|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
może lunapark na grunwaldzkim?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
meldunek nie ma nic do prawa własności.
pozdr ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ejj mam pytanie. Czy myślicie, że są możliwe prywatne kursy przygotowywujące do DSD II w Krakowie? Wiem że są możliwe w takich LO jak I, II, V, VI, VIII, XVI ale mam na myśli kursy prywatne
? Proszę o odpowiedź. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
na grunwaldzkim nie ma lunaparku, i to od dluzszego juz czasu....
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanie czy ma ktoś filmik albo podklad dzwiękowy naszego bębniarza krzyczącego ZZZZKSSSS
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Szlak mnie trafi. Wie ktoś może co jest nie tak jak głos elegacko wszedzie działa a jak włączam Fife '09 to nie? A drugie pytanie tez tyczy się Fify - jak grac online? ściągnąłem sobie to EA download i nie wiem czemu nie moge wpsiac kodu seryjnego do aktywacji i nie moge grac...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Do "komputerowców" i osób używających Oprogramowania Linux Ubuntu... Jak przeniose sie na ten program to bede mial problemy ze sterownikami do programów gier itp... Czy mogę bez problemu ściągać sterowniki i programy na Ubuntu
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jaki program poleciecie do zmiany formatu z AVI na DIVX/ XVID? I jakby Ktos mogl to "instrukcja" szczegolowa do tego
z gory dzieki![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gdzie mogę znaleźć w miarę dobre zdjęcia opraw Wisły
Z góry wielkie dzięki. ![]() Edit: Dzięki MackoTSW
Ostatnio edytowane przez filip_wislak : 27.03.2009 o godz. 21:09.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
http://z6.invisionfree.com/UltrasTif...topic=56&st=11 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
jak zrobić kolaż w Gimpie? o ile się da...
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zabójcze te oprawy. Masz jeszcze jakieś linki jeszcze?
Z sektoru D np. ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.sendspace.pl/file/at1ABUu0/ nie wszystko, ale większość.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Gdzie można kupić (poza halą targową) używane akademickie ksiązki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie co do wyjazdu z LECHIĄ do Wodzisławia... W jakiej cenie beda bilety i dojazd?
![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Antykwariaty.
Akademicki jest na Jabłonowskich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Dzieki, własnie o jakies konkretrne miejsce, bo w kilku antykwariatach byłem i zwłaszcza o technicznie podręczniki trudno.. Więc uznałem że źle szukam.
Dzieki jeszcze raz |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
To na Jabłonowksich masz nawet dwa - jeden taki ogólny, Akademicki (o nim myślałam). A jest też drugi, wlaśnie techniczny z tego co wiem
Więc w ogole ale za jego "techniczność" nie ręcze - nie byłam, info telefoniczne ![]() Pzdr |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Gdzie tanio
i w miare dobrze mozna dosztukowac, na wpola zlamanego zeba.... Najlepiej dzisiaj...![]() ![]()
Ddf
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
mam pytanie jak nazywa się program do np, umieszczania swoich zdjęć na bilbordach lub że ktoś trzyma twoje zdjęcie xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wiecie dlaczego neima w nocu juz skrotow na tvp 2 w nocy zawsze po meczach?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
szukam zdjęcia z meczu Śląska gdzie na płocie wisiał trans:
NIE CHCE WAM SIĘ GRAĆ ? TO WYPIERD***Ć ! ![]()
KUPIĘ:
- Noblesse Oblige - Urban Figthers - Wisła Kraków - Towarzystwo Sportowe ( Uroczyście przysięgamy(...) ) MASZ KTÓRYŚ Z TYCH SZALI ? PISZ NA PRIV ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie, gdzie obejrzę jutrzejszy wyścig Grand Prix Australii przez neta? I o której godzinie
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
8:00 rano http://www.justin.tv/directory/sports ![]()
KUPIĘ:
- Noblesse Oblige - Urban Figthers - Wisła Kraków - Towarzystwo Sportowe ( Uroczyście przysięgamy(...) ) MASZ KTÓRYŚ Z TYCH SZALI ? PISZ NA PRIV ! |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W najblizszy poniedziałek ukaże się kolejne wydanie poczytnego tygodnika pod tytułem Newsweek, w którym poczytacie o jednym z naszych kibiców - wyjazdowiczów, którego mieliście okazję już poznać w jednym z ostatnich numerów Forza Wisła.
Zdradzimy jedynie, że, co w przypadku pisania o kibicach nie częste, będzie ukazany w pozytywnym świetle. Więcej dowiecie się w poniedziałek sięgając po Newsweek. (Listopad 2008) - SKWK Ma ktoś może ten artykuł? Chętnie bym przeczytał. Z góry dziękuje. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wiecie może jaki wynik el. do MŚ meczu Maroko - Gabon? Bo nie mogę nigdzie znaleźć... :/
Dzięki ![]() Powód: Wisełka!
Ostatnio edytowane przez wislabielany : 28.03.2009 o godz. 21:59.
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
futbol24.com ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam, mam prośbę, chciałbym ściągnąć film pt. "Pat Garett i Billy Kid" - western z 1973 roku
. Bardzo proszę o pomoc. Zależałoby mi również na lektorze PL, bo na napisy to nie liczę, ale gdyby komuś się udało. |
|
|