The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2008, 00:17
Właśnie skończył mi się ban ale Wypocząłem od forum , jakoś mi on nie przeszkadzał , miałem co robić . wyjaśnienie banu : ochłoń (za napinke na RN) . Wracam odnowiony psychicznie
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 30.07.2008 o godz. 00:27.
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.07.2008, 07:30
Co tobić w trakcie bana? Nie dostąpiłem jeszcze nigdy zaszczytu tej wątpliwej przyjemności więc może nie jestem osobą "kompetentną" aby się tu wypowiadać jednak wydaje mi się że najlepiej w tym czasie w ogóle darować sobie odwiedzanie forum - po co się denerwować jak jest ciekawa dyskusja a tu nie można nic dodać od siebie.Zresztą sygnał jest prosty,dostałeś bana = ktoś nie chce cie tu widzieć na forum(oczywiście powinien mieć uzasadniony powód o wyjątkach się niewypowiadam),więc po co być nieproszonym gościem .Po drugie zawsze można ograniczyć się do czytania newsów ze strony głównej,w końcu wszyscy(mam nadzieje) odwiedzają strone aby przede wszystkim czerpać info o Wiśle.
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 30.07.2008, 07:56
ja przezylem 4 tygodnie. Raz za post pod postem ;p

a drugi raz za "pisanie bezsensownych postow"
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.08.2008, 15:06
co robic w trakcie bana?

jechac na Woodstock
Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.03.2009, 20:01
że też wczesniej nie widziałem tego tematu
Nie wiem czy jest sens go odświeżać ale że również przyżyłem dwa bany to napisze co nieco
w 2006 roku dostałem moją pierwsza karę, czerwona kartka 3 pkt i chyba 3 miesiące banicji.
Muszę przyznać drodzy użytkownicy że po latach uświadomiłem sobie swój błąd. Od tamtego czasu moje wypowiedzi staram się trzymać na poziomie kulturalnym, staram się nie obrażać innych nawet jeśli na to zasługują.
Druga Kartka już lżejsza, tylko żółty kolor. 2007 rok dostałem ją niespodziewanie... jednakże po kilkuset razach przeczytanych go stwierdzam iż dostałem go słusznie. W temacie polityka transferowa zabrakło zdania końcowego i dlatego można odnieść wraźenie że jest on napisany nie w tym temacie co powinien.

Wszystkich nowych użytkowników forum zachęcam do przeczytania regulaminu a następnie do udzielania się rzeczowo na forum, w odpowiednich pokojach.

Podczas odbębniania banu jak to niektórzy napisali człowiek ma chwilę aby pomyśleć zastanowić się nad swoimi wypowiedziami na forum, może odpocząć duchowo, zrelaksować się oraz osoby, "nałogowcy" zaczynają cierpieć na zbyt dużo wolnego czasu dzięki czemu mają możliwość na inne przyjemności.

Obecnie nadrabiam zaległości i nabijam posty w Luźnym
Ostatnio edytowane przez marian3a : 17.03.2009 o godz. 05:59.
Odpowiedz cytując
atomek21
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 16.03.2009, 20:06
a co to za samokrytyka?
Odpowiedz cytując
jaitylkoja
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 16.03.2009, 21:23
A ja miałem w pierwszym dniu bana na pół roku - 2 takie same tematy w pierwszym dniu
Młody byłem głupi... Ale i tak codziennie przeglądałem strony, często żałując, że nie mogę czegoś swojego dodać... Ale grzecznie wyczekałem i od tego czasu piszę tylko z sensem (przynajmniej tak mi się wydaje)
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 16.03.2009, 21:37
Chciałbym żeby nadszedł taki moment że wolfy będzie miał podpis pod nick'iem "Banita"
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.03.2009, 21:47
A ja bym chciał żeby nadszedł taki moment, aby na tym forum i wśród kibiców Wisły nie było tylu kosmitów.
I co z tego?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 16.03.2009, 22:24
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym żeby nadszedł taki moment że wolfy będzie miał podpis pod nick'iem "Banita"
Ty to już tu długo nie zabawisz
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 16.03.2009, 23:56
A ja łubu dubu myslę, że wolfy wcale nie jest złym modem. Zawsze ktoś komuś przeszkadza.Wszyscy moglibyśmy dostac bany, bo nikt modom nie pomaga walczyć z kosmitami, a sam po sobie wiem że jeszcze dokładam im roboty.Najbardziej nielubiani są modzi aktywni, a wolfy jest aktywny. Szkoda tylko że jedna z moderatorek z powodu właśnie takich głupich żali jakie niektórzy wylewają już się nie udziela się na forum, a była najlepszą z najlepszych.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.03.2009, 00:13
Wiesz, zawsze mogę sobie zmienić, tyle że obecny mi się podoba.
gigant napisał(a):Wyświetl post
A ja łubu dubu myslę, że wolfy wcale nie jest złym modem.
Jeżeli mierzyć to kryteriami popularności na forum, to jestem wprost wybitny
Niestety, tylko 50% przypisywanych mi banów należy do mnie. Poza tym, tak naprawdę jedynie inni modzi lub administratorzy mogą ocenić pracę moderatora(co zresztą od czasu do czasu się zdarza). Użytkownicy nie widzą wielu rzeczy(m. in. dzięki naszej pracy).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.03.2009 o godz. 00:19.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 17.03.2009, 00:44
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Niestety, tylko 50% przypisywanych mi banów należy do mnie..
kurcze fajnie by było, gdyby w niektórych przypadkach po prostu dany mod się podpisał i oczywiście nie chodzi mi tu o jakiś spamerów co się dzień wcześniej zarejestrowali bądź takich 'oryginałów', gdzie nawet powodu się Wam nie chce pewnie pisać.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.03.2009, 00:50
1q2 napisał(a):Wyświetl post
kurcze fajnie by było, gdyby w niektórych przypadkach po prostu dany mod się podpisał i oczywiście nie chodzi mi tu o jakiś spamerów co się dzień wcześniej zarejestrowali bądź takich 'oryginałów', gdzie nawet powodu się Wam nie chce pewnie pisać.
Nie ma głupich.
Nikt się nie będzie użerał z użytkownikami, ani tym bardziej tłumaczył ze swojej "nadgorliwości", "złośliwości", "ograniczania wolności słowa"() czy też "braku poczucia humoru".
Propozycja dziwna, gdy pada od gościa z takim podpisem

Dobra, starczy tego offtopa. wolfy jest złym moderatorem, ale nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg. Od czegoś trzeba zacząć wypracowywać platformę porozumienia(nie mylić z obywatelską).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 17.03.2009, 01:05
Wiec lepiej incognito tak?Kumam o co chodzi ale w niektórych przypadkach liczę na cywilną odwagę
A że mój podpis zrobi taką kariere, tom nie przypuszczał.A geneza oczywista, chciałem zrobic coś w przypływie totalnego .....i wyszło to co widać.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 26.03.2009, 20:54
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Ty to już tu długo nie zabawisz
Hehe. Wcale bym się niedziwił gdyby to była prawda.
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.03.2009, 21:57
Jeśli chodzi o bany to zawsze inaczej sie czuje . Zalezy od moderatora . wolfy - fajna nazwa znajac go z nazwy wydaje mi sie byc fajnym czlowiekiem , pan-premier mnie przeraża bo ma w avatarze tego goscia z muminkow ktory byl nie fajny jak w dziecinstwie oglądałem, Kominek - niedzwiedz wiec raczej jakis grozny ewcia - chyba luuzik bo wzkazuje na dziewczyne . heh macyo - samochodowy maniak . Tych przedewszystkim kojarze a w czasie bana czekam czekam i omijam forum nie mysle o tym .
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 27.03.2009, 12:33
Zapomniałeś jeszcze o Wilku, 7 Kotów, maaarcin, rav, Gullardek. I to chyba tyle. A, moderatorzy wcale nie są od tego aby zniszczyć. Jeżeli się coś przeskrobie, to trzeba mieć odwagę cywilną i się przyznać, wtedy kara na pewno nie będzie tak długa, jak byłaby gdyby oni sami to wykryli.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 27.03.2009, 15:10
jaitylkoja napisał(a):Wyświetl post
... Ale i tak codziennie przeglądałem strony, często żałując, że nie mogę czegoś swojego dodać... Ale grzecznie wyczekałem i od tego czasu piszę tylko z sensem (przynajmniej tak mi się wydaje)
jak to?!?

można tak?

ja ostatnio jak miałem bana(pierwszego!) to nic czytać nie mogłem...
swoją drogą to dziwne jest...bo ktoś kto nie jest zarejestrowany może czytać cały czas, a ja jako zbanowany użytkownik,ale ciągle użytkownik(!) nie mogę

a ban minął mi dość ciężko, bo w okresie Derbów nic nie mogłem czytać. Ale muszę przyznać że kara była słuszna więc z pokorą ją "odcierpiałem" choć żałowałem trochę, bo dostałem go za głupotę...

a tak na marginesie, jest jakiś taryfikator banów? czy to mod decyduje według własnego uznania?

a co do modów to żaden mi się jakoś szczególnie nie naraził...(łubu-dubu)
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.03.2009, 15:30
Proud napisał(a):Wyświetl post
jak to?!?

można tak?
Jak się wylogujesz to można
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.03.2009, 16:49
miałem bana dwa razy za " Polityke transferową" bo puściłem troche wodze fantazji i teraz wole sie dwa razy zastanowic przed napisaniem posta.Najbardziej byłem zły jak mnie zbanowali że przepadła mi kolejka w " Konkursie o Wiśle"
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 27.03.2009, 17:50
siadnąć se i płakać ;p
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 27.03.2009, 18:05
A ja na tym forum wciąż jestem dziewicą, ale zbanowanym proponuję po prostu umówić się ze znajomymi na mieście
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 27.03.2009, 19:14
Przepraszam ze w takim tonie to powiem, ale to ze mnie zbanuja na forum to oznacza tylko jedno, ze cos nie pisalem w zgodzie z regulaminem i musze sie zastanowic nad tym, by pozniej tego nie robic, wiec w czasie bana analizuje swoje bledy. Czytam forum, na wylogu, czasami az czlowieka korci zeby odpisac komus na jakies totalne idiotyzmy, ale wtedy sobie przypominam ze nie moge nic pisc bo sam je niedawno napisalem(idiotyzmy)... Tak to mniej wiecej wyglada u mnie nie wiem jak u reszty.

Ogolnie rzecz biorac to to czy bede Wislakiem nie uzalezniam od bycia czlonkiem tego forum. Bo Wislakiem bylem dluuugo zanim przyszedlem na to forum. Ale to tak na marginesie.

Widze ze piszecie tez tutaj o moderatorach. To coz coraz bardziej sie przekonuje do wolfiego bo sporo dobrej roboty wykonal w pilkarskim w temacie o Franku. A jak z reszta... hmmm dawno ich nie widzialem.
Ostatnio edytowane przez ewcia : 27.03.2009 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.03.2009, 22:01
rafalek napisał(a):Wyświetl post
A, moderatorzy wcale nie są od tego aby zniszczyć. Jeżeli się coś przeskrobie, to trzeba mieć odwagę cywilną i się przyznać, wtedy kara na pewno nie będzie tak długa, jak byłaby gdyby oni sami to wykryli.
Wystarczy samemu usunąć i po problemie. Co prawda możemy sprawdzać takie posty, ale za coś takiego nikt raczej bana nie dostanie(przynajmniej nie za treść wpisu).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ewcia
Wyjazd Rzecz Święta!

Od: 11.2002

Stary 27.03.2009, 22:21
Cytat:
A jak z reszta... hmmm dawno ich nie widzialem.
Może działają "po cichu"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów