|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Online |
|
|
Łobodziński zaszywa się przez cały mecz, bez piłki.
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Słowa "bez piłki" są tu kluczowe. W przypadku obrony wyniku trzeba zaszyć się z piłką
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś mógłby mnie uświadomić, co się dzieje z VarGą (Norbertem). czy On kiedyś jeszcze zagra
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Trenuje w Krakowie już od pewnego czasu. Do tej pory miał głównie zajęcia indywidualne, ale powoli wchodzi w trening z pełnym obciążeniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wojtek gra jak gra, lecą w jego kierunku czetso sluszne krytyki. Ale jesli chcemy miec z niego pozytek, a wierze ze kazdy tak mysli, to trzeba go wspierac na meczach, moze i na tym forum ktore byc moze czyta. poprostu nie mamy innego wyjscia. Kto wie co mu tam pod pokrywą sie dzieje i oby chlop sie nie zalamał bo bedziemy miec najdrozszego rezerwowego (przynajmniej do lipca). Druga sprawa, to czy Łobo zdaje sobie sprawe jak sie obecnie prezentuje na tle druzyny i czy robi wszystko żeby to zmienic. Błaszczu gra na tej samej pozycji a przeciez to niebo i ziemia, ja cie sune
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jak Clebera nie ma to kto będzie karne strzelał? Brożek, Zieniu, Mały, Głowa, Sobol
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To nie czytaj,ktoś Ci każe?
Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem. Mówisz o przebojowym skrzydłowym z Zagłębia L,które swego czasu dostawało od Wisły regularne lanie, coś koło 6-0 i to kilka razy . Sam piszesz,że gość był ligowym średniakiem. Napisałem jak jest ligowa średnia. Poza tym co mnie interesuje jak się kto odnosi do Jirsaka czy Łobodzińskiego. Co to za argument w dyskusji? To problem tych, którzy takie problemy mają,nie mój. A tak swoją drogą, Jirsak coś przynajmniej kiedyś zagrał w barwach Wisły. Łobodziński zawsze kiszkę gra. Flamengista Zbyt duzo tych niedomówień,tłumaczysz Łobodzińksiego na siłę. Nie grał,bo chyba go chcieli utemperować. Średni argument. To samo z Leo. Zahorski tez u niego grał,i grywa. Gość jest słaby i tyle. Po co to tłumaczenie. Murawa wszytko weryfikuje. Możesz naopowiadać rzeczy niesłychanych, zmontować filmiki, na widok ktorych szczęka opada. Ale jak wyjdziesz na plac, mószisz pokazać co umiesz. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten sam Baszczu co nie strzelił karnego w meczu z Saragossą i Legią w finale PP?
![]() ![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=CS9hWEZxBy0
http://www.youtube.com/watch?v=_LkgKMu9qww http://www.youtube.com/watch?v=WAemkHjB_TY Jednak coś tam umie ta łamaga... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A ja poprosze video z Grzesiem Kmiecikiem,udwoodnimy ze tez cos potrafi ! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A ja poprosze video ze wszystkimi wtopami, odpuszczonymi akcjami i nieudanymi zagraniami Wojtka i wtedy bedziemy mieli jego prawdziwy obraz przed oczami.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 11.03.2009 o godz. 01:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
spelniamy marzenia wiernych fanow Grzegorza Kmiecika:
http://www.youtube.com/watch?v=BPV8zzXZocs filmik na ktorym mozna w okolicach 1:10 min. zaobserwowac najbardziej owocny kontakt Grzegorza z pilka podczas jego pobytu w Wisle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A' propos Wojtka
"Nie chcę się pogrążać" A tak swoją drogą to nie wiem czy będziemy mieli z niego wiele pociechy w tej rundzie i w ogóle. Tak sobie zacząłem obserwować i analizować, kiedy on gra w miarę ok. Otóż gra wtedy, gdy ma sporo miejsca, a sporo miejsca ma tylko wtedy, jeśli ktoś inny ściąga na siebie uwagę obrońców. W Wiśle uwagę obrońców na siebie ściąga jedynie Brożek, Boguski może czasem. Ale fakt, faktem - najlepiej podwaja się Łobodzińskiego, z prostego względu, Brożek bez podania bramki nie strzeli. W Zagłębiu wtedy był Chałbiński, Iwański, Stasiak się często wybierał do przodu, a i defensywni pomocnicy robili wiele szumu. U nas niestety nie zapowiada się na piłkarzy grających stricte ofensywnie i to może być wielki ból dla Łobo, jak i dla Zieńczuka. Zieńczukowi, choć ostatnio ciut podniósł loty, muszę oddać jedno - element, który ma opracowany to wrzutka z miejsca (tyle i aż tyle jak na teraz). Ale pomyśleć, żeby w drużynie był tylko taki Kosowski, a podejrzewam, że skrzydłowi - naprawdę graliby o niebo lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lobodzinski zyje w jakims innym swiecie. jedno z pytan dziennikarz powinno brzmiec:
- Panie Wojtku, co Pan mysli o czterech sloniach na ktorych wspiera sie nasz polski swiat ? Wariat. Zarabiajac rocznie tyle co ja w 10 lat, on chce trenera PRZYPRAWIC O BOL GLOWY. Przeciez tu nie powinno byc zadnych - nawet zawachan trenera. Od faceta z najwyzszym kontraktem powinno sie zaczynac ustalanie skladu, a nie jego problematyczna obecnosc w skladzie zalatwiac aspiryna. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
co do Łobo to może sie jeszcze nie zaaklimatyzował w Wiśle ? Jest przy Reymonta od roku.Żuraw jak pamietam dopiero tak po 2 latach zaskoczył .Oby tak samo było z Wojtkiem Ł.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.03.2009 o godz. 12:01.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Wojtek w Wiśle jest na tyle długo, że powinien już pokazać co nieco. 2 wrzutki w ciągu kilku pierwszych minut w meczu z Lechem to za mało. Większość tu osób jednak przesadza (a już odnośnie Zieńczuka to czasem wydaje mi się, że inne mecze oglądamy). W porównaniu do Małeckiego wydaje mi się że grają na tym samym poziomie z tym że ciąży na nim fakt, ze zarabia nie adekwatną do prezentowanej w tej chwili formy kasę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dawidowski niedawno widziany w kasynie z jakimś lateksowym pedałkiem ,na oko rozjebał jakieś 5 stówek, widać chłopak w formie jest
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
poczekajcie jak Dawidowski odejdzie z Wisly, jakie bedą placze i jakie historie opowiadane jak to Wisła go wykorzystała
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zapowiadał już, że jak strzeli gola to coś tam nam pokaże, ale szans na to większych raczej nie ma. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
A powiedzcie mi, do kiedy on ma kontrakt? Obowiązuje od 2004 roku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do końca tego sezonu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
7 kotów napisał(a):
![]() Muszę was zmartwić, ale po cześci to ja odpowiadam za taką formę Tomka Dawidowskiego. Mianowicie jakieś 4 lata temu, bedąc z kolegą na trybunie B, podczas indywidualnego treningu tego napastnika, jedlismy śniadanie (ze szkoły się urwaliśmy). Dawidowski się spytał, czy dam mu bułkę. Odpowiedziałem, że mam tylko jedną. Wtedy był wielką nadzieją. Sami wiecie jak się to potem potoczyło... (autentczna sytuacja )![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Trzeba jednak przyznać że był dobry, gdy do nas przychodził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Martwi mnie sytuacja z Łobo i Niedzielanem. Coraz mniejsze szanse na odbudowanie formy i wzmocnienie naszej drużyny. Coś kiepska sytuacja z formą zawodników Jirsak katastrofalnie, Małecki z Boguskim nierówno. Najlepiej wygląda Sobol który nie mógł uczestniczyć w przygotowaniach. Cieszy też postawa Baszcza i Zieńczuka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez ciacho : 13.03.2009 o godz. 16:23.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|