|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
na wstępie gratuluję wszystki zdania
![]()
jak się wyjeżdża z placu w Tarnowie na drogę główną, na moje szczęście był duży ruch stałem i czekałem na wyjazd bo nie chciałem wymusić jak kilka razy wcześniej mi się zdarzyło ok 10-12 mint ;p aż jeden imbecyl z atubusu się zatrzymał i machał rękami abym jechał ... a ja udaje że nie widze hehehe i korek za korkiemps, po egzaminie wskazane jest wymuszanie ;p byle nie przed Lką hehehe lekka zjebka mi się wtedy dostała Także czasami lepiej czekać niż wymuszać pierwszeństwo za to oblać was nie mogą ;p chyba że za wami jest pare aut i trąbią na Was ;p hehe ps1, jestem kierowcą bardzo dobrym ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam!!! Dzisiaj zdawałam praktykę o 13 ale na plac wyszłam o 14 30. To było moje drugie podejście i udane. ZDAŁAM!!! Snicersa zjadłam jednak chyba coś w tym jest. Pozdrawiam wszystkich zdających i trzymam kciuki. Dzięki wszystkim którzy za mnie dziś trzymali kciuki. Pozdrawiam i powodzenia!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() Ludzie,jeżeli idziecie na egzamin bierzcie ze sobą snickersa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Noo na prawdę
![]() Roksi - gratuluje, trzymałem kciuki Dobra, a teraz mi zdradźcie ile muszę czekać na upragniony świstek? I jakby ktoś mógł adres tej stronki, gdzie się sprawdza 'status' prawka ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
ja czekalem 4 dni |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm... a mi piszę: Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.
x.X ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
wyglada na to ze gdzies robisz blad edit. ...moje jest jeszcze aktywne... http://pl.tinypic.com/view.php?pic=n3qmvm&s=5
Ostatnio edytowane przez TSman : 05.03.2009 o godz. 23:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dam im jeszcze troche czasu, a najwyzej sie do nich przejde
Podobno mają 3 dni od egzaminu w MORDzie żeby przesłać dok. do WK. BTW: W Kraku sie płaci przy odbiorze, czy wcześniej? ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Przy odbiorze
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zdane, za 2 podejsciem
![]() ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Najlepeij dzwonic, a tak na marginesie przed moim egzaminem tez jadlem snickersa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja już 2 razy nie zdałem... Miałem jakoś niefarta z egzaminatorami ;/ Raz mój bład i wymusiłem pierwszeństwo, a za drugim razem wróciłem na koszykarską i niezdałem przez najechanie 2 razy na linie... Następny termin dostałem dopiero na 15 kwietnia czyli dokładnie 50 dni od próby... dramat ;/
Ale za 3 razem spróbuje tego snikersa ) |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Cytat:
szkoda mi takich ludzi co mysla jak Ty. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Powiesz pewnie, że kto umie jeździć to zda i przy najtrudniejszych rzeczach. Ale po 30 h jazdy chyba ciężko stać się kierowcą rajdowym z wieloletnim doświadczeniem. ![]()
the end
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
osoba idaca na egzamin ma byc przygotowana a nie liczyc na fart i pusty parking.
potem mamy takich kierowcow na drodze co parkowac nie potrafia i stoje 5 min pod hipermarketem az baba wielce wyjedzie, badz zaparkuje bo wlasnie fartem zdala. ja na egzaminie latwo nie mialem (pewnie i tak latwniej niz nie jeden w Krakowie) a zdalem. bylem dobrze przygotowany do egzaminu i nie liczylem na fart. nie wiem jak mozna zwalac brak umiejetnosci na egzamina. Cytat:
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś z was zdawał w ostatnim czasie prawko w UK?
Własnie jestem w trakcie jazd i potrzebowałbym kilku odpowiedzi.. ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
no ale bez napinki i zgodzę się z Tobą- jak ktoś idzie na egzamin to powinien być do tego odpowiednio przygotowanym, aczkolwiek jak to mówi mój instruktor "Prawo jazdy nie oznacza że jesteś BARDZO DOBRYM kierowcą, lecz upoważnia Cię do dalszego dopracowywania techniki jazdy we własnym zakresie" czy coś takiego ;] tak więc jak to napisał wisl@k_TS nie od razu jesteśmy rajdowymi kierowcami, cudów nie ma. Nie pozostaje Ci więc nic innego jak odrobina cierpliwości do nowicjuszy, z resztą jak wszędzie tak na marginesie w tym tygodniu zostało mi ostatnie 5 godzin i egzaminy wewnętrzne, potem już właściwe- nie zakładam jak będzie, ani nie liczę na farta, liczę na siebie.Powód: ściśle tajne
Ostatnio edytowane przez Andzia~ŁA : 09.03.2009 o godz. 14:21.
![]()
... a w Naszych sercach Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Hej. Zgodzę się, że jeśli zda się prawko to tylko upoważnia nas to prowadzenia samochodu a nie oznacza że jesteśmy idealnymi kierowcami. Wiem po sobie prawko zdałam w czwartek 5 marca ale jak to bedzie z jazdą to się okaże ale możliwe że też przed jakimś hipermarketem będe parkować przez pół godziny tak że cierpliwości dla nas którzy właśnie zdali i zaczną uczyć sie tak naprawdę teraz jeździć. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja jak zdałem to pierwsza jazda na Miechów - szczerze przyznam że na kursie ucza zdać a nie jeździć. Ogólnie spoko choć pierwszy raz innym samochodem musialem sie przyzwyczaić. Myślę że jeszcze z 2 takie jazdy dla wprawy i będzie git ;] a zdawałem w Kielcach, mieście nam nieprzychylnym, po murach widać że dalej mają jakieś kompleksy i widać z kim trzymali
![]() ![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ja jak pierwszy raz siadłem za kierownice po zdanym egzaminie czyłem się jakbym pierwszy raz prowadził samochód, jednak jazda z instruktorem a samemu to nie jest to samo teraz już nie ma mi kto podowiedzieć jak sie zachować albo za mnie chamować, 5 miesięcy od zdania egzaminu przejechałem około 3.500km i już czuje się pewnie mam wyczuty samochód, co nie oznacza że czuje się już perfekcyjnym kierowcą do tego mi jeszcze daleko i nie wiem czy jest na świecie taki idealny kierowca... pewnie nie
![]() ![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
wiec dzis 3 raz nie zdalem ;/ znowu chwila nie uwagi i wymuszenie ;/ robie już dość długo prawko i przepisy mam ważne do 30 marca. Jest szansa żebym zdobył jakoś termin do tego czasu ? Co proponujecie ?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
jutro z samego rana egzamin. 3 podejscie , mam nadzieje ze zdam .
jestem łysy i chodze w dresach;] wiec na pierwszy i drugi egzamin kulturalnie w sweterku w dzinach w kurtce brata z futerkiem ale to nic nie pomogło jutro ide normalnie ubrany i mam na to wyje bane ;]Trzymajcie Kciuki PS.natkan napisz odwołanie do Dyrektora MORD w Krakowie moze uda Ci sie złapac termin do 30 marca . Na odp. z odwołania czekacz do tygodnia a termin mozesz potem dostac nawet na nastepny dzien ;] ja mialem takjuz 2 razy.
Ostatnio edytowane przez joker_wislak : 09.03.2009 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i co zawrzec w tym odwolaniu ?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
na priv....
Powód: vvvvvvv
Ostatnio edytowane przez joker_wislak : 09.03.2009 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a przeszło by odwołanie że mam przepisy do 30 marca i czy sie zlituja z egzaminem przed tym terminem czy ich to gowno obchodzi ? bo łączony są już terminy jak patrzyłem na 18 marca tylko ja wziąć nie mogę a sama praktyka na kwiecień srodek lub koniec
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A ja mam pytanie z innej beczki. Kupiłem auto i musze go zarejestrowac. I tak musze wziasc do urzedu stare blachy, ale czy moge pozostawic przed blokiem auto bez tablic
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Lepiej nie zostawiaj bo po co mieć później problemy z polskim prawem...przejdzie patrol zobaczy że nie ma tablic i może dać cynk itp itd napisz nawet na kartce i załuż za szybe...tak Ci radze...
![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie gdzie polecicie wziąć dodatkowe jazdy przed kolejnym terminem? Siostra zdaje i pomyślałem, że może lepiej żeby pojeździła z kimś innym?
Jakiś dobry i znany komuś instruktor, który może wyłapie jakieś niuanse No i żeby nie kosztował majątku, kontakt może być na priv jeśli nie chcecie podawać publicznie. Z góry podziękował.![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|