|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Już Ci pisało wiele osób żebyś zamilczał w końcu bo bredzisz jak ujarany 5 latek. Jasnowidzu Ty afere kręcisz jakbyśmy zajmowali ostatnie miejsce. Jest dobrze, może być lepiej. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
nie którzy dalej będą twierdzić ,że nic się nie dzieje,ale nie jest dobrze ,Jak to możliwe ,że nagle od 70 minuty nauczyli się grać w piłkę ? Co robili od pierwszej minuty? To jest dla mnie lekceważenie ,brak ambicji i wszystkiego innego bo napewno nie brak umiejętności...od kilku meczy patrze na Diaza i jestem przerażony , zamiast podać lub zrobić cokolwiek mądrego ,traci piłki i się wywraca ;/ .Na własne życzenie oddalamy się od tytułu!
Mam nadzieję ,że z Baszczu wróci szybko |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To najbardziej wk*****jące mecze... mnóstwo sytuacji, ciągłe ataki, a punkty uciekły.
Skąd pomysł z Łobo od początku? Małecki i Jirsak do pierwszego składu! Kontuzja Baszcza... kolano, fatalnie to wygląda. Szans na mistrza nie straciliśmy. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śmiem twierdzić, że Mistrza zdobędziemy bez względu na to, co dziś się stało. Śmiem nawet pokusić się o hipotezę, że Mistrza zdobędziemy pomimo remisu w Łodzi. Po prostu Legia i Lech pogubią więcej punktów od nas i zaczną robić to już w tej kolejce...
Graliśmy niezły mecz, brakło wykończenia. Dobra zmiana Małego. Odjebać się od Łobo. Na Zieńczuku jakoś psów nie wieszacie, chociaż nie zagrał kompletnie nic.. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Małecki wszedł na podmeczonego przeciwnika dlatego lepiej wygladal.
Mowie wam ze ten przegralismy przez straconego gola .Na tym kartoflisku w Gliwicach i 11 obroncach Piasta mozna wygrac 1-0 ,jak sie traci gola to jest juz przejebane.Lech fartem wygral ,my tez moglismy ale Cwielong z 3 metrow nie potrafi pilki w bramce umiescic (juz nie pierwszy raz w tym sezonie) to z czym do ludzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co jeszcze...
Brakuje rozgrywającego. Człowieka który dzisiaj rzuciłby 2-3 podania w uliczkę porzy mocno zaciśnionych szykach obronnych Piasta. Jirsak ma to, ale ciągle jest daleki od swojej najwyższej formy. Chociaż według mnie dzisiaj był i tak jednym z lepszych " aktorów " na boisku. Ta... aktorów... oswajajmy się z tym określeniem bo w przyszłą niedziele " spektakl " z Legią... |
|
|
|
prądnik biały
Od: 12.2004
Offline |
|
|
wy się nazywacie kibicami?! ja .......ę, w głowie się nie mieści co tutaj niektórzy wypisują. tak to jest z wami - kibicami sukcesu.
wisła zagrała dzisiaj bardzo dobry mecz, piast nie istniał, jeden błąd obrony, nie wykorzystane sytuacje i wynik idzie w świat. trudno, gramy dalej, jeszcze nic nie jest stracone. a od skorży ręce precz, bo tak dobrego trenera to wisła jeszcze nie miała! tyle. |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Brakowało tego ostatniego podania wykończenia a to Kasprzik wybroni a to Sobol nie strzeli dokładnie.Bardzo dobrą zmianę dali Jirsak i Małecki.Pierwszą połowę praktycznie przespaliśmy szkoda tej poprzeczki no a potem wiadomo jak było.Druga połowa to była gra do jednej bramki jak Ćwielong nie trafił to zaczęłem się zastanawiać czy jakby miał pustą to by nie trafił no taki brak szczęśćia ,że nie wiem jak to Lech strzela w doliczonym.A Brożek miał beznadziejny mecz.Teraz będzię bardzo ciężko ale jakieś 60% szans na mistrza jest W Gdańsku mecz przyjaźni myślę że jakoś pójdzie bardziej się boje ŁKS.No a z Legią to nie wiem jak to będzie mam nadzieję że Ruch urwie punty Lechowi i wygra tak jak to zrobił z Legią .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jakość gry Wisły w Gliwicach była tragiczna. Z taką postawą nie da się wygrywać.
Większość zawodników przeszła obok gry. Włacznie z Sobolewskim i Brożkiem. Wszyscy grali "na stojąco" - to najbardziej boli. Nic nie funkcjonowało. Żaden element piłkarskiego rzemiosła nie był prawidłowo wykonywany. Coraz bardziej denerwująca staje sie indolencja strzelecka Ćwieloga. Jak widać nawet z metra, dwoch nei potrafi skutecznie uderzyć. Na to już brak słów. Diaz - wyraźny dołek formy. Fatalny z Górnikiem przed tygodniem, słabiutki i mnożący mnostwo błędow rownież dziś. Doguski nawet nie próbował strzelać w dogodnych sytuacjach. A na boisku był napastnikiem, przynajmniej nominalnym. Tracimy bezcenne punkty na własne życzenie. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie wychwalajcie tez tak Maleckiego...nie zawsze gra super...dla mnie dobrze ze wszedl z lawki...bylo w nim widac wielka determinacje...gdyby gral od poczatku...to gralby jak reszta z przodu...bezproduktywnie...
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jestem tego samego zdania AMIKORZ jeszcze straci punkty, Legia chyba tylko z nami.... moze Sląsk cos urwie.
Łobodzinski powinien zostac odeslany do rezerw, cos musi nim wstrzasnac! Cwielong i Maly na skrzydla, Zienczuk na ławke , Irsak lepiej wyglada na srdoku niz Diaz. WALCZYMY DO KONCA!!
Ostatnio edytowane przez lucekj : 01.05.2009 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jestem zawiedziony...Przeważaliśmy cały mecz oni praktycznie stworzyli jedną dobrą okazję i ją wykorzystali.Goniliśmy wynik to się udało ale za mało było na zwycięstwo.Właśnie takiego meczu się niestety spodziewałem...Wszystko było w naszych rękach ale znów musimy liczyć na potknięcia innych.Nie oszukujmy się jutro Legia wygra w niedziele Lech ale to nie oznacza że nie pogubią punktów wkrótce!!!Za tydzień wygrywamy z Legia Śląsk ogrywa Lech i jesteśmy na czele!!!!Potem już tylko marsz po mistrza!!!!Ja wciąż wierze nie wiem jak wy!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie rozumiem co się stała ale od 65 minuty oglądałem zupełnie inną Wisłe niż do 65 !! Czemu po stracie bramki nie było tego ciągu do przodu
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
przed meczem mielismy wygrać 5 meczy.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
fajnie... a w którym roku ten mecz był? Bo ja uważam ze całą drugą połowę gralismy zajebiscie.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
to ze Wisła zremisuje to wiedzialem juz przed meczem :(
nie ma co nazekac (choc wedlug mnie mamy sklad jeden z lepszych w lidze i wine za wynik ponosi trener ) jedna prosba pozbyc sie Ćwieląga!! |
|
|
|
Guest
|
|
|
Porwnujac Legie, Lecha na tle Piasta co ciekawe zaprezentowaliśmy się najlepiej tylko pkt brak...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Powiedzcie mi jak mozna w przeciagu chyba calego meczu nie wyjsc w przewadze z pilka ze swojej połowy ani razu?Niby ustawienie ofensywne, a z przodu 3 naszych i 6 typow z Piasta i stale wałkowane którys mecz z rzedu wrzutki w pole karne z ktorych jest gowno a nie pozytek.I tak do zajeb.....jak nasi pograli prostopadłymi piłami to od razu inaczej było.Niestety Paweł jakoś mniej widoczny, a my bez niego jak bez ręki wiec odbilo sie na drużynie.Diaz cieniutko, aktywny, szybki, wszedzie go pelno, ale co z tego skoro 70% to straty.Szkoda punktów, ale pamietajcie LIDERA MAMY hehe!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Taaa... pewnie... wygraja wszystko, reszta potraci punkty i bedzie mistrz, nawet gdyby to potem dostana w el do LM w......., z taka skutecznoscia to nie ma na co liczyc.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ćwielong najlepszy
A dobrze, że chociaż punkt jest. To akurat może być kluczowy punkt, bo zero byłoby o niebo gorsze. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ćwielong = Brak szczęścia bo umiejętności ma ...Trzeba walczyć do ostatniej kolejki.I wygrać z Legią.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czemu wszyscy są przekonani, że Lech będzie takim frajerem jak dzisiaj Wisła i zgubi punkty?
Wisła tylko i wyłącznie na własne życzenie może stracić tytuł, a taką grą wyjazdową, między innymi jak dzisiejsza, my na mistrza nie zasługujemy. Bo dostajemy bramke po jedynej akcji Piasta, a my tworząc sobie 10 okazji potrafimy zrobić to co piast czyli strzelić tylko jedną bramkę. Wobec tego kłania się prosta matematyka, jesteśmy 10 razy gorsi od beniaminka, bo potrzebujemy 10 razy więcej szans, aby dokonać tego samego. ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wszyscy grali lipę i jeszcze do tego Brożek nic dziś nie pokazał. Szkoda. Najbardziej brakuje mi napastnika który weźmie piłke przed olem karnym i wpadnie na szybkości pod bramkę mijając kilku piłkarzy i strzeli gola...DAWNOOOOO czegoś takiego ie widziałem Ostatnio to chyba jak Żuraw grał...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Tak, jak przewidywałem, strasznie ciężki mecz, co nie zmienia faktu, że do wygrania...
Dosłownie po każdej kolejce tej rundy w której tracimy punkty, czytam, że mamy po mistrzostwie i że Skorża jak zwykle zawalił, wszytko wporzo, tylko potem jak się wygrywa w dobrym stylu, i wyrównuje się bilans punktowy z liderem, to trener jest już cacy, i kto wygra mistrzostwo jak nie my... Po prostu czasem mi się wydaje, że niektórzy mają wgrane do mózgownicy oprogramowanie, co napisać po przegranym meczu, a co po wygranym... A kto ma wierzyć w drużynę jak nie my kibice. Pójdziecie na D w następnym meczu z nastawieniem że mistrzem Polski jest Lech/Legia P.S. Ciekawe jestem jaka byłaby/będzie radość na forum ludzi w kolejnych dniach gdy np Lech i Legia zgubią punkty, też napiszecie że po mistrzostwie
Ostatnio edytowane przez igortsw : 01.05.2009 o godz. 21:17.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie ma co sie podniecać. Zagrali jak zwykle na wyjeździe za Skorży, czyli tradycyjnie słabo w pierwszej połowie, w drugiej jak kompromitacja zagląda w oczy zaczynają biegać. Może Pan Trener nie powiedział im, że walczą podobno o Mistrzostwo Polski, tylko że pojechali sobie na majówkę. Mistrzostwo zostało przegrane już wcześniej, w takich Bytomiach, Bełchatowie i dzisiaj. Wisła u siebie, a Wisłą na wyjeździe to dwie różne drużyny i Skorża jak widać nie potrafi tego zmienić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A ja na ostatnim sprawdzianie z fizyki zaprezentowałem się najlepiej pod względem wyglądu, ale jakoś dostałem 1.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tutaj większość straciła resztki rozsądku. Amica gra piach, Legia gra brzydko mimo zdobywania tych punktów. Stracą punkty na pewno. Nam tylko pozostaje walka do końca. A MY KIBICE MUSIMY NASZ KLUB WSPIERAC, a nie ze połowa tutaj już nas skreśliła. Chory naród. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja bym nawet zaryzykował hipotezę, że jesteśmy w ogóle najgorsi w lidze, bo w każdym meczu potrzebujemy co najmniej kilku okazji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Że siebie zacytuję sprzed kilku dni...
![]() |
|
|