|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
KUPIĘ:
- Noblesse Oblige - Urban Figthers - Wisła Kraków - Towarzystwo Sportowe ( Uroczyście przysięgamy(...) ) MASZ KTÓRYŚ Z TYCH SZALI ? PISZ NA PRIV ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś radia samochodowego z obsługą kart pamięci i wejściem AUX. Cenowo do 350 zł, jakieś lepszej firmy. Poleci ktoś coś?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja mam pytanie do osób, które otrzymały prezent na naszej klasie. Jeżeli dany prezent się nie spodoba to można go w jakiś sposób usunąć z profilu?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pod "Twój profil" masz Twoje prezenty - daj pokaż wsystkie i tam będziesz miał usuń.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w nocy zegary przestawiamy o godzine do przodu czy do tyłu
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Do przodu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
nie zalamuj mnie
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kompletnie nie mam pojecia gdzie umiescic to pytanie(bo w temacie ABG o zgodach tez niezabrdzo..)
Jakie sa nasze stosunki z Polonia Przemyśl (z tego co kojarze to byli na meczu z Lechia na D) ale ukladu ,zgody nie ma ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zgody ani układu nie ma. Stosunek neutralny.
Sporo osób z Przemyśla sympatyzuje z Wisłą. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Robił ktoś jakieś dobre drinki z wiśniówką?
Potrzebuje jakiś sprawdzony, niezbyt skomplikowany przepis... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
20 ml wiśniówki, 30 ml białego rumu, 20 ml krupniku, 30 ml soku wyciśniętego z cytryny Wszystkie składniki mieszamy w shakerze z lodem i przelewamy do kieliszka. Dodajemy plasterek limonki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
skończyło się 1 - 2 . Maroko na końcu było bliskie wyrównania ale Gabonczycy nie dali sie. wczoraj sobota eliminacyjna wiec ogladalem takie mecze na egzotycznych stacjach. ![]() EDIT: czy macie cos takiego w nowym gadu gadu że nie pokazuje wam sie pole do wpisania opisu? ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
pozdro ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Witam!
Mam prośbę do osób zorientowanych w temacie: potrzebuję zainstalować sterowniki do płyty gigabyte 945gcm Niby zainstalowałem coś chipset i audio ale wyskakuje mi jeszcze, że nie ma: - kontroler ethernet - kontroler video ( zgodny z vga ) Pozdrawiam, Loku. ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ma ktoś zdjęcia textu na płocie WKS-u
' nie chce wam się grać, to spierda**ć ' ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ale byly osoby w barwach Polonii na meczu z Lechia Bo kojarze ze tak cos pisalo,wiec stosunek nie taki neutralny,zresztą sam sie nieorientuje .... ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Była taka grupa, łatwo ja było zauważyć: jednakowe granatowe kurtki i jednakowe białe czapki - nawet na zdjeciach można zobaczyć
Ostatnio edytowane przez Ala1955 : 30.03.2009 o godz. 17:49.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Neutralne w stronę sympatii i są mówiąc w swoim imieniu zawsze miłymi gośćmi na Reymonta.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
a co do drinów z wiśniówką - wiśniówa+sok bananowy i jest kot
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam problem z kompem, konkretnie z kartą graficzną. Odinstalowałem sterowniki do Ge Force FX5500, zainstalowałem ponownie i gry nie działają. Domyślam się, że pewnie zostało coś w rejestrze i przez to nie działa czy coś w tym stylu. W takim razie jak teraz odinstalować sterowniki, aby wszystko działało po ponownym zainstalowaniu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Gdy oglądłem w tv mecz Wisła Barcelona pod koniec meczu było ujecie na kibica z szalikiem TS Wisła niema innej mozliwosci komentator zwrocil na to uwage czy ci ktorzy ogdali to w tv kojarza ta sytuacje albo ,,,...mozecie mi pokazac gdzie w necie taki szalik
Wiem wiem , ale wlasnie w tym miesjcu pojawilo sie cos takiego : przejrzyste okienko a w rogu kwadracik a w tym kwadraciku czerwony kwadrat zielony trojkat i niebiekiski trojkat . zainstaluje raz jescze moze wtedy zadziala cos
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 29.03.2009 o godz. 16:16.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
może ktoś wrzucić pamiętnik Planktona na jakiś speedyshare czy coś? bardzo poczytne dzieło, mam ochotę je przeczytać raz 100 a mi gdzieś zaginął :S
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak wyłączyć w TV LG prezentacje TruMotion, która sama włącza się co jakiś czas
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam problem nie typowy dziś się stal :Mamy 2 konta w domu : Siostra i Mama ma konto i dzisiaj oby dwa konta zostały zablokowane z powodu używania wielu kont (tak napisali w emailu ).Jest szansa żeby mi odblokowali te konta albo przynajmniej jedno do korzystania z allegro ?
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Napisz do allegro jaka jest sytuacja - że te dwa konta są dwóch różnych osób z jednego komputera - powinni odblokować co najmniej jedno (miałam podobną sytuację, napisałam i odblokowali)
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ala a Po jakim czasie zostało to jedno konto odblokowane ?
![]() |
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam to chyba za 3 dni (po moim kontakcie z reklamacja, że zablokowali niesłusznie przysłali jeszcze maila z dodatkowymi pytaniami, ja odpowiedziałam i potem odblokowali)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
http://www.speedyshare.com/322534681.html Prosze bardzo ![]() ![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Szukam kogoś kto brał (i dostał) dofinansowanie z UE na rozpoczęcie własnej działaności gosp. Jak jest ktoś taki na forum to baaardzo proszę o kontakt!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś czy na jakiejś polskiej stacji można oglądnąć na żywo Lige Grecką w piłce nożnej?
|
|
|