|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
co do meczu - spokojne 2-0 bedzie, wystarczy kasowac w srodku pola Grosickiego a na 30 metrze Frankowskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja w sobotę przychodzę w koszulce z Frankowskim na plecach.Wszyscy przyjdżcie tak ubrani jak macie stare koszulki z Frankiem
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
1. Rozmawiamy tutaj o meczu Wisła - Jagiellonia pod względem piłkarskim, więc kto jak przyjdzie ubrany to jego sprawa (oczywiście najlepiej, gdyby wszyscy przyszli na czerwono).
2. Tyle razy już gadaliśmy o Frankowskim, nawet mieliśmy okazję zadać mu pytania, myślę, że nie warto poruszać kwesti Tomka, zwłaszcza iż kolejne kłótnie na jego temat nic nie dadzą... Nikt nikogo nie przekona. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wislak, wybacz, tylko mala wstawka:
Jestem cholernie ciekaw "przyjecia" Franka, czy bedzie + czy -. nie wszyscy kibice sa na tym forum. podejrzewam ze jak juz pojdzie w jeden kierunek to efektem tlumu rozprzestrzeni sie na caly stadion. dla mnie mogloby byc 4:3 i hattrick Franka ;P |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tylko ze oni lubia sie "przemieszczać" po boisku i zmieniac pozycje. Kluczem bedzie co Skorza na nich wymysli,bo jestem pewnien ze i jeden i drugi beda dla nas najwiekszym zagrozeniem ze strony Jagielloni. A mecz bezwzgledine musimy wygrac,ba....my musimy wygrywac juz wszytsko bo rywale tez spać nie będa,a punkty straty są.. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Z oficjanej strony Wisły:Brożek już normalnie trenuje, może w sobotę być gotowy na 20-30 minut.
Wg mnie lepiej żeby teraz nie wracał(chyba że w 70 minucie będzie 0:0 to niech go wpuści) bo jak wiadomo lepiej wrócić tydzień za późno niż tydzień za wczesnie. Ale jeśli będzie gotowy to kto wie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że Brożek nie będzie potrzebny w meczu z Jagiellonią i że bez niego ich rozjedziemy. Jaga na wyjazdach do tej pory raczej nie istniała, więc tym bardziej z nami tak musi być. Tutaj muszą być 3 punkty, trza liczyć na potknięcie Legii albo Lecha, choć w tej kolejce będzie o to trudno.
Ilie Cebanu znowu zagra mecz i zobaczymy co tym razem pokaże, o ile będzie wogle miał coś do bronienia ![]() btw. rozpierdala mnie wiara, która pisze w temacie "Konkurs o Wiśle" Arka Głowackiego w składzie, skoro on chyba będzie pauzował. Ale to tak na marginesie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Obyśmy tylko przełamali tą ostatnią fatalną passę Wielkanocną...
Wisła-Lech 0-0 Wisła-Odra 0-0 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
na C+ o Wisle i Franku i forum ;-)
![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
bez Pawełka i Głowackiego, po trudach w Poznaniu... to będzie bardzo trudny mecz z emocjami :((( czyli taki jak wszystkie na wiosnę do tej pory byle jak, ale niech wygrają
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 09.04.2009 o godz. 19:20.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie zgadzam sie z poprzednikiem. Wisła jest zdecydowanym liderem do wygrania tego meczu. Z Lechem w pucharze Polski nam nie specjalnie poszło, ale w lidze gramy coraz lepiej. Nie bede sie rozdrabniał, poniewaz w tym meczu jestesmy zdecydowanym faworytem. Stawiam 4:0 dla nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
ale tym razem zabraknie Hermesa Bruno i Króla. Wiec też cos im ubyło. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
co do Liturgii Wielkiej Soboty to w Krakowie nie ma problemu bo w wielu kościołach jest odprawiana w godzinach po meczu, ale jak mieszkałem na zadupiu to niestety ale innego wyjścia nie było. I to nie jest problem C+, jak jeszce TVP realizowała transmisje to też pamiętam że wracało się po rezurekcji i sprawdzało wynik. Może i nie jesteśmy krajem wyznaniowym, ale powinno się mieć nieco szacunku dla kibiców którzy jednak w większości są wyznania katolickiego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja bym prosił tylko gniazdowego o bez jazda z ku........ innych takich w wielką sobotę
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
tym bardziej ze gosci nie bedzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
i to najwiekszy minus tego spotkania :/ bo chlopaki potrafia sie bawic i zachowac
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Odnośnie do Wielkiej Soboty, to zasadą jest liturgia późnym wieczorem, a nie po południu. Najlepiej około 21-22. Wcześniejsza pora świadczy o tumiwisizmie proboszcza Jak komus zależy na liturgii to będzie na meczu i na liturgii. ps. A ja obejrzę mecz w internecie z Finlandii - mam nadzieje, że macie lepszą pogodę, bo u mnie dzisiaj spadlo 20 cm sniegu. Tu liturgia zacyzna się o 23.00 |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Co do powrotu Pawła to pamiętam jak kiedyś za Petrescu w meczu z Lechem, Brozio wracał po kontuzji, wszedł z ławki przy nie korzystnym wyniku i wypadł tak że szkoda gadać, także nie zawieszajmy mu za wysoko poprzeczki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Z Brożkiem trzeba ostrożnie, nie grał od miesiąca jest po kontuzji, piekielnie poważnej musi uważać, żeby zespół nie zyskał go na 5 minut i stracił na kolejny miesiąc.
Pozdrawiam i Wesolych świąt ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To zobaczysz dzisiaj, że Junior nie zagra. Jak zagra, to publicznie przyznam, że miałeś rację
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Bo dostał ostatnio czerwoną kartkę (dwie żółte)
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
czerwoną jak sama piszesz za dwie żółte więc w czym problem?
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Panowie . Ja bym się raczej nie martwił tym ,że Arek i Mariusz nie zagrają bo w porównaniu z ubytkami w kadrze Jagi to problemu nie ma ! Jak zobaczyliśmy w pierwszym meczu w Poznaniu - Singlar dobrze sobie radzi z prawej strony , Baszcu w środku . Jak zobaczyliśmy w drugim meczu - Ilie naprawdę potrafi bronić !Trzeba mu tylko dać szansę !
Oglądałem wszystkie mecze Jagi w tej rundzie i powiem wam tyle : brak Hermesa = brak Sobola (porównując do nas ) Ten zawodnik jest "płucami" tej drużyny i odbiera 80% piłek . W dodatku dobrze rozgrywa ! Bruno to jest także jeden z najważniejszych zawodników Jagi ...... Jego skrzydłem idzie większość akcji. Nie ujmując nic grającemu po drugiej stronie Jateckiemu - przy Bruno wypada słabo ! Król to także ważny zawodnik - gra pewnie w obronie i często sie podłącza do akcji w ofensywie.... Jedyne poważne zagrożenie jakie widze ze strony Jagielonii to długiej , prostopadłe piłki do Grosickiego . Bez Hermesa i Bruno gra kombinacyjna Jagi straci wiekszość wartośći. Oczywiśćie trzeba uważać na Franka , który jednak woli gre kombinacyjną a nie pojedynki biegowe . Ale "ukłuć " może zawsze. Jakimś zagrożeniem mogą być jeszcze rzuty wolne w okolicach 20-25 metra (Zawistowski potrafi uderzyć) Jestem jednak przed tym meczem optymistą i stawiam 4:1.... Niech sobie Franek coś "puknie" z okazjii powrotu ! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To ja już nie wiem. Połowa z nas mówi, że nie może zagrać, połowa mówi, że może... Dzisiaj się przekonamy.
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|