The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2009, 23:16
Nie lubie Realu nie lubię też Chelsea ale jeszcze trochę poczytam o pięknej grze Barcelony to ona będzie kolejnym klubem.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.05.2009, 23:16
A ja się bardzo cieszę z wyniku meczu, bo finał MU - Barcelona zapowiada się rewelacyjnie. W obu drużynach są piłkarze najwyższej klasy, a pojedynek Rolando-Messi - to będzie coś.
Poza tym obie drużyny grają szybką i otwartą piłkę.
Choć to będzie finał więc w zasadzie nikt nie mógłby kalkulować i urzadzac obrony Czestochowy.

A co do dzisiejszego meczu: duży plus dla Chelsea za ponowne totalne wybicie Barcelony z rytmu - gra w defensywie naprawdę najwyższej próby. Pare dni temu ogladałam mecz Barcy z Realem, gdzie zawodnicy Barcy po prostu ośmieszyli Real - grali co chcieli i jak chcieli,a wynik mógł byc i tak znacznie wyższy gdyby nie nonszalancja w grze pod koniec meczu. Tym bardziej więc należy docenić obronę Chelsea.
Tylko, że mając swiadomość, iż utrata 1 bramki spowoduje brak awansu dziwię się, że Hiddink nie postanowił jednak zaryzykowac i troche "uwolnić" grę. Przeliczył się i przekalkulował.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.05.2009, 23:19
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
banasik mówie tylko o fakcie. A może jestem rozczarowany, że nie było dwucyfrówki? Może przez sędziego, który nie podyktował prawidłowego karnego?
jestem też ciekaw, czy płakałeś po meczu Atletico Real, gdzie sędzia przekręcił waszych rywali zza miedzy.

Swoją droga widać, jak bardzo boli Cię ta sobotnia porażka. Widzisz tylko to, co źle sędzia robił dla Chelsea, ale to, jak krzywdził Barcę w dwumeczu już dla Ciebie nie jest ważne. No bo i po co?

I co chcesz osiągnąć przez nazywanie ludzi związanych z Barcą putkami? Ale jeśli sprawia Ci to przyjemność, to proszę bardzo. Ale pachnie mi to kompleksami zza Błoń ;]
Powiem tak, w sobotę putki zagrały ładny futbol, ale tylko dlatego że przeciw nim wyszła "wyjebana" obrona Romos-Cannavaro-Metzelder-Heinze. W tym dwumeczu mierzyli się z lepszą defensywą i juz mieli problemy, już nie klepali piłeczki, juz nie oddali 30 strzałów. Z ManU nic tylko 3-0 dla anglików.
Odpowiedz cytując
kaftan
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.05.2009, 23:21
1. Sędzia po zakończeniu spotkania Chelsea : Barca dawał żółte i chyba(?) czerwone kartki.
Jak one działają ? Na ligowe mecze, czy jakoś na przyszły sezon rozgrywek europejskich pucharów przechodzą ?
Bo Londyńczycy w finale nie zagrają, więc w sumie mogli by gwizdać na te kartki, ale czy rzeczywiście ?

2. Na miejscu sędziego w tej 96 minucie jak Ballack wbiegał na niego, zatrzymałbym się na miejscu łysego...poczekałbym aż niemiec na mnie wpadnie...i wtedy dał mu czerwoną kartkę , nie wiem jak Wy postrzegacie zachowanie szwaba ?

3. Czemu finał LM jest 27 maja akurat we Włoszech / w Rzymie ?

pzdr
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 06.05.2009, 23:22
Co Wy z tym jednym strzałem? Lepiej napierd**ć na slepo ,żeby statystyke zrobić? Barcelona -finał LM,finał Pucharu Króla,na 99% Mistrzostwo Hiszpani i cały świat mówi ,że gra magicznie,jak trzeba być sfrustrowanym,żeby mówić że niesprawiedliwy jest awans FCB. Cały sezon graja pieknie,efektywnie,dziś zagrali to drugie. Na marginesie zastanawiam sie tak ,komu będą kibicować kibice CFC w finale. Antagonizmy na linii Man UTD są w Anglii znane,ale po tym co widzę największym wrogiem jest Barcelona.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Nie jestem kibicem Barcelony za to Chelsea i moge powiedziec jedno. Za to co w tym sezonie wyprawia Barca to powinni Pepe Guardioli postawic pomnik. Jedna jedyna akcja przesadzila o awansie. Mozna mowic o szczesciu ale... szczescie sprzyja lepszym. A to jak fenomenalnie gra w tym sezonie niech przypieczetuje wygrana w LM bo na to naprawde zasluguje.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

banasik - weź zrób jakiś użytek ze sprzętu co masz w awatarze bo strasznie Cie nosi

ps. właśnie sobie te powtórki z tej 97?8 minuty oglądnąłem i wygląda to na 99% karny niestety a przynajmniej gdyby w niedziele przy takim samym wyniku sędzia tego nie odgwizdał(w założeniu oczywiście że to my strzelamy hehe)to normalnie szlag by mnie trafił

kaftan napisał(a):Wyświetl post
nie wiem jak Wy postrzegacie zachowanie szwaba ?
szwab zwariował ale miał chyba ku temu podstawy(oglądnij sobie tą akcje), w sensie że przy takiej adrenalinie to nie trzeba psychopaty by tak się zachowywać.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.05.2009 o godz. 23:27.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 06.05.2009, 23:23
kaftan:
1. nie dawał kartek, UEFA nic nie uwzględniła w statach

2. ja na miejscu Ballacka bym norwegowi łysą pałe roz.......ił o kolano

3. bo tak zostało wybrane

EDIT: w Hiszpanii są najlepsi, ale w LM zasługiwali na koniec w półfinale, bo myśl taktyczna rozjebała ich piękną-och-ach gre
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 06.05.2009, 23:24
Banasik Twoje biadolenie i nienawisc do Barcelony przypomina mi pewien wywiad z "kibicem starozakonnych":
- Ma pan sytuacje, gdzie wygrana Cracovii odbiera punkty najgrozniejszemu rywalowi Wisly i zostaje ona mistrzem, a porazka Cracovii daje mistrzostwo rywalowi i ona sama spada z ligi, co pan "wybiera" ?
- Porazke Cracovii.

Moze nie dokladnie opisane, ale sens jest autentyczny

Te Twoje "putki" naprawde wiele o Tobie mowia...
Ostatnio edytowane przez mic : 06.05.2009 o godz. 23:30.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 06.05.2009, 23:26
banasik napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak, w sobotę putki zagrały ładny futbol, ale tylko dlatego że przeciw nim wyszła "wyjebana" obrona Romos-Cannavaro-Metzelder-Heinze. W tym dwumeczu mierzyli się z lepszą defensywą i juz mieli problemy, już nie klepali piłeczki, juz nie oddali 30 strzałów. Z ManU nic tylko 3-0 dla anglików.
a ja powiem tak, że Pep miał problem z wyjściową 11. Wypadli Marquez (kontuzja) i Puyol(kartki). O Milito nawet nie wspominam. Więc był problem, kogo dać jako drugiego środkowego obrońcę. Wybór padł na Toure, co dla mnie od początku było błędem. Miejsce Toure jest na DM i nigdzie indziej.
Brak Henry'ego to kolejny poważny ubytek. Raz, że lukę po nim musiał łatać Iniesta, a dwa, że wtedy była luka w środku pola po Inieście.
Wraca Puyol, wróci pewnie Henry. Abidala zastąpi Sylvinho, który grał dobrze, gdy Erick miał kontuzję.
Te braki miały spory wpływ na gorszą grę Barcelony. Mam nadzieję, że w meczu z ManU takich kłopotów nie będzie.

PS ciekawe jakby zagrał MU, gdyby mu wypadli Ferdinand(jako Puyol), Vidic (jako Marquez) i Rooney(jako Henry).
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 06.05.2009 o godz. 23:30.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 06.05.2009, 23:29
akurat putki to ławke mają w **** szeroką, to musze przyznać, więc nie przyjmuję do wiadomości tych osłabień.

mic - nie skomentuje tego co napisałeś, nienawidzę putek, ale w tej sytacji która opisałeś wybrałbym przeciwnie
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 06.05.2009, 23:30
Szkoda Chelsea. Mówienie o tym, że grała antyfutbol w dwumeczu jest niezłym przegięciem. Widocznie Barca zapomniała jak się gra swoją "piękną" kopaną. Tak wszyscy wspominają pierwszy mecz, gdzie karny Barcelonie się rzeczywiście należał, ale zapominają że pomimo przewagi Barcelony to Chelsea miała lepsze okazje. Drugi mecz był już całkowicie grany pod dyktando gospodarzy i nie ma tu znaczenia przewaga w posiadaniu piłki Barcy, która klepała łatwe piłki do najbliższego kolegi. Chelsea przegrała frajersko przez niewykorzystane sytuacje, a karny należał się 1 lub 2 (faul na Drogbie i pierwsza ręka). Co do czerwieni to jak najbardziej słuszna. Mają być czerwone za obojętnie jaki faul przy wyjściu na "sam na sam" z bramkarzem, więc trzeba być konsekwentym. Wczoraj Fletcher dostał w sumie podobną, gdzie zagrożenie bramkowe było raczej małe. Mam taki komfort, że nie przepadam za Barcą i Chelsea, więc czekam na zasłużone baty od MU dla osłabionej Chelsea.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 06.05.2009 o godz. 23:33.
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 06.05.2009, 23:35
kaftan napisał(a):Wyświetl post
1. Sędzia po zakończeniu spotkania Chelsea : Barca dawał żółte i chyba(?) czerwone kartki.
Jak one działają ? Na ligowe mecze, czy jakoś na przyszły sezon rozgrywek europejskich pucharów przechodzą ?
Bo Londyńczycy w finale nie zagrają, więc w sumie mogli by gwizdać na te kartki, ale czy rzeczywiście ?

2. Na miejscu sędziego w tej 96 minucie jak Ballack wbiegał na niego, zatrzymałbym się na miejscu łysego...poczekałbym aż niemiec na mnie wpadnie...i wtedy dał mu czerwoną kartkę , nie wiem jak Wy postrzegacie zachowanie szwaba ?

3. Czemu finał LM jest 27 maja akurat we Włoszech / w Rzymie ?

pzdr
W przyszłym sezonie będą liczyć im się te kartki w europucharach.Jest w Rzymie bo sobie tak UEFA wybrała jeszcze przed rozpoczęciem rozgrywek.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 06.05.2009, 23:35
szeroka ławka nie oznacza, że siedzą na niej zawodnicy aż tak bardzo wartościowi jak Ci z pierwszej 11. Takich rzeczy to nawet nie ma w erze.

emj10 niegroźna sytuacja w meczu Arsenalu? Przecież tam koleś miał kilka metrów do bramki i przymierzał się do strzału, a Fletcher założył mu szczypce na nogi. A Abidal co takiego zrobił? Już nie przesadzajmy, ja nawet smiem wątpić, czy on go dotknął. Poza tym podobną sytuację miał Messi. Minał dwóch zawodników i biegł za nim jakiś gracz Chelsea, powodując upadek. Oczywiście faul nie na czerwo, bo byli jeszcze obrońcy na drodze, co jednak nie zmienia faktu, że idąc tokiem rzekomego faulu Abidala, w tej sytuacji też powinien być wolny. I to z dogodnego miejsca.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 06.05.2009, 23:42
Przecież Fletcher trafił najpierw piłkę, a że jest niegramotny to na dodatek owinął nogami nogę Fabregasa. Faul Abidala ewidentny, nawet większość sympatyków Barcelony (moich znajomych) twierdzi że kartka jest słuszna. Dla mnie logiczna sytuacja, Anelka minął Abidala, ten wychodzi na czystą, Abidal fauluje, czerwo. Nie ma co filizofować.
Odpowiedz cytując
kubryc
Member

Od: 03.2008

Stary 07.05.2009, 01:29
AS82 napisał(a):Wyświetl post
BARCA PANY !

Tylko Wisła Kraków pokonała Barcelone w tym roku w pucharach
Szachtar Donieck też wygrał Nie wiem, czy o tym mówił Szpak, ale nie tylko Wisełka wygrała
PS/ Banasik: podaj swój nick na realmadrid.pl Bo sądzę, że takowego tam posiadasz ;]

Jest pięknie, jedziemy do Rzymu

Nothing's forgotten. Nothing's ever forgotten

To dla tych, którzy nie pamiętają sytuacji po faulu Carvalho sprzed kilku lat
Ostatnio edytowane przez kubryc : 07.05.2009 o godz. 01:39.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 07.05.2009, 08:02
kubryc napisał(a):Wyświetl post
Jest pięknie, jedziemy do Rzymu
to jedź, jednego odszczepieńca mniej.

Jako obiektywny obserwator musze stwierdzić, że sedzia mógł dać 3 karne dla Chelsea.
ruchy reką nijak naturalne nie były
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.05.2009, 08:13
slaskWKSslask napisał(a):Wyświetl post
Co Wy z tym jednym strzałem? Lepiej napierd**ć na slepo ,żeby statystyke zrobić?
Przy jednym strzale Barceony w światło brzmi to co najmniej śmiesznie
C Barcelona -finał LM,finał Pucharu Króla,na 99% Mistrzostwo Hiszpani i cały świat mówi ,że gra magicznie,jak trzeba być sfrustrowanym,żeby mówić że niesprawiedliwy jest awans FCB.
Aha czyli dlatego że liga Hiszpańska jest taka słaba trzeba im podarować awans teraz kumam!
Antagonizmy na linii Man UTD są w Anglii znane,ale po tym co widzę największym wrogiem jest Barcelona.
A ja myślałem że to Chelsea jest najbardziej nie lubiane...
Co by nie było jak ktoś ich przeruchał w pupe bez ich zgody na bank będą im kibicować widać to było po Drogbie...
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 07.05.2009, 08:16
pan_premier napisał(a):Wyświetl post

Jako obiektywny obserwator musze stwierdzić, że sedzia mógł dać 3 karne dla Chelsea.
ruchy reką nijak naturalne nie były
Conajwyżej jeden karny po ręce Pique.

W pierwszym meczu sędzia siędziował na niekorzyść Barcelony, w drugim na niekorzyść Chelsea( pomijając fakt czerwonej kartki), więc nie ma się do czego przyczepiać.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Stary 07.05.2009, 08:37
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Przy jednym strzale Barceony w światło brzmi to co najmniej śmiesznie

Aha czyli dlatego że liga Hiszpańska jest taka słaba trzeba im podarować awans teraz kumam!

A ja myślałem że to Chelsea jest najbardziej nie lubiane...
Co by nie było jak ktoś ich przeruchał w pupe bez ich zgody na bank będą im kibicować widać to było po Drogbie...

Przy 30 % posiadania piłki ,mówienie o meczu CFC-FCB ,też jest smieszne. To był mecz antyfubtol-Barcelona.

Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Tak,właśnie to mogłeś wywnioskować z tych statystyk.

Tak czy inaczej Panowie.Wasza złość i irytacja tego nie zmieni. Wielka Drużyna zagra w finale. Antyfutbol umarł i tylko heretycy nie cieszą się z tego faktu,że piekna piłka i duch futbolu, pokonała żelazną taktykę i defensywę maksymalną. Na stronie Realu po pogromie na SB była cisza,tutaj fani CFC nie dają za wygraną Spsiek,spisek i jeszcze raz spisek
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 07.05.2009, 09:22
banasik napisał(a):Wyświetl post

Porównajcie styl gry ManU z wczoraj i dziś putek i macie najlepszy zespół Europy wyłoniony
pozwól, że najlepszy zespół Europy wyłoni finał, a nie opinia jakiegoś madryckiego napinacza...

pozdr
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.05.2009, 09:26
Sędzia pokazał klasę ale jak dla mnie mylił się w obie strony, bardziej na górze są tereaz te akcje dla Chelsea ale za ten faul Abidala nie powinno być czerwonej a żółta. Chelsea jest sama sobie winna bo Drogba miał czystą sytuację na gola a nie strzelił, jedno można powiedzieć w murowaniu bramki byli niesamowici. Była taka sytuacja że sędzia doliczył dwie minuty do pierwszej połowy Barcelona miała róg wybiła później jeszcze jeden ale już nie dał wybić bo było 20 sekund więcej niż 2 minuty, drugą połowę przedłużył o 4 poźniej dołożył 4, gdzie tu konsekwencja, wystarczyło skończyć i nie było by mowy o karnym itp...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 07.05.2009, 09:28
na onetach dochodzi do 6-ciu karnych, tutaj na szczęście tylko 3 karne brylują , a prawda jest taka że była JEDNA ewidentna ręka Piqe i ewentualnie karny, wcześniej nie było czerwieni dla Abidala , a dla Drogby za symulki w polu karnym wylotka,bezcenny widok drogba schodzi okło 60-tej minuty na ramionach masażystów, powłóczy nogami, umarł? umiera ? nie !! za minutę bryka jak młody żróbek , karny za rękę był pokłosiem nieslusznej czerwieni, o meczu w Barcelonie nie wspomnę ,ważne że wygral futbol , i to się liczy , a abramowicz niech płacze ,drwale poczekają na LM , a ja mam podwójną satysfakcję , Wisła pokonala Barce , a Barca w finale i z Pucharem!
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 07.05.2009, 11:15
Boże jak ta Chelsea teraz płacze. Że niby spisek, płaczki jedne. A prawda jest taka, że nie awansowali bo dali sobie wbić bramkę w ostatnich minutach a nie przez karne.

Jakby Iniesta nie strzelił gola to nikt by z Chelsea nie pamiętał o karnych, a Barcelona by miała pretensje o czerwień.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 07.05.2009 o godz. 11:48.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 07.05.2009, 11:40
Dalem juz linki do powtorek - 2 karne ewidentne, czerwona zasluzona(sedzia zastosowal sie do przepisow) i pelno sytuacji na niekorzysc Chelsea, takie sa fakty. Chyba tez kazdy obiektywny obserwator powie, ktora druzyna wczoraj grala w pilke, a ktora w siatkowke. A oczekiwalem, ze Barcelona pokaze ladna gre, a tymczasem to Chelsea takowa pokazala.

P.S - Nie jestem kibicem Chelsea, Barcelony. Realu Madryt, Man Utd i innych wymienionych. Dlatego podchodze do tego na zimno.

http://www.youtube.com/watch?v=ryOPiAf_fuc - no prosze, wychodzi tez ze Malouda byl faulowany w polu karnym w I-szej polowie(przegapilem ten fragment), jakie jaja , to tych karnych pan Norweg mogl kilka podyktowac. Nie dosc, ze siatkowka to i zapasy w wykonaniu zawodnikow Barcy .
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 07.05.2009 o godz. 11:45.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 07.05.2009, 11:50
I tak finał wygra Manchester...
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 07.05.2009, 11:56
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Dalem juz linki do powtorek - 2 karne ewidentne, czerwona zasluzona(sedzia zastosowal sie do przepisow) i pelno sytuacji na niekorzysc Chelsea, takie sa fakty. Chyba tez kazdy obiektywny obserwator powie, ktora druzyna wczoraj grala w pilke, a ktora w siatkowke. A oczekiwalem, ze Barcelona pokaze ladna gre, a tymczasem to Chelsea takowa pokazala.

P.S - Nie jestem kibicem Chelsea, Barcelony. Realu Madryt, Man Utd i innych wymienionych. Dlatego podchodze do tego na zimno.

http://www.youtube.com/watch?v=ryOPiAf_fuc - no prosze, wychodzi tez ze Malouda byl faulowany w polu karnym w I-szej polowie(przegapilem ten fragment), jakie jaja , to tych karnych pan Norweg mogl kilka podyktowac. Nie dosc, ze siatkowka to i zapasy w wykonaniu zawodnikow Barcy .
czerwona? nawet jak był faul? to Anelka nie mial otwrtej drogi do bramki, z boku bardzo blisko był obrońca, druga ręka bez komentarza , jak chcesz ładnej gry to obejrzyj co tydzień Barce w lidze , a nie dwa razy w roku z drwalami w tvp2 ,
a co do Maludy to klaniają się przepisy , znasz? czy powtarzasz za onetem i spółką, faul zaczął sie PRZED polem karnym itd.....
Ostatnio edytowane przez kerim : 07.05.2009 o godz. 11:58.
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

finał wygra Barca
Odpowiedz cytując
MISTA92
Senior Member

Od: 02.2008

Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
I tak finał wygra Manchester...
Oby oby...Trzymam za nimi od ponad 10lat tylko Manu i Wisełka
Odpowiedz cytując
kubryc
Member

Od: 03.2008

Stary 07.05.2009, 11:57
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
que? Ktoś mi zabroni kibicowania kilku drużynom? W dodatku nierywalizującym ze sobą? Jak Barcelona przyjechała ostatnio, to stałem na D i wspierałem Wisłę. To taki odszczepieniec ze mnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów