|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Witam Kolegę,taka mała pomylka Jagiellonii
![]()
Wiara czyni cuda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Przerwa Mariusza Pawełka potrwa kilka tygodni...
No to panowie teraz zobaczymy i poznamy naszego bramkarza Ilie Cebanu zobaczymy może wygrywie Mariusza . heh ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Skąd masz infotrmacje o kontuzji Pawełka podaj link chętnie lukne
Z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na relacjach na głownej o tym pisali i na TWSD . Podobno ma naciagniete wiezadla i kilka tygodni bedzie pauzował . Wczoraj doznał urazu.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Fatalne info, bo trzecim keeperem nie jest juz Juszczyk tylko mlodzian Kurto. Ilie nie wygladal na specjalnie stremowanego w Poznaniu, bardzo spokojny i pewny. Ale fajnie by bylo jakby mu obrona pomogla, bo te bramki z Bytomiem, KSC, Lechem (2x) to wszystko obciaza konto defensywy.
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W sobotę możemy być świadkami przełomu wsród naszych bramkarzy. Cebanu albo wykorzysta szansę jaka się przed nim otwarła, albo w lecie pa. Franek zapewne bezlitośnie ukąsi, jesli tylko Ilie popełni błąd. Sam nie wiem czy kontuzję Pawełka traktowac jako osłabienie, czy jako znak niebios.
Ostatnio edytowane przez gigant : 08.04.2009 o godz. 22:18.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
To jak sie ilie minal z pilka po rzucie wolnym z boku biska nie napawa mnie optymizmem. No ale zobaczymy, innej opcji i tak nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Po dziejszym meczu sklad widze taki: Ilie - Singlar, Baszczu, Marcelo, Pietia - Mały, Sobol, Mauro, Cwielong - Jirsak - Boguski... Diaz, Lobo, Zieniu i Beto z taka forma nie maja prawa sie pojawic w 11, no ale Skorza wrecz kocha Diaza wiec ten pewnie zagra..
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w 2006 roku podczas kontuzji Mario, zaczął grać Dolha i jak później grał wszyscy wiemy - szansę wykorzystał.
mam nadzieję, że Ilie ją podobnie wykorzysta i stanie się pewnym punktem naszej bramki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
W koncu uznango Ilie na tyle dobrego zeby zaprzestac magicznych poszukiwań ,bo te trwały by pewnie do dziś i Bog jeden wie kogo bysmy jeszce testowali... Wiec pora zeby z Jaga sie wykazał,pomozemy mu ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słuchajcie ja was troche nie rozumiem raz piszecie że Diaz słabo gra a raz że jest zajeb...... . Pewnie to rózni uzytkownicy ale jak mozna widziec taką róznice. Szacunku troche dla nich bpo nie kazdy potrafil by wyjksc przed 10 15 tysiacami kibicow i dobrze kopać pilke.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zgadzam się. Mam nadzieje, że Wisełka bedzie sie chciała pokazac po meczach z Lechem. Licze na dobra gre i bramki!.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No w meczu z Jagiellonią zobaczymy jak zagra Ilie Cebanu ma ogromną szansę udowodnić , że jest w stanie zastąpić jak na razie Mariusza Pawełka, musi wykorzystać swoją szansę. Wiadomo wiele zależy też od gry z obrońcami zrozumienie z nimi będzie w tym meczu bardzo ważne, nie zagra Głowacki który tą całą obrone trzyma, wraca Brożek Piotrek i Marcelo więc powinno byc dobrze , co do Diaza wydaje mi się, że zagra na swojej pozycji... czyli na na środku pomocy z Sobolem tam gra najlepiej, Beto chyba już powoli traci zaufanie trenera Skorży.
Zobaczmy jak to będzie w sobotę, tylko żeby nie było tak że skupią sie na odcinaniu od podań Frankowskiego i Grosickiego i zniwelują zagrożenie w 100 % bo trzeba pamietać o innych zawodnikach Jagii np. Zawistowski, Hermes i Bruno oni też potrafią stworzyć zagrożenie pod bramką rywali. ![]() E: Aha no to nie wiedziałem , sorry ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 09.04.2009 o godz. 09:05.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O ile sie nie myle Bruno nie zagra.
e: Hermes nie zagra ,Król i Bruno . Sprawdzone z oficjalnej Jagi Powód: info pewne
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 09.04.2009 o godz. 08:55.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
kto robi w Wielka Sobote mecz o 17:30... dlaczego w c+ pracuja bezmozdzy ignoranci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A co do drugiej czesci twojej wypowiedzi - on MUSI wyjść przed tymi tysiącami ludzi i kopać dobrze piłkę bo dostaje za to zajebistą kwotę na konto. I bardziej on powinien mieć szacunek do nas, kibiców, niż my do niego PS - co do meczów w Wielką Sobotę - tak było zawsze i już nei zgrywaj świętoszka, nie robią meczów w piątek i niedziele, to jaki termin ma jeszcze wypasć? |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
nie chodzi o sam dzien, tylko godzine. jedyna liturgia u mnie jest o 18 wiec meczu nie obejrze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ożesz w cara... na mocnym zadupiu pewnie mieszkasz
Wracając do meczu: Tylko zwycięstwo, nieważne ile, wazne 3 pkt |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
A podobno nie żyjemy w państwie wyznaniowym. A co do meczyku -> to nam Illie ratuje Pawełka od egzaminu u Franka, a sam jak go zda Pierwszy gol w PP pokazał (niestety) wpływ Pawełka na styl gry Cebanu, co w spotkaniu z Frankiem może okazać się bolesne. Pozostaje mieć nadzieję, że Illie uczy się na błędach równie szybko jak języków ![]()
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 09.04.2009 o godz. 10:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podstawa to szybko odskoczyć Jagielloni - niezapominajmy, że w ich zespole gra Franek - może wystarczyć jedna sytuacji Jagi, a Tomek to wykorzysta.
Podbijam, mogliby ustalić inną godzinę meczu niż 17.30 w Wielką Sobotę ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Prosze cie nie obrażaj innych. On moze mieszkać na wsi i ma swój problem. Tak samo jakbym napisał Tobie że jesteś niezłym ćpunem patrząc na twój profil. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Idioci w C+ pracują , już drugi rok z rzędu gramy ok. 18 w Wielką Sobotę. U mnie też Liturgia jest tylko o 18 i też na meczu niestety nie będę drugi rok z rzędu!!Niech zrobią mecz o 15 i już a nie 18.. Żenada panowie z C+!!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() Ja jestem za tym żeby większość meczów grać o godzinie 20, bo wtedy jest po prostu najlepsza atmosfera, na dworze już ciemno, jupitery... Co do meczu z Jagą to nawet z Cebanu w bramce powinniśmy dać radę jeśli chcemy być dalej w grze o mistrza. Jagiellonia nie wygrała ani jednego meczu na wyjeździe w tym sezonie. Więc z kim mamy wygrać, jak nie z nimi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
odnośnie wypowiedzi wyżej, specyfika Wielkiej Soboty polega na tym, że liturgia jest tylko wieczorem, bez znaczenia czy to wieś czy miasto
![]() co do samej pory, widac w c+ są sami pazerni na kasę ateiści ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zresztą, ****a, O CZYM MY PISZEMY W PIŁKARSKIM?!?! do aksacji mój post jak i reszty towarzystwa |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dla nas liturgia jest na R22 o godz. 17:30... Tyle na ten temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dobrze by było gdyby się Sobol wykartkował na mecz z Arką tak jak Marquez wczoraj żeby nie było jakichś psikusów przed meczem np. z Legią. A co do Ilie, wszyscy pamiętamy jak Dolha wskoczył do składu. Trzeba mu pomóc okrzykami z trybun to mu doda(mam nadzieję pewności siebie) i będzie grał tak jak rumun.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokladnie to chcialem napisac, dla mnie kosciol jest na R22. Mysle ze Cebanu da rade w tym i w nastepnych meczach, to jest Jego szansa a takie szanse z regoly sie wykozystuje. ![]() ,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|