The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2009, 21:24
janko04 napisał(a):Wyświetl post
zamilcz..... może i bedizemy dostawać w LM baty, ale nabierzemy doświadczenia...

Tutaj większość straciła resztki rozsądku. Amica gra piach, Legia gra brzydko mimo zdobywania tych punktów. Stracą punkty na pewno. Nam tylko pozostaje walka do końca. A MY KIBICE MUSIMY NASZ KLUB WSPIERAC, a nie ze połowa tutaj już nas skreśliła. Chory naród.
Człowieku Ty chyba nie wiesz o co w piłce chodzi!! Wszyscy grają piach, Lech, Legia, aż ich się nie da oglądać, tylko szkoda, że po tym weekendzie będziemy znów na 3 miejscu w tabeli.

Jak już mówiłem na ostatnim sprawdzianie z fizyki prezentowałem się najlepiej pod względem wyglądu, ale nie dało to efektu w postaci oceny - dostałem 1. Mam nadzieje, że zrozumiesz tą metaforę...

Nikt tutaj nie mówi, że mamy się odwrócić od klubu i go nie wspierać, tylko tutaj chodzi o to, że ani Ty ani nikt inny nie może być pewien, że drużyna A czy B straci punkty, tak samo jak nie można być pewnym, że wygra wszystko do końca.

Mówisz, że chory naród, a niestety taki mały szczegół, że Ty też do niego należysz=sam jesteś chory
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów