|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No nie wiem...zobaczymy
pewnie będzie z Pawłem wywiad po meczu także będzie może coś więcej wiadomo ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ćwielong przesunął się do ataku po zejściu Pawła i Rafała? Garguła nawet sam zszedł z boiska więc to że Paweł siedzi na ławce niczego nie wyjaśnia będziemy wiedzieć coś więcej dopiero po specjalistycznych badaniach.Może mu zrobią rezonansem badanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
klepiemy tą piłkę i gówno z tego wynika, jak nie wygramy tego meczu to będzie megafrajerstwo
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Coś jeszcze od siebie apropo badań... Z kolanem jest tak, że dopóki się kolana nie otworzy, nie ma 100% pewności co się stało. Nawet na rezonansie, chociaż daje on największe prawdopodobieństwo co i jak.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak się nie strzela takich jakie miał Sobol to czego wymagą zwycięztwa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No proszę Łobo wchodzi. To odmieni naszą grę. Rozniesiemy ich w pył..
|
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
prosze was....
![]()
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
K***a niech oni już strzelą tą bramke...........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie grają źle mają pecha przy sytuacjach podbramkowych , Bełchatów cały czas cofnięty .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
wchodzimy w nich jak w maslo a nic z tego nie ma taka okazja na odrobienie pkt a oni leca w kulki
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To wygląda jak mecz ŁKSem u nas w tamtej rundzie, i pewnie się tak samo skończy :/ Walenie głową w mur.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
mecz wygrany remisujemy.. kontuzja Pawła... pech i niefart.
cóż z tego meczu, jak się okaże że u Pawła wiązadła to po sezonie. |
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
jak patrze na ten mecz to nie wierze ludzie co tam sie dzieje...
![]()
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
O czym Ty piszesz? Wystarczy punkcja czyli wbicie igły i ściągnięcie płynu (jeśli będzie krew to coś urwał, jeśli płyn to tylko naciągnięcie). Rezonans może ale nie musi jednoznacznie odpowiedzieć co się stało, podobnie jak usg. Doktor Urban jest znany raczej od dobrej strony w tych sprawach więc trzeba poczekać do jutra na badanie. Sam zerwałem więzadło przednie i dużo mniej groźnie to wyglądało. Bądźmy dobrej myśli ale przyznam że strasznie to wyglądało...
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W radiu zet podobno mowili że Brożek pojechał prosto do szpitala i że kontuzja na 6 miesięcy
przecież on na ławce siedzi i mecz ogląda? z tego co widziałem na C+? ![]()
"Deklaracje są zawsze i wszędzie szybsze od czynów." Marian Brandys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
wychodzi na to, że jeden gol w meczu wystarczy. Tym razem jest to Janusz Gol :/
juz mnie jakiś sarkastyczny humor dopada :| ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Naszym piłkarzom moge tylko powiedzieć jedno: "PO CO WY GRACIE ,JAK WY AMBICJI NIE MACIE"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
To tak jakby powiedzieć, po co ty piszesz jak ty ortografii nie znasz? ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Do dzis mialem jeszcze nadzieje, jednak po tym meczu nie mam zludzen, ze mistrzostwa nie bedzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Dlatego pisałem, po co się interesować innymi meczami, jak nie wygrywamy swojego? ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No i stracilismy 2 punkty , pozostaje trzymać kciuki jutro za Górnik
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No i jesteśmy w dupie. Jeśli Lech wygra z Górnikiem, to raczej po mistrzostwie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
co ty gadasz zamurowali, nasi nie strzelali w takich sytuacjach- podziękować Sobolewskiemu gorącej głowie... to nie kwestia ambicji tylko braku aż takich umiejętności żeby strzelić bramkę takim betonom z Bełchatowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Z taka gra to my sobie mozemy z Cracovia o utrzymanie walczyc. Te miernoty nie pokazuja zadnych umiejetnosci jesli chodzi o gre ofensywna. Przez kilkanascie lat trenowania robili jedno wielkie gowno. Mistrza nie bedzie, nie zaslugujemy na niego. Jak Lecha nie trawie to trzeba przyznac, ze teraz sa najlepsi i zasluzenie zdobeda trofeum. Ciagle jestesmu w grzeo o 2gie miejsce. Kontuzja Broznka moze nawet nie taka straszna jak na lawke wrocil.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ehh tyle sytuacji w pierwszej połowie :/ A mogliśmy się zrównać z Legią punktami, no ale oni nigdy nie umieją wykorzystać potknięć rywali. Jutro jeszcze Kuchenkorz nam odjedzie i będzie koniec marzeń o tytule :/ Bez Pawła to jednak nasz atak nie istnieje, aż się boję sobie wyobrazić co będzie, jeśli będzie musiał pauzowac przez dłuższy czas. Pierwsza połowa mi się podobała, było widać walkę i ambicję, no ale ta skuteczność...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jedyne słowo, które przychodzi mi na myśl to dziadostwo...
cały mecz graja tak jakby byli pewni, że wygrają i w końcu strzela wręcz zamaist konstruować akcje to sobie chodzili i podawali na połowie... żałosne... bez Brożka bedzie smutno... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Niestety, to było do przewidzenia, bez Pawła 0-0 - jakby Paweł grał pewnie wymęczylibyśmy jakieś 1-0.
A tak straciliśmy 2 punkty. Jutro się okaże po meczu Górnik-Lech czy gramy jeszcze o MP czy też już tylko o puchar UEFA ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|