|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A ja tam widzialem pewne plusy tego Beto. Ciezko mu bylo odebrac pilke,zrobil 2 fajne akcje do przodu,wiec musze sie z toba niezgodzic z kwestii radzenia sobie na boisku. Zobaczycie beda z Beto jeszcz ludzie. ![]() Mam nadzieje... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Suche fakty(jakbym chciał by było inaczej) niestety narazie za nim nie przemawiają.
Pozytywy jakieś można było zobaczyć tylko w tej końcówce z Polonią - W Derbach to był największy niewypał za kadencji Skorży, bo nie przypominam sobie by przez te 2 lata kogokolwiek zmienił po 30 minutach, a z Lechem - niestety był tym ostatnim ogniwem, które już bezpośrednio przyczyniło się do utraty bramki.Między tymi jego nogami to by chyba 2 piłki lekarskie naraz się zmieściły. Ogólnie rzecz biorąc w tej rundzie wzmocnieniem raczej na pewno nie będzie - zawodnicy od których najbardziej będzie zależeć nasza pozycja po 30 kolejce to Pawełek,Sobol,Mały,Zieniu,Boguski i Ćwielong, a co bedzie po rundzie tego nie wie narazie nikt bo równie dobrze możemy wygrać tą ligę jak i zająć 4 miejsce. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wracając jeszcze raz do meczu z Lechem
@prober szacunek za znalezieniem tej różnicy, to sa błędy sędziego wypaczające wynik spotkania, mam licencję sędziego piłki ręcznej u nas jest to podstawa to powtórzenia meczu na koszt związku ![]() Zapraszam do lektury jeszcze jednego tekstu http://gniazdowy.blox.pl/2009/04/Cia...jciasniej.html Zwróćcie uwagę na skuteczność Wisły, gdy zdobywałą majstra w poprzednich latach, a jak słabo gra w tym sezonie Amica tak gloryfikowana piórem wszystkich mediów. Taki Lech piękny, dobry, genialny, a tu taka kupa ;] Pozdrawiam Serdecznie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Ale to też nie będzie dla Ciebie OK, bo przecież Rynio to prawie Szwajcar (grał w Aarau), to że piłkarzem zrobłi go niejaki A. Piechniczek - na pewno nie miało wpływu na jego przygotowanie trenerkie.... Co zaś do Skorży - Jirsak na ławce dla picu, na boisku nie tylko Diaz, ale też i Cantoro czy Ćwielong oddychali rękawami..... Trudno podjąć decyzję, ale w sumie wynik jest niezły. Ziemniaki jedyne co to kombinowały na wolne z 20-25 metrów licząc, że wyjdzie strzał Stiliciowi - wyszedł (przy pomocy muru). Porażką jest to że zimą wypożyczyliśmy Kowalskiego a potem sprzedaliśmy Clebera. Ot tyle że zabrakło ludzi do obrony..... Zastanawiałem się, czy nie lepiej byłoby zagrać Zieniem z tyłu, a w pomocy Diaz lub Ćwielong. W ataku Niedzielan. Ciekawe jakby to wyglądało / ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Zieniu na pewno powinien od 60 minuty grac na boku obrony bo Diaz siadł kondycyjnie szybki peszko go zajeździł, a przecież był zmęczony po kadrze. Troszke zbyt pasywne zmiany i za późno ze strony Skorży. Boje się, że on widzi przepaść między zawodnikami z 11 i z ławki i nie do końca niektórym Panom ufa... Pozdrawiam Sredecznie ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Zwykla szydera z Amiki i tyle Dajcie spokoj z pisaniem ze powtorzyc mecz bo pilka byla pare m blizej bramki niz faul. Przy bramce Singlara, nie wiadomo do konca czy Maly nie wyjechal z pilka na aut.
Ostatnio edytowane przez mic : 07.04.2009 o godz. 16:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Fajnie, ale mimo wszystko rysunek wskazujący te różnice jest "lekko przejaskrawiony". Nie ma aż tak strasznej różnicy w odległości. Są to maksymalnie 2-3 metry. Często zdarzają się przypadki, że piłkę przesuwa się ten metr - dwa w przód... Uwaga mimo wszystko trafna i słuszna aczkolwiek nie ma co roztrząsać. Pewnym było, że jak nie wbijemy co najmniej dwóch-trzech goli to nie wygramy. Gesty mimiczne Siejewicza (na które słusznie zwrócili uwagę dziennikarze C+) wg mnie jasno pokazywały, że jak będziemy do 90.minuty prowadzić jednym golem, to należy się karnego spodziewać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przepraszam a kiedy piłka wyszła na aut? W Lidze+extra wszyscy stwierdzili że piłka była jak najbardziej w boisku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Szkoda,że Wisła wyrzuciła Dudu. Chłop miał kontrakt na 6 miechów i z tego co wiem na minuty w przeliczeniu miał więcej strzelonych bramek niż Brożek. Mógłby się nam przydać nie tylko w meczu z Lechem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pilka nie przekroczyla calym obwodem lini bocznej, mozna bylo gwizdnac i podylktowac aut i nic by sie nie stalo ale autu nie bylo.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
omg, wy tak na serio macie? ja rozumiem że uważacie że wszystko i wszyscy jest przeciwko nam ale bez przesady. A już szukając teorii spiskowych to niby czemu te gesty nie były do naszych że "nawet jak Lech strzeli coś na 2-1 to gwizdne spalonego"?Chyba że chłopaki teraz w Białymstoku idą na trendami i kibicują Lechowi. Jest jeszcze opcja że prolegijny PZPN zionie miłością do ziemniaków ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Po drugiej ja tylko zasugerowałem przepis z ręcznej miało byc humorystycznie nie zgryźliwie wracając do ręcznej skoro tak mówisz przy rzucie wolym od własnej bramki jets tolerancja 3 metry przy bramce rywala tolerancji nie ma, pięc metrów idealnie w przód to dla bramkarza strata 20% czasu jaki miał na reakcję to bardzo dużo.Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może się powtarzam, ale chyba niezła była beka z komentatora na TVP
Reakcje po golach to już swoją drogą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jedyny mecz jaki widzialem, ktory komentowal ten gosciu to Lech-Udinese, zupelnie nie podsobal mi sie jego komentarz, brak emocji, tylko czasami bylo slychac Laskowskiego z Canal Plus, ktory widac ze zyl meczem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A Amika -Udne nie komentował Iwanski Bo Amika-Wisla komentowal ktos inny. Albo sie myle// ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No raczej ktoś inny komentował nasz mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mnie chodzi o mecz rewanzowy Lecha, to nei był Iwański tylko jakiś typ którego nazwiska nie kojarze
Prawdopodobnie o tego typa mi chodziło http://forum.tvp.pl/index.php?topic=22349.0 Michał Zawacki
Ostatnio edytowane przez grogoriogreg : 10.04.2009 o godz. 10:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak serio to szkoda nawet się rozpisywać o komentatorach w TVP. Co jeden to gorszy... Aczkolwiek nasz mecz z Beitarem Iwański komentował świetnie
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|