The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wisła&Lechia
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2009, 15:53
lucekj napisał(a):Wyświetl post
.

btw. mam nadzieję, że Mauro wyjdzie za Irsaka :]

Będzie podobnie z nim jak z Irsakiem
Odpowiedz cytując
Philips_Zaspa
Member

Od: 03.2008

Stary 02.03.2009, 16:27
Cóż, myślę, że jak już tak prawie wszyscy stracili nadzieję, to pozostaje nam Maciej Skorża. On na 100% zmobilizuje piłkarzy. Nie ma innego wyjścia. Jest tylko zwycięstwo. Trzeba na tej Polonii siąść i nie zejść do końca spotkania. Sorry dla Polonii ale gracie z Wisłą Kraków
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !

Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 02.03.2009, 16:35
Philips_Zaspa napisał(a):Wyświetl post
Cóż, myślę, że jak już tak prawie wszyscy stracili nadzieję, to pozostaje nam Maciej Skorża. On na 100% zmobilizuje piłkarzy.
Nie no ludzie, prosze Was....

Co wy wypisujecie?

To ja mam mobilizować pilkarzy To ich trzeba mobilizować do arcywaznego meczu o 6pkt z druzyna z czołowki, bezposrednim rywalem o MP

Nie no jaja jakies, ja mam pilkarzyne, ktory zarabia 200tys euro prosić zeby rzetelnie wykonywal swoj zawod z zaangazowaniem

Samo zaspiewanie przez nas hymnu, po ktorym ciary przez czlowieka przechodza powinno byc dla nich moblizujace....
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 02.03.2009, 16:39
Maciej Skorża = brak umiejętności mobilizacji. On do tego potrzebował mieć w drużynie Kosowskiego, a ewentualnie robił to za niego Andzrzej B. Mam nadzieje, że przynajmniej zobaczę jakiś sensownie wykonany stały fragment gry, bo mamy w drużynie zawodników świetnie grających głową : Diaza, Głowackiego, Marcelo ale na razie nikt im nie potrafi celnie na głowę dośrodkować.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.03.2009, 17:07
Nie wiem, moze nalezaloby sobie wzajemnie powiedziec prosto w oczy, ze szans na mistrza w tym roku juz (raczej) nie ma, co pozwoliloby z druzyny zdjac czesc presji, szczegolnie w obliczu odejscia podpory defensywy i jednego z niewielu wojownikow jacy ostatnimi czasy grywali w barwach Wisly.

Sobotni mecz, to mecz o 6 punktow. Wygrana pozwoli dogonic Polonie i nie powiekszyc dystansu do Legii.
Czarny scenariusz (wliczajac niepowodzenie w meczu pucharowym) przewiduje, ze jeszcze w tym tygodniu przegrana moze zostac szansa na udzial w kolejnej edycji europejskich pucharow, szczegolnie gdy wezmie sie pod uwage krotki dystans meczowy jaki pozostal do zakoncznia rozgrywek.
Mam nadzieje, ze trener i jego stremowani pilkarze doskonale zdaja sobie z tego sprawe.
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 02.03.2009, 17:12
W obliczu takiej a nie innej kadry Wisly licze na sklad:

Pawelek - Baszczynski, Glowacki, Marcelo, Diaz - Malecki, Sobolewski, Jirsak, Piotr Brozek - Pawel Brozek Boguski

Moznaby jeszcze zamienic miejscami Malego z Boguskim, ewentualnie w miejsce Jirsaka Boguski i Cwielong w ataku. Szczerze, to ta nasza kadra jak narazie dobrze nie wyglada.

Mam nadzieje ze z Lechem sie odbuduja i pozniej z rozpedu pukna i Polonie.

I tego sobie i Wam zycze!

Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 02.03.2009, 17:17
bla, bla, bla
Eh, mordo ty moja, piszesz o łbie na karku (mając, rozumiem, na myśli również swój) a potem przewidujesz zmiany w składzie co do minuty! Jak Ty to robisz?!

A najbardziej mnie rozczuliłeś tym:

Cytat:
Tak, więc chłopcze tak jak pisałem, po wynikach sparingów, przeglądu obecnej kadry, oglądnieciu meczu z Polonią B., nie jestem ślepym optymistą tylko podchodze realistycznie do sprawy...
Pomyśl o tym (jeśli oczywiście gumeczka z Twojej przezajebistej maski nie odcięła Ci dopływu krwi między uszy) w drugą stronę- jak wypadała Polonia w sparingach? Widziałeś przynajmniej mecz Polonii z Legią? Wyobraź sobie- oni też nie grali jak z nut! Powiem nawet, że z tego co pamiętam nie mieli nawet takiego momentu zrywu jaki nam się przytrafił w meczu w Bytomiu (chociaż mogę się mylić, bo oglądałem mecz "jednym okiem" i to dość pijanym, ale tak mi się wydaje).
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 02.03.2009 o godz. 17:21.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 02.03.2009, 17:18
Schodowiczu 2005.... <lol2>

zrozum, co pisze....

tutaj prowadzimy dyskusje pod względem piłkarskim a nie kibicowskim, idz na ABG ponazekaj, ze ludzie mają łeb na karku i widzą jak drużyna piach gra....
Pisz tam o mobilizacji kibiców itd. a mi nie musisz tego uświadamiać

Tak, więc chłopcze tak jak pisałem, po wynikach sparingów, przeglądu obecnej kadry, oglądnieciu meczu z Polonią B., nie jestem ślepym optymistą tylko podchodze realistycznie do sprawy...

Mama nadzieję, ze sie miło ROZCZARUJE..

Moj przypuszczalny skład na to spotkanie:
Pawełek
Baszczyński-Głowacki-Marcelo-Diaz
Małecki-Sobol-Mauro-Zieńczuk
Pa.Brożek-Boguski

Zmiany: Beto(ok.80minuty), Ćwielong, Pi.Brożek
Moim zdaniem Diaz się nie nadaje na lewą obronę... tzn. tam gra najsłabiej. Trochę lepiej gra na lewym skrzydle, bo jego starty ratuje jakoś Pi. Brożek i łatał Cleber (wiem... czas przeszły... i obym się mylił). Najbardziej znośnie gra na na pozycji DMF...

Ciekawe czy to prawda:

http://ekstraklasa.wp.pl/wid,1089939...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Stary 02.03.2009, 17:21
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Eh, mordo ty moja, piszesz o łbie na karku (mając, rozumiem, na myśli również swój) a potem przewidujesz zmiany w składzie co do minuty! Jak Ty to robisz?!
.
hehe bo zmiana Beto była ironiczna, ale tego nie pojąłes, tak wiec wytlumacze:

rozpaczliwe ataki, walenie głową w mur i żeby nie bylo, Beto nasz "zbawca" wchodzi na ogon (10 minut), mając nadzieje ze cos tam uciuła w przodzie i doturla jakąś piłe rzuconą z linii obrony z połowy boiska :]

ale to tylko moje domysły.....oby tak nie było

pan Dudi napisał(a):Wyświetl post

Pomyśl o tym (jeśli oczywiście gumeczka z Twojej przezajebistej maski nie odcięła Ci dopływu krwi między uszy) w drugą stronę- jak wypadała Polonia w sparingach? Widziałeś przynajmniej mecz Polonii z Legią? Wyobraź sobie- oni też nie grali jak z nut! Powiem nawet, że z tego co pamiętam nie mieli nawet takiego momentu zrywu jaki nam się przytrafił w meczu w Bytomiu (chociaż mogę się mylić, bo oglądałem mecz "jednym okiem" i to dość pijanym, ale tak mi się wydaje).
No to dobrze Schodowiczu, stały bywalcu R22- od LAT :]

nie obrazam Cie, wiec nie zachowuj sie jak prymityw, gdyz dalej nei rozumiesz

pisalem, ze problemem nie badzie RYWAL tylko beda nim nasi ZAWODICY, ogladalem mecz z LEgia, zreszta nie ma znaczenia czy Polonia W. prezentuje poziom zblizony do P.Bytom czy Amiki W....

nie o to chodzi....

oni sami dla siebie są problemem, tak czasem bywa,

to jest moje zdanie i mysle, ze ciezko bedzie o dobry mecz i wynik. ale moze sie uda i przedluzymy nadzieje o obronie MP
Ostatnio edytowane przez lucekj : 02.03.2009 o godz. 17:35.
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Stary 02.03.2009, 18:00
Taktyka, CZYSTE, ODWAZNE 4-4-2. Bez tzw. "cofnietego" (czytaj nieistiejącego) napastnika, ktory de facto oznacza gre odizolowanym Brozkiem i biegajacym w pomocy Boguskim. Duet Beto-Brozek, zeby zdywersyfikowac opcje w ataku, a nie w kolko klepac "mala gre". Strzaly z dystansu pomocnikow i napastnikow (wykorzystac Beto do gry "na sciane"). Zadnego wjezdzania w bramke z pilka (co sie zreszta nie udaje juz od dawien dawna). Bardzo trudny mecz i jesli marzymy o podium trzeba zniszczyc Polonie. Cantoro na boisko, podobnie Baszczu. 100% agresji na boisku i 100% agresji na trybunach, kociol przy akcjach pod D, zeby majty sie czarnym koszulom zatrzesly.

CEBANU
BASZCZU - CLEBER(SIC!) - GLOWA - PI. BROZEK
MALECKI/BOGUSKI - CANTORO - SOBOL - DIAZ
BROZEK - BETO
Ostatnio edytowane przez 3rider : 02.03.2009 o godz. 18:03.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
Philips_Zaspa
Member

Od: 03.2008

Stary 02.03.2009, 21:22
Mecz z Polonią to będzie mecz o dużą stawkę dla obu drużyn. Według mnie trzeba od pierwszej minuty zaatakować Brożkiem,Boguskim/Małeckim i Beto. Poprostu najechać na Czarne Koszule bez pardonu. I nie przerywać ataków po 10 minutach. Gramy u siebie i niszczymy przeciwnika grą i dopingiem.
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !

Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku.
Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.03.2009, 21:29
A co myślicie jakby tak Boguskiego do środka pola przesunąć z całym szacunkiem dla Jirsaka ale może to lepsze rozwiązanie.Nie mamy nikogo kreatywnego w środku pola tym się sugerowałem.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 02.03.2009, 23:09
Pawełek-Baszczu Głowa Pi.Brożek-Małecki Sobol Diaz Boguski Zieńczuk-Pa Brożek Beto
Tak to widze.Wychodzimy odważnie z 3 obrońcami i 2 defensywnymi pomocnikami 2 w ataku żeby brożek nie był osamotniony i Boguś zagra takiego fałszywego napastnika który będzie dogrywał piłki do Beto i Brożka.
Odpowiedz cytując
WislakP
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.03.2009, 23:25
Jak czytam niektóre posty to się zastanawiam czy na właściwym forum jestem.

Nie wiem skąd ten lament i jeszcze gadanie o końcu Wisły. W każdym klubie są momenty lepsze i gorsze, nikt nie wygrywa przez cały czas. Mówicie o tym że Cupiał się wycofa. A ja mówię że nie ma co martwić się na zapas, bo Cupiał deklarował już że się wycofuje i się nie wycofał. A nawet jak się wycofa to przecież nie będzie ani koniec świata, ani koniec Wisły.

Mówicie że Pan Cupiał daje mało na transfery. A ja osobiście wole takiego człowieka który daje mało na transfery,ale jest polakiem i jest wierny Wiśle niż jakiegoś ruska czy araba który patrzy tylko jakby tu szybko zarobić (Chelsea, Man City).

Koniec walki o mistrza? Czy ktoś kto tak pisze widział wcześniej tabele? W lidze hiszpańskiej real miał do barcy 12 punktów straty,a ma 4 i zaraz ją dogoni. Jeśli można to było zrobić w tak mocnej lidze jak hiszpańska to można też w tak słabej jak polska.

Wiem jednak z czego ten pesymizm może wynikać, jak się czyta na onecie co tam piszą o Wiśle to można się załamać nerwowo. Ale chyba prawie każdy wie ze onet to ITI, a ITI to legia. Pamietam magazyn orange ekstrakalsa na TVN, legia nawet jak się niesamowicie męczyła ze spadkowiczem, słyszeliśmy że "gra pięknie".

Media ogólnie Wiśle są nieprzychylne, pamietacie jak mówili o zatrzymaniu blachy? "Były trener Wisły Kraków zatrzymany" Jakby Wisła miała cokolwie z tym wspólnego. Do tego jeszcze przy okazji oczernili Bahra.

Czy warto więc słuchać tego co mówią media? Media będą nam wróżyć klęskę, ale my kbice kierując się zdrowym rozsądkiem powinniśmy nie słuchać tych bzdur, tylko wspierać piłkarzy w trudnych chwialch tak bardzo jak to tylko możliwe.

Czy zastanowiliście jak poczułby się piłkarz Wisły gdyby przeczytał to co piszecie? Taki Sobol któey zostawia serce na boisku czyta że walka o mistrza zakończona. Jak ma dalej walczyć?!

Ludziska, apeluję: nie dajcie się manipulowac tym psedudziennikarzom, wsperajcie swoich i nie traćice wiary! Bywało gorzej i przeżyliśmy!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.03.2009, 00:28
Nastała jakas dziwna tendecja............znowu wszyscy widzą upadek Wisly.

Ja wiem ze gazety,tvn itd tylko czekaja jak wygłodniałe hieny na byle jakie potkniecie Wisly i po meczu z Bytomem dostały co chcialy.

Ale zadaniem nas WISŁY ,jest niedpuszcenie do takie sytuacjii w ktorej ktos bedzie pluł i targał dobre imie naszego klubu.

To MY TWORZYMY WISŁE,TO MY TU BYLISMY JESTESMY I BEDZIEMY.Wszystko iine przeminie i nic po nich nie zostanie.

Kto ma poniesc chłopakow do boju w najblizyszch meczach z Amka i Dysko-Polo
Kto z dumą zaspiewa"Werny swojej druzynie,znow przyjde na jej mecz..."?

Musimy pomagac chlopakom i nie wierze ze nie sa w stanie zagrac z taka ambicją zeby rozniesc w proch i pył najpierw Kuchankorza a potem Polonie.Nikt mi nie wmowi ze nie maja umiejetnosci.maja tylko musza to w koncu zaczac pokazywac.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.03.2009, 14:55
Wie ktoś może kiedy rusza sprzedaż biletów na mecz z Polonią
Odpowiedz cytując
kojott
Junior Member

Od: 02.2007

Stary 03.03.2009, 15:18
prawdopodobnie w czwartek
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.03.2009, 15:32
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś może kiedy rusza sprzedaż biletów na mecz z Polonią

http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5354
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Suszanin
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 03.03.2009, 15:59
Niewiadomo czy w meczu zagrają : Paweł Brożek , Junior Diaz -

A’propos drugiej połowy... . Mógłby pan nam wytłumaczyć dlaczego ostatni raz strzeliliśmy bramkę w pierwszej połowie, aż siedem kolejek temu. W pierwszej połowie nie jesteśmy w stanie zdziałać za wiele natomiast w drugiej nasza gra wygląda zupełnie inaczej. Na czym to polega? Może zawodzi mobilizacja zawodników?

Mi osobiście wydaje się, że przeciwne drużyny w pierwszej połowie po prostu się bronią. Mają dużo siły by grać blisko siebie i trzymać się taktyki, natomiast w drugiej połowie gdy tych sił już troszkę brak, robi się więcej miejsca i możemy lepiej grać. Ważne jest żeby dobrze grać, a bramkę można zdobyć i w osiemdziesiątej minucie. Nie można natomiast grać tak jak my, przez pierwsze dziesięć minut, gdy dopiero po tym czasie pojawiła się drużyna na boisku.

Jak wygląda stan zdrowotny zawodników po ostatnim meczu?
Paweł Brożek kontuzja i Junior lekki uraz kolana. Paweł ma jakiś problem ze stawem skokowym i zobaczymy czy będzie mógł grać w najbliższych meczach. Jeśli chodzi o Juniora to wygląda na to, że wystąpi w następnym spotkaniu- czego bardzo bym sobie życzył. Jeszcze nie mam informacji od lekarza, ale nie wydaje się aby to była poważna kontuzja

Zródło - Strona SKWK
Ostatnio edytowane przez Suszanin : 03.03.2009 o godz. 16:02.
WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie...

Odpowiedz cytując
ultr4
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 03.03.2009, 16:24
Suszanin napisał(a):Wyświetl post
A’propos drugiej połowy... . Mógłby pan nam wytłumaczyć dlaczego ostatni raz strzeliliśmy bramkę w pierwszej połowie, aż siedem kolejek temu. W pierwszej połowie nie jesteśmy w stanie zdziałać za wiele natomiast w drugiej nasza gra wygląda zupełnie inaczej. Na czym to polega? Może zawodzi mobilizacja zawodników?
Wisla nie zdobywa bramek w pierwszej polowie, bo zaczyna grac dopiero jak straci bramke i taka jest tego przyczyna.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.03.2009, 19:34
ultr4 napisał(a):Wyświetl post
Wisla nie zdobywa bramek w pierwszej polowie, bo zaczyna grac dopiero jak straci bramke i taka jest tego przyczyna.
To mam nadzieje, że z Polonią szybko stracimy gola, żeby nasi gracze nie mogli przejść obok meczu w pierwszych 45 minutach. Ale też nie za szybko bo może być jak Lechem 0:3. Więc optymalnie byłoby tak w 25 minucie. Jest szansa, że się przebudzą chłopaki i wyrównają przed przerwą a jeśli nie to Polonia strzeli może co najwyżej jeszcze jedną. Natomiast w przerwie Pawełek ze zdziwieniem i miną agentki Scully na widok UFO, stwierdzi, że Polonia gra z zaangażowaniem i zostawiła serce na boisku i to już w pierwszych 45 minutach Przykra rzeczywistość...
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Od: 12.2008

Stary 03.03.2009, 19:37
Myślicie, że można liczyć na to, że w dniu meczu jeszcze będą bilety i będzie można kupić je za 10 zł? Mhm.
Odpowiedz cytując
Fernando Redondo
Senior Member

Stary 04.03.2009, 21:58
Wydaje mi się że z Polonią powinien zagrać Beto w ataku z Brożkiem a Boguski niech odpocznie bo ostatnio słabo gra. Na prawej też chyba wolę Łoba. Małecki nic nie pokazał a Łobo chociaż uwagę rywali ściąga.

Największy problem w środku bo Diaz jakoś nie przekonuje a nie ma kogo wystawić. I tak zagrał dużo lepiej niż Jirsak z Polonią Bytom.
Odpowiedz cytując
CebulTSW
Member

Od: 10.2008

Stary 04.03.2009, 22:14
Wg mnie to atak jest za wolny... Atak powinien byc Brożek i Beto a zamiast drugiego srodkowego pomocnika(np. Jirsaka) przesunac pod atak Boguskiego. W obronie nic sie nie da zmienic... Chyba ze na prawej bo wg mnie to Baszczu zasluguje na gre w pierwszym skladzie.
Gurny Ślunsk
Odpowiedz cytując
Fernando Redondo
Senior Member

Stary 04.03.2009, 22:19
CebulTSW napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie to atak jest za wolny... Atak powinien byc Brożek i Beto a zamiast drugiego srodkowego pomocnika(np. Jirsaka) przesunac pod atak Boguskiego. W obronie nic sie nie da zmienic... Chyba ze na prawej bo wg mnie to Baszczu zasluguje na gre w pierwszym skladzie.
tak by bylo dobrze ale skorza sie nie zdecydujemoim zdaniem . powinismy tak jak lech zrezygnowac z lewj poocy a zamiast tego grac w srodu boguski diaz sobol
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 04.03.2009, 22:20
CebulTSW napisał(a):Wyświetl post
Atak powinien byc Brożek i Beto
Też o tym myślałem, ale to bardziej pod kątem meczu z Czarnymi Koszulami, niż ogólnie co do składu w przekroju całego sezonu.
Na pewno ktoś taki jak Beto który umie się nieźle zastawić i dobrze podać,przyda się przeciwko, według mnie najlepiej spisującej się defensywie w rundzie jesiennej - na Polskim podwórku rzecz jasna.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
fugiell
Member

Od: 12.2008

Stary 04.03.2009, 22:39
a co myslicie o takiej pomocy i ataku

Cwielong Sobol Zienczuk Boguski
Brozek Beto

lub

Cwielong Sobol Boguski Zienczuk
Ostatnio edytowane przez fugiell : 04.03.2009 o godz. 22:42.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 04.03.2009, 22:46
Beto jak najbardziej do pierwszej jedenastki na Groclin. Lobo nawet na lawke bym nie bral, lepiej juz wziac kogokolwiek z ME, bo i tak bedzie wiekszy pozytek.

Maly/Boguski za Łobo
Ostatnio edytowane przez mic : 04.03.2009 o godz. 23:06.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.03.2009, 23:13
Po dzisiejszym meczu z Lechem proponuję wyjść składem 3:5:2

................Pawełek...............
Baszczyński... Marcelo ...Głowacki
................ Sobol ................
Małecki ... Jirsak... Diaz... Boguski
............Brożek..... Beto..........

Ryzykownie, ale za to ofensywnie, bo nie widzę innej możliwości na przełamanie się w ofensywie i strzelenie w końcu może więcej niż jednej bramki. A nóż może w takim systemie poczujemy się dobrze. Marne nadzieje, ale jednak. Wiem, że to nierealny skład, ale co wy na to?
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.03.2009, 23:25
Nie wiem czym się przejmujecie. Polonia W. gra piach, "klasowych" (jak na Ekstraklasę) grajków może 3ch. Bramek tam nie ma kto strzelać. Wg mnie mecz macie spokojnie wygrany (jak zagrają tak jak w I połowie dzisiejszego PP), i to ze 3:0 no i to będzie odskocznia jakaś.
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez sq : 04.03.2009 o godz. 23:26.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów