The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dusza
Junior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2009, 13:00
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Aniby czemu ma byc trudno? a coz takiego gra ta Jagielonia zeby przed nimi srac w pory. Przypilnowac Franka i Grosickiego i po meczu dla Jagieloni.
Witam Kolegę,taka mała pomylka Jagiellonii
Wiara czyni cuda.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.04.2009, 16:34
Przerwa Mariusza Pawełka potrwa kilka tygodni...

No to panowie teraz zobaczymy i poznamy naszego bramkarza Ilie Cebanu zobaczymy może wygrywie Mariusza . heh
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 08.04.2009, 16:48
Skąd masz infotrmacje o kontuzji Pawełka podaj link chętnie lukne
Z góry dzięki
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Stary 08.04.2009, 16:51
Na relacjach na głownej o tym pisali i na TWSD . Podobno ma naciagniete wiezadla i kilka tygodni bedzie pauzował . Wczoraj doznał urazu.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 08.04.2009, 22:08
Fatalne info, bo trzecim keeperem nie jest juz Juszczyk tylko mlodzian Kurto. Ilie nie wygladal na specjalnie stremowanego w Poznaniu, bardzo spokojny i pewny. Ale fajnie by bylo jakby mu obrona pomogla, bo te bramki z Bytomiem, KSC, Lechem (2x) to wszystko obciaza konto defensywy.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 08.04.2009, 22:13
W sobotę możemy być świadkami przełomu wsród naszych bramkarzy. Cebanu albo wykorzysta szansę jaka się przed nim otwarła, albo w lecie pa. Franek zapewne bezlitośnie ukąsi, jesli tylko Ilie popełni błąd. Sam nie wiem czy kontuzję Pawełka traktowac jako osłabienie, czy jako znak niebios.
Ostatnio edytowane przez gigant : 08.04.2009 o godz. 22:18.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 08.04.2009, 22:36
To jak sie ilie minal z pilka po rzucie wolnym z boku biska nie napawa mnie optymizmem. No ale zobaczymy, innej opcji i tak nie ma.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.04.2009, 22:57
Po dziejszym meczu sklad widze taki: Ilie - Singlar, Baszczu, Marcelo, Pietia - Mały, Sobol, Mauro, Cwielong - Jirsak - Boguski... Diaz, Lobo, Zieniu i Beto z taka forma nie maja prawa sie pojawic w 11, no ale Skorza wrecz kocha Diaza wiec ten pewnie zagra..
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 08.04.2009, 23:44
w 2006 roku podczas kontuzji Mario, zaczął grać Dolha i jak później grał wszyscy wiemy - szansę wykorzystał.
mam nadzieję, że Ilie ją podobnie wykorzysta i stanie się pewnym punktem naszej bramki.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.04.2009, 23:56
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
w 2006 roku podczas kontuzji Mario, zaczął grać Dolha i jak później grał wszyscy wiemy - szansę wykorzystał.
mam nadzieję, że Ilie ją podobnie wykorzysta i stanie się pewnym punktem naszej bramki.

W koncu uznango Ilie na tyle dobrego zeby zaprzestac magicznych poszukiwań ,bo te trwały by pewnie do dziś i Bog jeden wie kogo bysmy jeszce testowali...

Wiec pora zeby z Jaga sie wykazał,pomozemy mu
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Stary 09.04.2009, 08:05
Słuchajcie ja was troche nie rozumiem raz piszecie że Diaz słabo gra a raz że jest zajeb...... . Pewnie to rózni uzytkownicy ale jak mozna widziec taką róznice. Szacunku troche dla nich bpo nie kazdy potrafil by wyjksc przed 10 15 tysiacami kibicow i dobrze kopać pilke.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Wiślak z Podkarpacia
Junior Member

Od: 06.2007

Stary 09.04.2009, 08:26
Zgadzam się. Mam nadzieje, że Wisełka bedzie sie chciała pokazac po meczach z Lechem. Licze na dobra gre i bramki!.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.04.2009, 08:37
No w meczu z Jagiellonią zobaczymy jak zagra Ilie Cebanu ma ogromną szansę udowodnić , że jest w stanie zastąpić jak na razie Mariusza Pawełka, musi wykorzystać swoją szansę. Wiadomo wiele zależy też od gry z obrońcami zrozumienie z nimi będzie w tym meczu bardzo ważne, nie zagra Głowacki który tą całą obrone trzyma, wraca Brożek Piotrek i Marcelo więc powinno byc dobrze , co do Diaza wydaje mi się, że zagra na swojej pozycji... czyli na na środku pomocy z Sobolem tam gra najlepiej, Beto chyba już powoli traci zaufanie trenera Skorży.

Zobaczmy jak to będzie w sobotę, tylko żeby nie było tak że skupią sie na odcinaniu od podań Frankowskiego i Grosickiego i zniwelują zagrożenie w 100 % bo trzeba pamietać o innych zawodnikach Jagii np. Zawistowski, Hermes i Bruno oni też potrafią stworzyć zagrożenie pod bramką rywali.

E: Aha no to nie wiedziałem , sorry
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 09.04.2009 o godz. 09:05.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Stary 09.04.2009, 08:54
O ile sie nie myle Bruno nie zagra.

e: Hermes nie zagra ,Król i Bruno . Sprawdzone z oficjalnej Jagi
Powód: info pewne
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 09.04.2009 o godz. 08:55.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
loozak84
Member

Od: 08.2007

Stary 09.04.2009, 09:57
kto robi w Wielka Sobote mecz o 17:30... dlaczego w c+ pracuja bezmozdzy ignoranci...
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.04.2009, 09:59
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Słuchajcie ja was troche nie rozumiem raz piszecie że Diaz słabo gra a raz że jest zajeb...... . Pewnie to rózni uzytkownicy ale jak mozna widziec taką róznice. Szacunku troche dla nich bpo nie kazdy potrafil by wyjksc przed 10 15 tysiacami kibicow i dobrze kopać pilke.
Sluchaj - jak mamy pisać, że jeste zajebisty jak po prostu naprawde SŁABO GRA? Może to chwilowa bessa formy, ale fakt jest faktem.

A co do drugiej czesci twojej wypowiedzi - on MUSI wyjść przed tymi tysiącami ludzi i kopać dobrze piłkę bo dostaje za to zajebistą kwotę na konto.

I bardziej on powinien mieć szacunek do nas, kibiców, niż my do niego

PS - co do meczów w Wielką Sobotę - tak było zawsze i już nei zgrywaj świętoszka, nie robią meczów w piątek i niedziele, to jaki termin ma jeszcze wypasć?
Odpowiedz cytując
loozak84
Member

Od: 08.2007

Stary 09.04.2009, 10:09
nie chodzi o sam dzien, tylko godzine. jedyna liturgia u mnie jest o 18 wiec meczu nie obejrze.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 09.04.2009, 10:15
ożesz w cara... na mocnym zadupiu pewnie mieszkasz

Wracając do meczu: Tylko zwycięstwo, nieważne ile, wazne 3 pkt
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 09.04.2009, 10:17
loozak84 napisał(a):Wyświetl post
nie chodzi o sam dzien, tylko godzine. jedyna liturgia u mnie jest o 18 wiec meczu nie obejrze.
To pogadaj z ksiedzem zeby zrobil wczesniej i po problemie
,
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.04.2009, 10:24
loozak84 napisał(a):Wyświetl post
Rzeczywiście bida -> Muzułmanów Muzein wtedy do modlitwy nawołuje, a Buddyści zwykle maja popołudniową medytację, że o Szintoistach i ich rytuałach sobotnich nie wspomnę. Adwentyści dnia siódmego właśnie zaczynają czytać Biblię, a wyznawcy Boga-Słońca oddają mu właśnie pożegnalne pokłony.
A podobno nie żyjemy w państwie wyznaniowym.

A co do meczyku -> to nam Illie ratuje Pawełka od egzaminu u Franka, a sam jak go zda
Pierwszy gol w PP pokazał (niestety) wpływ Pawełka na styl gry Cebanu, co w spotkaniu z Frankiem może okazać się bolesne. Pozostaje mieć nadzieję, że Illie uczy się na błędach równie szybko jak języków
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 09.04.2009 o godz. 10:28.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.04.2009, 10:35
Podstawa to szybko odskoczyć Jagielloni - niezapominajmy, że w ich zespole gra Franek - może wystarczyć jedna sytuacji Jagi, a Tomek to wykorzysta.

Podbijam, mogliby ustalić inną godzinę meczu niż 17.30 w Wielką Sobotę
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 09.04.2009, 11:07
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Podbijam, mogliby ustalić inną godzinę meczu niż 17.30 w Wielką Sobotę
Ciesz sie ze gramy z Jaga ,bo jakby to byl mecz z Legia to zapewne w Wielka Niedziele bys sie musial spowiadac z tego co krzyczales na meczu w Wielka Sobote
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Stary 09.04.2009, 11:10
banasik napisał(a):Wyświetl post
ożesz w cara... na mocnym zadupiu pewnie mieszkasz

Wracając do meczu: Tylko zwycięstwo, nieważne ile, wazne 3 pkt

Prosze cie nie obrażaj innych. On moze mieszkać na wsi i ma swój problem. Tak samo jakbym napisał Tobie że jesteś niezłym ćpunem patrząc na twój profil.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.04.2009, 11:22
Idioci w C+ pracują , już drugi rok z rzędu gramy ok. 18 w Wielką Sobotę. U mnie też Liturgia jest tylko o 18 i też na meczu niestety nie będę drugi rok z rzędu!!Niech zrobią mecz o 15 i już a nie 18.. Żenada panowie z C+!!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 09.04.2009, 11:25
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Idioci w C+ pracują , już drugi rok z rzędu gramy ok. 18 w Wielką Sobotę. U mnie też Liturgia jest tylko o 18 i też na meczu niestety nie będę drugi rok z rzędu!!Niech zrobią mecz o 15 i już a nie 18.. Żenada panowie z C+!!
Nie chcę robić offtopu ale pamiętaj, że w Polsce mieszkają nie tylko katolicy, są też ateiści
Ja jestem za tym żeby większość meczów grać o godzinie 20, bo wtedy jest po prostu najlepsza atmosfera, na dworze już ciemno, jupitery...

Co do meczu z Jagą to nawet z Cebanu w bramce powinniśmy dać radę jeśli chcemy być dalej w grze o mistrza. Jagiellonia nie wygrała ani jednego meczu na wyjeździe w tym sezonie. Więc z kim mamy wygrać, jak nie z nimi?
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.04.2009, 11:54
odnośnie wypowiedzi wyżej, specyfika Wielkiej Soboty polega na tym, że liturgia jest tylko wieczorem, bez znaczenia czy to wieś czy miasto
co do samej pory, widac w c+ są sami pazerni na kasę ateiści
What's new?

Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 09.04.2009, 11:58
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Prosze cie nie obrażaj innych. On moze mieszkać na wsi i ma swój problem. Tak samo jakbym napisał Tobie że jesteś niezłym ćpunem patrząc na twój profil.
Szefuniu - nie obraziłem kolegi pisząc "zadupie", ponieważ nie jest to hasło obraźliwe dla wsi z jedną liturgią o 18.

Zresztą, ****a, O CZYM MY PISZEMY W PIŁKARSKIM?!?!

do aksacji mój post jak i reszty towarzystwa
Odpowiedz cytując
*19focus06*
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 09.04.2009, 12:02
dla nas liturgia jest na R22 o godz. 17:30... Tyle na ten temat.
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 09.04.2009, 12:10
Dobrze by było gdyby się Sobol wykartkował na mecz z Arką tak jak Marquez wczoraj żeby nie było jakichś psikusów przed meczem np. z Legią. A co do Ilie, wszyscy pamiętamy jak Dolha wskoczył do składu. Trzeba mu pomóc okrzykami z trybun to mu doda(mam nadzieję pewności siebie) i będzie grał tak jak rumun.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 09.04.2009, 12:36
*19focus06* napisał(a):Wyświetl post
dla nas liturgia jest na R22 o godz. 17:30... Tyle na ten temat.

Dokladnie to chcialem napisac, dla mnie kosciol jest na R22.

Mysle ze Cebanu da rade w tym i w nastepnych meczach, to jest Jego szansa a takie szanse z regoly sie wykozystuje.
,
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów