The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2009, 20:46
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
czy w tym temacie dowiem się coś o wyjeżdzie na PIASTA czy jest jakis osobny temat ?
moze ktos kompetentny uswiadomic motloch, czy jest szansa na zorganizowany wyjazd do gliwic?
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.04.2009, 20:46
ultr4- Nie ma co porownywac Lksu do Wisly bo z nami Piast nie bedzie miec kilku okazji do zdobycia bramki tylko max 2..
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 26.04.2009, 20:47
Ja tam Piasta bym jednak nie lekceważył bo z tych wszystkich kandydatów do spadku to oni graja najpewniej.Ich gra oparta jest na kontrach i na to musimy uważać bo wiadomo że będziemy ich cisnąć od początku.Wygrał tam Lech wygrała też Legia więc teraz czas na nas!!Może i dobrze że oni dziś wygrali.Bo porażka z Wisłą nie będzie dla nich tragedią.Jesteśmy już zależni tylko od nas samych.Ciężko będzie wygrać wszystko do końca ale gdzie szukać punktów jak nie w Gliwicach?
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 26.04.2009, 20:48
Nie ma co owijać, w nastepnej kolejce to my mamy najtrudniej, i mocno prawdopodobne jest, ze zeby zachowac statu quo q tabeli - mecz trzeba bezwzglednie wygrac.
Odpowiedz cytując
Cwiara11
Member

Od: 02.2008

Stary 26.04.2009, 20:54
Kurde powiem tak ... bedzie bardzo bardzo ciezko W Gliwicach ! mam nadzieje ze strzelimy w pierwszych 15 minutach bramke , bo czym pozniej to bedzie ciezko !
Stawiam 2:1 dla Wisły ... łatwo nie bedzie
Brozek,Małecki
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.04.2009, 20:55
diablo885 napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co porownywac Lksu do Wisly bo z nami Piast nie bedzie miec kilku okazji do zdobycia bramki tylko max 2..
Tak samo zapewne myśleli ci z Poznania i Warszawy, a jak było wszyscy dobrze pamiętają. Gdyby nie Chinyama i fart Poznania, a dodatkowo te "max 2" akcje Piasta (których de facto było o kilka więcej niż dwie) zakończyły się nieco lepszym wykończeniem, to dziś pewnie samodzielnie byśmy liderowali, a zarazem lekko srali w pory. Choć ja i tak muszę przyznać - trochę się obawiam tego meczu.
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Stary 26.04.2009, 21:18
Aro1234- Jesli bedziemy obawiac sie Piasta, to nie zaslugujemy na mistrza i wystepy w pucharach.. Takie mecze trzeba wygrywac z palcem w 4 literach jesli sie marzy o majstru
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.04.2009, 21:21
Wystarczy powtórzyć zaangażowanie z ostatnich meczów i będzie spokojne 3:0, Piast na pewno obawia się tego meczu, wszyscy widzą, że z czołówki to Wisła gra najlepiej. Dziś w Warszawie była zwykła kopanina, jak to byli kandydaci do mistrza to ja nie chcę widzieć jak grają spadkowicze
Odpowiedz cytując
dragon
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.04.2009, 21:22
A ja Wam powiem tak. Pojedziemy Piasta 2-3 bramkami. Skońcyzł się dzień dizecka. Walec Wisła wjeżdża na murawę i golimy średniaków!!!! Idziemy na mistrza to ma być miazga!!

Przecież gdyby nie fuks Górnika (3 poprzeczki i 1 słupek) to piątkę w plecy mieliby jak w banku. A Piast od Górnika lepszy nie jest mimo wskazań tabeli.
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
Odpowiedz cytując
lodecki
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.04.2009, 21:25
Jesli chlopaki zagraja z takim zaangazowaniem to o wynik jestem naporawde spokojny. Bardzo bym chcial zebysmy do Gliwic pojechali bo jak widac po reakcji zawodnikow dajemy im dodatkowego "kopa" i glodny doping napewno by im pomogl.

stawiam 2-0 dla nas. a kto strzeli to juz mnie jebie.
Odpowiedz cytując
Evenstar
Member

Od: 04.2009

Stary 26.04.2009, 21:33
Ja tam uważam, że wygramy. Nie będzie łatwo, jeśli nie uda się szybko strzelić gola może wkraść się nerwowa gra w poczynania Wiślaków.

Obstawiam, że zamiast Małeckiemu, Skorża da szansę Łobo w tym meczu, kto podbija?

Odpowiedz cytując
Wonsy_BW
Member

Stary 26.04.2009, 21:38
Jeżeli chodzi o formę Piłkarzy Białej Gwiazdy w ostatnich meczach to jest zadowalająca a nawet świetna.Chłopaki grają bardziej odważnie dzięki (według mnie)świetnie dysponowanym obrońcom m.in Głowacki i Marcelo którzy wyciągają wszystkie górne piłki.Wiślacy z meczu na mecz grają szybciej i bardziej kreatywnie co widać było na ostatnim meczu z Górnikiem.Według mnie Wisła pokona Piasta.Jednak wiadomo na wyjeździe gra się inaczej,ale i tak damy rade!!
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Stary 26.04.2009, 21:41
Ja sie ciesze nawet ze Clebera sprzedali bo dalej by zajmowal miejsce mlodszemu i perspektywicznemu Marcelo, ma zajebiste warunki a do tego umiejetnosci tez dochodza.
Odpowiedz cytując
Kordel
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 26.04.2009, 21:43
2-0 w Gliwicach biore w ciemno.Pierwsza bramke strzelimy w 1 połowie i dopiero w samej koncowce strzelimy na 2-0.Typuje Diaza i Brożka.Ten mecz to bedzie hard-core xD
Powód: bo tak mi sie chciało :P
Ostatnio edytowane przez Kordel : 26.04.2009 o godz. 21:44.
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 26.04.2009, 21:48
dragon napisał(a):Wyświetl post
A ja Wam powiem tak. Pojedziemy Piasta 2-3 bramkami. Skońcyzł się dzień dizecka. Walec Wisła wjeżdża na murawę i golimy średniaków!!!! Idziemy na mistrza to ma być miazga!!

Przecież gdyby nie fuks Górnika (3 poprzeczki i 1 słupek) to piątkę w plecy mieliby jak w banku. A Piast od Górnika lepszy nie jest mimo wskazań tabeli.
nie chodzi o to z kim a gdzie gramy, a gramy na nieReymonta. Zdobywanie 3 punktów na wyjezdzie przychodzi nam niezwykle ciezko. Arka gra dno a mimo to ciezko bylo i nerwówka, skutecznosc na wyjazdach spada nam do ulamkowych wartosci. Licze dlatego na Brozia. Piast uksrzydlony zwyciestwem nad ŁKS (nawiasem mowiąc to myslalem ze najtrudniejszy wyjazd mamy wlasnie do Łodzi ale teraz sam juz nie wiem).

Marcelo chyba nie jest zagrozny jak tu ktos pisał ostatnio, pzrecież pauzował na Bułgarskiej. czy ja o czyms nie wiem ?
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.04.2009, 21:51

taka postawa mi sie podoba . Jedziemy do Gliwic po 3 ptk. Nie ma innej mozliwosci.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.04.2009, 21:56
firstborn napisał(a):Wyświetl post
moze ktos kompetentny uswiadomic motloch, czy jest szansa na zorganizowany wyjazd do gliwic?
nie rozumie twojej wypowiedzi ,odpowiedzi czy czegoś co napisałeś...
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 26.04.2009, 23:42
firstborn napisał(a):Wyświetl post
Widze, ze nie jestes zbyt rozgarniety.

Piast nie wpuszcza gosci w tej rundzie. Legia byla za plotem jak grali w Gliwicach.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 27.04.2009, 06:50
przepraszam ze jestem nie rozgarnięty,jak ty...przed monitorem ,o ten płot mi własnie chodzi ...szkoda gadać ...
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 27.04.2009, 07:34
1:0 i bedę szczęśliwy. Piast nie jest tak słaby jak co niektórzy piszą i przestrzegam przed hurraoptymizmem. Jakkolwiek (samobój, karny itp.) wywalczone 3 pkt i jest ok.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.04.2009, 07:36
A ja Wam powiem tak. Pojedziemy Piasta 2-3 bramkami. Skońcyzł się dzień dizecka. Walec Wisła wjeżdża na murawę....
.
Koniec harców i wygłupów, Niedźwiedź się obudził. Idzie po swoje.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
kochur
Banita

Stary 27.04.2009, 07:49
As napisał(a):Wyświetl post

Piast nie wpuszcza gosci w tej rundzie. Legia byla za plotem jak grali w Gliwicach.
a no to klops...
naszym Wiślakom potrzebne jest wsparcie jak jeszcze nigdy !!!

prosze przypomniec z łaski swojej w takim razie czy nas przyjmą na ŁKSie i w Gdańsku ?
Odpowiedz cytując
swinia
Member

Stary 27.04.2009, 08:14
Nie wyobrażam sobie nawet, żeby nie wpuścili kibiców na mecz w Gdańsku
Odpowiedz cytując
firstborn
Senior Member

Stary 27.04.2009, 09:35
As napisał(a):Wyświetl post

a moze po prostu nie spedzam czalego dnia przed monitorem i nie jestem tak doskonale poinformowany, jak ty, drogi kolego. nie wiem, co do tego ma rozgarniecie lub nie.a CHAMSTWA nicecierpie.

pokoj, bracie
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Stary 27.04.2009, 09:53
Piłkarze zdają sobie sprawę, że muszą ten mecz wygrać, bo wpadka na tym etapie rozgrywek, kiedy w czubie mamy tłok i ścisk może skutkować tym, że fety na rynku w tym roku nie będzie. Dlatego wierzę, że Wisła udowodni, że jak na warunki polskie jest bardzo silną drużyną z aspiracjami do walki w europejskich pucharach i Piast zostanie pokonany, bo jeżeli Wisła miała by się obawiać Piasta ( z całym dla nich szacunkiem ) to "panie daj pan spokój". Z 1-0 ale do przodu.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.04.2009, 10:00
Nie obchodzi mnie jak Piast gra. Trzeba zagrać swoje i przywieźć 3 punkty. Spotkania ze słabeuszami zadecydują o mistrzostwie Polski.
..
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 27.04.2009, 10:07
A ja sie modle ,zeby nam "przypadkowo" nie wykartkowali Małekiego i Zieńczuka przed meczem z Legią...Dlatego moze lepiej jakby na skrzydłach od poczatku zagrali Ćwielong z Łobo.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 27.04.2009, 10:21
Dokładnie. Zwycięstwo musi być. Na skrzydłach można by zagrać z Ćwielongiem i Łobo jeśli Mały i Zieniu są zagrożeni kartkami. Przynajmniej Łobodzińskiemu chyba warto dać szansę zagrania od 1 minuty. W środku zamiast Diaza postawiłabym na Jirsaka który dał naprawdę dobrą zmianę z Górnikiem. Junior niech odpoczywa na Legie bo będziemy potrzebowali jego umiejętności w przeszkadzaniu i waleczności jak nigdy. Ale jak zagramy zobaczymy, ważne żeby były 3 punkty i oby bez kontuzji i kartek...
Ostatnio edytowane przez thechris : 27.04.2009 o godz. 10:23.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 27.04.2009, 10:32
LEGIA tez ma problem bo moga im wykartkowac CHINIJAME bylo by to potęzne osłabienie dla LEGII
Odpowiedz cytując
swinia
Member

Stary 27.04.2009, 11:02
W Legii zagrożeni są
Borysiuk
Rzeźniczak
Kumbev
Chinyama
Szala

W Wiśle zagrożeni są
Zienczuk i Diaz
Małecki wg. statystyk ma 2 ŻK

Edit:
Chociaż wg 90minut.pl to właśnie Mały a nie Diaz ma 3 ŻK
Ostatnio edytowane przez swinia : 27.04.2009 o godz. 11:06.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów