The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
grzesiu
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2009, 21:43
Franek byłeś moim idolem pamiętam to piękne chwile gdy siedziałeś na ławce i cały stadion śpiewał „Franek Franek” gdy wychodziłeś na rozgrzewkę gdy z niej schodziłeś gdy ściągałeś dres i wychodziłeś na boisko, pamiętam te cudowne gole. Ale mimo tych pięknych chwil pamiętam tez przegrana w Atenach twoje odejście . Wówczas gdy odszedłeś toczyłem spory z moim Ojcem (jest wyczulony na piłkarzy po porażce z Legia w 1993r) on twierdził ze uciekłaś z tonącego okrętu ze jesteś tylko najemnikiem ,odszedłeś jak szczur itp. Ja Cię broniłem ale mój jedyny argument to był taki ze to było z jakiegoś wywiadu czy cos, że dzieci chorują i ze słoneczna Hiszpania to dobry region dla dzieci. Gdy mój Ojciec przyszedł z gazeta i tam było ze jesteś w Anglii czułem się oszukany zawiedziony itp. To zagranie z Dziećmi i słoneczna Hiszpania było nie ferr. Nie pisz ze nie wiedziałeś kim jesteś dla kibiców bo teraz tak najłatwiej powiedzieć „ja nie wiedziałem „ że inni piłkarze odchodzili Tak odchodzili Żurawski, Kosowski ,Szymek gdyby nie kontuzja pewnie odszedł by Brożek itp. Ale nie w taki sposób jak ty ! Zobacz jakie odejście miał Wielki Wiślak Kuba Błaszczykowski odejście z klas bo to człowiek z klasa czego niestety nie mogę powiedzieć o tobie ktoś powiedział ze Faceta poznaje się po tym jak kończy a nie zaczyna i w Twoim przypadku się to sprawdziło.
Zastanawia mnie dlaczego teraz sie odezwałeś ?
Ostatnio edytowane przez grzesiu : 25.03.2009 o godz. 21:47.

WISŁA LECHIA ŚLĄSK

A.C.A.B.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów