|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Właśnie skończył mi się ban
ale Wypocząłem od forum , jakoś mi on nie przeszkadzał , miałem co robić . wyjaśnienie banu : ochłoń (za napinke na RN) . Wracam odnowiony psychicznie
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 30.07.2008 o godz. 00:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Co tobić w trakcie bana? Nie dostąpiłem jeszcze nigdy zaszczytu tej wątpliwej przyjemności więc może nie jestem osobą "kompetentną" aby się tu wypowiadać
jednak wydaje mi się że najlepiej w tym czasie w ogóle darować sobie odwiedzanie forum - po co się denerwować jak jest ciekawa dyskusja a tu nie można nic dodać od siebie.Zresztą sygnał jest prosty,dostałeś bana = ktoś nie chce cie tu widzieć na forum(oczywiście powinien mieć uzasadniony powód o wyjątkach się niewypowiadam),więc po co być nieproszonym gościem![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ja przezylem 4 tygodnie. Raz za post pod postem ;p
a drugi raz za "pisanie bezsensownych postow" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
co robic w trakcie bana?
jechac na Woodstock ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
że też wczesniej nie widziałem tego tematu
Nie wiem czy jest sens go odświeżać ale że również przyżyłem dwa bany to napisze co nieco ![]() w 2006 roku dostałem moją pierwsza karę, czerwona kartka 3 pkt i chyba 3 miesiące banicji. Muszę przyznać drodzy użytkownicy że po latach uświadomiłem sobie swój błąd. Od tamtego czasu moje wypowiedzi staram się trzymać na poziomie kulturalnym, staram się nie obrażać innych nawet jeśli na to zasługują. Druga Kartka już lżejsza, tylko żółty kolor. 2007 rok dostałem ją niespodziewanie... jednakże po kilkuset razach przeczytanych go stwierdzam iż dostałem go słusznie. W temacie polityka transferowa zabrakło zdania końcowego i dlatego można odnieść wraźenie że jest on napisany nie w tym temacie co powinien. Wszystkich nowych użytkowników forum zachęcam do przeczytania regulaminu a następnie do udzielania się rzeczowo na forum, w odpowiednich pokojach. Podczas odbębniania banu jak to niektórzy napisali człowiek ma chwilę aby pomyśleć zastanowić się nad swoimi wypowiedziami na forum, może odpocząć duchowo, zrelaksować się oraz osoby, "nałogowcy" zaczynają cierpieć na zbyt dużo wolnego czasu dzięki czemu mają możliwość na inne przyjemności. Obecnie nadrabiam zaległości i nabijam posty w Luźnym
Ostatnio edytowane przez marian3a : 17.03.2009 o godz. 05:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
a co to za samokrytyka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A ja miałem w pierwszym dniu bana na pół roku
Młody byłem głupi... Ale i tak codziennie przeglądałem strony, często żałując, że nie mogę czegoś swojego dodać... Ale grzecznie wyczekałem i od tego czasu piszę tylko z sensem (przynajmniej tak mi się wydaje ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A ja bym chciał żeby nadszedł taki moment, aby na tym forum i wśród kibiców Wisły nie było tylu kosmitów.
I co z tego? ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A ja łubu dubu myslę, że wolfy wcale nie jest złym modem. Zawsze ktoś komuś przeszkadza.Wszyscy moglibyśmy dostac bany, bo nikt modom nie pomaga walczyć z kosmitami, a sam po sobie wiem że jeszcze dokładam im roboty.Najbardziej nielubiani są modzi aktywni, a wolfy jest aktywny. Szkoda tylko że jedna z moderatorek z powodu właśnie takich głupich żali jakie niektórzy wylewają już się nie udziela się na forum, a była najlepszą z najlepszych.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeżeli mierzyć to kryteriami popularności na forum, to jestem wprost wybitny ![]() Niestety, tylko 50% przypisywanych mi banów należy do mnie. Poza tym, tak naprawdę jedynie inni modzi lub administratorzy mogą ocenić pracę moderatora(co zresztą od czasu do czasu się zdarza). Użytkownicy nie widzą wielu rzeczy(m. in. dzięki naszej pracy).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.03.2009 o godz. 00:19.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
kurcze fajnie by było, gdyby w niektórych przypadkach po prostu dany mod się podpisał i oczywiście nie chodzi mi tu o jakiś spamerów co się dzień wcześniej zarejestrowali bądź takich 'oryginałów', gdzie nawet powodu się Wam nie chce pewnie pisać.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nikt się nie będzie użerał z użytkownikami, ani tym bardziej tłumaczył ze swojej "nadgorliwości", "złośliwości", "ograniczania wolności słowa"( ) czy też "braku poczucia humoru".Propozycja dziwna, gdy pada od gościa z takim podpisem ![]() Dobra, starczy tego offtopa. wolfy jest złym moderatorem, ale nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg. Od czegoś trzeba zacząć wypracowywać platformę porozumienia(nie mylić z obywatelską). ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wiec lepiej incognito tak
?Kumam o co chodzi ale w niektórych przypadkach liczę na cywilną odwagę![]() A że mój podpis zrobi taką kariere, tom nie przypuszczał.A geneza oczywista, chciałem zrobic coś w przypływie totalnego .....i wyszło to co widać. ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Hehe. Wcale bym się niedziwił gdyby to była prawda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o bany to zawsze inaczej sie czuje . Zalezy od moderatora . wolfy - fajna nazwa znajac go z nazwy wydaje mi sie byc fajnym czlowiekiem , pan-premier mnie przeraża bo ma w avatarze tego goscia z muminkow ktory byl nie fajny jak w dziecinstwie oglądałem, Kominek - niedzwiedz wiec raczej jakis grozny ewcia - chyba luuzik bo wzkazuje na dziewczyne . heh macyo - samochodowy maniak . Tych przedewszystkim kojarze a w czasie bana czekam czekam i omijam forum nie mysle o tym .
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zapomniałeś jeszcze o Wilku, 7 Kotów, maaarcin, rav, Gullardek. I to chyba tyle. A, moderatorzy wcale nie są od tego aby zniszczyć. Jeżeli się coś przeskrobie, to trzeba mieć odwagę cywilną i się przyznać, wtedy kara na pewno nie będzie tak długa, jak byłaby gdyby oni sami to wykryli.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
można tak? ja ostatnio jak miałem bana(pierwszego!) to nic czytać nie mogłem... swoją drogą to dziwne jest...bo ktoś kto nie jest zarejestrowany może czytać cały czas, a ja jako zbanowany użytkownik,ale ciągle użytkownik(!) nie mogę ![]() a ban minął mi dość ciężko, bo w okresie Derbów nic nie mogłem czytać. Ale muszę przyznać że kara była słuszna więc z pokorą ją "odcierpiałem" a tak na marginesie, jest jakiś taryfikator banów? czy to mod decyduje według własnego uznania? a co do modów to żaden mi się jakoś szczególnie nie naraził...(łubu-dubu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
miałem bana dwa razy za " Polityke transferową" bo puściłem troche wodze fantazji i teraz wole sie dwa razy zastanowic przed napisaniem posta.Najbardziej byłem zły jak mnie zbanowali że przepadła mi kolejka w " Konkursie o Wiśle"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
siadnąć se i płakać ;p
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A ja na tym forum wciąż jestem dziewicą, ale zbanowanym proponuję po prostu umówić się ze znajomymi na mieście
![]() ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przepraszam ze w takim tonie to powiem, ale to ze mnie zbanuja na forum to oznacza tylko jedno, ze cos nie pisalem w zgodzie z regulaminem i musze sie zastanowic nad tym, by pozniej tego nie robic, wiec w czasie bana analizuje swoje bledy. Czytam forum, na wylogu, czasami az czlowieka korci zeby odpisac komus na jakies totalne idiotyzmy, ale wtedy sobie przypominam ze nie moge nic pisc bo sam je niedawno napisalem(idiotyzmy)... Tak to mniej wiecej wyglada u mnie nie wiem jak u reszty.
Ogolnie rzecz biorac to to czy bede Wislakiem nie uzalezniam od bycia czlonkiem tego forum. Bo Wislakiem bylem dluuugo zanim przyszedlem na to forum. Ale to tak na marginesie. Widze ze piszecie tez tutaj o moderatorach. To coz coraz bardziej sie przekonuje do wolfiego bo sporo dobrej roboty wykonal w pilkarskim w temacie o Franku. A jak z reszta... hmmm dawno ich nie widzialem.
Ostatnio edytowane przez ewcia : 27.03.2009 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczy samemu usunąć i po problemie. Co prawda możemy sprawdzać takie posty, ale za coś takiego nikt raczej bana nie dostanie(przynajmniej nie za treść wpisu).
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|