIE SIEDŻ SAM DAJ USIĄŚC I ODPOCZĄC SWOJEMU
KUMPLOWI

Witam,mam do sprzedania mega wystrzałowy gadżecik fotel dla Twojego telefonu w smiesznej cenie 7 zł.
WYMIARY:wys.10xszer.10xgl.5 cm.
Ostatnio edytowane przez archi33 : 10.05.2009 o godz. 13:28.
Odpowiedz cytując
mroozan
Junior Member

Od: 07.2003

Stary 10.05.2009, 13:33
Witam!

poszukuje telefonu dla starszej osoby, najważniejsze aby był prosty w obsludze, wielkość wyswietlanej czcionki łatwa do odczytania a klawisze duże i wygodne - tak w granicy do 200 - 300 zł. Gdyby jeszcze bateria trzymała długo to już wogole idealnie. Wszelkie aparaty, mp3 bez znaczenia, bo i tak nie beda używane. Zależy mi żeby telefon był fabrycznie nowy - coś polecacie?
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Stary 10.05.2009, 20:24
planuje kupić LG KC910 Renoir, co myślicie o tym telefonie?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 10.05.2009, 20:53
mroozan napisał(a):Wyświetl post
Witam!

poszukuje telefonu dla starszej osoby, najważniejsze aby był prosty w obsludze, wielkość wyswietlanej czcionki łatwa do odczytania a klawisze duże i wygodne - tak w granicy do 200 - 300 zł. Gdyby jeszcze bateria trzymała długo to już wogole idealnie. Wszelkie aparaty, mp3 bez znaczenia, bo i tak nie beda używane. Zależy mi żeby telefon był fabrycznie nowy - coś polecacie?
Nokia 3510 classic
Odpowiedz cytując
Scorpion7ABG
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 10.05.2009, 20:55
Powiedzcie mi co myślicie o SonyEricsson T650i, bo mam możliwość tanio go kupić.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.05.2009, 22:02
Istnieje szansa na blokowanie numerów telefonów tak,aby dzwoniący miał sygnał zajęty?Mam Samsunga.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
pluti1906
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 12.05.2009, 12:40
Witam chce zmienic tel nokia 3110c na cos lepszego to znaczy żeby miał aparat min 2 megapixele radio mp3 wiadomo i był w miare tani. Jakie są wasze propozycje PS. co sądzicie o MYphonach
TYLKO WISEŁKA NASZA WISEŁKA
Odpowiedz cytując
West
Vide Cul Fide

Od: 09.2004

Stary 18.05.2009, 09:28
problem
nokia 5220
wlacza sie, pin akceptuje, grafika sie wlacza i to by bylo na tyle..
zawiesza sie i nic nie pomoze
nie spadł , nie wpadł do wody ani nic z takich rzeczy
ktos cos poradzi czy pozostaje serwis ?

Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 20.05.2009, 20:08
pluti1906 napisał(a):Wyświetl post
Witam chce zmienic tel nokia 3110c na cos lepszego to znaczy żeby miał aparat min 2 megapixele radio mp3 wiadomo i był w miare tani. Jakie są wasze propozycje PS. co sądzicie o MYphonach
chyba Ci chodzi o iPhone 3G hm... to tak naprawdę trzy urządzenia w jednym — rewolucyjny telefon, szerokoekranowy iPod oraz innowacyjne urządzenie internetowe.

chyba hm tyle że to sie nie ma nijak do ceny...przesył, danych poza siecią wifi jest słaby.. i drogi....

pozbyłem sie tego ...
mam nokie 6210 navigator i w zupełności wystarczy,, jest w miare tania.
Powód: błąd numeryczny..
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 20.05.2009 o godz. 20:11.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 21.05.2009, 18:01
dzwd napisał(a):Wyświetl post
Witam !
Jak podpisać certyfikaty w N95?spotkał się już z takim problemem? bo nie mogę nic zainstalować .
Zlam symbiana i nie bedziesz miec problemu. Swietny tutorial jest na www.n95.com.pl. a jakbys nie chcicla sa tez tam poradniki krok po kroku jak podpisywac
Ostatnio edytowane przez mic : 21.05.2009 o godz. 18:06.
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 26.05.2009, 13:20
Telefon nowy do 100zł.
Taki do dzwonienia i sms-ów.
Co polecacie?
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
fabregas16
Junior Member

Od: 01.2007

Stary 26.05.2009, 13:25
Na Twoim miejscu kupił bym nokie 3310. Tania i do tego nie zniszczalna
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 26.05.2009, 13:40
Above napisał(a):Wyświetl post
Telefon nowy do 100zł.
Taki do dzwonienia i sms-ów.
Co polecacie?
Samsung SGH x160. Świetny z wyglądu, bardzo niewielki, niezniszczalny (2 razy mi wpadał do pełnej wanny, nie zliczę już ile razy mi spadał na ziemię) Bateria trzymała blisko tydzień przy minimalnym korzystaniu! Jedyna jego wada to, że ma w standardzie T9* i nie da się tego gówna wyłączyć raz na zawsze, więc przed każdym nowym SMS musiałbyś odhaczać T9 (pewnie jak w innych telefonach samsunga) Ale z czystym sumieniem mogę Ci go polecić.
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 26.05.2009, 13:44
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Samsung SGH x160. Świetny z wyglądu, bardzo niewielki, niezniszczalny (2 razy mi wpadał do pełnej wanny, nie zliczę już ile razy mi spadał na ziemię) Bateria trzymała blisko tydzień przy minimalnym korzystaniu! Jedyna jego wada to, że ma w standardzie T9* i nie da się tego gówna wyłączyć raz na zawsze, więc przed każdym nowym SMS musiałbyś odhaczać T9 (pewnie jak w innych telefonach samsunga) Ale z czystym sumieniem mogę Ci go polecić.
używałem już 4 samsungów, i w każdym jak się raz wyłączyło t9 to już tak pozostawało,
także nie jest do końca tak jak mówisz :]
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 26.05.2009, 13:48
Kamil napisał(a):Wyświetl post
używałem już 4 samsungów, i w każdym jak się raz wyłączyło t9 to już tak pozostawało,
także nie jest do końca tak jak mówisz :]
Ja tylko dwa i to z niższej półki pewnie dlatego spece z samsunga nie dali w opcjach możliwości wyłączenia tego dziadostwa :-(
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 28.05.2009, 09:45. Nokia E66
Plus leci sobie w kulki, zmienia umowy no i zmieniam sieć. "Bez żadnych opłat. Powtarzam, bez żadnych opłat" - jak to Andrzej Sołtysik mówi

Wpadłem na doskonały pomysł zmiany telefonu w związku z tym

Jestem wierny tylko nokiom. Miałem swego czasu inne sprzęty ale się bardzo zawiodłem i chyba nic mnie nie przekonana do zmiany upodobań. Mam zatem pytanie do Was. Wypatrzyłem sobie już telefon i wg specyfikacji wydaje mi się, że będzie dla mnie odpowiedni. Jednak chciałbym, żeby napisały coś o nim osoby, które go używają. Co sądzicie o Nokii E66? Albo może mi jakąś inną nokię polecicie?

Odpowiedz cytując
Soltys
Junior Member

Od: 12.2005

Stary 28.05.2009, 09:56
QBAS napisał(a):Wyświetl post

Jednak chciałbym, żeby napisały coś o nim osoby, które go używają. Co sądzicie o Nokii E66? Albo może mi jakąś inną nokię polecicie?

Mam tą Nokię i w sumię na plus jest jej świetny, wizualny wygląd i funkcjonalność, niestety minusem jest to że często się zwiesza (tak na 3-6 sek.) czasami jest to okropnie denerwujące przy potrzebie szybkiego użycia. Ale ogół oceniam na 4+, miałem wcześnej Nokie 6500 Slide i powiem szczerze że jest to świetny telefon, ładnie wygląda, funkcjami nie odbiega, i do tego jest bardzo szybka..byłem z niej bardzo zadowolony..ją oceniam na 5+ oczywiście jest to troche starszy model od Noki E66.
Ojczyzna - Polska, Miasto - Kraków

Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 28.05.2009, 10:16
Soltys napisał(a):Wyświetl post
Mam tą Nokię i w sumię na plus jest jej świetny, wizualny wygląd i funkcjonalność, niestety minusem jest to że często się zwiesza (tak na 3-6 sek.) czasami jest to okropnie denerwujące przy potrzebie szybkiego użycia. Ale ogół oceniam na 4+, miałem wcześnej Nokie 6500 Slide i powiem szczerze że jest to świetny telefon, ładnie wygląda, funkcjami nie odbiega, i do tego jest bardzo szybka..byłem z niej bardzo zadowolony..ją oceniam na 5+ oczywiście jest to troche starszy model od Noki E66.
Ja mam teraz z kolei nokię 6288 i w zasadzie jestem z niej zadowolony. Ale trochę jest już to starszy sprzęt. A powiedz mi jeszcze jak aparat fotograficzny się sprawuje? Bo z moich doświadczeń to o wiele lepsze zdjęcia zawsze wychodziły na SonyEriksson'ach z uwagi na autofocus. Czy e66 ma ten gadżet?

Jeśli tak to jak się on sprawuje? Jak zrobisz zdjęcie kartki A4 zapisanej zwykłą czcionką to na zdjęciu jesteś to w stanie dokładnie rozczytać? Bo ja teraz nie mam takiej szansy mimo że mam 2mpx. A szczerze mówiąc czasem taka funkcja jak najbardziej by się przydała...

Bo jeśli chodzi o zdjęcia z lampą to pewnie jest kicha totalna. No ale nie przesadzajmy. To ma być telefon z aparatem a nie aparat do robienia nocnych zdjęć.
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 01.06.2009, 20:32
Ma ktoś z was Samsunga G810? Bede zbieral pieniadze i chcę kupić na wakacjach go, ale nie miałem nigdy Samsunga w ręce i nie jestem w 100% przekonanych. Albo jak ktoś by mógł doradzić inny telefon z podobnej półki do ok. 900 zł. WiFi obowiązkowe ;P
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 01.06.2009, 20:43
Ma ktoś z was gg na telefonie w sieci Orange na abonament Jak tak to jak sprawa z kosztami ?
zapytam tutaj
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów