|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
moze ktos kompetentny uswiadomic motloch, czy jest szansa na zorganizowany wyjazd do gliwic?
![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ultr4- Nie ma co porownywac Lksu do Wisly bo z nami Piast nie bedzie miec kilku okazji do zdobycia bramki tylko max 2..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja tam Piasta bym jednak nie lekceważył bo z tych wszystkich kandydatów do spadku to oni graja najpewniej.Ich gra oparta jest na kontrach i na to musimy uważać bo wiadomo że będziemy ich cisnąć od początku.Wygrał tam Lech wygrała też Legia więc teraz czas na nas!!Może i dobrze że oni dziś wygrali.Bo porażka z Wisłą nie będzie dla nich tragedią.Jesteśmy już zależni tylko od nas samych.Ciężko będzie wygrać wszystko do końca ale gdzie szukać punktów jak nie w Gliwicach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Nie ma co owijać, w nastepnej kolejce to my mamy najtrudniej, i mocno prawdopodobne jest, ze zeby zachowac statu quo q tabeli - mecz trzeba bezwzglednie wygrac.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kurde powiem tak ... bedzie bardzo bardzo ciezko W Gliwicach ! mam nadzieje ze strzelimy w pierwszych 15 minutach bramke , bo czym pozniej to bedzie ciezko !
Stawiam 2:1 dla Wisły ... łatwo nie bedzie ![]() Brozek,Małecki ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aro1234- Jesli bedziemy obawiac sie Piasta, to nie zaslugujemy na mistrza i wystepy w pucharach.. Takie mecze trzeba wygrywac z palcem w 4 literach jesli sie marzy o majstru
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wystarczy powtórzyć zaangażowanie z ostatnich meczów i będzie spokojne 3:0, Piast na pewno obawia się tego meczu, wszyscy widzą, że z czołówki to Wisła gra najlepiej. Dziś w Warszawie była zwykła kopanina, jak to byli kandydaci do mistrza to ja nie chcę widzieć jak grają spadkowicze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A ja Wam powiem tak. Pojedziemy Piasta 2-3 bramkami. Skońcyzł się dzień dizecka. Walec Wisła wjeżdża na murawę i golimy średniaków!!!! Idziemy na mistrza to ma być miazga!!
Przecież gdyby nie fuks Górnika (3 poprzeczki i 1 słupek) to piątkę w plecy mieliby jak w banku. A Piast od Górnika lepszy nie jest mimo wskazań tabeli. ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jesli chlopaki zagraja z takim zaangazowaniem to o wynik jestem naporawde spokojny. Bardzo bym chcial zebysmy do Gliwic pojechali bo jak widac po reakcji zawodnikow dajemy im dodatkowego "kopa" i glodny doping napewno by im pomogl.
stawiam 2-0 dla nas. a kto strzeli to juz mnie jebie. |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja tam uważam, że wygramy. Nie będzie łatwo, jeśli nie uda się szybko strzelić gola może wkraść się nerwowa gra w poczynania Wiślaków.
Obstawiam, że zamiast Małeckiemu, Skorża da szansę Łobo w tym meczu, kto podbija? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o formę Piłkarzy Białej Gwiazdy w ostatnich meczach to jest zadowalająca a nawet świetna.Chłopaki grają bardziej odważnie dzięki (według mnie)świetnie dysponowanym obrońcom m.in Głowacki i Marcelo którzy wyciągają wszystkie górne piłki.Wiślacy z meczu na mecz grają szybciej i bardziej kreatywnie co widać było na ostatnim meczu z Górnikiem.Według mnie Wisła pokona Piasta.Jednak wiadomo na wyjeździe gra się inaczej,ale i tak damy rade!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sie ciesze nawet ze Clebera sprzedali bo dalej by zajmowal miejsce mlodszemu i perspektywicznemu Marcelo, ma zajebiste warunki a do tego umiejetnosci tez dochodza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
2-0 w Gliwicach biore w ciemno.Pierwsza bramke strzelimy w 1 połowie i dopiero w samej koncowce strzelimy na 2-0.Typuje Diaza i Brożka.Ten mecz to bedzie hard-core xD
Powód: bo tak mi sie chciało :P
Ostatnio edytowane przez Kordel : 26.04.2009 o godz. 21:44.
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
Marcelo chyba nie jest zagrozny jak tu ktos pisał ostatnio, pzrecież pauzował na Bułgarskiej. czy ja o czyms nie wiem ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przepraszam ze jestem nie rozgarnięty,jak ty...przed monitorem ,o ten płot mi własnie chodzi ...szkoda gadać ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
1:0 i bedę szczęśliwy. Piast nie jest tak słaby jak co niektórzy piszą i przestrzegam przed hurraoptymizmem. Jakkolwiek (samobój, karny itp.) wywalczone 3 pkt i jest ok.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Koniec harców i wygłupów, Niedźwiedź się obudził. Idzie po swoje.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
naszym Wiślakom potrzebne jest wsparcie jak jeszcze nigdy !!! prosze przypomniec z łaski swojej w takim razie czy nas przyjmą na ŁKSie i w Gdańsku |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie wyobrażam sobie nawet, żeby nie wpuścili kibiców na mecz w Gdańsku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pokoj, bracie ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Piłkarze zdają sobie sprawę, że muszą ten mecz wygrać, bo wpadka na tym etapie rozgrywek, kiedy w czubie mamy tłok i ścisk może skutkować tym, że fety na rynku w tym roku nie będzie. Dlatego wierzę, że Wisła udowodni, że jak na warunki polskie jest bardzo silną drużyną z aspiracjami do walki w europejskich pucharach i Piast zostanie pokonany, bo jeżeli Wisła miała by się obawiać Piasta ( z całym dla nich szacunkiem ) to "panie daj pan spokój". Z 1-0 ale do przodu.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie obchodzi mnie jak Piast gra. Trzeba zagrać swoje i przywieźć 3 punkty. Spotkania ze słabeuszami zadecydują o mistrzostwie Polski.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A ja sie modle ,zeby nam "przypadkowo" nie wykartkowali Małekiego i Zieńczuka przed meczem z Legią...Dlatego moze lepiej jakby na skrzydłach od poczatku zagrali Ćwielong z Łobo.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dokładnie. Zwycięstwo musi być. Na skrzydłach można by zagrać z Ćwielongiem i Łobo jeśli Mały i Zieniu są zagrożeni kartkami. Przynajmniej Łobodzińskiemu chyba warto dać szansę zagrania od 1 minuty. W środku zamiast Diaza postawiłabym na Jirsaka który dał naprawdę dobrą zmianę z Górnikiem. Junior niech odpoczywa na Legie bo będziemy potrzebowali jego umiejętności w przeszkadzaniu i waleczności jak nigdy. Ale jak zagramy zobaczymy, ważne żeby były 3 punkty i oby bez kontuzji i kartek...
Ostatnio edytowane przez thechris : 27.04.2009 o godz. 10:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
LEGIA tez ma problem bo moga im wykartkowac CHINIJAME bylo by to potęzne osłabienie dla LEGII
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W Legii zagrożeni są
Borysiuk Rzeźniczak Kumbev Chinyama Szala W Wiśle zagrożeni są Zienczuk i Diaz Małecki wg. statystyk ma 2 ŻK Edit: Chociaż wg 90minut.pl to właśnie Mały a nie Diaz ma 3 ŻK
Ostatnio edytowane przez swinia : 27.04.2009 o godz. 11:06.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|